Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    376

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες ξυπνειστε! τι παοκ τι ολυμπιακος αεκ παναθηναικος και μαλακιες! ολα καριολια ειναι που τα εχουν οικονομησει χοντρα και μας δουλευουν! εταιρειες πλουτισμου που ελεγχουν τις μαζες του λαου!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
για την κοπέλα τα είπαμε και χθες και με άλλα παιδιά που ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες
εγώ προσωπικά σιχάθηκα τόσο πολύ-ακόμα και με τον εαυτό μου που παρόλο που δεν πέταξα τίποτα ήμουν εκεί σ'αυτή τη ζούγκλα-
που δεν ξέρω από χθες στα @@ μου και η ομάδα και η καζούρα και το πρωτάθλημα και όλα
εδώ η κοπέλα έβγαζε μεροκάματο και έχασε το χέρι της
τέσπα μην τα ξαναλέω τα έγραφα και χθες
ας δώσει αυτό το περιστατικό τροφή για σκέψη σε όσους θέλουν και μπορούν.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
που δεν ξέρω από χθες στα @@ μου και η ομάδα και η καζούρα και το πρωτάθλημα και όλα
εδώ η κοπέλα έβγαζε μεροκάματο και έχασε το χέρι της

Μπράβο σου. Αρκεί να το κρατήσεις για πάντα στο μυαλό σου αυτό και να προσπαθήσεις να το περάσεις σε όσο περισσότερα μαλακισμένα γίνεται. Αν το πίστευαν και αυτά τα μουνόπανα οι ιδιοκτήτες των ομάδων αυτά θα σώζονταν πολλά παιδιά αλλά μάλλον δεν θα ήταν ιδιοκτήτες ομάδων γιατί δεν θα ήταν μουνόπανα τότε

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι πράσινοι

Συνημμένα

• 660242.jpg
    660242.jpg
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 25

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Μπράβο σου. Αρκεί να το κρατήσεις για πάντα στο μυαλό σου αυτό και να προσπαθήσεις να το περάσεις σε όσο περισσότερα μαλακισμένα γίνεται. Αν το πίστευαν και αυτά τα μουνόπανα οι ιδιοκτήτες των ομάδων αυτά θα σώζονταν πολλά παιδιά αλλά μάλλον δεν θα ήταν ιδιοκτήτες ομάδων γιατί δεν θα ήταν μουνόπανα τότε

ότι θα το θυμάμαι είναι σίγουρο
είναι και στον άνθρωπο βέβαια, πχ ο ένας φίλος μου σοκαρίστηκε κι αυτός,ο άλλος συνέχισε να βρίζει για το ματς χωρίς να είναι "κακός" άνθρωπος,αλλά ρε γμτ πώς μας έχουν κάνει έτσι πωρωμένους
τώρα για τα άλλα,είναι φαύλος κύκλος,όπου ανακατεύεται το χρήμα βλέπουμε την κατάληξη.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
“Έλα, να σου πω; Δε γίνεται να μου το μετρήσεις αυτό το γκολ;”

Συνημμένα

• 1-pao-2.jpg
    1-pao-2.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 42

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1-pao-3.jpg
    1-pao-3.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 38

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
“Ποιο γκολ κύριε Γιαννακόπουλε; Ο Σαλπιγγίδης μπήκε στα δίχτυα, όχι η μπάλα”.
“Ε, δεν πειράζει. Κι αυτός σαν μπαλίτσα είναι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι;”

Συνημμένα

• 1-pao-2.jpg
    1-pao-2.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 32

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εδω να φανταστειτε ρε σεις, οτι 48 ατομα τραυματιστηκαν και τους παρειχαν πρωτες βοηθειες στα ιατρεια του γηπεδου!!!! :o

Τι στο διαολο μεταξυ τους σκοτωθηκαν...?? :think:

Ελεος!!!    Που να υπηρχαν και τα δικα μας τα κοπροσκυλα εκει μεσα ....

Θα ειχαμε νεκρους χτες...!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την ευαισθησία της για τον ακρωτηριασμό της κοπέλας της ομάδας περιφρούρησης από την φωτοβολίδα έδειξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει «απαράδεκτο» να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων και ξεκαθαρίζει ότι ως ελάχιστη υποχρέωση έχει αναλάβει την φροντίδα της από την πρώτη στιγμή. «Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του χθεσινού derby. Δυστυχώς έχουμε φτάσει να θεωρείται η ρίψη βεγγαλικών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα «δεδομένη» σε τέτοιο βαθμό ώστε να κρίνεται επιτυχής η διεξαγωγή ενός αγώνα αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο πέραν αυτού.

Είναι όμως απαράδεκτο να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Τέτοια «δεδομένα» πρέπει να πάψουν να υφίστανται και αυτό είναι ευθύνη όλων όσων εμπλεκόμαστε θεσμικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Σ’ ό, τι αφορά την γυναίκα που πήγε χθες στη δουλειά της στο ΟΑΚΑ και κατέληξε να τραυματιστεί σοβαρά, σαν Παναθηναϊκός έχουμε αναλάβει, ως ελάχιστη υποχρέωση, τη φροντίδα της από την πρώτη στιγμή, μέσω του γιατρού της ομάδας, κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και του Α’ Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. κ. Αντώνη Αντωνιάδη .

Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό, τι χρειαστεί».

ότι αφορά τα γεγονότα με τις κροτίδες που αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ έχω να πω ένα πράμα:ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,που το μόνο που κάνετε είναι να τα πετάτε ένα δυστυχώς,χωρίς να περιφρουρείται για το γήπεδο σας.

όσον αφορά την δέσμευση για την ΑΝΑΠΗΡΙΑ της άτυχης κοπέλας,από την ΠΑΕ ΠΑΟ,έχω να πω μόνο ένα ΜΠΡΑΒΟ που δυστυχως φτάσαμε να λέμε τέτοια μπράβο.

Μια μεγάλη χρηματική αποζημίωση,και μια αξιοπρεπή δουλειά στην ΠΑΕ ΠΑΟ ή σε κάποια από τις εκατοντάδες εταιρείες των μετόχων του πολυμετοχικού θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για να χρυσώσουν κάπως το χάπι,της ανάπηρης κοπέλας.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Την ευαισθησία της για τον ακρωτηριασμό της κοπέλας της ομάδας περιφρούρησης από την φωτοβολίδα έδειξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει «απαράδεκτο» να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων και ξεκαθαρίζει ότι ως ελάχιστη υποχρέωση έχει αναλάβει την φροντίδα της από την πρώτη στιγμή. «Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του χθεσινού derby. Δυστυχώς έχουμε φτάσει να θεωρείται η ρίψη βεγγαλικών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα «δεδομένη» σε τέτοιο βαθμό ώστε να κρίνεται επιτυχής η διεξαγωγή ενός αγώνα αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο πέραν αυτού.

Είναι όμως απαράδεκτο να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Τέτοια «δεδομένα» πρέπει να πάψουν να υφίστανται και αυτό είναι ευθύνη όλων όσων εμπλεκόμαστε θεσμικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Σ’ ό, τι αφορά την γυναίκα που πήγε χθες στη δουλειά της στο ΟΑΚΑ και κατέληξε να τραυματιστεί σοβαρά, σαν Παναθηναϊκός έχουμε αναλάβει, ως ελάχιστη υποχρέωση, τη φροντίδα της από την πρώτη στιγμή, μέσω του γιατρού της ομάδας, κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και του Α’ Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. κ. Αντώνη Αντωνιάδη .

Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό, τι χρειαστεί».

ότι αφορά τα γεγονότα με τις κροτίδες που αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ έχω να πω ένα πράμα:ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,που το μόνο που κάνετε είναι να τα πετάτε ένα δυστυχώς,χωρίς να περιφρουρείται για το γήπεδο σας.

όσον αφορά την δέσμευση για την ΑΝΑΠΗΡΙΑ της άτυχης κοπέλας,από την ΠΑΕ ΠΑΟ,έχω να πω μόνο ένα ΜΠΡΑΒΟ που δυστυχως φτάσαμε να λέμε τέτοια μπράβο.

Μια μεγάλη χρηματική αποζημίωση,και μια αξιοπρεπή δουλειά στην ΠΑΕ ΠΑΟ ή σε κάποια από τις εκατοντάδες εταιρείες των μετόχων του πολυμετοχικού θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για να χρυσώσουν κάπως το χάπι,της ανάπηρης κοπέλας.

ό,τι και να κάνουν τα δάχτυλα της κοπέλας δε γυρίζουν πίσω
δεν μπορούσαν απ'την αρχή να την τοποθετήσουν σε πιο ήσυχο σημείο του γηπέδου;
κοπέλα είναι πως να ξέρει μέσα στο χαμό ποιο είναι κροτίδα και ποιο καπνογόνο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δίκιο έχεις,αλλά πες μας τί το διαφορετικό κάνεις εσύ;να το κάνουμε κι εμείς αν είναι
Στα Γιάννενα φιλαράκι δεν πετάμε ούτε φωτοβολίδες στους αντιπάλους,ούτε κροτίδες,ούτε στιλέτα...
Κι όπου πάμε είμαστε κύριοι,ρώτα λίγο τους αρειανούς και τα μπαόκια να σου πούνε...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Στα Γιάννενα φιλαράκι δεν πετάμε ούτε φωτοβολίδες στους αντιπάλους,ούτε κροτίδες,ούτε στιλέτα...
Κι όπου πάμε είμαστε κύριοι,ρώτα λίγο τους αρειανούς και τα μπαόκια να σου πούνε...

χαίρω πολύ!ούτε οι οπαδοί του πανθρακικού,ούτε του Αστέρα Τρίπολης ούτε του Λεβαδειακού κλπ κλπ πετάνε φωτοβολίδες και στιλέτα.
ξέρουμε ποιες συγκεκριμένες ομάδες δημιουργούν το πρόβλημα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
χαίρω πολύ!ούτε οι οπαδοί του πανθρακικού,ούτε του Αστέρα Τρίπολης ούτε του Λεβαδειακού κλπ κλπ πετάνε φωτοβολίδες και στιλέτα.
ξέρουμε ποιες συγκεκριμένες ομάδες δημιουργούν το πρόβλημα.
Εσύ δεν με ρώτησες να σου πω τι κάνουμε εμείς?????

Ο Πανθρακας,ο Κομποτιακός και η Τρίπολη δεν μαζέυουν στην έδρα τους όσους εμείς μαζέυουμε στα εκτός,
ούτε κάν τους πλησιάζουν...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Εσύ δεν με ρώτησες να σου πω τι κάνουμε εμείς?????

Ο Πανθρακας,ο Κομποτιακός και η Τρίπολη δεν μαζέυουν στην έδρα τους όσους εμείς μαζέυουμε στα εκτός,
ούτε κάν τους πλησιάζουν...

ok

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εδω να φανταστειτε ρε σεις, οτι 48 ατομα τραυματιστηκαν και τους παρειχαν πρωτες βοηθειες στα ιατρεια του γηπεδου!!!! :o

Τι στο διαολο μεταξυ τους σκοτωθηκαν...?? :think:

Ελεος!!!    Που να υπηρχαν και τα δικα μας τα κοπροσκυλα εκει μεσα ....

Θα ειχαμε νεκρους χτες...!

εμεις δεν εχουμε κοπροσκυλα, επιστημονες μονο  :sunglasses:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγω απορώ γιατί σταμάτησαν οι μετακινήσεις των οπαδών.αφού κ πάλι σκοτώνονται.Μέχρι ακρωτηριασμό είχαμε χθες,που δε νομίζω ποτέ να είχαμε ξανά,αν εξαιρέσεις μια φήμη που υπήρξε κάποτε μετά από ένα παιχνίδι μπάσκετ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ για ένα κομμένο αυτί που βρέθηκε στα σκουπίδια.Είδατε ότι δεν είναι το πρόβληαμ(μόνο) οι μετακινήσεις των οπαδών;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom