Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ο οποίος σήμερα γάμησε με τον κώλο :uglystupid:
Το τελευταιο διαστημα σε καθε παιχνιδι βαζει γκολ....μονο σημερα εμεινε ασφαιρος!!!!!!!!!! Λες στις 21/3/2010 που θα βραζει το σταδιο να ειναι ασφαιρος??????????????? Σου τον ξαναδειχνω γιατι ειναι τρομερος τυπος.............. παει για πολλα ακομα γκολ στο πρωταθλημα, δεν του φτανουν τα 21-22 που εχει ηδη.....Προσκυνηστε τον!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• SISE5_b.jpg
    SISE5_b.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το τελευταιο διαστημα σε καθε παιχνιδι βαζει γκολ....μονο σημερα εμεινε ασφαιρος!!!!!!!!!! Λες στις 21/3/2010 που θα βραζει το σταδιο να ειναι ασφαιρος??????????????? Σου τον ξαναδειχνω γιατι ειναι τρομερος τυπος.............. παει για πολλα ακομα γκολ στο πρωταθλημα, δεν του φτανουν τα 21-22 που εχει ηδη.....Προσκυνηστε τον!!!!!!!!!!!!
φυσικά όταν έχεις νίνη καραγκούνη και τους υπόλοιπους 12342351 παίχτες σου σε φοβερή μέρα και τον αντίπαλο να σέρνεται μπορεί να βάλει γκολ.
εσένα μέχρι στιγμής ο μήτρογλου σου έκανε την κωλάρα πηγάδι με μισή ομάδα το φθινόπωρο. πήγαινε για ύπνο τώρα και ονειρέψου τι χρώμα χωρίστρα στον κώλο θα έχει αύριο το πρωί "ο γαμιάς σου"

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
όταν είσαι σε περίοδο όπου είναι τέλος εποχής για βασικούς νικοπολίδη/ιερο/... και πέρισυ σου έφυγε ο τζόρτζεβιτς και δεν βρήκες άξιο αντικαταστάτη έχεις χάσει μια ομάδα μέσα σε 2 χρόνια.
λογικό.
τα λεφτά θα πέσουν γιατί έτσι πρέπει.
αν δεν θέλει να ρίξει λεφτά ο κόκαλης τότε μπορεί να την κάνει με ελαφρά.
το ξέρει και ο ίδιος άλλοστε ότι με πουρδές αυγά δεν βάφονται.... πράγμα που το κατάλαβαν αργά στον βάζελο με την αποικία των κροατων  :2funny:
με καλυψες.και δεν εβαλες και πολλους ακομα εντεκαδατους

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
με καλυψες.και δεν εβαλες και πολλους ακομα εντεκαδατους
δεν τους έχω εύκαιρους στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή... έχω κάνει και κάτι ναργιλεδιές... οπότε καταλαβαίνεις.
:grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
φυσικά όταν έχεις νίνη καραγκούνη και τους υπόλοιπους 12342351 παίχτες σου σε φοβερή μέρα και τον αντίπαλο να σέρνεται μπορεί να βάλει γκολ.
εσένα μέχρι στιγμής ο μήτρογλου σου έκανε την κωλάρα πηγάδι με μισή ομάδα το φθινόπωρο. πήγαινε για ύπνο τώρα και ονειρέψου τι χρώμα χωρίστρα στον κώλο θα έχει αύριο το πρωί "ο γαμιάς σου"
Δεν ξεχνω........θα τα πουμε στις 21/3/2010!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για τα υπολοιπα δεν σου απαντω.....απλα δες τον παλι!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• SISE5_b.jpg
    SISE5_b.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CF%8D%CF%81%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CE%BB%CF%80.png

πάρε και άλλους να συμπληρώσεις εντεκάδα.

να ενημερώσεις τον κόσμο στο τέλος του αγώνα να πετάει οξυζενέ
Νεαρε........ σε καθε περιπτωση αποτελεσματος, την Κυριακη 21/3/2010 δεν θα ειμαι εξαφανισμενος απο το site.........ελπιζω το ιδιο και για σενα.....καλη σου συνεχεια!!!!!!!!!!!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
:2funny:  Καλη η πλακιτσα με τον Γκαλινοβιτς... Αλλα δεν νονιζω να πιστευετε οτι μονος του φταιει για τα τρια τοπια ετσι...?

Συνημμένα

• panathinaikos-mario-galinovic-red-duckling1.jpg
    panathinaikos-mario-galinovic-red-duckling1.jpg
    80 KB · Εμφανίσεις: 33

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
συντομα να πω και εγω την γνωμη μου..η στανταρ ηταν καφενειο οταν επαιξε με τον Ολυμπιακο ?τωρα που σας πηδηξε ασαλίωτα ολα καλα ? :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:υποτιθεται οτι ο βαζελος ειναι πληρης και δεν χρειαζεται χρηματα για μεταγραφες..αν εξαιρεσεις οτι θελει εναν τερματοφυλακα,2 αμυντικους,ενα επιτελικο χαφ,ενα δεξι εξτρεμ και αν μπακ απ του σισε ολα οκ !!!απλα ρε νουμερα ακομα χεσμενοι ειστε,δεν πιστευετε στην ομαδα σας..το ρητορικο ερωτημα ειναι το εξης σκεψου τον βαζελο για 5-6 ματς χωρις σισε,σιμαο,σαλπι κτλ..δεν ειστε για τιποτε ετσι οπως ειστε..το οτι εχετε 70% πιθανοτητες να το παρεται οφειλεται στην ατυχια του Ολυμπιακου με τους πολλους τραυμαυτισμους και τον κακο καλοκαιρινο σχεδιασμο..απο αυτο το σημειο ομως μεχρι να θριαμβολογειται εχει μεγαλη,τεραστια αποσταση..δεν εχετε παρει κατι ακομα..στο κυπελο περιμενει ο Αρης,στην ευρωπη φαγατε πουτσα στους 16 των τριτοδευτερων απο το καφενειο οπως το ειχατε χαρακτηρισει...και το πρωταθλημα θελει λιγα ματσακια ακομα..αν γκελαρεις τριπολη απλα θα εισαι χεσμενος μια εβδομαδα..το ξερετε καλα τοσα χρονια... :fuck1: :fuck1:οπου θελαμε το ματσακι μαζι σας το περναμε !!(1-4,3-0,τελικους κυπελου με 10 παικτες για 50 λεπτα κτλ )

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Την παραίτηση του από προπονητής της Αλ Αχλί υπέβαλε ο Χενκ Τεν Κάτε ένα μόλις μήνα μετά την πρόσληψη του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συντριβή της Αλ Αχλί από την Αλ Σαντ του Ντουμπάι με 5-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.
Σε δηλώσεις του ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ντρέπομαι για ό,τι έγινε, τόσο για το σύλλογο όσο και για τον εαυτό μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της καριέρας μου. Αισθάνομαι πως δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αλλάξω τη νοοτροπία της ομάδας. Προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να δημιουργήσω ένα πιο επαγγελματικό περιβάλλον, με περισσότερη και πιο σκληρή προπόνηση και μεγαλύτερο επαγγελματισμό από τους παίκτες. Όμως δεν βρήκα καθόλου ανταπόκριση. Γι'αυτό μετά τον αγώνα υπέβαλα την παραίτησή μου και η απόφασή μου είναι οριστική. Είμαι περήφανος άνθρωπος, μισώ την ήττα και αν χάσω θα πρέπει να έχω την αίσθηση πως έκανα ό,τι μπορούσα για να αποφύγω κάτι τέτοιο. Ωστόσο δεν έχει νόημα όταν χάνεις αμαχητί. Οι παίκτες μου δεν πάλεψαν ο ένας για τον άλλο, δεν στάθηκε ο ένας στο πλευρό του άλλου».
Αξίζει να σημειωθεί πως σε δυο παιχνίδια για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ η Αλ Αχλί έχει δεχτεί εννέα τέρματα και δύσκολα θα συνεχίσει στον θεσμό.

:2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
[size=19pt]ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΑΑΑΑΑΣΑΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!!!!![/size]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:2funny:  Καλη η πλακιτσα με τον Γκαλινοβιτς... Αλλα δεν νονιζω να πιστευετε οτι μονος του φταιει για τα τρια τοπια ετσι...?
η γνωστή νοοτροπία ηλιθίων βάζελων ξαναχτυπά.
ψες γιούχαραν τον τερματοφύλακα λες και αυτός ήταν υπεύθυνος για το χάλι στα χαφ και τα μαρκαρίσματα.

1.
κάποτε γιούχαραν τον Βύντρα. τα τελευταία παίγνια είναι ο καλύτερος παίκτης του μαγαζιού
2.
όταν μαρκάρουν τα επιθετικά χαφ με τα μάτια και με όλη την αριστερή πλευρά γιογιο με Λέτο και κάποιον φερόμενο εδώ και χρόνια ως αριστερό μπακ, τα 3 ήταν λίγα.
3.
μαλάκες έλληνες για άλλη μια φορα ασχολούνται με το λάκυ κάπ όταν είχαν μια τρελλή ευκαιρία να πάνε τελικό ΟΥΕΦΑ.

Υ.Γ. 1
γαμιέστε κομπλεξικοι και πάντα μέχρι το γάβρο εντός θα είστε ικανοί να φτάνετε. Πας για τους 8 του ΟΥΕΦΑ και παίζεις με αναπληρωματικούς. ΣΙΓΑ ΡΕ ΙΝΤΕΡ, ΣΙΓΑ ΡΕ ΓΙΟΥΒΕ, ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΡΣΕΝΑΛ.
Υ.Γ. 2
προσοχή το παίγνιο με την Τρίπολη αυτό το ματς που όλη η Ευεώπη έχει στραμμένα τα μάτια της απάνω σαββούρια.
Υ.Γ.3
επαναλαμβάνω, γαμιέστε 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:

Τι κακοί πούστηδες
κάτσει να ρθει ο Καρλίτος να μας πει για τους Γιαννακοπουλέους τους Παναθηναικάρες.....

ΟΥΣΤ γαμιόλια ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΤΟΝ ΝΑ χανει η ομάδα σου και συ να προσπαθείς να διχάσεις για να αποκομίσεις ιδίον όφελος.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η γνωστή νοοτροπία ηλιθίων βάζελων ξαναχτυπά.
ψες γιούχαραν τον τερματοφύλακα λες και αυτός ήταν υπεύθυνος για το χάλι στα χαφ και τα μαρκαρίσματα.
Δεν βγήκε κατά λάθος το ρητό "βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος"

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
Καλο το  :fuck1: χτες βαζελια;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δειτε το ατυχημα που ειχε χτες ο Καραγκουνης εξω απο το Οακα.Μετα το συμβαν ο παικτης κατεθεσε μηνυση εναντιων του οδηγου ζητωντας πεναλντυ και αποβολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom