Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
«Θέλω να μείνω και του χρόνου»
Tags: Μπάσκετ
Η Γιασμίν Ίλιτς αποκαλύπτει στο περιοδικό Τριφύλλι την επιθυμία της να φοράει την πράσινη φανέλα και την επόμενη σεζόν… Με μία πρόχειρη ματιά στις φωτογραφίες που εξασφάλισαν για σας τα Πράσινα Νέα, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι οι επιθυμίες μας… ταυτίζονται και όχι μόνο για τα αθλητικά της προσόντα!
σχολιάστε 
Δεν είναι τυχαίο ότι στο facebook έχει γίνει ήδη γκρουπ υπέρ της παραμονής της Ίλιτς, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 1100 μέλη!
Η Σέρβα στις πρώτες της επαφές δεν τα έχει βρει με το τριφύλλι και ήδη είναι στην Σερβία...
Αναλυτικά η συνέντευξη της στο περιοδικό "Τριφύλλι":
-Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω αρχικά για το πώς πέρασες στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα;

«Είχε πολύ πλάκα. Εντάξει μερικές φορές  είναι όλα πολύ εκνευριστικά, αλλά είμαι ενθουσιασμένη με την χώρα, με τον ελληνικό τρόπο ζωής, με τους Έλληνες. Αγαπάω την Ελλάδα».

-Οπότε θα σε δούμε και του χρόνου;

«Αυτή είναι η βασική μου επιλογή. Και να σου πω την αλήθεια θέλω να μείνω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να παίξω με κάποια άλλη ομάδα. Είναι εκπληκτικό το κλίμα που έχουμε αλλά είναι εκπληκτικοί και οι οπαδοί της ομάδας. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε, θέλω να μείνω, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα»
-Αν σου ζητούσα να διαλέξεις σε αυτούς τους περίπου 8 μήνες που είσαι εδώ την καλύτερη στιγμή σου, ποια θα έλεγες;
«Ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι. Πέρασα πολύ καλά και κυρίως με τις συμπαίκτριες μου. Κάνουμε χαβαλέ, περνάμε καλά και δεν έχουμε κλίκες ή κοπέλες που είναι ξεχωριστά η μία από την άλλη. Είμαστε όλες μαζί και κουτσομπολεύουμε τα πάντα, λέμε τα νέα μας, πηγαίνουμε όλες για καφέ μετά ή πριν την προπόνηση. Όλες αυτές οι μικρές στιγμές κάνουν σε ένα κολάζ την καλύτερη μου για φέτος. Όπως επίσης και όταν κερδίζουμε στην Λεωφόρο μπροστά στους οπαδούς μας… Απίστευτοι!».
-Πιστεύεις ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν δει την πραγματική Ίλιτς;
«Όχι… Δυστυχώς όχι. Στο ξεκίνημα της σεζόν πήγαινα καλά, αλλά μετά δεν έβρισκα τον ρυθμό μου. Προσπάθησα να το ξεπεράσω και ειλικρινά ζητάω συγνώμη που δεν έχω παίξει τόσο καλά όσο μπορώ. Ευτυχώς κάνουν καλή δουλειά οι συμπαίκτριες μου και σε κάθε παιχνίδι έχουμε και από μία διαφορετική πρωταγωνίστρια».

-Σε βλέπουμε και πολλές φορές στα παιχνίδια του αντρικού στο ΟΑΚΑ. Έχεις μάθει και συνθήματα;

«Ναι μου αρέσει να πηγαίνω με την αδελφή του Πέκοβιτς, Γέλενα και την Σάνια (σ.σ. Τομάσεβιτς). Η Σάνια ήταν σαν μεγάλη αδελφή μου όταν πρωτοήρθα εδώ αλλά και με τις τρεις λέμε τα πάντα… Ακόμα και τι θα κάνει ο Πέκοβιτς το καλοκαίρι… Αλλά δεν σας λέω! Έχω γίνει φανατική Παναθηναϊκός. Ακούω τα συνθήματα και αρχίζω να πορώνομαι και να τραγουδάω… Ο Παναθηναϊκός εδώ είναι κάτι σαν θρησκεία. Είναι απίστευτο»
-Γίνεσαι ελληνίδα σιγά σιγά…

«Μοιάζουμε πολύ. Όπως και στο Βελιγράδι είστε και εσείς συνέχεια για καφέ, διασκεδάζουμε με τον ίδιο τρόπο και έχουμε σχεδόν και τα ίδια τραγούδια. Το μεγάλο σας πρόβλημα είναι ο χρόνος… Εκνευρίζομαι όταν μου λένε κάτι και δεν γίνεται στην ώρα του. Και εσείς εδώ λέτε 5 το απόγευμα και εννοείται… 6 ίσως και 630. Το χειρότερο είναι με το «αύριο» (σ.σ. το λέει στα ελληνικά). Όταν λέτε «αύριο» εννοείται συνήθως… κάποια στιγμή στο μέλλον!».

- Το καλοκαίρι τι θα κάνεις;

«Μάλλον θα επισκεφτώ για πρώτη φορά την Μύκονο! Έχω ακούσει τόσα πολλά, οπότε θα πάρω το αγόρι μου και θα πάμε. Πρέπει να δω τι ακριβώς γίνεται με την Μύκονο… Δεν θα την πουλήσετε στους Γερμανούς ε;»
-Όχι όχι… μην φοβάσαι…  Πες ότι δεν συνεχίζεις στην ομάδα… Τι φωτογραφία θα ήθελες να τραβήξεις για να κρατήσεις για πάντα μαζί σου;
«Μία φωτογραφία από το γήπεδο, όλη την ομάδα μπροστά στους οπαδούς… Και κάθε πρόσωπο θα μου θυμίζει και μία διαφορετική ιστορία… Αλλά μπορώ να το κάνω και του χρόνου ε;»

Συνημμένα

• ilic1.jpg
    ilic1.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • ilic2.jpg
    ilic2.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • ilic3.jpg
    ilic3.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 18

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο Πανελλήνιος το πάλεψε πάντως
88-58
άντε να τελειώνουν οι ημιτελικοί μπας και δούμε κανένα σοβαρό αγώνα

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
μάγκες...στο τέλος των play off, θ'ανακοινωθεί μεταγραφή "μπαμ" για το βάζελο. Τ'ονομά του δυνατό...κι έρχεται απο το ερυθρόλευκο στρατόπεδο...

μετά τιμής..

ο Πυρόκαυλος  :) ;) :sunglasses:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ξερεις κατι η η γνωστη ραδιο αρβυλα???
εγω ολυμπιακος ειμαι αλλα πιστευω οτι ουτε ο ολυμπιακος θα πουλαγε σε σας ουτε εσεις θα πληρωνατε λεφτα σε μας. ποσο μαλλον και μεγαλο μπαμ.
θεωρω οτι ειναι πουτσες μπλε ολα αυτα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
επεισης θεωρω οτι ειναι απο τισ πιο μαλακισμενες ματαγραφολογικες ειδησεις των τελαυταιων χρονων
και η αναπαραγωγη της ειναι οτι πιο κουτο υπαρχει

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
επεισης θεωρω οτι ειναι απο τισ πιο μαλακισμενες ματαγραφολογικες ειδησεις των τελαυταιων χρονων
και η αναπαραγωγη της ειναι οτι πιο κουτο υπαρχει

κοίτα φιλαράκι, ξέρω κάποια πράγματα γιατί τυγχάνει να έχω γνωστούς μέσα στο βάζελο. Κάτι παραπάνω δε πρόκειται να σου πω..Θα δείς κι εσύ κι υπόλοιποι μερικές μέρες μετά το τέλος των play off.Απλά να ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος παίχτης είναι εντεκαδάτος του ολυμπιακού και ο ολυμπιακός θα εισπράξει ένα μεγάλο ποσό μεταγραφής και το Μάντζιο που χει συμφωνήσει. Κάτι παραπάνω δε μπορώ να σου πω..

μετά τιμής ...

ο Πυρόκαυλος  :) ;) :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κοίτα φιλαράκι, ξέρω κάποια πράγματα γιατί τυγχάνει να έχω γνωστούς μέσα στο βάζελο. Κάτι παραπάνω δε πρόκειται να σου πω..Θα δείς κι εσύ κι υπόλοιποι μερικές μέρες μετά το τέλος των play off.Απλά να ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος παίχτης είναι εντεκαδάτος του ολυμπιακού και ο ολυμπιακός θα εισπράξει ένα μεγάλο ποσό μεταγραφής και το Μάντζιο που χει συμφωνήσει. Κάτι παραπάνω δε μπορώ να σου πω..

μετά τιμής ...

Έχω ξαναγράψει τις προτιμήσεις μου.
Εάν δεν είναι Μέλμπεργκ (που ΔΕΝ είναι), εάν δεν είναι Α. Παπαδόπουλος (που μάλλον δεν είναι), εάν δεν είναι Μήτρογλου να κάνει δίδυμο με Νίνη (που και αυτός μάλλον δεν είναι), ας είναι Τοροσίδης (αν και δεν θα με χαλούσε ο Λούα-Λούα)...  ;)

ΥΓ: Μαλακία αυτό με το Μάντζιο. Θα τον ήθελα δίπλα στο Σισσέ...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

μετά τιμής ...

ακου φιλε μου θα σου πω το εξης
το να λες οτι εχεις φιλους μεσα δε εχω λογο να το αμφισβητησω
αν ισχυει οπως λες ειναι μεγαλη μαλακια να το λες ετσι και να μη λες οτι θα ειναι ο ταδε
αλλα και παλι ειναι δικο σου θεμα.
περαν τουτου σε αμφισβητω και θα σου εξηγησω γιατι

1.εντεκαδατος που θα μπορουσε να παει παλι εντεκαδατος στο βαζελο μπορω να δω μονο μελμπεργκ,τοροσιδη αντε και γκαλετι (αν μπορουσε να παιξει),λουλουα
το χερι μου δε βαζω στη φωτια για κανεναν.αλλα θεωρω οτι με καμοια μα με καμοια δε θα εμπαινε παο-οσφπ σε φαση να συζητησουν(οχι οτι μπορει να μη τα λενε πισω απο τις καμερες)αλλα για τα ματια του κοσμου ποτε.
2.θα μπορουσα να σε πστεψω ρε φιλε απλα επειδη την ακουω καιρο αυτη τη καραμελα δε ξερω πολυ βρωμαει μα πολυ.

δε σου τα λεω ουτε για να σε πεισω ουτε για να με πεισεις.εξαλλου κοντος ψαλμος.
η θα βγεις σωστος η ψευτης
φιλικα

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ακου φιλε μου θα σου πω το εξης
το να λες οτι εχεις φιλους μεσα δε εχω λογο να το αμφισβητησω
αν ισχυει οπως λες ειναι μεγαλη μαλακια να το λες ετσι και να μη λες οτι θα ειναι ο ταδε
αλλα και παλι ειναι δικο σου θεμα.
περαν τουτου σε αμφισβητω και θα σου εξηγησω γιατι

1.εντεκαδατος που θα μπορουσε να παει παλι εντεκαδατος στο βαζελο μπορω να δω μονο μελμπεργκ,τοροσιδη αντε και γκαλετι (αν μπορουσε να παιξει),λουλουα
το χερι μου δε βαζω στη φωτια για κανεναν.αλλα θεωρω οτι με καμοια μα με καμοια δε θα εμπαινε παο-οσφπ σε φαση να συζητησουν(οχι οτι μπορει να μη τα λενε πισω απο τις καμερες)αλλα για τα ματια του κοσμου ποτε.
2.θα μπορουσα να σε πστεψω ρε φιλε απλα επειδη την ακουω καιρο αυτη τη καραμελα δε ξερω πολυ βρωμαει μα πολυ.

δε σου τα λεω ουτε για να σε πεισω ουτε για να με πεισεις.εξαλλου κοντος ψαλμος.
η θα βγεις σωστος η ψευτης
φιλικα

κοίτα για να είμαι πιο ακριβής...το θέμα δεν έχει λήξει καθώς γίνονται μυστικές συζητήσεις επι του θέματος..προκειμένου να μη διαρεύσει και προκληθεί πρόβλημα στους οπαδούς κυρίως του ολυμπιακού. Απ'όσο μου έχει πει ο γνωστός μου οι ομάδες τα χουν βρει στα χρήματα και το μόνο που μένει είναι ο παίχτης να συμφωνήσει κι ο μανατζέρ του. Αυτά που ξέρω αυτά λέω. Ξέρω και τ όνομα αλλά για ευνόητους λόγους δε το λέω. Φυσικά και το ζήτημα εφ'οσον δεν έχει λήξει υπάρχει πιθανότητα να μη προχωρήσει η μεταγραφή, ξέρεις πως είναι αυτά.

Μετά τιμής...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κοίτα για να είμαι πιο ακριβής...το θέμα δεν έχει λήξει καθώς γίνονται μυστικές συζητήσεις επι του θέματος..προκειμένου να μη διαρεύσει και προκληθεί πρόβλημα στους οπαδούς κυρίως του ολυμπιακού. Απ'όσο μου έχει πει ο γνωστός μου οι ομάδες τα χουν βρει στα χρήματα και το μόνο που μένει είναι ο παίχτης να συμφωνήσει κι ο μανατζέρ του. Αυτά μου ξέρω αυτά λέω. Ξέρω και τ όνομα αλλά για ευνόητους λόγους δε το λέω.

Μετά τιμής...
να σου πω αν και διαφωνω στο να μη πει ενα πιροκαυλος το ονομα και οχι ο κωστας παπαδοπουλος για παραδειγμα δεν επιμενω γιατι το τελαυταιο που θα με ενοιαζε θα ηταν να μαθω ποιος ειναι γιατι πολυ απλα
δεν το πιστευω και για να μη παρεξηγηθουμε δε το λεω με την ενοια οτι εισαι σαλιαρης αλλα μπορει και συ να τα μαθαινεις αλλιως.
δε ξερω θεωρω οτι ειδικα φετος θα γινει μεγαλος σαματας σε ενα τεοιο ενδεχομενο.
σκεψου το τουμπα
να μαθαινες μετα απο νταμπλ του ολυμπιακου οτι ψωνισε ο ολυμπιακος απο σας εναν σισσε εναν νινη εναν τζορβα. δεν ειναι λιγο οξυμορο ρε φιλαρακι???

ΥΓ το 2008 ανθρωπος απο πολυ πολυ μεσα ειχε πει σε φιλο μου (οχι ψευτη ,σοβαρο ανθρωπο)
οτι το πρωταθλημα ειναι πρασινο λογω 100 χρονων

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
δε γινονται αυτα. Αποκλειεται η μια ομαδα να δωσει λεφτα στην αλλη. Οπως επισης αποκλειεται ετσι οπως εγιναν τα πραγματα φετος στον Ολυμπιακο, να πουλησει ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟ παιχτη στο βαζελο. 
Φιλε, δε λεω οτι λες ψεμματα, απλα αν οι συζητησεις που λες εγιναν πριν τα play off που ειναι και το πιο λογικο, το σιγουρο ειναι οτι δεν ισχυει πλεον. Κανεις δεν πιστευε οτι ο Ολυμπιακος δε θα βγει στο Τσου Λου. Τωρα παει.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ο Σισέ νίκησε, πάει Μουντιάλ!

ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΟΜΕΝΕΚ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΖΙΜΙ ΜΠΡΙΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ Ο ΤΣΙΜΠΡΙΛ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ.-

Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Τζιμπρίλ Σισέ την αποστολή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, ενόψει της συμμετοχής των 'τρικολόρ' στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο 28χρονος στράικερ του Παναθηναϊκού ήταν στους 30 της προεπιλογής και, τελικά, ο Ραϊμόν Ντομενέκ αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην 24άδα της ομάδας του, αφού στην αποστολή βρίσκεται και ο Γκαλάς, που είναι τραυματίας και αν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν θα πάρει τη θέση ενός αμυντικού.

'Πέταξε' έξω τον Μπριάν ο Σισέ

Ο Ντομενέκ αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Σισέ και όχι στον 'μεγάλο' ανταγωνιστή του για μία θέση στην αποστολή, τον Τζίμι Μπριάν της Ρεν.

Μαζί με τους Ανρί, Ανελκά και Ζινιάκ αποτελεί την τετράδα των σέντερ φορ των 'τρικολόρ', με τους Ριμπερί, Γκοβού και Βαλμπουενά να ολοκληρώνουν την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Λορίς (Λιόν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Σέντρικ Καρασό (Μπορντό).

Αμυντικοί: Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ), Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Ουιλιάμ Γκαλάς (Άρσεναλ), Πατρίς Εβρά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλλη), Γκαέλ Κλισί (Άρσεναλ), Μαρκ Πλανίς (Μπορντό), Αντουάν Ρεβεγιέρ (Λιόν).

Χαφ: Ζερεμί Τουλαλάν (Λιόν) Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Γιοάν Γκορκίφ (Μπορντό), Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Σίντνεϊ Γκοβού (Λιόν), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός), Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ (Τουλούζ), Ματιέ Βαλμπουενά (Mαρσέιγ).

ΣΙΣΕ Η ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ? ΜΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ντροπή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο να πάει Μουντιάλ
ο ΄΄αμπαλος΄΄ τζιμπρίλ και να είναι απέξω ο διαπλανητικός Ντάτολο και
ο σίφουνας Ντιόγο.

:2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ντροπή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο να πάει Μουντιάλ
ο ΄΄αμπαλος΄΄ τζιμπρίλ και να είναι απέξω [size=20pt]ο διαπλανητικός Ντάτολο[/size] και
ο σίφουνας Ντιόγο.

:2funny: :2funny:
Ειναι μεσα...!!! :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ναι!!!!, αφησε εξω Ζαννετι, Καμπιασο!!!!   Και πηρε αυτον... :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
μ'αυτόν θα την βγάλουμε;
εγώ γουστάρω Αρούνα Ντιντάν τον είδα στον τελικό κυπέλλου Αγγλίας κι έκανε παπάδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom