Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
σιγά τον μπουρίτο.
σιγά τον παικταρά.
ρε φίλε κόμη Μοντεκρίστο όλους σαπάκια θα τους βγάλεις;
ο βίγια δε σ'αρέσει ο σκόκο δε σ'αρέσει
ο ζίγκιτς που κλείνει στην πανάθα πακέτο με μαρτσένα τι σου λέει;

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε φίλε κόμη Μοντεκρίστο όλους σαπάκια θα τους βγάλεις;
ο βίγια δε σ'αρέσει ο σκόκο δε σ'αρέσει
ο ζίγκιτς που κλείνει στην πανάθα πακέτο με μαρτσένα τι σου λέει;
εγώ δεν είπα τίποτα για βίγια.

άμα δε δω τους παίκτες στο χόρτο δε λέω κουβέντα.
ο σκόκο μεγάλη απάτη. σαπάκι.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
εγώ δεν είπα τίποτα για βίγια.

άμα δε δω τους παίκτες στο χόρτο δε λέω κουβέντα.
ο σκόκο μεγάλη απάτη. σαπάκι.
δίκιο έχεις στο γήπεδο κρίνονται όλοι,
τουλάχιστον είναι παίχτης που μπορεί να περνάει κάθετες στο Σισέ που τόσο έλειψαν φέτος.

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
δίκιο έχεις στο γήπεδο κρίνονται όλοι,
τουλάχιστον είναι παίχτης που μπορεί να περνάει κάθετες στο Σισέ που τόσο έλειψαν φέτος.

δώστε το Σισέ 9.5 που τον ζητάνε, γράψτε τη σκοκομοδίστρα στα ρετάλια και πάρτε ραφίκ.
Με ότι περισσέψει πάρτε Μπελούτσι και τέρμα το παραμύθι.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
δώστε το Σισέ 9.5 που τον ζητάνε, γράψτε τη σκοκομοδίστρα στα ρετάλια και πάρτε ραφίκ.
μπα
πάνω που βρήκαμε το φορ που έλειπε τόσα χρόνια δεν τον δίνουν θα τους κράξουν

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

με 9,5 που θα πάρουμε για το Σισέ, μόνο Ραφίκ, Μπελούτσι αγοράζουμε; να βάλουμε μέσα και Μαρτσένα, Γκοβού;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Παραιτήθηκε ο Πατέρας

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά το σημερινό Δ.Σ. που διήρκεσε Δ.Σ. ο Νικόλας πατέρας υπέβαλε την παραίτηση του κάνοντας λόγο για «πόλεμο
επικοινωνιακής λάσπης, από εκείνους που δεν ανέχονταν την επιτυχία του Παναθηναϊκού όσο αυτή δεν έριχνε νερό στο μύλο των προσωπικών τους φιλοδοξιών και σκοπιμοτήτων».

Ο κ. Πατέρας ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του τόνισε ότι παραδίδει μία ομάδα Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Ελλάδας, με ψυχολογία νικητή, με εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με παίκτες που ανέβασαν την αξία του Παναθηναϊκού, με τους φιλάθλους ενωμένους, ρεκόρ εισιτηρίων, έχοντας κερδίσει αγωνιστικά τη θέση και το σεβασμό που αξίζει ο Παναθηναϊκός.

Χρέη προέδρου αναλαμβάνει προσωρινά ο Αντώνης Αντωνιάδης, ενώ αποφασίσθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο η παραίτηση του Νικόλα Πατέρα δεν έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά αν επιμείνει θα παραιτηθεί και αυτός.

Η επιστολή παραίτησης:

«Με την παρούσα επιστολή υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ όπως προβλέπει το καταστατικό και καθήκοντα προέδρου μέχρι την εκλογή νέου ασκεί από σήμερα ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή μου μετά από χρόνια στον Παναθηναϊκό ήταν την 13η Απριλίου του 2008 όταν ο κόσμος που διαδήλωνε εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου ήταν υπερπολαπλάσιος όσων βρίσκονταν στις κερκίδες.

Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή μου ήταν στις 2 Μαΐου 2010 όταν ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απένειμα στον αρχηγό της ομάδας μας το Κύπελλο του Πρωταθλήματος και 60.000 και πλέον φίλαθλοι γιόρταζαν μέσα στο ΟΑΚΑ το νταμπλ.

Πριν από 22 μήνες παρέλαβα μία ομάδα χωρίς σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, με αρνητική ψυχολογία εν μέσω κλίματος δυσπιστίας και αβεβαιότητας, χωρίς καμία προστασία από το παρασκήνιο που την αδικούσε κατάφωρα τα προηγούμενα χρόνια.

Σήμερα, σας παραδίδω μια ομάδα Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Ελλάδας, με ψυχολογία νικητή, με εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με παίκτες που ανέβασαν την αξία του Παναθηναϊκού, με τους φιλάθλους ενωμένους, ρεκόρ εισιτηρίων, έχοντας κερδίσει αγωνιστικά τη θέση και το σεβασμό που αξίζει ο Παναθηναϊκός.

Για αυτά εισέπραξα την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου του Παναθηναϊκού, ταυτόχρονα δέχτηκα ένα πόλεμο επικοινωνιακής λάσπης, από εκείνους που δεν ανέχονταν την επιτυχία του Παναθηναϊκού όσο αυτή δεν έριχνε νερό στο μύλο των προσωπικών τους φιλοδοξιών και σκοπιμοτήτων. Η λασπολογία αυτή εντάθηκε τους τελευταίους μήνες με την “προεδρολογία”, με την δήθεν “κακή διαχείριση” και με τους “όρους που θα δεχτώ για να παραμείνω πρόεδρος”.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ και φυσικά το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τη συνεργασία μας. Ευχαριστώ επίσης τους μετόχους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια που κάναμε να μεγαλώσουμε τον Παναθηναϊκό και ειδικά τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, που ήταν πάντα δίπλα μου παραγκωνίζοντας και αυτός το οικονομικό και προσωπικό κόστος όποτε χρειαζόταν.

Περισσότερο από όλους ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για τη στήριξη και την αγάπη τους γιατί αυτή υπήρξε για εμένα η κινητήριος δύναμη για την προσπάθειά μου να πετύχουμε τους στόχους μας. Ελπίζω να δικαίωσα τις προσδοκίες τους και τους παρακαλώ να καταλάβουν ότι η παρουσία μου στα διοικητικά του Παναθηναϊκού υπόκειται στα όρια της προσωπικής αξιοπρέπειας και τους καλώ για το καλό του Παναθηναϊκού να στηρίξουν τον επόμενο πρόεδρο.

Έχω την πεποίθηση ότι η νέα διοίκηση θα συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών και της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Φιλικά, Νικόλας Πατέρας
Αθήνα 21 Μαΐου 2010»

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Γιαννακόπουλος: «Φεύγει αυτός, φεύγω κι εγώ»

Υπέρ της παραμονής του Νικόλα Πατέρα τάχθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του μετά από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, ο οποίος έκανε γνωστό πως το ΔΣ δεν έκανε δεκτή την απόφαση του κ.Πατέρα.

«Παρακάλεσα τον κ.Πατέρα να μείνει. Όλοι μας δεν κάναμε δεκτή την παραίτησή του. Είναι όμως μονομερή πράξη και ένα αυτός επιμένει, τότε δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι «εάν φύγει αυτός, τότε, φεύγω κι εγώ».

«Ένας άνθρωπος που έχει πετύχει, δεν μπορεί να φεύγει. Εγώ να αναλάβω; Ποτέ!», τόνισε.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μάλιστα, ξεκαθάρισε τη θέση του από αυτή του αδελφού του, Παύλου… «Άλλο σημαίνει Παύλος και άλλο σημαίνει Θανάσης. Αυτό που πίστευα ότι έπρεπε να πω, το είπα», πρόσθεσε και σχολίασε:

«Αν θέλουμε να πούμε την πραγματικότητα, τότε, εγώ πιστεύω ότι η πολυμετοχικότητα δεν κάνει καλό στον Παναθηναϊκό. Είναι τέσσερις άνθρωποι, δυναμικοί. Ή θα είμαστε όλοι μαζί τώρα που ο Ολυμπιακός πέφτει για να κάνουμε μία δυναστεία στο ποδόσφαιρο όπως έχουμε και στο μπάσκετ, ή…. Το συμφέρον της ομάδας είναι να παραμείνει ο Πατέρας στην προεδρία», κατέληξε.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
για ολα φταιει ο καριολης ο δημητρακης  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
για ολα φταιει ο καριολης ο δημητρακης  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
σίγουρα δεν κάνει του κεφαλιού του,θα'ναι από πίσω ο Παύλος
γενικά οι συμμαχίες αλλάζουν κάθε ώρα ,μπουρδέλο το'χουν καταντήσει το μαγαζί
δεν ξέρουμε τι συμφέροντα παίζονται και λυσσάνε όλοι έτσι!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
σίγουρα δεν κάνει του κεφαλιού του,θα'ναι από πίσω ο Παύλος
γενικά οι συμμαχίες αλλάζουν κάθε ώρα ,μπουρδέλο το'χουν καταντήσει το μαγαζί
δεν ξέρουμε τι συμφέροντα παίζονται και λυσσάνε όλοι έτσι!
του κεφαλιου του κανει ειμαι σιγουρος
μας ζαλισανε τα παπαρια καθε τρεις και λιγο αλλαζουν τα κοζια μεταξυ τους
ο παυλος δεν ειναι μαλακας να παει αντιθετα με το ρευμα των οπαδων που τον λατρευουν πουτανα γιναμε παλι

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
για να δούμε τι θα γίνει αλλιώς θα'μαστε άξιοι της μοίρας μας,δε μας φταίει κανένας τώρα

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Δίνω τις κάλτσες του Σάρας"

Ακρως αποκαλυπτικός και συνάμα "καυστικός" ήταν σε "πηγαδάκι" με τους δημοσιογράφους, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο "ισχυρός" παράγοντας των "πράσινων" αποκάλυψε πως η έκθεση της Deloitte αναφέρει πως το έλλειμμα του "τριφυλλιού" τα επόμενα χρόνια θα φτάσει τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα υποστήριξε πως η πρότασή της είναι αναφέρει πως το φετινό μεταγραφικό μπάτζετ πρέπει να είναι 2.000.000 ευρώ φέτος, της επόμενης χρονιάς (2011-12) να είναι 4.000.000 και της μεθεπόμενης (2012-2013) να είναι 5.000.000 κάτι που τον δυσαρέστησε έντονα και τον έκανε να πει:

"Εμείς θέλουμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό, Παναθηναϊκάρα και όχι Παναθηναϊκάκι! Τι μεταγραφές να κάνουμε με 2 εκατομμύρια. Αν είναι δίνω τις κάλτσες του Γιασικεβίτσιους".

για αυτο τον αγαπαμε αυτον και τον  παυλο

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Γιαννακόπουλος ή Βγενόπουλος να αναλάβουν
τζίγγερ μακριά

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οτι ναναι ο καθενας λεει οτι του καυλωσει
ο ενας λεει φευγω
ο αλλος λεει φευγω και εγω
ο αλλος ο αδερφος του δεν ηταν εκει
ο θανασης λεει αλλο εγω αλλο ο παυλος
τον στηριζουνε ολοι τον πατερα και παρολο αυτα εδωσε παραιτηση
για το μπατζετ γινεται χαμος
τι να πεις

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
πράσινος ο παιχταράς

[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=5EkYkKrXv84&feature=player_embedded#!/youtube[/video]]

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω ναι ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom