Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και συμφωνω και διαφωνω
εγω πριν αρχισουν τα τωρινα προβληματα με τη παρεα μου ελεγα οτι ειδικα φετος δε φοβαμαι το τι θα κανει ο κοκκαλης αλλα πρωτη φορα που φοβαμαι τι θα κανει ο παο
ειναι φιλε μου μια συγκιρια που εχεις την μεγαλη ευκαιρια επειδη καλως η κακως ησουν καλυτερος φετος να γινεις ακομα καλυτερος απλα δεν θα γινει αυτο ετσι πιστευω.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εγω πριν αρχισουν τα τωρινα προβληματα με τη παρεα μου ελεγα οτι ειδικα φετος δε φοβαμαι το τι θα κανει ο κοκκαλης αλλα πρωτη φορα που φοβαμαι τι θα κανει ο παο
ειναι φιλε μου μια συγκιρια που εχεις την μεγαλη ευκαιρια επειδη καλως η κακως ησουν καλυτερος φετος να γινεις ακομα καλυτερος απλα δεν θα γινει αυτο ετσι πιστευω.
ετοιμασου παντως για τις πρωτες μεταγραφικες βομβες απο την δευτερα γιατι λεφτα υπαρχουν.θα μου πεις απο την αλλη οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει αλλα αφου υπαρχουν τα λεφτα ξημερωνει στο τελος δε γαμιεται

Papapios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Απο τη στιγμη που ο Τζιγγερ (ή πιο σωστα η οικογενεια) έχει την πλειοψηφια των μετοχών, τίποτα δεν μπορεί να γινει αν δεν το εγκρινει. Ο Βγενό δεν σκοπευε ούτε σκοπευει να αγορασει την ΠΑΕ. Ο Τζιγγερ βρηκε ευκαιρια με μια τεραστια μπλοφα (πουλαω) να τους βγαλει στη σεντρα και ισως και εκτος ΠΑΕ. Οταν πουλας, δεν το κανεις ετσι. Ακομα και αν βρισκοταν καποιος σε 3 (!) μερες να καταθεσει προσφορα, ο Τζιγγερ θα του ελεγε ειναι λιγα.
Ειμαι περιεργος για τη σταση του Γιαννακοπουλου και αν το βλεπει σωστο να μεινει αυτος με τον Τζιγγερ. Ολα δειχνουν οτι επιστρεφουμε στην προ διετιας κατασταση.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ετοιμασου παντως για τις πρωτες μεταγραφικες βομβες απο την δευτερα γιατι λεφτα υπαρχουν.θα μου πεις απο την αλλη οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει αλλα αφου υπαρχουν τα λεφτα ξημερωνει στο τελος δε γαμιεται
δε ξερω φιλε. εγω εδω και καιρο ακουω συνεχεια οτι θα μας παρετε εντεκαδατο παιχτη και γελαω ειλικρινα.οσο για τις μεταγγραφες ακομα και να γινουν δε νομιζω να γινουν αμεσα.οσο δε ξεκαθαριχει το τοπιο σας ολα πανε πισω
θες να σου πω απο ελα-φυγε-μεινε κτλπ ποιον βλεπω μοναδικο σιγουρο???
μονο το νιομπλια βλεπω σιγουρο
ολα τα υπολοιπα μπορουν να αλλαξουν

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δε ξερω φιλε. εγω εδω και καιρο ακουω συνεχεια οτι θα μας παρετε εντεκαδατο παιχτη και γελαω ειλικρινα.οσο για τις μεταγγραφες ακομα και να γινουν δε νομιζω να γινουν αμεσα.οσο δε ξεκαθαριχει το τοπιο σας ολα πανε πισω
θες να σου πω απο ελα-φυγε-μεινε κτλπ ποιον βλεπω μοναδικο σιγουρο???
μονο το νιομπλια βλεπω σιγουρο
ολα τα υπολοιπα μπορουν να αλλαξουν
η περιεργη ησυχια των τελευταιων ημερων θα φερει ανακαταξεις συντομες

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η περιεργη ησυχια των τελευταιων ημερων θα φερει ανακαταξεις συντομες
θα δουμε.παντως εγω τυπους που θελουν να πουλησουν μουρη εις βαρος της αγαπης του καθε οπαδου τους θεωρω πολυ πιο επικινδυνους παραγοντες απο τους προεδρους τυπου κοκκαλη,βαρδινογιαννη
γιατι φιλε μου και ο κοκκαλης και ο βαρδινογιαννης επειδη τους βαζω στην ιδια κατηγορια μπορει να μπηκαν και για αλλους λογους στις ομαδες αλλα εβαλαν λεφτα και πουλησαν μουρη με δικα τους λεφτα
κατι βγενοπουλοι κατι μαρινακηδες κατι κοζωνιδες ειναι για φαπες και για να γελαμε
προσωπικη αποψη

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
θα δουμε.παντως εγω τυπους που θελουν να πουλησουν μουρη εις βαρος της αγαπης του καθε οπαδου τους θεωρω πολυ πιο επικινδυνους παραγοντες απο τους προεδρους τυπου κοκκαλη,βαρδινογιαννη
γιατι φιλε μου και ο κοκκαλης και ο βαρδινογιαννης επειδη τους βαζω στην ιδια κατηγορια μπορει να μπηκαν και για αλλους λογους στις ομαδες αλλα εβαλαν λεφτα και πουλησαν μουρη με δικα τους λεφτα
κατι βγενοπουλοι κατι μαρινακηδες κατι κοζωνιδες ειναι για φαπες και για να γελαμε
προσωπικη αποψη
ενταξει ο βγενο εχωσε λεφτα

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
προσωπικη αποψη

έχεις δίκιο.
οι άνθρωποι του μόχθου κόκκαλης και βαρδινογιάννης έβαλαν σπό το υστέρημά τους τα λεφτά που με τόσο κόπο και τιμιότητα έβγαλαν, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης τους για τον ολυμπιακό και τον παναθηναικό.

Υ.Γ.
όταν θα καταλάβετε ότι όπως για σας είναι χόμπυ το 5χ5 έτσι για κάποιους άλλους είναι χόμπυ οι ΠΑΕ.
αλλά η κατανόηση αυτού προυποθέτει κριτική σκέψη και ενδεχομένως κοινωνική παιδεία.

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει ο βγενο εχωσε λεφτα
ναι. από αυτά που έβγαλε σε μια νύχτα ως μεσάζων στην πώληση των μετοχών του κοσμοτέ.
μεγάλη αγάπη με τον παναθηναικό.
έρωτας ανιδιοτελής.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χωστα τζιγκερ!
αντε με τον αεριτζη..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Προτείνω το παρόν θέμα να μετονομαστεί:

"Πράσινε θεέ παναθηναϊκέ, τρελλέ!"

πετύχατε όλους τους στόχους, όλοι οι αντίπαλοι είναι στο καναβάτσο και πάτε να διαλυθείτε!!

δεν πάτε καλά...  :idiot: :idiot:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Προτείνω το παρόν θέμα να μετονομαστεί:

"Πράσινε θεέ παναθηναϊκέ, τρελλέ!"

πετύχατε όλους τους στόχους, όλοι οι αντίπαλοι είναι στο καναβάτσο και πάτε να διαλυθείτε!!

δεν πάτε καλά...  :idiot: :idiot:

Γαμησε τα...
  Γιαυτο εχω ξεραθει και δεν μιλαω καν
  ρε τα αρχιδια.....κανενας για την φανελλα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Το "όλα για το μπαγιόκο" μην το λέτε με αρνητική σημασία
Εννοείται όταν έχεις δώσει λεφτά και όταν παίζονται εκατομμύρια θα κοιτάξεις και εσύ το συμφέρον σου. Αυτό έλειπε...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
είσαι πολύ ρομαντικός ρε gaba....
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ!

ΥΓ. Δες τι γίνεται και στον Ολυμπιακό..

Ενταξει,ολα για το μπαγιοκο,ΣΥΜΦΩΝΩ
 Οχι ομως με την νοοτροπια του "βαζω λεφτα σημερα-αναμενω αποδοση...ΧΘΕΣ"!!!!!

Πανω που φτασαμε να λεμε οτι παμε να κανουμε μια αρχη,φανηκαμε αχρηστοι να κανουμε το
 πρωτο βημα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε παιχτες καντε ενα συνοπτικο των εξελιξεων γιατι δε βρηκα κατι στις σελιδες πισω και δεν εχω προλαβει τηλεοραση τελευταιες μερες

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
να πανε να γαμηθουν οι καριολιδες.
πουλανε μουρη μεσω του παναθηναικου κανοντας lifestyle τυπου κωστοπουλου.. :jerking: :jerking:

ουστττ απο εδω χαμω παλιο μουνοπανα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom