Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    376

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
.....ημουν στην θυρα 7 κατω κατω......η κοπελιτσα  ηταν στα  20 μετρα.....την εβλεπα μεχρι το 60 και την χαιρομουν  σαν  τα  κρυα τα  νερα, καθοταν ηρεμη και εκανε την δουλεια της για να βγαλει το μεροκαματο........οταν  εσκασε η κροτιδα γεμισε  αιματα........μετα απο  10  λεπτα ηρθαν  5-6 συναδελφοι της  και  εψαχναν  κατω.......διαδοθηκε οτι  εψαχναν τα κομμενα δακτυλα.........στα αρχιδια  μου  ρε  που  χασαμε απο  τον  ΟΣΦΠ........εγω απο χτες  ειμαι  συγκλονισμενος.......υποτιθεται  οτι  πηγαιναμε  σε  γιορτη , φιεστα  και  ενιωθα οτι πηγαιναμε  σε  πολεμο...........ΝΤΡΑΠΗΚΑ  ΠΟΥ  ΕΙΜΑΙ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  ΧΤΕΣ.........

Μαζι ημασταν φιλε μου.. Αν θυμασαι δεν ηταν η μονη γυναικα εκει.διπλα της ηταν και μια μελαχρινη κοπελιτσα η οποια στην αρχη πηρε ενα καπνογονο και το πεταξε προς την μερια της κερκιδας και παραλιγο να παρει φωτια ενα πανο.

Ρε μαγκες παρτε καπνογονα και αναψτε τα.. Ουτε το κατσαβιδι ειναι οπλο αλλα αν στο πεταξω στα μουτρα μπορει να σου βγαλει κανα ματι. Και το καπνογονο με την ιδια λογικη κατι παρεμφερες ειναι.
Δεν τα εχουμε με τα καπνογονα.. Αλλα με τα μαλακιστηρια που τα πετανε πανω στους αντιπαλους. Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο! Αν δεν μπορεις να το διαχειριστεις αυτο. Απαγορευσε τα! Για να δω τιμωρημενο ΟΑΚΑ για 2-3 αγωνιστηκες και σου λεω μετα πως την κοβουν τα μαλακιστηρια

Οι κροτιδες ομως και ακομα χειροτερα αυτα τα μασουρια που οταν εκρυγνηνται σειεται ο τοπος ειναι πραγματι εκτος συναγωνισμου. Αυτα κωλομπατσοι επρεπε να μην τα περνατε μεσα.
Οι ιδιοι μπατσοι ειναι σε καθε θυρα καθε φορα. Ευρωπη σε ψαχνουν σουπερλιγκα ΠΟΤΕ

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, σε εταιρεία Security, απασχολείτο η γυναίκα στα χέρια της οποίας εξερράγη η κροτίδα, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Επαναλαμβανω........Τσαρλατανοι  πολυμετοχικοι , αφου  δινετε  τοσα εκ €  σε  ενα ματαιοδοξο  ψωνιο  που εχει  τοσα τατουαζ  και η μονη του εγνοια ειναι πως θα βαψει το μαλλι ,  αν  εχετε  στοιχειωδες φιλοτιμο και ανθρωπια , δωστε το 1 /1000 των χρηματων του Γαλλου για να βοηθησετε την κοπελα  που τραυματιστηκε  για το μεροκαματο........

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
όχι ρε ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ.

Δε θα θεωρούμε τη διασκέδασή μας κολαστήριο επειδή μερικές εκατοντάδες μαλακισμένα έτσι έχουν συνηθίσει.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
Την παρανομία ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΡΜΑΛ ανθρωπος ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.
Αστο κυρηγμα ρε μαλεα
Οχι ρε δεν καταλαβαινω τις παπαριες σου ειμαι χαζος.
Απο ποτε εχεις να πας γηπεδο?
Τα πραγματα Δυστηχως ετσι εχουν. Ξυπνα που ζεις??
Με ειδες να επικροτω καφριλικια ρε? Τι μου ζαλιζεις τα ουμπαλα με τις αερολογιες σου?

Αυτο που εννοουσα στο προηγουμενο ποστ μου απ το οποιο και πιαστηκες ειναι οτι απ την στιγμη που γνωριζεις για μια επερχομενη κατασταση          φιλας τα ρουχα σου για να χεις τα μισα. Και μιλαω για την ατυχη γυναικα που την εβαλαν κοντα στους οργανωμενους.

Γαμω τους αμπαλους που υποστηριζεις

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
βγήκε ανακοίνωσε από την ΠΑΕ,την ανέλαβε ο γιατρός της ΠΑΕ κι ό,τι χρειαστεί είπαν κλπ κλπ
αυτά όμως κατόπιν εορτής...
τα δάχτυλα δεν ξαναγυρνάνε πια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

μάγκα θλίβομαι.

στη χώρα του Εγώ, στη χώρα του μπέργκερ, στη χωρα της κατανάλωσης, στη χώρα του Κέρδους, στη χώρα του ο πρώτος τα πάντα ο δεύτερος τίποτα, στη χώρα του SHOW ME THE MONEY σήμερα συντελέστηκε Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ/ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ που έχει λάβει χώρα παγκοσμίως ΜΕΤΑ τον Β΄ΠΠ.

Από την άλλη, στη χώρα που γέννησε την άμεση Δημοκρατία, οι απόγονοι του περικλέα ασχολούνται με τη τζούλια, το γαβροβάζελα και το γιουροβίζιο.
:dunno:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αστο κυρηγμα ρε μαλεα
Οχι ρε δεν καταλαβαινω τις παπαριες σου ειμαι χαζος.
Απο ποτε εχεις να πας γηπεδο?
Τα πραγματα Δυστηχως ετσι εχουν. Ξυπνα που ζεις??
Με ειδες να επικροτω καφριλικια ρε? Τι μου ζαλιζεις τα ουμπαλα με τις αερολογιες σου?

Αυτο που εννοουσα στο προηγουμενο ποστ μου απ το οποιο και πιαστηκες ειναι οτι απ την στιγμη που γνωριζεις για μια επερχομενη κατασταση          φιλας τα ρουχα σου για να χεις τα μισα. Και μιλαω για την ατυχη γυναικα που την εβαλαν κοντα στους οργανωμενους.

Γαμω τους αμπαλους που υποστηριζεις

από τη στιγμή που συμμετέχεις επικροτείς.
η αποχή μου από τα κωλογήπεδά σας η απάντησή μου.
όταν ο γάβρος θα προστατέψει τον βάζελο από τον καφρογάβρο και τούμπαλιν τότε θα ξανασχοληθώ μαζί σου.
μέχρι τότε άλλος ένας υποκριτής είσαι και συ απλά δεν το παραδέχεσαι....
κλαψ λυγμ μετά και φταίνε αυτοί που δεν έκαναν έλεγχο...
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
μάγκα θλίβομαι.

στη χώρα του Εγώ, στη χώρα του μπέργκερ, στη χωρα της κατανάλωσης, στη χώρα του Κέρδους, στη χώρα του ο πρώτος τα πάντα ο δεύτερος τίποτα, στη χώρα του SHOW ME THE MONEY σήμερα συντελέστηκε Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ/ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ που έχει λάβει χώρα παγκοσμίως ΜΕΤΑ τον Β΄ΠΠ.

Από την άλλη, στη χώρα που γέννησε την άμεση Δημοκρατία, οι απόγονοι του περικλέα ασχολούνται με τη τζούλια, το γαβροβάζελα και το γιουροβίζιο.
:dunno:

;;;;;;;;;;;;;;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
βγήκε ανακοίνωσε από την ΠΑΕ,την ανέλαβε ο γιατρός της ΠΑΕ κι ό,τι χρειαστεί είπαν κλπ κλπ
αυτά όμως κατόπιν εορτής...
τα δάχτυλα δεν ξαναγυρνάνε πια
Βγηκε η γυναικα και μιλησε στις ειδησεις και ειπε οτι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα και οτι δεν θα της αφησει καμια αναπηρια. Ευτυχως δεν εχουν πειραχτει ουτε τενοντες αλλα ουτε και νευρα.
Απ οτι ειδα δυο δαχτυλα ηταν δεμενα με γαζες.
Παλι καλα

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Βγηκε η γυναικα και μιλησε στις ειδησεις και ειπε οτι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα και οτι δεν θα της αφησει καμια αναπηρια. Ευτηχως δεν εχουν πειραχτει ουτε τενοντες αλλα ουτε και νευρα.
Παλι καλα
πάλι καλά κι εγώ είδα τη φωτό,δε λείπανε 4 δάχτυλα όπως λέγανε κάποιοι.
κι εγώ συμφωνώ αφού τουλάχιστον δεν υπάρχει θέληση να αλλάξει κάτι,τουλάχιστον δεν βάζεις τη γυναίκα που δικαίως δεν ξέρει να ξεχωρίσει το καπνογόνο από την κροτίδα σε σημείο που γίνεται πόλεμος
και μάλιστα πρώτη μέρα στη δουλειά αυτή!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Βγηκε η γυναικα και μιλησε στις ειδησεις και ειπε οτι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα και οτι δεν θα της αφησει καμια αναπηρια. Ευτηχως δεν εχουν πειραχτει ουτε τενοντες αλλα ουτε και νευρα.
Παλι καλα

...το   ακουσα  κι  εγω και  χαρηκα.......στα  αρχιδια μου  ολα , και το πρωταθλημα  και οι κοντοι και ο  τζουτζουκος  ο   Πατερουλης  και  τα  ζωα  που  εριχναν  φωτοβολιδες  στον τερματοφυλακα της Εθνικης Ελλαδας...........αυτη ειναι η ευχαριστη ειδηση της  ημερας.......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ να  της  ευχηθουμε  και να  ειναι παντα  τοσο  τυχερη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
παρακαλώ;;;
χωρίς ειρωνεία ρώτησα,δεν βλέπω ειδήσεις/ενημερώνομαι
Γράφει ιστορία ο Ομπάμα με το σύστημα υγείας
Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση στον τομέα της Υγείας που διακαώς επεδίωκε ο Μπαράκ Ομπάμα και είχε αναγάγει σε κεφαλαιώδες θέμα της προεδρικής θητείας του.

Με μια δύσκολη ψηφοφορία, οι Δημοκρατικοί της Βουλής ενέκριναν τις πιο δραματικές αλλαγές που έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες στην πολιτική για την υγεία.

Με την ψηφοφορία αυτή, η μεταρρύθμιση, η οποία έχει ήδη εγκριθεί από τη Γερουσία, πρόκειται να υπογραφεί τώρα από τον Ομπάμα και να γίνει νόμος του κράτους.

Το νομοσχέδιο πέρασε με 219 ψήφους έναντι 212 -- έλαβε δηλαδή τρεις περισσότερες από τις 216 ψήφους που ήταν απαραίτητες.

Οι βουλευτές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν καταγράφηκε η 216η ψήφος.

Το νομοσχέδιο αυτό ήταν η κορυφαία προτεραιότητα της εσωτερικής πολιτικής του Ομπάμα.

Επεκτείνει την υγειονομική περίθαλψη των φτωχών, επιβάλλει νέους φόρους στους εύπορους και απαγορεύει πρακτικές των ασφαλιστικών εταιρειών όπως να αρνούνται να καλύψουν ανθρώπους με ήδη διαπιστωμένα προβλήματα υγείας.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
...το   ακουσα  κι  εγω και  χαρηκα.......στα  αρχιδια μου  ολα , και το πρωταθλημα  και οι κοντοι και ο  τζουτζουκος  ο   Πατερουλης  και  τα  ζωα  που  εριχναν  φωτοβολιδες  στον τερματοφυλακα της Εθνικης Ελλαδας...........αυτη ειναι η ευχαριστη ειδηση της  ημερας.......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ να  της  ευχηθουμε  και να  ειναι παντα  τοσο  τυχερη
συμφωνώ
ΑΛΛΑ
στ' αρχίδια μου και η εθνική ελλάδας
σε τι διαφέρει από τις ΠΑΕ;κέρδος και κονόμα κι εκεί

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
από τη στιγμή που συμμετέχεις επικροτείς.
Δεν συμφωνω! Επειδη τυγχανει να βρισκομαι παρων σε ενα χωρο δεν σημαινει οτι συμμετεχω και σε μια πραξη ή οτι την επικροτω.
Προσωπικα ΠΛΕΟΝ δεν πηγαινω σε οργανωμενους γι αυτους τους λογους.Παρολο που μεγαλωσα μεσα σε συνδεσμους.
Χθες περισσοτερα καντιλια εριχνα για τα καφριλικια που κανανε παρα για την αστοχια της ομαδας.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Γράφει ιστορία ο Ομπάμα με το σύστημα υγείας
Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση στον τομέα της Υγείας που διακαώς επεδίωκε ο Μπαράκ Ομπάμα και είχε αναγάγει σε κεφαλαιώδες θέμα της προεδρικής θητείας του.

Με μια δύσκολη ψηφοφορία, οι Δημοκρατικοί της Βουλής ενέκριναν τις πιο δραματικές αλλαγές που έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες στην πολιτική για την υγεία.

Με την ψηφοφορία αυτή, η μεταρρύθμιση, η οποία έχει ήδη εγκριθεί από τη Γερουσία, πρόκειται να υπογραφεί τώρα από τον Ομπάμα και να γίνει νόμος του κράτους.

Το νομοσχέδιο πέρασε με 219 ψήφους έναντι 212 -- έλαβε δηλαδή τρεις περισσότερες από τις 216 ψήφους που ήταν απαραίτητες.

Οι βουλευτές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν καταγράφηκε η 216η ψήφος.

Το νομοσχέδιο αυτό ήταν η κορυφαία προτεραιότητα της εσωτερικής πολιτικής του Ομπάμα.

Επεκτείνει την υγειονομική περίθαλψη των φτωχών, επιβάλλει νέους φόρους στους εύπορους και απαγορεύει πρακτικές των ασφαλιστικών εταιρειών όπως να αρνούνται να καλύψουν ανθρώπους με ήδη διαπιστωμένα προβλήματα υγείας.

α σ'ευχαριστώ!
νόμιζα ότι έγινε στην ελλάδα κάτι τόσο σπουδαίο στο 1ο σου ποστ και προς στιγμήν χάρηκα
εδιτ: επειδή όλοι οι προσδιορισμοί στη χώρα που γράφεις ταιριάζουν μια χαρά και στην ελλάδα :(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν συμφωνω! Επειδη τυγχανει να βρισκομαι παρων σε ενα χωρο δεν σημαινει οτι συμμετεχω και σε μια πραξη ή οτι την επικροτω.
Προσωπικα ΠΛΕΟΝ δεν πηγαινω σε οργανωμενους γι αυτους τους λογους.Παρολο που μεγαλωσα μεσα σε συνδεσμους.
Χθες περισσοτερα καντιλια εριχνα για τα καφριλικια που κανανε παρα για την αστοχια της ομαδας.

η απομόνωση αυτών είναι η μόνη οδός.
ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πάνε μόνοι τους στο γήπεδο.
το μόνο που πονάει τα μεγαλοαρχίδια είναι το οικονομικό κάζο.
τίποτα άλλο δε μετράει γι αυτούς.
το μπαγιόκο έχει αντικαταστήσει τα πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom