Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    376

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αν βλέπουμε μπάλα για να ξεσκάμε,και να κάνουμε χαβαλέ όλα μέλι γάλα.
Απλά σου βάζω έναν προβληματισμό,μήπως χρησιμοποιείται σαν οπιούχο για να στραβώνονται μάτια ?

αδερφέ ο στραβός θα βρει το όπιό του.......αν δεν είναι η μπάλλα θα είναι η τατιάνα. αν δεν είναι η τατιάνα θα είναι η τζούλια. αν δεν είναι η τζούλια θα είναι τα μπουζούκια. αν δε είναι τα μπουζούκια θα είναι το λουτράκι. αν δεν είναι το λουτράκι θα είναι το μπαρμπούτι.

σημασία έχει να βρεις τον φακό, όχι να ξεχάσεις τη στραβομάρα σου.
εσωτερικό θέμα του καθενός είναι αυτό.
εδώ μέσα με έχουν πει γάβρο βάζελο αεκτζή αρειανό οτι θέλει η ψυχή σου να γουστάρει.
η αλήθεια δεν έχει ομάδα ούτε κασκόλ.
κάνε τις αναγωγές σου.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
αδερφέ ο στραβός θα βρει το όπιό του.......αν δεν είναι η μπάλλα θα είναι η τατιάνα. αν δεν είναι η τατιάνα θα είναι η τζούλια. αν δεν είναι η τζούλια θα είναι τα μπουζούκια. αν δε είναι τα μπουζούκια θα είναι το λουτράκι. αν δεν είναι το λουτράκι θα είναι το μπαρμπούτι.

σημασία έχει να βρεις τον φακό, όχι να ξεχάσεις τη στραβομάρα σου.
εσωτερικό θέμα του καθενός είναι αυτό.
εδώ μέσα με έχουν πει γάβρο βάζελο αεκτζή αρειανό οτι θέλει η ψυχή σου να γουστάρει.
η αλήθεια δεν έχει ομάδα ούτε κασκόλ.
κάνε τις αναγωγές σου.

Εγώ την κάβλα του καθενός με οτιδήποτε την κατανοώ και την σέβομαι.
Το μόνο που θέλω είναι ο ίδιος να κατανοεί ότι είναι μια κάβλα και τίποτα παραπάνω.Γιατι αλλιώς υπάρχει πρόβλημα.
Αν για παράδειγμα όλη η Ευρώπη με απειλεί ότι θα πτωχεύσω στα @@ μου το χθεσινό ντέρμπυ γιατι στην προσωπική μου κλίμακα είναι ένα ξεκάβλωμα και τίποτα παραπάνω.

Φυσικά αυτό όπως είπες είναι κάτι προσωπικό..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ετσι , ετσι...........1  εκ  €   τσεπωσε  χτες  ο  Πατερουλης :jerking:    απο  τα  εισιτηρια..........αν  ετρωγαν(αυτος και ο πρακτορισκος για το Καραισκακη και τα αεροβολα)  απο  εναν  ανεξαρτητο  Αθλητικο Δικαστη  που  εχει  αρχιδια  μια  τιμωρια  15  αγωνιστικων  θα  εβλεπες  πως  θα   ετρεχαν  να   προφυλαξουν τις  business  τους   απο  15   πρεζονια  που κανουν  ολη την ζημια..... 
προφανως δεν το παρακολουθεις το αθλημα στο εξωτερικο....ρεαλ- μπαρτσα, και σχεδον σε ολα τα ιταλικα γηπεδα αυτα που εγιναν και γινονται στα δικα μας ντερμπυ ειναι πταισματα...εκει ειδες να τιμωρηθηκαν με 15 αγωνιστικες;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
προφανως δεν το παρακολουθεις το αθλημα στο εξωτερικο....ρεαλ- μπαρτσα, και σχεδον σε ολα τα ιταλικα γηπεδα αυτα που εγιναν και γινονται στα δικα μας ντερμπυ ειναι πταισματα...εκει ειδες να τιμωρηθηκαν με 15 αγωνιστικες;;;
ωραία.
αφού τα κάνουν οι άλλοι εμείς δικαιολογούμαστε.
μπάλλα όπως στο Ρεαλ μπάρτσα να δω πότε θα δούμε...
από καφριλίκια είμαστε επιστήμονες.
και στη θεωρία και στην πράξη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πολύ καλή λογική για Ιάπωνα ή Γερμανό ή Ρώσο.Στον ¨Ελληνα μην το περιμένεις αυτό,τουλάχιστον σε μεγάλη κλίμακα.

ε γι αυτό θέλω να με εκπλήξει ευχάριστα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
εδώ καταφέραμε τον Μέλμπεργκ να μπινελικώνει διαιτητές....
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.

απόλυτε. Τύπε μου ο βενεζουέλας μιλάμε κέντησε.........

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

...το ζητημα ειναι να παιρνουμε τα θετικα......οσον αφορα το εξωτερικο , φετος  με  αξιωσε  ο Θεος να παω στο Μπερναμπεου και να δω Ρεαλ - Ντεπορτιβο Λα Κορουνια........αστο ρε μαγκα......αλλος  πλανητης , αλλο  αθλημα...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Απόλυτε...η υπόθεση σηκώνει ΦεθρόΛίλα + Αντονοτομάζι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• antonotomazi.jpg
    antonotomazi.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 17

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
που σαι ρε μπακ αχαστε!!!εχεις κανα σιγουρο για σ/κ, τσου λου και γενικα?

Πέρα απο την πλάκα...θα δω και θα σου πω...τώρα αν βιάζεσαι...ρώτα τον...Παιχτούρα!!!!Μόνο παίξε το αντίθετο απ'ότι πεί.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ--->απορώ πως αυτός ο άνθρωπος έχει πιάσει κορόϊδο τον ΟΠΑΠ...και κερδίζει συνεχώς... :headbang: :headbang: :headbang:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
...το ζητημα ειναι να παιρνουμε τα θετικα......οσον αφορα το εξωτερικο , φετος  με  αξιωσε  ο Θεος να παω στο Μπερναμπεου και να δω Ρεαλ - Ντεπορτιβο Λα Κορουνια........αστο ρε μαγκα......αλλος  πλανητης , αλλο  αθλημα...
το ξερω...τελος ιουνιου παω βαρκελονη, σιγουρα καμπ νου..αλλα αδειο ομως..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάμε λοιπόν....
αφού διάβασα ένα κάρο σελίδες ας γράψω κι εγώ μια μαλακία μου εδώ μέσα, μια και τόσες μέρες που τα έγραφα με γράφατε όλοι στα μοσχομυριστά σας.
1. Είπα πως δεν με νοιάζει το τι θα γίνει στο ματς, με ενδιαφέρει να φτιαχτεί η ομάδα, που έχει τα χάλια της.
2. Ευχήθηκα να μη γίνουνε επεισόδια.
3. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως ο οπαδισμός που βλέπει είναι αρρώστια. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως κανονικά θα έπρεπε όλοι να έχουμε ρίξει μια μούτζα σε όλες τις ομάδες που είναι χρεωμένες αλλά παρόλαυτά κανείς τους δεν έχει ιδρώσει το αφτί του.

Και κάθε φορά που μιλάω και λέω πως τα αστέρια μας της πολιτικής θα έπρεπε να βάλουνε χέρι στις ομάδες βγαίνει ένας μαλάκας από κάθε μία ομάδα και αρχίζει τις δικαιολογίες.
Δεν είναι ο Άρης έτσι, δεν είναι ο Πανιώνιος έτσι, δεν είναι ο ΟΣΦΠ, όχι ο ΠΑΟ, όχι η ΑΕΚ, δεν είναι χρέη αυτά, ήταν νόμος εκείνο, ήταν άλλο το άλλο και ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕΝΤΟΛΕΣ

ΡΑΓΙΑΔΕΣ - ΡΑΓΙΑΔΕΣ - ΡΑΓΙΑΔΕΣ
Ένας μαλάκας λαός που του γαμάνε το μέλλον, την αξιοπρέπεια, την ελπίδα, τη δουλειά στο όνομα της ψεύτικης ιδεολογίας και με απώτερο σκοπό το χρήμα και αυτός αντί να βγάλει λοστούς και ρόπαλα και να γκρεμίσει ό, τι έχουνε χτίσει με μαύρο χρήμα, κατεβαίνει με σημαιάκια στις ανούσιες προεκλογικές ομιλίες και μαλλώνει ποιος μαλάκας τραβάει καλύτερη μαλακία.

Ένας μαλάκας λαός που πάει και δίνει στους προέδρους των ομάδων τον οβολό του σε εισητήρια, διαρκείας, μετοχές κλπ, οι πρόεδροι χρεώνουνε τις ομάδες, ο μαλάκας ο λαός ξαναπληρώνει για να ξεχρεώσει και ο ΜΑΛΑΚΑΣ λαός κατεβαίνει και στο δρόμο για να μην τυχόν και τιμωρήσει τον κλέφτη που είναι "δικός μας"¨. Μην τυχόν και τιμωρηθεί και δεν του ξαναδώσει ο μαλάκας λαός πάλι τον οβολό του να τον ξαναφάει με τον ίδιο τρόπο.

