Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    376

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ασε ρε φιλε μου φερνεις για παραδειγμα τον ντεμη, που αρχισε να τους δινει οταν τα κανανε πλακακια, ενω μεχρι τοτε τους επαιρνε πιπες το σιχαμα ο ρουφιανος  :jerking:

Νομίζω ότι η έκφραση "τα κάνω πλακάκια" σημαίνει συμμαχώ ή τα βρίσκω με κάποιον και δεν μου φαίνεται δυνατόν να άρχισε να "τους δίνει" όταν τα βρήκαν.  :think:

Ωστόσο, όποτε και να το έκανε καλά έκανε. Είχε πάρει και διαρκείας από κάποιους που κάνανε επεισόδια. Και στην τελική ποιά η έννοια του ρουφιάνου; Αυτού που κάνει καταγγελία στην αστυνομία το ποιοί είναι αυτοί που κάνουνε επεισόδια; Ποιοί είναι αυτοί που κάνουν παρανομία; Εξήγησέ μου σε παρακαλώ.

Καλημέρες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μοικάνε τελευταία βλέπω ότι πολλοί τα λέτε πιο χοντρά απ ότι τα έλεγα εγώ καιρό τώρα.

μια διαφωνία.
στο νετ όλα ανέξοδα είναι. προτιμώ να με μπινελικώνεις εδώ μέσα από το να πας στο γήπεδο και να πετάξεις 100 κροτίδες να ξεκαβλώσεις.

στην τελική το πρόβλημα είναι βαθύτερο κοινωνικό και έχει αλλού τα αίτια δημιουργίας του.
Στην Αγγλία μπορεί να κάθονται σαν παναγίες στο γήπεδο αλλά σφάζονται στις καφετέριες με μαχαίρια σε άλλες ώρες. Μάλιστα παίκτες παίζουν και μπουκέτα.... Και ποιοί; Ο Τζέραρντ όχι κάποιος Ντάρμπυχέστερ.
Το πρόβλημα λύνεται μόνο από μέσα. Μόνο όταν όλοι κατανοήσουν το πρόβλημα.
Ο μαλάκας που πετάει την κροτίδα είναι πιθανό να μην έχει τη στοιχειώδη φαιά να κατανοήσει το κακό που μπορεί να προξενήσει. Θέμα ανατροφής και παιδείας είναι.
Από την άλλη μπορώ να σου φέρω άπειρα παραδείγματα από την παρουσία μου σε γήπεδα Δέλτα εθνικής όπου γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές βρίζουν και τσαμπουκαλεύονται πιο άσχημα από πρεζόνι της Ομόνοιας.

Σε ένα μόνο έχω καταλήξει. Πως η ρουφιανιά που αποτελεί τη μέγιστη πράξη αλλοίωσης της κοινωνικής συνοχής προς όφελος της κάθε εξουσίας και αυτό προσπαθούν να κάνουν συνείδηση πλέον στον Ελληνα.
Στη θέση του μαλάκα που πετάει κροτίδες μπορεί να ήσουνα εσύ. Πιάστονα, μίλα του, δώστου τη δυνατότητα να δει το λάθος. Οταν τον καρφώσεις ή τον παραδώσεις στην εξουσία το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργήσεις έναν μελλοντικό εγκληματία. Στην τελική, αυτός που δεν θα καταλάβει ποτέ θα καταλήξει με μαθηματική ακρίβεια σε κάποιο αυτόφωρο. Χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι στο γήπεδο.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Περσόνα,
το ΄χω ξαναγραψει παλιότερα και με πήρανε στο ψιλό οι μαλάκες.
έκοψα το γηπεδο όταν ήρθε και έσασε φωτοβολίδα δίπλα στο κεφάλι της κοπέλας μου.
Μην φανταστείς πως πήγαινα αι συχνά-μη σου πω και ψέματα, πάντα το θεωρούσα μιαδιασκέδαση και επιπλέον, αργότερα, όταν ασχολήθηκα με το μανατζεριλίκι για την Ελλάδα για λίγο, πήγαινα λίγο περισσότερο για να παρακολουθ΄σω κάποιους παίκτες, αλλά περισσότερο στο εξωτερικό.

Οταν βριζόμουνα με τον πλέζουρα τότε που είχανε γίνει τα επεισ΄δια και έλεγα σε όλους πως δεν αξίζει να παίζεις τη ζωή σου για μια κωλοομάδα, όλοι λέγανε μαλακίες.
Και ακόμα και τώρα, όλοι εστιάζουνε στα δάχτυλα της κοπέλας, κανείς δεςν μιλάει για τα υπόλοιπα. Αν σκοτωνότανε κανείς από την αποστολή του Ολυμπιακού θα ήτανε μαγκιά προφανώς.

Αλλά ό,τι δεν έχει το χειρότερο αποτέλεσμα, δεν αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, απλά πρφανώς πρέπει να ξναγίνει για να γίνει το κακό και μετά να κταλάβουμε.

Ποια παιδεία μου λες.
Εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε με το βρακί της καθε καμένης στο μυαλό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μοικάνε σε άλλη χώρα αυτοί οι τύποι που γράφουν αυτά και δημιουργούν το γνωστό κλίμα θα είχαν περάσει απ το γραφείο του εισαγγελέα για τα περαιτέρω......

τα σχόλια δικά σου.........
το δικό μου είναι απλό.
μια κλέψαν το γάιδαρο ζητάνε και το σαμάρι.........

Ένα του Δούρου κι ένα των…10 «μικρών Δούρων»!

Ναι, έγιναν πολλά και σοβαρά λάθη από τη διοίκηση του Ολυμπιακού σε επιλογές προπονητών και μεταγραφών, σε μη κάλυψη κενών της ενδεκάδας και του ρόστερ. Ναι, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μόνο σωστή νοοτροπία δεν εμφάνισαν παίζοντας στα παιχνίδια που τους ενδιέφεραν στο 80 με 100% και στα άλλα στο 40 με 50%...

Αλλά νομίζω ότι μία προσεκτική ανάλυση του πρωταθλήματος δείχνει ότι παρόλα αυτά, παρά την κακοτυχία με τους τραυματισμούς από την έλλειψη σωστής προετοιμασίας και καλής προπόνησης, κακής εξωγηπεδικής ζωής η, όπως αλλιώς πείτε το,[size=14pt] εάν υπήρχε ίση αντιμετώπιση από τη διαιτησία, τώρα ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος και θα τον κυνήγαγε ο Παναθηναϊκός. Η, έστω θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις.[/size]

Κι αν το 2004 υπήρχε ο Δούρος με την αποβολή του Τζιοβάνι κι όχι και του Κυργιάκου στο 2-2 της Λεωφόρου, που είχε κρίνει εκείνο το πρωτάθλημα, τώρα μπορείς να βρεις πολλές φάσεις, που διαμόρφωσαν αυτή τη βαθμολογική διαφορά των τεσσάρων πόντων ανάμεσα στους δύο αιώνιους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ δεν μπορώ φυσικά να καταλογίσω πρόθεση από τους διαιτητές. Ούτε μπορώ, ούτε τους καταλογίζω πρόθεση. Να εξηγούμαι.

Αλλά έστω και τυχαία, συγκυριακά, συμπτωματικά η, όπως αλλιώς θέλετε, υπήρξαν φάσεις που αλλοίωσαν τη βαθμολογία του πρωταθλήματος προς όφελος του ΠΑΟ και εις βάρος του Ολυμπιακού.

Μπορείς να βρεις Καλόπουλο στο Πανιώνιος-ΠΑΟ (πέναλτι του Νίνη) και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ (ακύρωσε στο 85 του γκολ του Τοροσίδη).

Μπορείς να βρεις Σπάθα στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (πέναλτι ΠΑΟΚ), στο Ηρακλής-ΠΑΟ (πέναλτι Ήρα στο 0-0) και στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός (2ο πέναλτι Τοροσίδη).

Μπορείς να βρεις Δαλούκα στο Γιάννινα-Ολυμπιακός (ανύπαρκτο το φάουλ της ισοφάρισης), στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (φάουλ στο μοναδικό γκολ) και στο Ηρακλής-Ολυμπιακός (80-20 Ηρακλή από το 1 έως το 90).

Μπορείς να βρεις Ντάκο στο ΠΑΟ-Άρης (πέναλτι Άρη στο 90).

Μπορείς να βρεις Παπασταμάτη και επόπτη Γκάγκα στο ΠΑΟ-Πανιώνιος (πέναλτι κι αποβολή στο 5ο λεπτό σε φάση, που ποτέ δεν είδαμε αν ήταν οφσάϊντ).

Μπορείς να βρεις Σταθόπουλο και επόπτη Γουργιώτη στο Ολυμπιακός-Ηρακλής (ακύρωση κανονικού γκολ του Μήτρογλου).

Μπορεί να βρεις Χαραλαμπίδη στο ΠΑΟ-ΠΑΣ (έτρεξε να δώσει πέναλτι όσο έμενε το 0-0).

Μπορείς να βρεις Παππά στο Καβάλα-ΠΑΟ (αντί επιθετικού φάουλ, αράουτ στο γκολ της ισοφάρισης στο 94).

Μπορείς να βρεις επόπτη Καρατζίκα στο Ολυμπιακός-Καβάλα (ακύρωση γκολ Λεονάρντο).

Μπορείς να βρεις Τριτσώνη στο Αστέρας-ΠΑΟ (πέναλτι Αστέρα).

Φάσεις στις οποίες αδικήθηκε ο ΠΑΟ είναι μόνο δύο: το πέναλτι που δεν του δόθηκε με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, όπου όμως ο διαιτητής είχε αποβάλλει άδικα νωρίτερα παίκτη της Τρίπολης και το οφσάϊντ του Σισέ στην Τούμπα, που δεν ήταν. Οριακά, αλλά δεν ήταν.

Αντίθετα από όλα αυτά, αποφάσεις που να βοήθησαν βαθμολογικά τον Ολυμπιακό υπήρξαν μόνο δύο, στα παιχνίδια του με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο (τα πέναλτι του Μέλμπεργκ).

Κι αν το δούμε κι αλλιώς: Έχει λογική να έχουν αποβληθεί έξι αντίπαλοι του ΠΑΟ (όλοι σε κρίσιμα χρονικά σημεία) και μόνο ένας του Ολυμπιακού-κι αυτός στο 94ο λεπτό;

Πάρτε και τι γίνεται στα πέναλτι: τέσσερα υπέρ του ΠΑΟ (τα τρία που έγιναν γκολ ήταν στο 0-0) και δύο υπέρ του Ολυμπιακού (το ένα στο 0-0). Κανένα εις βάρος του ΠΑΟ, ένα εις βάρος του Ολυμπιακού (που στοίχισε την ήττα από τον Ηρακλή).

Αναρωτιέμαι: Είναι νορμάλ αυτές οι διαφορές για ομάδες που έχουν τέσσερις πόντους διαφορά τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη και που η μία έχει χάσει από την άλλη και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τι είναι αυτό?Νικολακόπουλος? :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Το βρήκα...δεν θα μπορούσε να το έχει γράψει άλλος από τον Κωστάκη!Χθες στο ραδιόφωνο έσκουζε ότι ο Δαλούκας είναι η ντροπή της διαιτησίας!Μην ασχολείστε με τον γραφικό...

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
σκατά.....άντε γαμηθείτε μουνόπανα με τις κροτίδες και τους τσαμπουκάδες.....αλί στην κοπέλλα αυτή.....και στο αρχίδι που πέταξε την κροτίδα η επόμενη που θα κρατήσει να σκάσει και να του κόψει τ αρχίδια.....άει σιχτίρ γαμημένοι......

αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχ
τωρα ο νιοπλιας δεν ειναι καλος ε? ? ?
α ρε νουμεροοοοοοο
κατα τα αλλα τον επικροτουσες οταν χασαμε απο τη στανταρ.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

α ρε πουστη μου κατι ανθρωπακια που εχουμε γεμισει. .  :headbang:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι η έκφραση "τα κάνω πλακάκια" σημαίνει συμμαχώ ή τα βρίσκω με κάποιον και δεν μου φαίνεται δυνατόν να άρχισε να "τους δίνει" όταν τα βρήκαν.  :think:

Ωστόσο, όποτε και να το έκανε καλά έκανε. Είχε πάρει και διαρκείας από κάποιους που κάνανε επεισόδια. Και στην τελική ποιά η έννοια του ρουφιάνου; Αυτού που κάνει καταγγελία στην αστυνομία το ποιοί είναι αυτοί που κάνουνε επεισόδια; Ποιοί είναι αυτοί που κάνουν παρανομία; Εξήγησέ μου σε παρακαλώ.

Καλημέρες

πρεπει να εχεις δικιο στο πρωτο, εγω εννοουσα οταν αρχισε να στραβωνει το κλιμα μεταξυ τους αρχισε τις ρουφιανιες, ενω μεχρι τοτε ηταν στο γλειψιμο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν πρόκειται να φτιάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο με ρουφιανιές και κυρίως με ρουφιανιές αθώων ο οποίοι μας έχουνε μπει στο μάτι για άλλους λόγους!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν πρόκειται να φτιάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο με ρουφιανιές και κυρίως με ρουφιανιές αθώων ο οποίοι μας έχουνε μπει στο μάτι για άλλους λόγους!
δηλαδη εχεις την εντυπωση οτι αυτους που εδωσε ο ντεμης δεν εκαναν τιποτα;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πρεπει να εχεις δικιο στο πρωτο, εγω εννοουσα οταν αρχισε να στραβωνει το κλιμα μεταξυ τους αρχισε τις ρουφιανιες, ενω μεχρι τοτε ηταν στο γλειψιμο

δεν κατάλαβες.....

ήταν ο ίδιος που έκανε το παγώνι όταν οι ίδιοι μπήκαν στους θρακομακεδόνες και έκαναν γιαλιά καρφιά τα αυτοκίνητα των παικτών και τους απείλησαν τότε γιατί δεν υπέγραφαν να χάσουν το 30% των αποδοχών που τουε χρώσταγε το μαγαζί...
Ηταν ο ίδιος που σε αυτούς κρεμόταν απ τα κάγκελα και παραληρούσε μαζί τους όταν πετύχαινε γκολ στο γάβρο....

Σκατόψυχο αρχίδι. Ποτέ μου δεν εμπιστέυτηκα τυπάκια με τατού το όνομα της γκόμενας το οικόσημο της ομάδας ή τη φωτό του τσε...... τεσπα εκτός θέματος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δηλαδη εχεις την εντυπωση οτι αυτους που εδωσε ο ντεμης δεν εκαναν τιποτα;;

war on terror by the master of terrorists.

ρε τι διαβάζει κανείς εδώ μέσααααααααααααααααααααααααααααααααα......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
Εύτυχώς πού ύπάρχη και το bourd....... tv καί μορφωνόμεθα !!!!!!!!

clok 17

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν κατάλαβες.....

ήταν ο ίδιος που έκανε το παγώνι όταν οι ίδιοι μπήκαν στους θρακομακεδόνες και έκαναν γιαλιά καρφιά τα αυτοκίνητα των παικτών και τους απείλησαν τότε γιατί δεν υπέγραφαν να χάσουν το 30% των αποδοχών που τουε χρώσταγε το μαγαζί...
Ηταν ο ίδιος που σε αυτούς κρεμόταν απ τα κάγκελα και παραληρούσε μαζί τους όταν πετύχαινε γκολ στο γάβρο....

Σκατόψυχο αρχίδι. Ποτέ μου δεν εμπιστέυτηκα τυπάκια με τατού το όνομα της γκόμενας το οικόσημο της ομάδας ή τη φωτό του τσε...... τεσπα εκτός θέματος.

δε κατεχω το παρασκηνιο ή τις ειλικρινεις προθεσεις του κοντου, αλλα η κινηση σα κινηση καλα εκανε και δε το θεωρω ρουφιανια. Οπου δε πιπτει λογος πιπτει ραβδος στα μουνια. Δωσιμο και γαμησι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom