Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
.....ημουν στην θυρα 7 κατω κατω......η κοπελιτσα ηταν στα 20 μετρα.....την εβλεπα μεχρι το 60 και την χαιρομουν σαν τα κρυα τα νερα, καθοταν ηρεμη και εκανε την δουλεια της για να βγαλει το μεροκαματο........οταν εσκασε η κροτιδα γεμισε αιματα........μετα απο 10 λεπτα ηρθαν 5-6 συναδελφοι της και εψαχναν κατω.......διαδοθηκε οτι εψαχναν τα κομμενα δακτυλα.........στα αρχιδια μου ρε που χασαμε απο τον ΟΣΦΠ........εγω απο χτες ειμαι συγκλονισμενος.......υποτιθεται οτι πηγαιναμε σε γιορτη , φιεστα και ενιωθα οτι πηγαιναμε σε πολεμο...........ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΤΕΣ.........
Μαζι ημασταν φιλε μου.. Αν θυμασαι δεν ηταν η μονη γυναικα εκει.διπλα της ηταν και μια μελαχρινη κοπελιτσα η οποια στην αρχη πηρε ενα καπνογονο και το πεταξε προς την μερια της κερκιδας και παραλιγο να παρει φωτια ενα πανο.
Ρε μαγκες παρτε καπνογονα και αναψτε τα.. Ουτε το κατσαβιδι ειναι οπλο αλλα αν στο πεταξω στα μουτρα μπορει να σου βγαλει κανα ματι. Και το καπνογονο με την ιδια λογικη κατι παρεμφερες ειναι.
Δεν τα εχουμε με τα καπνογονα.. Αλλα με τα μαλακιστηρια που τα πετανε πανω στους αντιπαλους. Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο! Αν δεν μπορεις να το διαχειριστεις αυτο. Απαγορευσε τα! Για να δω τιμωρημενο ΟΑΚΑ για 2-3 αγωνιστηκες και σου λεω μετα πως την κοβουν τα μαλακιστηρια
Οι κροτιδες ομως και ακομα χειροτερα αυτα τα μασουρια που οταν εκρυγνηνται σειεται ο τοπος ειναι πραγματι εκτος συναγωνισμου. Αυτα κωλομπατσοι επρεπε να μην τα περνατε μεσα.
Οι ιδιοι μπατσοι ειναι σε καθε θυρα καθε φορα. Ευρωπη σε ψαχνουν σουπερλιγκα ΠΟΤΕ