Ένας μαλάκας λαός που δεν τον νοιάζει αν θα βγάλει τα σκουπίδια του μπροστά στο παράθυρο του άλλου και ο άλλος ασθενήσει από τους σκύλους τις γάτες και τα ποντίκια που θα μαζευτούν. Ένας μαλάκας λαός που ενδιαφέρεται περισσότερο για το αν χώρισε η Μενεγάκη και αν γαμήθηκε η Τζούλια με τη θέλησή της παρά για το αν η χώρα πάει κατά διαόλου.

Ένας μαλάκας λαός που τώρα που η κοπέλα τελικά δεν έχασε τα δάχτυλά της τελικά θα λέει πως δεν έγινε και τίποτα οπότε ξαναπάμε στα γήπεδα, όλα καλά, αρκεί να βλέπουμε τους καραγκουνοτοροσίδηδες να τρέχουνε.

Ένας μαλάκας λαός που δεν απαιτεί ποτέ τίποτα, αλλά καταπίνει με την πρόφαση πως και ο άλλος έχει καταπιεί.
Ένας μαλάκας λαός που νομίζει πως είναι ελεύθερος.
Που πάει και χειροκροτάει στου Ρέντη κάποιους που κάνανε τη δουλειά τους και πληρώθηκαν καλά γιαυτό. Λες και αυτό είναι που μας καίει σαν χώρα. Ένας μαλάκας λαός που αύριο θα πει πως αφού τα δάχτυλα είναι στη θέση τους, δν πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟ γιατί πριν από Χ,Ψ,Ω αγώνες δεν είχε τιμωρηθεί ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟΚ κοκ.
Αντί αυτήτη στιγμή να πάνε όλοι να κάψουνε τα διαρκεία τους και να μην πάρουνε ούτε ένα όποιο παλουκάρι και να τους φέρει ο πρόεδρός τους, αν δεν έχει φτιάξει πρώτα όλα τα υπόλοιπα.

Ένας μαλάκας λαός που ενδιαφέρεται περισσότερο αν θα αποκτήσει η κάθε ομάδα γήπεδο με λεφτά του ελλ. λαού, παρά αν ποτέ θα αποκτήσει δικό του σπίτι ο ίδιος.

ΠΕΡΣΟΝΑ, πριν από 2-3 χρόνια βριζόμουνα με τον πλέζουρα και άλλους, γιατί στα οπαδικά βρίζανε μάνες, μιλάγανε για "απογόνους", θίγανε υπολήψεις και ταυτόχρονα δίνανε (και δίνουνε ) κάθε τόσο ραντεβού για μαγκιές και παινεύονται μεταξύ τους ποιος έριξε περισσότερο ξύλο.

Η αλήθεια είναι πως απορώ πώς δεν αντιλαμβάνομαι το πόσο μεγάλη σημασία έχει τελικά να έχεις σπάσει τον άλλον στο ξύλο στο όνομα μιας ομάδας που την πληρώνουμε όλοι μας για να είναι χρεωμένη και να τρώνε οι επιτήδιοι.

ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
το να αγαπάς το ποδόσφαιρο, το να διασκεδάζεις, το να είσαι φίλαθλος μιας ομάδας τι σχέση έχει με το να ρίχνεις ξύλο;
Δηλαδή, αν αντί για την κοπέλα είχε τραυματιστεί παίκτης ή συνοδός των παικτών του Ολυμπιακού νωρίτερα θα ήταν μαγκιά, τώρα ήταν έγκλημα; Ισχύει για όλα τα γήπεδα και για όλους τους παίκτες κλπ.

Δεν μπορώ να κρατάω μέσα μου τόσο μένος για την ηλιθιότητα αυτο΄θ του λαού!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΑΜΩΤΟ - ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ένα εικοσιτετράωρο μετά την ήττα από το γαύρο και το συμβάν με τον τραυματισμό της γυναίκας θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την άποψή μου για τα επεισόδια που γίνονται στα γήπεδα.
Παρότι γενικώς είμαι ψύχραιμος, ηπίων τόνων και απόψεων, με αυτό το θέμα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Είναι γεγονός ότι τα απεχθάνομαι τόσο πολύ που κάποτε αναγκάστηκα να κόψω το γήπεδο για αυτά τα πράγματα και ότι τώρα αναγκάζομαι να πληρώνω αρκετά παραπάνω λεφτά για να είμαι μακρυά τους αλλά να απολαμβάνω και την ομάδα που αγαπώ.
Θα έπρεπε να τους κλείσουν σε μια αλάνα όλους μαζί και να τους αφήσουν να αλληλοεξοντωθούν. Μάλιστα καλό θα ήταν να τους εξοπλίσουν με φτυάρια, αξίνες, μην πω και πιστόλια και χειροβομβίδες. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο θα μπορούσαν να πιάσουν αρκετούς και να τους βάλουν σε ένα ξερονήσι. Να βουλιάξει το νησί και να αναδυθεί πάλι. Να σπεύσουν τα "συντρόφια" τους να βρουν επιζώντες και μόλις έχουν πάει όλοι, να ξαναβουλιάξει το νησί να τελειώνουμε με δαύτους.
Εάν εκλείψουν όλοι αυτοί δεν θα χάσει η κοινωνία τίποτε. Δεν θα χάσει η Ελλάδα τίποτε.
Όταν φτιάχτηκε το Καραϊσκάκη είχα ένα άλλο καλό σενάριο στο μυαλό μου που αφορούσε στους δικούς μας. Να επιτρέπεται να πάμε στο Καραϊσκάκη. Είναι σίγουρο ότι θα το κάνουμε λαμπόγυαλο. Όποιος λοιπόν αγγίξει καρέκλα φωτογραφίζεται από την κάμερα και όποτε παίζει ο Παναθηναϊκός, αυτός θα δίνει το παρών στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Θα τους το σπάσουμε μια, θα τους το σπάσουμε δύο, θα τους το σπάσουμε τρεις, τέσσερις πέντε; Πόσοι είναι αυτοί;  Στο τέλος θα πηγαίνουν μόνο αυτοί που δεν κάνουν επεισόδια. Και μετά αναρωτήθηκα…
Μήπως δεν θα πηγαίνει κανένας; Που είμαι εγώ όταν η ομάδα παίζει στην Τρίπολη, στην Κρήτη, στην Ξάνθη, στη Ν. Σμύρνη στο εξωτερικό και γενικώς εκτός έδρας; Ποιος υποστηρίζει την ομάδα; Ποιος φωνάζει ασταμάτητα; Ποιος την ακολουθεί όπου πάει; Ποιος την εμψυχώνει; Τίποτε δεν παίρνεις χωρίς να χάσεις κάτι άλλο…
Δύσκολη η απόφαση να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Κάτι πήγε κάνει ο Νικολαϊδης θυμάμαι. Τα κουράγια του τελείωσαν πριν το έργο που ανέλαβε...

Φυλήςυχος Πολίτης

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασε ρε φιλε μου φερνεις για παραδειγμα τον ντεμη, που αρχισε να τους δινει οταν τα κανανε πλακακια, ενω μεχρι τοτε τους επαιρνε πιπες το σιχαμα ο ρουφιανος  :jerking:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
καλησπερα και απο μενα να πω και εγω την αποψη μου για τα θεματα που αναφερετε
καταρχην οσες φορες εχω παει οακα στην ζωη μου παντα υπαρχουν 2 ζωνες ελενχου μια 15 μετρα εξω απο το γηπεδο και μια εξω απο τις θυρες
εχθες η δευτερη δεν υπηρχε σωματικος ελενχος δεν γινοταν ο καθενας οτι ηθελε εφερνε μαζι του
εχθες ημουν στην 30 ευτηχως που υπαρχει το ταρταν με το που πηγε εκει για προθερμανση ο νικοπολιδης δεν περιγραφετε τι επεσε μεσα στο γηπεδο
κακα τα ψεμματα μαγκες την κροτιδα μπορεις να την κρυψεις και μεσα στα αρχιδια σου και την περνας σε οποιοδηποτε γηπεδο της ευρωπης ειναι 2 τα ζητουμενα εδω α.δεν εχουμε ποδοσφαιρικη παιδια β.δεν υπαρχουν τιμωριες για κανεναν πας τα πετας και φευγεις σαν κυριως

για τα αγωστικα. αποδειχθηκε για αλλη μια φορα οτι εχουμε κομπλεξ απεναντι στον γαυρο
για ακομη μια φορα γεμησε το γηπεδο και ο κοσμος εφυγε απογοητευμενος η πουτανα η μπαλα δεν ηθελε να μπει μεσα μετα το 0-1 η ομαδα επεσε
καλοι ηταν ο σιμαο-γιουρκας(αμυντικα)-λετο ο σισε λιγος δεν πηρε ενα σπριντ απο παικτη του γαυρου εκτος απο το δοκαρι
απορω τι κραζουν μερικοι τον νομπλια η μονο βλακεια οτι εβαλε τον ρουκαβινα μεσα αν εχεις σε ενα ματς 3 δοκαρια δεν σου φταιει ο προπονητης αλλα η ανικανοτητα και η τυχη
καλα τα ειπε ο βγαινο για τους παικτες

υγ.καραγκουνη αντε και γαμησου

υγ2.η κοπελα τελικα επαθε ποιο μικρη ζημια αν δειτε και τις φωτος φαινονται ματωμενα και οχι κομενα δακτυλα ειπαμε οτι τις εφυγαν τα νυχια

υγ3.πισσα και πουπουλα στον παπαρα που πεταξε την κροτιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom