aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
απο προχθες χυνω, οταν ερθει η ωρα να κατουρησω θα το καταλαβεις...κατούρα και λίγο χιτάκι......
απο προχθες χυνω, οταν ερθει η ωρα να κατουρησω θα το καταλαβεις...κατούρα και λίγο χιτάκι......
πούτσες....δε κατεχω το παρασκηνιο ή τις ειλικρινεις προθεσεις του κοντου, αλλα η κινηση σα κινηση καλα εκανε και δε το θεωρω ρουφιανια. Οπου δε πιπτει λογος πιπτει ραβδος στα μουνια. Δωσιμο και γαμησι.
απο προχθες χυνω, οταν ερθει η ωρα να κατουρησω θα το καταλαβεις...
πούτσες....
όταν ξεκίνησε η κόντρα γιατί δεν έκαναν τα παλλουκάρια τα κόζια του και δεν τους ήλεγχε πλέον άρχισε η επίδειξη δύναμης......
περαστικά σας μαλάκες.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.
Τυπικό χουντικό σύνδρομο και έλλειψη παιδείας.
καλα ασε τις κορωνες τωρα. Καπου εγραψες οτι εισαι αντιθετος σε καθε ειδους δωσιμο, προτιμοτερο να τον πιασεις να του εξηγησεις να τον συνετισεις κτλ. Μαλακιες λες. Τραβα να πιασεις εναν αγνωστο να του κανεις κουβεντα γιατι και για ποιο, θα σου βαλει το λαπτοπ στο κωλο και θα γραφεις κωδικα κλανοντας.
μικρε μου κολωτουμπα ποσο καλα τα λες...αυτη την εβδομαδα με ποιους ειπαμε οτι εισαι;;μετά την τοποθέτηση καθετήρα δεν επανέρχεται η ουρήθρα.
μπορείς εναλλακτικα να πετάξεις το σακουλάκι για μπουγιέλο.
κατούρημα παντως σε πεοανάπηρους δεν περιλαμβάνεται στο ρεπερτουάρ.
τι λες ρε καραγκιόζη. αυτό κατάλαβες;
οι κλειστές κοινωνίες αυτοτακτοποιούν τα ζητήματά τους. όχι οι άγνωστοι...
ο ντεμάκος αποφάσισε να συγκρουστεί με αυτούς που έτρωγε σκατά μαζί χρόνια...
μόλις έγινε πρίγκηψ έγινε και ηθικός.
χου ρε μαλάκες δεν συνεχίζουμε άλλο.
τράβα με καμμια πουτάνα στο βιβε μαρ και ασε τις κοινωνικές αναλύσεις.
Σας γραφω αυτο που ακουγεται εντονα....και με προβληματισε σαν παιχτη του στοιχηματος!!!!!Τα δυο παιχνιδια..Παναθηναικος-Ολυμπιακος και Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ ηταν καραστημενα για να παρει ο Ολυμπιακος την δευτερη θεση απο τον Π.Α.Ο.Κ...και γκολ να εμπαιναν τα δοκαρια του Παναθηναικου..... ο Ολυμπιακος θα εβαζε ενα παραπανω!!!!!!!! Οσο για την Α.Ε.Κ.... ο Ολυμπιακος στο παρελθον τις ειχε δωσει πρωταθλημα....του το ανταπωδωσε την Κυριακη στην Τουμπα!!!!!!!!! Αντε γεια κοροιδα, που καθομαστε και τσακωνομαστε για ομαδες!!!!! Εγω θα παραδεχτω μια ομαδα μονο....οποια ομαδα μας...... παρει Ευρωπαικο...εστω το ΟΥΕΦΑ!!!!
Σας γραφω αυτο που ακουγεται εντονα....και με προβληματισε σαν παιχτη του στοιχηματος!!!!!Τα δυο παιχνιδια..Παναθηναικος-Ολυμπιακος και Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ ηταν καραστημενα για να παρει ο Ολυμπιακος την δευτερη θεση απο τον Π.Α.Ο.Κ...και γκολ να εμπαιναν τα δοκαρια του Παναθηναικου..... ο Ολυμπιακος θα εβαζε ενα παραπανω!!!!!!!! Οσο για την Α.Ε.Κ.... ο Ολυμπιακος στο παρελθον τις ειχε δωσει πρωταθλημα....του το ανταπωδωσε την Κυριακη στην Τουμπα!!!!!!!!! Αντε γεια κοροιδα, που καθομαστε και τσακωνομαστε για ομαδες!!!!! Εγω θα παραδεχτω μια ομαδα μονο....οποια ομαδα μας...... παρει Ευρωπαικο...εστω το ΟΥΕΦΑ!!!!
με πικραινεις
ΤραβηγμενοΣας γραφω αυτο που ακουγεται εντονα....και με προβληματισε σαν παιχτη του στοιχηματος!!!!!Τα δυο παιχνιδια..Παναθηναικος-Ολυμπιακος και Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ ηταν καραστημενα για να παρει ο Ολυμπιακος την δευτερη θεση απο τον Π.Α.Ο.Κ...και γκολ να εμπαιναν τα δοκαρια του Παναθηναικου..... ο Ολυμπιακος θα εβαζε ενα παραπανω!!!!!!!! Οσο για την Α.Ε.Κ.... ο Ολυμπιακος στο παρελθον τις ειχε δωσει πρωταθλημα....του το ανταπωδωσε την Κυριακη στην Τουμπα!!!!!!!!! Αντε γεια κοροιδα, που καθομαστε και τσακωνομαστε για ομαδες!!!!! Εγω θα παραδεχτω μια ομαδα μονο....οποια ομαδα μας...... παρει Ευρωπαικο...εστω το ΟΥΕΦΑ!!!!
δεν εχει νοημα, στα πλει οφ απο τους ιδιους βαθμους θα αρχισουν οσφπ και παοκ, αν πανε μεχρι το τελος ετσι...Σας γραφω αυτο που ακουγεται εντονα....και με προβληματισε σαν παιχτη του στοιχηματος!!!!!Τα δυο παιχνιδια..Παναθηναικος-Ολυμπιακος και Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ ηταν καραστημενα για να παρει ο Ολυμπιακος την δευτερη θεση απο τον Π.Α.Ο.Κ...και γκολ να εμπαιναν τα δοκαρια του Παναθηναικου..... ο Ολυμπιακος θα εβαζε ενα παραπανω!!!!!!!! Οσο για την Α.Ε.Κ.... ο Ολυμπιακος στο παρελθον τις ειχε δωσει πρωταθλημα....του το ανταπωδωσε την Κυριακη στην Τουμπα!!!!!!!!! Αντε γεια κοροιδα, που καθομαστε και τσακωνομαστε για ομαδες!!!!! Εγω θα παραδεχτω μια ομαδα μονο....οποια ομαδα μας...... παρει Ευρωπαικο...εστω το ΟΥΕΦΑ!!!!
δεν κάνω διακρίσεις.
την αλήθεια γράφω πάντα και αυτό που πιστεύω ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
δεν υπάρχει ούτε επιλεκτική ηθική ούτε επιλεκτική σύμπνοια.
στη ζωή μου έχω κάνει τις επιλογές μου. δε θα πάρω ΠΟΤΕ το μέρος δικού μου επειδή είμαστε κολλητοί ή φίλοι.
θα τσαμπουκαλευτώ όμως να τον προστατέψω ακόμα κι όταν έχει κάνει λάθος.
μετά στο σπίτι θα του γαμήσω τα γενέθλια να έρθει στα ίσα του.
Τραβηγμενο
βιβάλντι σούμπερτ ή χάιντεν προτιμάς;α νταξει τωρα.
παιξε κατι πιο απαλο στο πιανο, να σου φυγει η φορτιση απο τους τσαμπουκαδες![]()
πιάσε ένα Χάρι Μπελαφόντε να στανιάρουμεβιβάλντι σούμπερτ ή χάιντεν προτιμάς;