Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Γράψανε οι περισσότεροι με την καζούρα που μας κάναν... Μία παρατήρηση. Ο Τζόρβας είχε στομαχικές διαταραχές και γι αυτό δεν έπαιξε..Και ο Γκαλίνοβιτς τα έπνιξε όλα, ακόμα και το τελευταίο...Δεύτερον. Κάναμε χάλια ματς ενώ έβγαινε ότι και να κανανε οι βέλγοι...Τρίτον... Η Πανάθα είναι ιδέα... Ας πάρουμε το πρωτάθλημα και μας φτάνει ο άθλος της Ρώμης για φέτος και του χρόνου στους 8 του τσου λου...

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[size=30pt]Ρε δεν ειμαι καλα......ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και με τρελαινει :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:[/size]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
φιλε να σου πω ομως και κατι.περαν της καζουρας ο παο ειχε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια μετα τη ρομα να αντιμετοπιζει μια ομαδα στα μετρα του και πολυ απλα να χρειζεται λιγο παθος και οντως αμα περναγε τη στανταρ δε ξερεις που μπορει να εφτανε.δεν υπηρχε παθος.και φιλε δεν ειναι το ιδιο δεν θα κατσουν να φανε 3 γκολ στο βελγιο και με εναν παο 4 μερες πιθανοτατα απο το πιο καθοριστικο του παιχνιδι της χρονιας
Τεσσερις μερες αργοτερα με τον Ολυμπιακο δεν θα ειναι καθολου καθοριστικο παιχνιδι για τον Παναθηναικο...σου το ξαναγραφω αν δεν με διαβασες πριν...το πρωταθλημα κλειδωνει απο την ομαδα μου την Κυριακη αυτη, γιατι θα περασω με τους βασικους εστω και δυσκολα απο τον Αστερα Τριπολης και ο Π.Α.Ο.Κ θα σκαλωσει στην ισοπαλια με τον Αρη!!!!!!!!! Οποτε τους φιλους μας τους Ολυμπιακους θα τους γλεντησουμε :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: χωρις αγχος βαθμολογικο και στο Βελγιο θα παμε για το καλυτερο.........εδω ειμαι για να μου απαντησεις σε λιγες μερες!!!!!!!!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Γράψανε οι περισσότεροι με την καζούρα που μας κάναν... Μία παρατήρηση. Ο Τζόρβας είχε στομαχικές διαταραχές και γι αυτό δεν έπαιξε..Και ο Γκαλίνοβιτς τα έπνιξε όλα, ακόμα και το τελευταίο...Δεύτερον. Κάναμε χάλια ματς ενώ έβγαινε ότι και να κανανε οι βέλγοι...Τρίτον... Η Πανάθα είναι ιδέα... Ας πάρουμε το πρωτάθλημα και μας φτάνει ο άθλος της Ρώμης για φέτος και του χρόνου στους 8 του τσου λου...
φιλε μου αν και σε γενικες γραμμες το νοημα ειναι σωστο κανεις φαουλ.δε γινετε να ΤΟΥΣ βγαινει οτι κανουν και εισαι στους ΑΘΛΟΥΣ.σαφως και εσενα στη ρωμη σε 5 λεπτα εβγενε οτι εκανες.χωρις να θελω να μειωσω αυτο που εγινε στη ρωμη. μη μειωνεις ομως και εσυ αυτο που εγινε σημερα

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

[size=10pt]οοοοοοοοοοοοοοοοοο παοκαρααααααααααααααααα εχω τρελα μες το μυαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο[/size]

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τεσσερις μερες αργοτερα με τον Ολυμπιακο δεν θα ειναι καθολου καθοριστικο παιχνιδι για τον Παναθηναικο...σου το ξαναγραφω αν δεν με διαβασες πριν...το πρωταθλημα κλειδωνει απο την ομαδα μου την Κυριακη αυτη, γιατι θα περασω με τους βασικους εστω και δυσκολα απο τον Αστερα Τριπολης και ο Π.Α.Ο.Κ θα σκαλωσει στην ισοπαλια με τον Αρη!!!!!!!!! Οποτε τους φιλους μας τους Ολυμπιακους θα τους γλεντησουμε :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: χωρις αγχος βαθμολογικο και στο Βελγιο θα παμε για το καλυτερο.........εδω ειμαι για να μου απαντησεις σε λιγες μερες!!!!!!!!!!
μαλλον εσυ δε διαβασες τι ειπα πριν.το ιδιο πραμα καπως διαφορετικα. ειπα οτι η προσπαθεια που θα κανουν οι παικτες σας θα κριθει απο το αποτεέσμα της κυριακης.αν παρουν τριποντο τοτε ναι θα πανε για την ανατροπη (που για μενα δεν μπορουν)αν ομως κανεις γκελα μη περιμενεις και πολλα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
φιλε μου αν και σε γενικες γραμμες το νοημα ειναι σωστο κανεις φαουλ.δε γινετε να ΤΟΥΣ βγαινει οτι κανουν και εισαι στους ΑΘΛΟΥΣ.σαφως και εσενα στη ρωμη σε 5 λεπτα εβγενε οτι εκανες.χωρις να θελω να μειωσω αυτο που εγινε στη ρωμη. μη μειωνεις ομως και εσυ αυτο που εγινε σημερα

:think: Δεν το μείωσα...
Πιθανότητα γι αυτούς να είμαστε ο άθλος των Αθηνών... :headbang: :headbang: :headbang: (συμβολικό)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
:think: Δεν το μείωσα...
Πιθανότητα γι αυτούς να είμαστε ο άθλος των Αθηνών... :headbang: :headbang:
καπως ετσι.εγω θεωρω οτι το μειωσες .τελος παντων για μενα οπως προειπα τα παντα ειναι για την ομαδα σας και οχι μονο το ματς της κυριακης

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον εσυ δε διαβασες τι ειπα πριν.το ιδιο πραμα καπως διαφορετικα. ειπα οτι η προσπαθεια που θα κανουν οι παικτες σας θα κριθει απο το αποτεέσμα της κυριακης.αν παρουν τριποντο τοτε ναι θα πανε για την ανατροπη (που για μενα δεν μπορουν)αν ομως κανεις γκελα μη περιμενεις και πολλα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
καπως ετσι.εγω θεωρω οτι το μειωσες .τελος παντων για μενα οπως προειπα τα παντα ειναι για την ομαδα σας και οχι μονο το ματς της κυριακης

Όντως...Διότι αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος αλλάζουμε ταχύτητα...Θα ρίξουμε πολύ χρήμα όπως  τα δύο προυγούμενα χρόνια, ενω ο γαύρος πολύ δύσκολα θα ρίξει χρήμα...Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, έχω τν εντύπωση ότι θα αλλάξουν τα κόζια οριστικά....

Υ.Γ..Και δεν το μείωσα...Αφού ούτε αυτοί παίξανε τπτ...3 ευκαρίες τρία γκόλ...Δεν θυμάμαι κάτι άλλο απο αυτούς..Μόνο καλή άμυνα..Τίποτε άλλο..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μαλλον εσυ δε διαβασες τι ειπα πριν.το ιδιο πραμα καπως διαφορετικα. ειπα οτι η προσπαθεια που θα κανουν οι παικτες σας θα κριθει απο το αποτεέσμα της κυριακης.αν παρουν τριποντο τοτε ναι θα πανε για την ανατροπη [move](που για μενα δεν μπορουν[/move])αν ομως κανεις γκελα μη περιμενεις και πολλα
Δεν πιστευω να κανει καμια γκελα....την Κυριακη ο Παναθηναικος!!!!!!!!!!Οσο για την ανατροπη θα δειξει η νεκροψια, ας μην το προδικασουμε!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Όντως...Διότι αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος αλλάζουμε ταχύτητα...Θα ρίξουμε πολύ χρήμα όπως  τα δύο προυγούμενα χρόνια, ενω ο γαύρος πολύ δύσκολα θα ρίξει χρήμα...Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, έχω τν εντύπωση ότι θα αλλάξουν τα κόζια οριστικά....
θα το παρουμε!!!!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω εχω πει φιλε μου οτι αν το παρει ο παο φετος αν δεν κανουμε εμεις κατι το καλοκαιρι φοβαμαι παρα παρα πολυ τα πετρινα χρονια. ειμαι ρεαλιστης και δε μου αρεσει να κρυβομαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom