Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    376

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δε κατεχω το παρασκηνιο ή τις ειλικρινεις προθεσεις του κοντου, αλλα η κινηση σα κινηση καλα εκανε και δε το θεωρω ρουφιανια. Οπου δε πιπτει λογος πιπτει ραβδος στα μουνια. Δωσιμο και γαμησι.
πούτσες....
όταν ξεκίνησε η κόντρα γιατί δεν έκαναν τα παλλουκάρια τα κόζια του και δεν τους ήλεγχε πλέον άρχισε η επίδειξη δύναμης......
περαστικά σας μαλάκες.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.
Τυπικό χουντικό σύνδρομο και έλλειψη παιδείας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
απο προχθες χυνω, οταν ερθει η ωρα να κατουρησω θα το καταλαβεις...

μετά την τοποθέτηση καθετήρα δεν επανέρχεται η ουρήθρα.
μπορείς εναλλακτικα να πετάξεις το σακουλάκι για μπουγιέλο.
κατούρημα παντως σε πεοανάπηρους δεν περιλαμβάνεται στο ρεπερτουάρ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πούτσες....
όταν ξεκίνησε η κόντρα γιατί δεν έκαναν τα παλλουκάρια τα κόζια του και δεν τους ήλεγχε πλέον άρχισε η επίδειξη δύναμης......
περαστικά σας μαλάκες.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.
Τυπικό χουντικό σύνδρομο και έλλειψη παιδείας.

καλα ασε τις κορωνες τωρα. Καπου εγραψες οτι εισαι αντιθετος σε καθε ειδους δωσιμο, προτιμοτερο να τον πιασεις να του εξηγησεις να τον συνετισεις κτλ. Μαλακιες λες. Τραβα να πιασεις εναν αγνωστο να του κανεις κουβεντα γιατι και για ποιο, θα σου βαλει το λαπτοπ στο κωλο και θα γραφεις κωδικα κλανοντας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλα ασε τις κορωνες τωρα. Καπου εγραψες οτι εισαι αντιθετος σε καθε ειδους δωσιμο, προτιμοτερο να τον πιασεις να του εξηγησεις να τον συνετισεις κτλ. Μαλακιες λες. Τραβα να πιασεις εναν αγνωστο να του κανεις κουβεντα γιατι και για ποιο, θα σου βαλει το λαπτοπ στο κωλο και θα γραφεις κωδικα κλανοντας.

τι λες ρε καραγκιόζη. αυτό κατάλαβες;
οι κλειστές κοινωνίες αυτοτακτοποιούν τα ζητήματά τους. όχι οι άγνωστοι...
ο ντεμάκος αποφάσισε να συγκρουστεί με αυτούς που έτρωγε σκατά μαζί χρόνια...
μόλις έγινε πρίγκηψ έγινε και ηθικός.
χου ρε μαλάκες δεν συνεχίζουμε άλλο.
τράβα με καμμια πουτάνα στο βιβε μαρ και ασε τις κοινωνικές αναλύσεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μετά την τοποθέτηση καθετήρα δεν επανέρχεται η ουρήθρα.
μπορείς εναλλακτικα να πετάξεις το σακουλάκι για μπουγιέλο.
κατούρημα παντως σε πεοανάπηρους δεν περιλαμβάνεται στο ρεπερτουάρ.
μικρε μου κολωτουμπα ποσο καλα τα λες...αυτη την εβδομαδα με ποιους ειπαμε οτι εισαι;;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σας γραφω αυτο που ακουγεται εντονα....και με προβληματισε σαν παιχτη του στοιχηματος!!!!!Τα δυο παιχνιδια..Παναθηναικος-Ολυμπιακος και Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ ηταν καραστημενα για να παρει ο Ολυμπιακος την δευτερη θεση απο τον Π.Α.Ο.Κ...και γκολ να εμπαιναν τα δοκαρια του Παναθηναικου..... ο Ολυμπιακος θα εβαζε ενα παραπανω!!!!!!!! Οσο για την Α.Ε.Κ.... ο Ολυμπιακος στο παρελθον τις ειχε δωσει πρωταθλημα....του το ανταπωδωσε την Κυριακη στην Τουμπα!!!!!!!!! Αντε γεια κοροιδα, που καθομαστε και τσακωνομαστε για ομαδες!!!!! Εγω θα παραδεχτω μια ομαδα μονο....οποια ομαδα μας...... παρει Ευρωπαικο...εστω το ΟΥΕΦΑ!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι λες ρε καραγκιόζη. αυτό κατάλαβες;
οι κλειστές κοινωνίες αυτοτακτοποιούν τα ζητήματά τους. όχι οι άγνωστοι...
ο ντεμάκος αποφάσισε να συγκρουστεί με αυτούς που έτρωγε σκατά μαζί χρόνια...
μόλις έγινε πρίγκηψ έγινε και ηθικός.
χου ρε μαλάκες δεν συνεχίζουμε άλλο.
τράβα με καμμια πουτάνα στο βιβε μαρ και ασε τις κοινωνικές αναλύσεις.

με πικραινεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σας γραφω αυτο που ακουγεται εντονα....και με προβληματισε σαν παιχτη του στοιχηματος!!!!!Τα δυο παιχνιδια..Παναθηναικος-Ολυμπιακος και Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ ηταν καραστημενα για να παρει ο Ολυμπιακος την δευτερη θεση απο τον Π.Α.Ο.Κ...και γκολ να εμπαιναν τα δοκαρια του Παναθηναικου..... ο Ολυμπιακος θα εβαζε ενα παραπανω!!!!!!!! Οσο για την Α.Ε.Κ.... ο Ολυμπιακος στο παρελθον τις ειχε δωσει πρωταθλημα....του το ανταπωδωσε την Κυριακη στην Τουμπα!!!!!!!!! Αντε γεια κοροιδα, που καθομαστε και τσακωνομαστε για ομαδες!!!!! Εγω θα παραδεχτω μια ομαδα μονο....οποια ομαδα μας...... παρει Ευρωπαικο...εστω το ΟΥΕΦΑ!!!!

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ετσι ε;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

amjik!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

δεν κάνω διακρίσεις.
την αλήθεια γράφω πάντα και αυτό που πιστεύω ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
δεν υπάρχει ούτε επιλεκτική ηθική ούτε επιλεκτική σύμπνοια.

στη ζωή μου έχω κάνει τις επιλογές μου. δε θα πάρω ΠΟΤΕ το μέρος δικού μου επειδή είμαστε κολλητοί ή φίλοι.
θα τσαμπουκαλευτώ όμως να τον προστατέψω ακόμα κι όταν έχει κάνει λάθος.
μετά στο σπίτι θα του γαμήσω τα γενέθλια να έρθει στα ίσα του.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.480
Πόντοι
366
Τραβηγμενο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν εχει νοημα, στα πλει οφ απο τους ιδιους βαθμους θα αρχισουν οσφπ και παοκ, αν πανε μεχρι το τελος ετσι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν κάνω διακρίσεις.
την αλήθεια γράφω πάντα και αυτό που πιστεύω ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
δεν υπάρχει ούτε επιλεκτική ηθική ούτε επιλεκτική σύμπνοια.

στη ζωή μου έχω κάνει τις επιλογές μου. δε θα πάρω ΠΟΤΕ το μέρος δικού μου επειδή είμαστε κολλητοί ή φίλοι.
θα τσαμπουκαλευτώ όμως να τον προστατέψω ακόμα κι όταν έχει κάνει λάθος.
μετά στο σπίτι θα του γαμήσω τα γενέθλια να έρθει στα ίσα του.

α νταξει τωρα.

παιξε κατι πιο απαλο στο πιανο, να σου φυγει η φορτιση απο τους τσαμπουκαδες  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

εγώ τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί ο γάβρος να πάρει τη δεύτερη ή την τρίτη θέση αφού πάλι στα πλέι οφ με 3 βαθμούς θα ξεκινήσουν........

το τι μαλακια λέγεται από άτομα μειωμένης αντίληψης δεν περιγράφεται........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

ΜΗΝ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ.
οι γαύροι συνηθίζουν να λενε τέτοιες παπαρίτσες όταν χάνουν,του στυλ ήταν στημένο,το ανταποδώσανε κλπ,κλπ.
Χάσατε γιατί ήσασταν και άτυχοι,και άτολμοι,και νευρικοί.
Απλά-απλούστατα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom