You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Εχθές ήμουν κι εγώ στη φιέστα. Βασικά πήγα για να ξαναδώ τους παίκτες με τους οποίους μεγάλωσα (Βαζέχα, Σαραβάκο, Βάντσικ, Φρατζέσκο και Μαραγκό) αλλά και άλλους για τους οποίους τόσο πολλά είχα ακούσει αλλά δεν πρόλαβα. Μιλάω για Ρότσα, Ζάγιετς, Φυλακούρη, Γονιό και φυσικά τον μέγα Δομάζο.
Είδα Φρατζέσκο να ξανακάνει τα δικά του. Είδα το Σαραβάκο να ντριμπλάρει και να σπριντάρει. Ειδα το Βαζέχα να είναι έτοιμος να ξεχυθεί στον κενό χώρο στην πλάτη του Σαριέγκι. Είδα το Βάντσικ να υπερασπίζεται την κλειστή του γωνία και το Νιόπλια να τρέχει στο κέντρο του γηπέδου.
Χάρηκα που ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που ευτύχησα να δω το Δομάζο έστω και στα 68 του. Είδα το πώς χάιδευε τη μπάλα και το πως ντρίμπλαρε. Είδα το πως έβγαζε κάθετες μπαλιές. Τί ταλέντο Θεέ μου... Θαύμασα το Ζάγιετς να τρέχει και να μοιράζει μακρινές μπαλιές ακριβείας. Τον είδα να βγάζει σέντρα και να στέλνει τη μπάλα όπου πρέπει.
Τι μπάλα θα πρέπει να έχουν δει οι παλαιότεροι Παναθηναϊκοι; Τώρα κατάλαβα το γιατί ήταν άδειο το γήπεδο τόσα χρόνια. Είδα τους παλαιότερους και ειλικρινά λυπήθηκα για το άμεσο παρελθόν μας.
Αναρωτιέμαι! Ποιοί φόρεσαν τη φανέλα με το στήθος στο τριφύλλι όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Ούτε τα δοκάρια στην προπόνηση δεν θα ήταν άξιοι να κουβαλούν τότε... Θεέ μου πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα. Τί παίκτες έχουν φορέσει τη φανέλα της...
ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΥΓ: Μπορέλι - Γκούμας που ήταν;
Εχθές ήμουν κι εγώ στη φιέστα. Βασικά πήγα για να ξαναδώ τους παίκτες με τους οποίους μεγάλωσα (Βαζέχα, Σαραβάκο, Βάντσικ, Φρατζέσκο και Μαραγκό) αλλά και άλλους για τους οποίους τόσο πολλά είχα ακούσει αλλά δεν πρόλαβα. Μιλάω για Ρότσα, Ζάγιετς, Φυλακούρη, Γονιό και φυσικά τον μέγα Δομάζο.
Είδα Φρατζέσκο να ξανακάνει τα δικά του. Είδα το Σαραβάκο να ντριμπλάρει και να σπριντάρει. Ειδα το Βαζέχα να είναι έτοιμος να ξεχυθεί στον κενό χώρο στην πλάτη του Σαριέγκι. Είδα το Βάντσικ να υπερασπίζεται την κλειστή του γωνία και το Νιόπλια να τρέχει στο κέντρο του γηπέδου.
Χάρηκα που ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που ευτύχησα να δω το Δομάζο έστω και στα 68 του. Είδα το πώς χάιδευε τη μπάλα και το πως ντρίμπλαρε. Είδα το πως έβγαζε κάθετες μπαλιές. Τί ταλέντο Θεέ μου... Θαύμασα το Ζάγιετς να τρέχει και να μοιράζει μακρινές μπαλιές ακριβείας. Τον είδα να βγάζει σέντρα και να στέλνει τη μπάλα όπου πρέπει.
Τι μπάλα θα πρέπει να έχουν δει οι παλαιότεροι Παναθηναϊκοι; Τώρα κατάλαβα το γιατί ήταν άδειο το γήπεδο τόσα χρόνια. Είδα τους παλαιότερους και ειλικρινά λυπήθηκα για το άμεσο παρελθόν μας.
Αναρωτιέμαι! Ποιοί φόρεσαν τη φανέλα με το στήθος στο τριφύλλι όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Ούτε τα δοκάρια στην προπόνηση δεν θα ήταν άξιοι να κουβαλούν τότε... Θεέ μου πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα. Τί παίκτες έχουν φορέσει τη φανέλα της...
ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΥΓ: Μπορέλι - Γκούμας που ήταν;
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 68
- Πόντοι
- 16
Μπορέλι
5 χρόνια στην Ελλάδα τότε ο Μπορέλι,45 χρόνια έχει κλείσει εδώ ο Μπάγιεβιτς
συγκρίνετε ελληνικά
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 68
- Πόντοι
- 16
αυτό λέω φιλαράκο με 5 χρόνια και μιλάει καλύτερα από έλληνα κι ο Ντούσκο 50 χρόνια δε μπορεί να πει 2 λέξειςμια χαρα ελληνικα μιλαει ο ανθρωπος...
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 68
- Πόντοι
- 16
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
“Φεύγω αλλά τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό έρχονται”
05 Μαϊ. 2010
Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εκμυστηρεύτηκε σε οπαδούς του Παναθηναϊκού ότι αποχωρεί από την ομάδα αλλά τους τόνισε πως το Τριφύλλι έχει αλλάξει επίπεδο.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πράσινη», ο 28χρονος επιθετικός την περασμένη Παρασκευή έδωσε το παρών μαζί με άλλου συμπαίκτες του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής και εκεί είχε συνομιλία με ορισμένους φίλους των πρασίνων.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η εφημερίδα στο διάλογο που είχε ο 28χρονος φορ με οπαδό της ομάδας:
Φίλαθλος: «Μήτσο, θα μου εξηγήσεις ένα πράγμα; Στον Παναθηναικό έχεις τα πάντα, σε έχουνε σαν βασιλιά, είναι δυνατόν να φύγεις και να πας πάλι στον ΠΑΟΚ και την αβεβαιότητα; Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος και στο λέω πάνω από όλα για σένα αυτό».
Σαλπιγγίδης: «Ναι, καθαρά επαγγελματικά μπορεί να είναι και λάθος από τη στιγμή που φεύγεις από την νταμπλούχο ομάδα της Ελλάδας».
Φίλαθλος: «Όχι, λάθος, έγκλημα να το λες».
Σαλπιγγίδης: «Πες το κι έτσι αν θες, δεν έχει σημασία. Είναι όμως κάποιοι προσωπικοί λόγοι που πρέπει να τους καταλάβουν όλοι. Δεν έχουν να κάνουν με την μπάλα».
Φίλαθλος: «Τι να σου πω; Αν είναι έτσι, καλή σου τύχη».
Σαλπιγγίδης: «Σ’ ευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ εσάς θα πρέπει να ενδιαφέρει πάνω απ όλα η ομάδα. Και αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ό,τι ο Παναθηναικός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ το οποίο θα φτιάξει κι άλλο και έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδι. Μην φοβάστε λοιπόν τα καλύτερα έρχονται…».
05 Μαϊ. 2010
Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εκμυστηρεύτηκε σε οπαδούς του Παναθηναϊκού ότι αποχωρεί από την ομάδα αλλά τους τόνισε πως το Τριφύλλι έχει αλλάξει επίπεδο.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πράσινη», ο 28χρονος επιθετικός την περασμένη Παρασκευή έδωσε το παρών μαζί με άλλου συμπαίκτες του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής και εκεί είχε συνομιλία με ορισμένους φίλους των πρασίνων.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η εφημερίδα στο διάλογο που είχε ο 28χρονος φορ με οπαδό της ομάδας:
Φίλαθλος: «Μήτσο, θα μου εξηγήσεις ένα πράγμα; Στον Παναθηναικό έχεις τα πάντα, σε έχουνε σαν βασιλιά, είναι δυνατόν να φύγεις και να πας πάλι στον ΠΑΟΚ και την αβεβαιότητα; Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος και στο λέω πάνω από όλα για σένα αυτό».
Σαλπιγγίδης: «Ναι, καθαρά επαγγελματικά μπορεί να είναι και λάθος από τη στιγμή που φεύγεις από την νταμπλούχο ομάδα της Ελλάδας».
Φίλαθλος: «Όχι, λάθος, έγκλημα να το λες».
Σαλπιγγίδης: «Πες το κι έτσι αν θες, δεν έχει σημασία. Είναι όμως κάποιοι προσωπικοί λόγοι που πρέπει να τους καταλάβουν όλοι. Δεν έχουν να κάνουν με την μπάλα».
Φίλαθλος: «Τι να σου πω; Αν είναι έτσι, καλή σου τύχη».
Σαλπιγγίδης: «Σ’ ευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ εσάς θα πρέπει να ενδιαφέρει πάνω απ όλα η ομάδα. Και αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ό,τι ο Παναθηναικός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ το οποίο θα φτιάξει κι άλλο και έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδι. Μην φοβάστε λοιπόν τα καλύτερα έρχονται…».
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απο καιρο ηταν φευγατος τυπεΠάει και ο σαλπι
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
«Είναι ευρέως γνωστό πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού υπέστησαν πολλά από μένα τα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκα στον Παναθηναϊκό. Φαίνεται πως πονάνε ακόμα, ακόμη και οχτώ χρόνια αφότου έφυγα. Δεν με ακούμπησαν πάντως. Πιθανότατα ήθελαν απλώς να με τρομάξουν» είπε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στο σερβικό kosarka.rs, πριν προσθέσει πως "ένας Παναθηναϊκός ή Παρτιζάνος ισούται με χίλιους Ολυμπιακούς»!
Ο Μεγαλος Ντεγιαν σε δηλωσεις του στο Παρισι
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ντινταν λεει το πουλεν του Αντωνιου...
Είναι καλός?
Είναι καλός?
* Ομάδα:
* ΟΣΦΠ
* ΠΑΟ
* ΠΑΟΚ
* ΑΕΚ
* Λάρισα
* Άρης
* Πανιώνιος
* Ηρακλής
* ΠΑΣ Γιάννινα
* Liverpool
* Manchester United
* Chelsea
* Arsenal
* Barcelona
* Real Madrid
* Juventus
* Inter
* Milan
* Bayern
* Ελλάδα
Gazzetta Community
* Home
* Ποδόσφαιρο
o Super League
o Ελλάδα
o Ευρώπη
o Κύπελο Hellas Online
o Champions League
o Europa League
o MUNDIAL 2010
o Κόσμος
o Εθνική ομάδα
Ειδήσεις Ποδόσφαιρο
o
16:00: Με Μουν αλλά χωρίς Μόρις
o
15:42: Νέος «μνηστήρας» για Ντιντάν
o
15:33: Tρέχει με... ΜακΛάρεν η Βόλφσμπουργκ!
o
14:59: «Κανονιέρης» γίνεται ο Μπουφόν
o
14:46: Αισιόδοξος ο Τοπαλίδης
o
14:40: «Το δικαιούται ο ΠΑΟΚ»
o
14:29: Διαψεύδει ο ΠΑΣ για Βέλγο τεχνικό
o
14:17: Στέλνουν Μουρίνιο στη Ρεάλ
o
14:15: «Μάτια» Παλέρμο σε Σαμαρά
* Μπάσκετ
o A1
o Ελλάδα
o Κόσμος
o Euroleague
o Euro Cup
o NBA
o Ευρώπη
o Εθνική ομάδα
Ειδήσεις Μπάσκετ
o
15:40: Ντέβιν Σμιθ ο κορυφαίος
o
14:41: Αλλάζει ώρα το Ολυμπιακός-Μαρούσι
o
14:21: «Άμυνα και ταχύτητα τα ατού της ''Μπάρτσα''»
o
13:34: Προβάδισμα για Λιέτουβος Ρίτας
o
13:09: Επαφές με Πλάνινιτς η Μακάμπι
o
12:11: Παραμένει στην ACB ο Τελέτοβιτς
o
11:34: Μένει... Ευρώπη ο ΜακΚάλεμπ
o
11:10: «Εξετάζουν Κριάπα και Καούν στο ΝΒΑ»
* Τοπικά
o Αττική
+ Αθήνα
+ Πειραιάς
+ Δυτική Αττική
+ Ανατολική Αττική
o Ήπειρος
+ Ιωάννινα
+ Θεσπρωτία
+ Άρτα
+ Πρέβεζα
o Θεσσαλία
+ Λάρισα
+ Μαγνησία
+ Καρδίτσα
+ Τρίκαλα
o Κρήτη
+ Χανιά
+ Ρέθυμνο
+ Ηράκλειο
+ Λασήθι
o Μακεδονία
+ Καβάλα
+ Δράμα
+ Σέρρες
+ Χαλκιδική
+ Θεσσαλονίκη
+ Κιλκίς
+ Πέλλας
+ Ημαθίας
+ Πιερίας
+ Φλώρινα
+ Καστορία
+ Κοζάνη
+ Γρεβενά
o Πελοπόννησος
+ Αχαϊα
+ Κορινθία
+ Αργολίδα
+ Αρκαδία
+ Ηλεία
+ Μεσσηνία
+ Λακωνία
o Στερεά Ελλάδα
+ Αιτωλοακαρνανία
+ Ευρυτανία
+ Φωκίδα
+ Φθιώτιδα
+ Βοιωτία
+ Εύβοια
o Θράκη
+ Έβρος
+ Ροδόπης
+ Ξάνθη
o Επτάνησα
+ Κέρκυρα
+ Κεφαλλονιά
+ Ζάκυνθος
o Δωδεκάνησα
o Κυκλάδες
o Β.Α. Αιγαίο
* Βόλεϊ
o Βόλεϊ
o A1
o A1 Γυναικών
o Εθνική ομάδα βόλεϊ
Ειδήσεις Βόλεϊ
o
00:59: Σμαραγδής: «Παραμένουμε μεγάλη ομάδα»
o
00:54: Ανδρεάδης: «Ζητάω συγνώμη»
o
22:02: Μίλκοβιτς: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε»
o
21:25: Η ανατροπή ήταν... κόκκινη!
o
20:58: Μέιφορθ: Δεν είμαστε έτοιμοι
* Mηχανοκίνητα
o Formula 1
o WRC
o Cars
o Super Cars
o Moto GP
o Υπόλοιπα
Ειδήσεις Motorsport
o
22:35: Γουέμπερ: Ξεχωριστή μέρα για μένα
o
17:06: Στον Γουέμπερ η πρωτιά
o
15:36: Δραματικό φινάλε με νίκη Λατβάλα
o
21:47: Γουέμπερ: Η πολ ποζίσιον ανήκει στην ομάδα
o
17:27: Το 1-2 η Red Bull
* Άλλα Σπορ
o Στίβος
o Πόλο
o Kολύμβηση
o Τένις
o Χάντμπολ
o Ολυμπιακοί αγώνες
o Υπόλοιπα αθλήματα
o Μπιτς βόλεϊ
Ειδήσεις Sport
o
10:56: Άνοδος για Παγδατή
o
22:45: Με συνοπτικές ο Εθνικός
o
20:39: «Ξεσκονίζει» δείγματα η ΔΟΕ
o
19:45: Νέος οδηγός από τη WADA
o
19:28: Στην 6η θέση οι καταδύτες
* Πόκερ
* Βαθμολογίες
o Ελλάδα
o Αγγλία
o Ισπανία
o Γερμανία
o Γαλλία
o Ιταλία
1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 70
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 64
3 ΠΑΟΚ 62
4 ΑΕΚ 53
5 ΑΡΗΣ 46
6 ΚΑΒΑΛΑ 39
7 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 38
8 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 37
9 ΗΡΑΚΛΗΣ 37
10 ΛΑΡΙΣΑ 37
11 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 36
12 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 36
13 ΞΑΝΘΗ 35
14 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 34
15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 28
16 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12
1 ΤΣΕΛΣΙ 86
2 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 85
3 ΑΡΣΕΝΑΛ 75
4 ΤΟΤΕΝΑΜ 70
5 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 67
6 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 64
7 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 63
8 ΕΒΕΡΤΟΝ 61
9 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 50
10 ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 50
11 ΣΤΟΟΥΚ 47
12 ΦΟΥΛΑΜ 46
13 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 44
14 ΜΠΟΛΤΟΝ 39
15 ΓΟΥΛΒΣ 38
16 ΓΟΥΙΓΚΑΝ 36
17 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 35
18 ΜΠΕΡΝΛΙ 30
19 ΧΑΛ 30
20 ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 28
1 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 96
2 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 95
3 ΒΑΛΕΝΘΙΑ 68
4 ΣΕΒΙΛΛΗ 60
5 ΜΑΓΙΟΡΚΑ 59
6 ΧΕΤΑΦΕ 55
7 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 55
8 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 51
9 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 47
10 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 47
11 ΕΣΠΑΝΙΟΛ 44
12 ΟΣΑΣΟΥΝΑ 42
13 ΑΛΜΕΡΙΑ 42
14 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ 40
15 ΣΑΡΑΓΟΣΑ 40
16 ΜΑΛΑΓΑ 36
17 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 36
18 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 36
19 ΤΕΝΕΡΙΦΗ 36
20 ΧΕΡΕΘ 33
1 ΜΠΑΓΕΡΝ 70
2 ΣΑΛΚΕ 65
3 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 61
4 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 59
5 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 57
6 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 55
7 ΑΜΒΟΥΡΓΟ 52
8 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 50
9 ΜΑΪΝΤΖ 47
10 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 46
11 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 42
12 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 39
13 ΚΟΛΩΝΙΑ 38
14 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 35
15 ΑΝΝΟΒΕΡΟ 33
16 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 31
17 ΜΠΟΧΟΥΜ 28
18 ΧΕΡΤΑ 24
1 ΜΑΡΣΕΪΓ 75
2 ΛΙΛ 70
3 ΟΣΕΡ 68
4 ΛΥΩΝ 66
5 ΜΟΝΠΕΛΙΕ 66
6 ΜΠΟΡΝΤΟ 64
7 ΛΟΡΙΑΝ 55
8 ΜΟΝΑΚΟ 54
9 ΡΕΝ 53
10 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 51
11 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 47
12 ΝΑΝΣΙ 47
13 ΤΟΥΛΟΥΖ 46
14 ΛΑΝΣ 45
15 ΝΙΣ 43
16 ΣΟΣΟ 41
17 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 39
18 ΛΕ ΜΑΝ 32
19 ΜΠΟΥΛΟΝ 28
20 ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ 23
1 ΙΝΤΕΡ 79
2 ΡΟΜΑ 77
3 ΜΙΛΑΝ 67
4 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 64
5 ΠΑΛΕΡΜΟ 62
6 ΝΑΠΟΛΙ 59
7 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 55
8 ΤΖΕΝΟΑ 51
9 ΠΑΡΜΑ 49
10 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 47
11 ΜΠΑΡΙ 47
12 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 44
13 ΚΙΕΒΟ 44
14 ΚΑΛΙΑΡΙ 43
15 ΛΑΤΣΙΟ 43
16 ΚΑΤΑΝΙΑ 42
17 ΜΠΟΛΟΝΙΑ 41
18 ΑΤΑΛΑΝΤΑ 35
19 ΣΙΕΝΑ 31
20 ΛΙΒΟΡΝΟ 29
* Live
* Στατιστικά
* Livescore
‹ MUNDIAL 2010
Ο χορηγός αφήνει έξω τον Σισέ!
Από Γιώργος Βροντάκης | Τρίτη, 11 Μαίου 2010 14:14
Bookmark and Share
* Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size
* Εκτύπωση
* 34 Σχόλια
Ο χορηγός αφήνει έξω τον Σισέ!
MUNDIAL 2010
Παναθηναϊκός
Διαβάστε επίσης
* «Δεν πάμε για διακοπές στην Κύπρο»
* «Τηλεφώνημα από ΠΑΟ»
* Μάτια στο μέλλον
* Και πάλι Ομπράνιακ
Τώρα το Conn-x βάζει γκολ στη διασκέδαση!
Η αποστολή της Γαλλίας θα ανακοινωθεί απόψε από τον Ραϊμόν Ντομενέκ αλλά χορηγός των «τρικολόρ» διέρρευσε πως ο Σισέ είναι εκτός. Αλήθεια ή διαφημιστικό τρικ θα φανεί το βράδυ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, όπως είναι ήδη γνωστό, θα ανακοινώσει τους 23 παίκτες που θα πάρει μαζί του στη Νότιο Αφρική για το Παγκόσμιο Κύπελλο απόψε. Ομως η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Carrefour» που είναι χορηγός της ομάδας πιέστηκε χρονικά να οργανώσει τη διανομή μαγνητών με τις φιγούρες των παικτών και για αυτό το λόγο ανέφερε την αποστολή νωρίτερα. Αρκετά γαλλικά δημοσιεύματα γράφουν ότι ίσως πρόκειται και για διαφημιστικό τρικ.
Μέσα στην λίστα του Ντομενέκ σύμφωνα με το σούπερ μάρκετ δεν είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Η αποστολή είναι οι:
Τερματοφύλακες: Σεντρίκ Καρασό (Μπορντό), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Ούγκο Λορίς (Λιόν)
Αμυντικοί: Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Ζουλιέν Εσκουντέ (Σεβίλλη), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ροντ Φανί (Ρεν), Γουίλιαμ Γκαλάς (Άρσεναλ), Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλλη)
Μέσοι: Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Μούσα Σισοκό (Τουλούζ), Γιοάν Γκουρκούφ (Μπορντό), Ζερεμί Τουλαλάν (Λιόν), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Σίντνεϊ Γκοβού (Λιόν)
Επιθετικοί: Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ (Τουλούζ), Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα),
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
ο μεγαλος Ντεγιαν αξιζει σεβασμο και απο εμας τους γαυρους ακομα και αν λεει μαλακιες ;)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ο Μποντιρόγκα αναμφίβολα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως και τεράστια προσωπικότητα. Θυμάμαι έναν τελικό μουντιάλ που μόνος του κέρδισε την Αργεντινή. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί αδικεί τόσο τον εαυτό του με το να απαντάει στον πρώτο τυχόντα καμμένο που θα του πει κάτι. Και να του απαντάει και με αυτό το στυλ κιόλας . Δεν αρμόζει σε τέτοιο αθλητή αυτό το ύφος. Άσε που εκτίθεται. Κάποτε φωτογραφιζόταν με κασκόλ της Ρεάλ και πήγαινε στο Μπερναμπέου και έλεγε τα αντίστοιχα για την Μπαρτσελόνα , αλλά μόλις έπεσαν τα φράγκα, κάτοικος Βαρκελώνης«Είναι ευρέως γνωστό πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού υπέστησαν πολλά από μένα τα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκα στον Παναθηναϊκό. Φαίνεται πως πονάνε ακόμα, ακόμη και οχτώ χρόνια αφότου έφυγα. Δεν με ακούμπησαν πάντως. Πιθανότατα ήθελαν απλώς να με τρομάξουν» είπε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στο σερβικό kosarka.rs, πριν προσθέσει πως "ένας Παναθηναϊκός ή Παρτιζάνος ισούται με χίλιους Ολυμπιακούς»!
Και εσύ ρε Κάρλος τα επικροτείς αυτά ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K