Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μετα τιμης φιλε πρεπει να πρεπει να σε μαστουρωμενος
το να γουσταρεις να ριξεις το μενος σου για την ομαδα μου καντο και μη σαλιαριζεις
εγω μπηκα να μιλησω για το βαζελο γιατι ετσι γουσταρω να μιλησω.
αν εσυ θελεις να μπεις σε αντιπαραθεση καντο σε γραφω
εγω μπηκα να μιλησω οβαρα με ανθρωπους και οχι με βαζελους αεκτζηδες γαυρους
εσυ μπορει να τα βλεπεις ετσι αλλα δεν ειναι
οσο για το τι θα προσεχω τι λεω προσεχω γενικα φιλε μου και οχι επειδη ειμαι σε φορουμ πρασινο
ριξε λιγο νερο στη μουρη σου και βγες λιγο εξω

μετα τιμης Νικος.

ΥΓ δηλαδη ενας γαυρος δεν εχει δικαιωμα να μιλησει με βαζελους σοβαρα και ας κανει λαθος
ενας βαζελος δεν εχει δικαιωμα να μιλησει με γαυρους???
δε πας καλα ρε
κατι ανθρωποι σα και σενα πρασινοι κοκκινοι κιτρινοι ειναι αυτοι που κανετε σκατα το γηπεδο

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
το κακο ειναι οτι δεν εχεις καταλαβει οτι 2 φορες στα 15 χρονια σου δοθηκε η δυνατοτητα να μιλας ετσι, τα προηγουμενα χρονια επαιρνες το πρωταθλημα τον σεπτεμβριο και τον μαιο πεταγες κορνεδες...
και εσυ που το επαιρνες τι καταφερες.τιποτα 0

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
μετα τιμης φιλε πρεπει να πρεπει να σε μαστουρωμενος
το να γουσταρεις να ριξεις το μενος σου για την ομαδα μου καντο και μη σαλιαριζεις
εγω μπηκα να μιλησω για το βαζελο γιατι ετσι γουσταρω να μιλησω.
αν εσυ θελεις να μπεις σε αντιπαραθεση καντο σε γραφω
εγω μπηκα να μιλησω οβαρα με ανθρωπους και οχι με βαζελους αεκτζηδες γαυρους
εσυ μπορει να τα βλεπεις ετσι αλλα δεν ειναι
οσο για το τι θα προσεχω τι λεω προσεχω γενικα φιλε μου και οχι επειδη ειμαι σε φορουμ πρασινο
ριξε λιγο νερο στη μουρη σου και βγες λιγο εξω

μετα τιμης Νικος.

ΥΓ δηλαδη ενας γαυρος δεν εχει δικαιωμα να μιλησει με βαζελους σοβαρα και ας κανει λαθος
ενας βαζελος δεν εχει δικαιωμα να μιλησει με γαυρους???
δε πας καλα ρε
κατι ανθρωποι σα και σενα πρασινοι κοκκινοι κιτρινοι ειναι αυτοι που κανετε σκατα το γηπεδο

Όπα ρε Νίκο, μου γινες και αντικειμενικός τώρα? Ποιός εσύ που απ'την ώρα που σε παρατηρώ και διαβάζω τα ποστς σου στο φορουμ μόνο κράζεις και λες ανακρίβειες περι του Βάζελου? Πες συνέχισε να εκτίθεσαι, μη μου χαλάς μόνο τη γέυση και τη χαρά του φετινού νταμπλ, διαβάζοντας τα ποστς σου.  Να σου πω την αλήθεια γουστάρω και ηδονίζομαι άσχημα να σηκώνω νταμπλ και ας λέτε ότι μαλακία θέλετε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Όπα ρε Νίκο, μου γινες και αντικειμενικός τώρα? Ποιός εσύ που απ'την ώρα που σε παρατηρώ και διαβάζω τα ποστς σου στο φορουμ μόνο κράζεις και λες ανακρίβειες περι του Βάζελου? Πες συνέχισε να εκτίθεσαι, μη μου χαλάς μόνο τη γέυση και τη χαρά του φετινού νταμπλ, διαβάζοντας τα ποστς σου.  Να σου πω την αλήθεια γουστάρω και ηδονίζομαι άσχημα να σηκώνω νταμπλ και ας λέτε ότι μαλακία θέλετε.
πρεπει να το ειχες ριξει στο ψαρεμα τα τελευταια χρονια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φ
και εσυ που το επαιρνες τι καταφερες.τιποτα 0
φιλε η διαφορα ξερεις πια ειναι ???
η συζητηση ξεκινησε απο μενα και ο δικος σου επεσε να με φαει
η ουσια ειναι οτι υπαρχουν 2 ειδων οπαδοι
ο ενας οπου θελω να ανηκω ειναι που γουσταρεις τη μπαλα γουσταρεις την ομαδα σου την υποστηριζεις αλλα οταν παραπεει καλη ωρα η δικη μου φετος να βγαινεις και να το αναγνωριζεις
και να μπορεις να συζητησεις με επιπεδο με αλλοθρησκους και ας εισαι λαθος σε αποψεις

και η δευτερη κατηγορια ειναι να εισαι γαυρος βαζελος παοκτζης και να μη βλεπεις μπορστα σου να πηγαινεις γηπεδο για να βρισεςι παο οσφπο αεκ παοκ και να μη ξερεις ουτε ποσο εληξε το ματς και να μη μπορεις να συζητας με αλλοθρησκους και να μη μπορεις να αναγνωρισεις την ανωτεροτητσα του αντιπαλου.

διαλεγεις και περνεις

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αφου εισαι στατιστικολογος μπορεις να δεις τα ποστ μου και να μου πεις για το πως μιλαω
αλλα σου ξαναλεω οτι πρεπει να ριξεις λιγο νερο
αν εισαι απο παλια στο φορουμ και με θυμασε οπως λες θα θυμασαι οτι απο παλια δε μου μιλουσαν και με κραζαν οι δικοι μου γιατι ημουν ο μοναδικος που οταν εβλεπα κατι σκατα στη ομαδα μου το ελγα και ελεγα οτι καλο να εβλεπα σε αλλες ομαδες
τωρα αμα μπλεκεις με ανθρωπους σα και σενα ε θα σε βρισω οπου να νε δεν ειμαι μηχανη
αμα συνεχισεις θα αρχισω και γω

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και οπως λες παρατηρεις τα ποστ μου θα ειδες οτι τις καλυτερες ''σχεσεις'' εδω μεσα και πιο ωραια μιλαω με τους αλλοθρησκους και οχι με τους δικους μου

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εσεις με την αξια σας κι οχι με ξενες πλατες... α ρε ξανθοπουλε σχολη που εκανες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμ ετσι σας εμαθε ο σωκρατης να γινεστε λυγουρια του τσιγκου.τωρα ομωσ θα αναβιωσετε τις παλιες καλες εποχες.οι παλιοι ξερουν

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φφιλε η διαφορα ξερεις πια ειναι ???
η συζητηση ξεκινησε απο μενα και ο δικος σου επεσε να με φαει
η ουσια ειναι οτι υπαρχουν 2 ειδων οπαδοι
ο ενας οπου θελω να ανηκω ειναι που γουσταρεις τη μπαλα γουσταρεις την ομαδα σου την υποστηριζεις αλλα οταν παραπεει καλη ωρα η δικη μου φετος να βγαινεις και να το αναγνωριζεις
και να μπορεις να συζητησεις με επιπεδο με αλλοθρησκους και ας εισαι λαθος σε αποψεις

και η δευτερη κατηγορια ειναι να εισαι γαυρος βαζελος παοκτζης και να μη βλεπεις μπορστα σου να πηγαινεις γηπεδο για να βρισεςι παο οσφπο αεκ παοκ και να μη ξερεις ουτε ποσο εληξε το ματς και να μη μπορεις να συζητας με αλλοθρησκους και να μη μπορεις να αναγνωρισεις την ανωτεροτητσα του αντιπαλου.

διαλεγεις και περνεις
το προβλημα με τους περισσοτερους βαζελους ειναι δεν βλεπουν τα αυτονοητα, εγω να παραδεχτω οτι καποια πρωταθληματα δεν αξιζαμε να τα παρουμε, οι βαζελοι αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι ολα τα παηραμε με την διαιτησια, οταν  ειχαν την ευκαιρια τους να αποδειξουν οτι τα παιρνουμε πετσινα το αεκακι εφαγε 4 στο οακα με τον βασαρα να σφυριζει την ληξη στο 100 και ο βαζελος 3 στην ριζουπολη και 2 στον τελικο κυπελου με 10 παιχτες απο το 23, και το αεκακι περυσι στον τελικο την ιδια τυχη ειχε κι ας ημασταν με 9, συμφωνα με την λογικη τους ουτε αυτοι επρεπε να το παρουν 'φετος αφου εχασαν σε 2 ντερμπι απο 'μας...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το προβλημα με τους περισσοτερους βαζελους ειναι δεν βλεπουν τα αυτονοητα, εγω να παραδεχτω οτι καποια πρωταθληματα δεν αξιζαμε να τα παρουμε, οι βαζελοι αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι ολα τα παηραμε με την διαιτησια, οταν  ειχαν την ευκαιρια τους να αποδειξουν οτι τα παιρνουμε πετσινα το αεκακι εφαγε 4 στο οακα με τον βασαρα να σφυριζει την ληξη στο 100 και ο βαζελος 3 στην ριζουπολη και 2 στον τελικο κυπελου με 10 παιχτες απο το 23, και το αεκακι περυσι στον τελικο την ιδια τυχη ειχε κι ας ημασταν με 9, συμφωνα με την λογικη τους ουτε αυτοι επρεπε να το παρουν 'φετος αφου εχασαν σε 2 ντερμπι απο 'μας...
ναι η ουσια φιλαρακι μου ειναι οτι εγω δεν ανεφερα χρωματα.και μεις εχουμε σκατα.
καραγκιοζηδες οπαδους με παροπειδες εχουν ολες οι ομαδες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εμ ετσι σας εμαθε ο σωκρατης να γινεστε λυγουρια του τσιγκου.τωρα ομωσ θα αναβιωσετε τις παλιες καλες εποχες.οι παλιοι ξερουν
επειδη ειμαι παλιος, για να τις θυμηθουμε παρεα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
37 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1981, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009
24 Κύπελλα Ελλάδας: 1947, 1951, 1952, 1953, 1954, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1963, 1965, 1968, 1971, 1973, 1975, 1981, 1990, 1992, 1999, 2005, 2006, 2008, 2009
4 Σούπερ Καπ Ελλάδας: 1980 ανεπίσημο, 1987, 1992, 2007
1 Βαλκανικό Κύπελλο: 1963

εσυ μετρα προβατα να σε παρει ο υπνος.........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εσυ το παιζεις παλιουρας..ακουω....
δε το παιζω παλιος απλα θελω να σε ενημερωσω οτι θα αναβιωσετε τις εποχες που κανανε χρυσες δουλειες τα ζαχαροπλαστεια με τους κορνεδες.εχω αδικο; βλεπεις εσυ να γινεται κατι αλλο;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δε το παιζω παλιος απλα θελω να σε ενημερωσω οτι θα αναβιωσετε τις εποχες που κανανε χρυσες δουλειες τα ζαχαροπλαστεια με τους κορνεδες.εχω αδικο; βλεπεις εσυ να γινεται κατι αλλο;
φιλε στο αρχικο μου ποστ σημερα ειπα οτι ΦΕΤΟΣ ειναι η μεγαλη ευκαιρα σου να κανεις ενα βημα ακομα και να αρχισεις τα σερι.αλλα με τις μαλακιες που κανουν οι διοικουντες σου το βλεπω χλωμο.διαφωνεις???

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
φιλε στο αρχικο μου ποστ σημερα ειπα οτι ΦΕΤΟΣ ειναι η μεγαλη ευκαιρα σου να κανεις ενα βημα ακομα και να αρχισεις τα σερι.αλλα με τις μαλακιες που κανουν οι διοικουντες σου το βλεπω χλωμο.διαφωνεις???
και συμφωνω και διαφωνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom