ante tora na kathome na exigo ston kathe kanape to xroniko tou atyximatos.re megale niose ligo.den eixa paei gipedo na do ti peftei mesa sto stivo kai poios paei na to piasei.ego tin eida tin ora pou eskyve na to piasei kai arxisa na fonazo.de tha asxolitho allo mazi sou giati exeis yfaki kai mou ti varane oi typoi pou to paizoun kapoioi piso apo to pliktrologio
εγώ δε αλλάζω τίποτα γκεμπελίσκε.
εσύ με αλλάζεις ανάλογα με το τι γράφω.
γιατί προφανώς όταν λες την αλήθεια και είναι εναντίον του παναθηναικού είσαι γάβρος και τούμπαλιν.
επίσης αφού ψηφισε κάποιος ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ πρέπει να λεει μπράβο σε ό,τι κάνουν, αλλιώς αλλάζει κόμμα.
Χου ρε καμμένε. πες μας πάλι για την Ε.ΛΔΗ.Κ.
εγώ δε αλλάζω τίποτα γκεμπελίσκε.
εσύ με αλλάζεις ανάλογα με το τι γράφω.
γιατί προφανώς όταν λες την αλήθεια και είναι εναντίον του παναθηναικού είσαι γάβρος και τούμπαλιν.
επίσης αφού ψηφισε κάποιος ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ πρέπει να λεει μπράβο σε ό,τι κάνουν, αλλιώς αλλάζει κόμμα.
Χου ρε καμμένε. πες μας πάλι για την Ε.ΛΔΗ.Κ.
με εχεις δει εμενα να ειμαι εναντιον του ολυμπιακου και με τον τον βαζελο;;;; τι λε ρε κατακαυμενε.... χαχαχαχαχαχαχαχα παλι κοιταζοσουν στον καθρεφτη......συνεχιζε κωλοτουμπα να μας διασκεδαζεις.....ποτε βουδας ποτε κουδας ε;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..... η με εχεις δει να ειμαι η με το πασοκ η με την ν.δ ε;;;;χαχαχαχαχαχα....
με εχεις δει εμενα να ειμαι εναντιον του ολυμπιακου και με τον τον βαζελο;;;; τι λε ρε κατακαυμενε.... χαχαχαχαχαχαχαχα παλι κοιταζοσουν στον καθρεφτη......συνεχιζε κωλοτουμπα να μας διασκεδαζεις.....ποτε βουδας ποτε κουδας ε;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..... η με εχεις δει να ειμαι η με το πασοκ η με την ν.δ ε;;;;χαχαχαχαχαχα....