Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ου ρε μαιμουνια...............................................................................

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ποιος σε γαμαε ιμωρε τραβελι κ σενα  :2funny: ενα ελεος εισαι
δε μπορω να σου απαντησω ρε φιλε.γελαω και μου ειναι αδυνατο να σκεφτω με αυτα που λες.αλλα ενας βγενοπουλος σε εκανε ομαδα οσο και να βριζεις οσα και να λες οσο και να μη το θελεις οσο και να σε ποναει που ποτε σου δεν ησουν ομαδα ειναι γεγονος.δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.το θεωρω τραγικο.μη ξανακλασεις δεν απανταω

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
εγω εχω πει φιλε μου οτι αν το παρει ο παο φετος αν δεν κανουμε εμεις κατι το καλοκαιρι φοβαμαι παρα παρα πολυ τα πετρινα χρονια. ειμαι ρεαλιστης και δε μου αρεσει να κρυβομαι

Έχω την εντύπωση ότι ο γαύρος δεν μπορεί να κάνει κάτι το καλοκαίρι...Ο Κόκ δεν μου φαίνεται να έχει χρήμα να ρίξει..Ενώ δεν μου φαίνεται να έχει και όρεξη να το κάνει...Μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία πλέον...Ενώ η μόνη ομάδα που μοιάζει να έχει επενδυτές πρόθυμους να ρίξουν χρήμα είναι ο ΠΑΟ...Η πολυμετοχικότητα μπορεί να δυσκολεύει τα πράγματα λιγάκι στα διοικητικά, αλλα σε επίπεδο ποδοσφαιρικού τμήμαος την έχει κάνει πολύ δυνατή...Η μενταλιτέ του νικητή μας λείπει ακόμα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Έχω την εντύπωση ότι ο γαύρος δεν μπορεί να κάνει κάτι το καλοκαίρι...Ο Κόκ δεν μου φαίνεται να έχει χρήμα να ρίξει..Ενώ δεν μου φαίνεται να έχει και όρεξη να το κάνει...Μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία πλέον...Ενώ η μόνη ομάδα που μοιάζει να έχει επενδυτές πρόθυμους να ρίξουν χρήμα είναι ο ΠΑΟ...Η πολυμετοχικότητα μπορεί να δυσκολεύει τα πράγματα λιγάκι στα διοικητικά, αλλα σε επίπεδο ποδοσφαιρικού τμήμαος την έχει κάνει πολύ δυνατή...Η μενταλιτέ του νικητή μας λείπει ακόμα...
ελα ρε φιλε μη με τρελενεις βραδιατικα. μη μπερδευουμε το δεν εχω με το δεν εχω ορεξη η δε θελω. κανενας απο τους προεδρους μας(τους σοβαρους οχι τους γιαλατζι)δε φτωχαινουν απο το ποδοσφαιρο και ο δικος μας εχει και ο πατεροβγενοπουλος εχει.τοθεμα ειναι αν θελουν . εγω το εχω πει οτι αν ειναι να εχω το μπαντοβιτς του χρονου καλυτερα να το χασω ΜΠΑΣΣ και δω προκοπη. δε ξερω εγω καπως ετσι τα βλεπω ρε φιλαρακι

triplex1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη

tal001.jpg

[move][size=20pt]αυτη η ομαδα ειναι για το greekidol[/size][/move]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το προβλημα στον Ολυμπιακο φετος ειναι μεγαλυτερο απο οτι φανταζεσαι!!!!!!! Δεν τον βλεπω ουτε τριτο στην τελικη βαθμολογια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!

με τον κόκκαλη μην κάνεις προβλέψεις γιατί θα βγεις χαμένος.
όταν σου πέταξε έναν τζιοβάνι έναν ζε ελίας ζάχοβιτς και κάτι άλλους κλαίγατε σαν τις κότες.
ούτε το 4-0 το φανταζόσασταν ούτε τα ξεφτιλίκια της ριζούπολης αλλά να που ήρθαν.
σήμερα περιμένατε να πάτε περίπατο αλλά πήρατε τα 3 του ευρωπέου που σας γάμησε.
άσε τις προβλέψεις για καμία λίτσα πατέρα.
εμείς κουτόχορτο δεν τρώμε και ούτε σε πέτρινα χρόνια πιστεύουμε ότι θα έρθουν άμα πάρετε το πρωτάθλημα.
πάρε το πρωτάθλημα πρώτα κάνε καμιά μεταγραφή γιατί είσαι όλο τρύπες.. πάρε και έναν σωστό προπονητή και μετά κάνε προβλέψεις... γιατί με τον νιόμπλια λουμίδη κουπάτο παίρνεις.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
ελα ρε φιλε μη με τρελενεις βραδιατικα. μη μπερδευουμε το δεν εχω με το δεν εχω ορεξη η δε θελω. κανενας απο τους προεδρους μας(τους σοβαρους οχι τους γιαλατζι)δε φτωχαινουν απο το ποδοσφαιρο και ο δικος μας εχει και ο πατεροβγενοπουλος εχει.τοθεμα ειναι αν θελουν . εγω το εχω πει οτι αν ειναι να εχω το μπαντοβιτς του χρονου καλυτερα να το χασω ΜΠΑΣΣ και δω προκοπη. δε ξερω εγω καπως ετσι τα βλεπω ρε φιλαρακι

Ισως.. Αλλά εγώ βλέπω ότι προσπαθούσε να πωλήσει την ομάδα όλο το καλοκαίρι και δεν βρήκε κανένα...Ο Λαυρεντιάδης την Καραισκάκη ΑΕ αγόρασε...Τα χρήματα που, υποτίθεται, θα βάλει, πάλι δεν θα αγγίζουν την μετοχική αύξηση του ΠΑΟ..Δεν μπορεί να μπει ο κοκ σε διαγωνισμό με τους πολυμετοχικούς, δεν έχει πλεόν την δύμανη, το χρήμα - έχει επηρεαστεί αρκετά απο την κρίση, όπως και οι πολυμετοχικοί, αλλά είναι πολλοί και είναι ένας - αλλά και την όρεξη...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
με τον κόκκαλη μην κάνεις προβλέψεις γιατί θα βγεις χαμένος.
όταν σου πέταξε έναν τζιοβάνι έναν ζε ελίας ζάχοβιτς και κάτι άλλους κλαίγατε σαν τις κότες.
ούτε το 4-0 το φανταζόσασταν ούτε τα ξεφτιλίκια της ριζούπολης αλλά να που ήρθαν.
σήμερα περιμένατε να πάτε περίπατο αλλά πήρατε τα 3 του ευρωπέου που σας γάμησε.
άσε τις προβλέψεις για καμία λίτσα πατέρα.
εμείς κουτόχορτο δεν τρώμε και ούτε σε πέτρινα χρόνια πιστεύουμε ότι θα έρθουν άμα πάρετε το πρωτάθλημα.
πάρε το πρωτάθλημα πρώτα κάνε καμιά μεταγραφή γιατί είσαι όλο τρύπες.. πάρε και έναν σωστό προπονητή και μετά κάνε προβλέψεις... γιατί με τον νιόμπλια λουμίδη κουπάτο παίρνεις.
Χαιρομαι που ελπιζεις(αν καταλαβα καλα, εισαι Ολυμπιακος) οτι δεν θα μπειτε σε περιπετειες μετα απο το Πρωταθλημα αυτο,που θα χασετε πανηγυρικα!!!!!!!!! Οσο για τα υπολοιπα που εγραψες θα σε ενοχλησω με παραθεση(να εισαι σιγουρος) στις 21-3-2010 μετα το μεταξυ μας παιχνιδι!!!!!!!!1

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ισως.. Αλλά εγώ βλέπω ότι προσπαθούσε να πωλήσει την ομάδα όλο το καλοκαίρι και δεν βρήκε κανένα...Ο Λαυρεντιάδης την Καραισκάκη ΑΕ αγόρασε...Τα χρήματα που, υποτίθεται, θα βάλει, πάλι δεν θα αγγίζουν την μετοχική αύξηση του ΠΑΟ..Δεν μπορεί να μπει ο κοκ σε διαγωνισμό με τους πολυμετοχικούς, δεν έχει πλεόν την δύμανη, το χρήμα - έχει επηρεαστεί αρκετά απο την κρίση, όπως και οι πολυμετοχικοί, αλλά είναι πολλοί και είναι ένας - αλλά και την όρεξη...
καλα ολα αυτα ειναι θεωριτικα . και περυσι μολις μπηκε η πολυμετοχηκοτητα αγοραζες μελισιδες και σφιγκες σε τιμες μελμπεργκ και γκαλετι και εκανες ομαδα το παοκ. το θεμα ειναι να παρεις και παιχτες οχι αξιας αλλα ποιοτητας οπως σισσε.
ΥΓ.θα το λεω μεχρι να πεθανω.προεδρε καλα εκανες .ποιος γιοβανοβιτς και μαλακιες με τα ιδια λεφτα περνεις αλλον ενα ντιογο :jerking: :jerking: :jerking: .οσο για τον συγαυρο πανω ο ολυμπιακος φετος θελει πανω κατω 6 εντεκαδατους μαγκες σε αντιθεση με τον βαζελο που χρειαζεται απλα προσθηκες.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σας τον ξαναδειχνω τον γαμια, για να τον μαθετε ολοι σας!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 62120.jpg
    62120.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 15

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
καλα ολα αυτα ειναι θεωριτικα . και περυσι μολις μπηκε η πολυμετοχηκοτητα αγοραζες μελισιδες και σφιγκες σε τιμες μελμπεργκ και γκαλετι και εκανες ομαδα το παοκ. το θεμα ειναι να παρεις και παιχτες οχι αξιας αλλα ποιοτητας οπως σισσε.
ΥΓ.θα το λεω μεχρι να πεθανω.προεδρε καλα εκανες .ποιος γιοβανοβιτς και μαλακιες με τα ιδια λεφτα περνεις αλλον ενα ντιογο :jerking: :jerking: :jerking: .οσο για τον συγαυρο πανω ο ολυμπιακος φετος θελει πανω κατω 6 εντεκαδατους μαγκες σε αντιθεση με τον βαζελο που χρειαζεται απλα προσθηκες.

Πέρυσι τα κάναμε πουτάνα στις μεταγραφές..Αλλά φέτος πολύ καλύτερα...Και νομίζω φέτος ακόμα καλύτερα...Και όντως θέλουμε μόνο προσθήκες και με το χρήμα που έχουμε θα πάρουμε παιχταράδες...Και μακάρι να κρατήσουμε τον Μάτος...Εσείς να δω που θα βρείτε λευτά να πάρετε τόσους και καλούς παίχτες που χρειάζεστε..Εκεί πλέον τα ανωτέρω δεν θα είναι θεωρία....

ΥΓ Όντως γαμάτο avatar!!!

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σχόλιο του Άγγλου που μετέδιδε τον αγώνα: "so many people in the stadium that make so little noise"
αυτοί είστε... οι ευρω-πεοι...
πάτε που πάτε στο γήπεδο αφήστε τα πατατάκια και τα πασατέμπο στην άκρη και φωνάξτε για την ομάδα σας..
μάθήματα θέλετε νομίζω από φάληρο μεριά...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πέρυσι τα κάναμε πουτάνα στις μεταγραφές..Αλλά φέτος πολύ καλύτερα...Και νομίζω φέτος ακόμα καλύτερα...Και όντως θέλουμε μόνο προσθήκες και με το χρήμα που έχουμε θα πάρουμε παιχταράδες...Και μακάρι να κρατήσουμε τον Μάτος...Εσείς να δω που θα βρείτε λευτά να πάρετε τόσους και καλούς παίχτες που χρειάζεστε..Εκεί πλέον τα ανωτέρω δεν θα είναι θεωρία....
ρε φιλαρακι αυτο σου λεω οτι φοβαμαι οτι ο ολυμπιακος θελει ΛΕΦΤΑ φετος. αλλα στο ξαναλεω δεν υπαρχει που θα βρω και αν δεν εχω.δεν υπαρχει αυτο.μονο αν θελει μονο.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σχόλιο του Άγγλου που μετέδιδε τον αγώνα: "so many people in the stadium that make so little noise"
αυτοί είστε... οι ευρω-πεοι...
πάτε που πάτε στο γήπεδο αφήστε τα πατατάκια και τα πασατέμπο στην άκρη και φωνάξτε για την ομάδα σας..
μάθήματα θέλετε νομίζω από φάληρο μεριά...
Σου δινω απολυτο δικιο!!!!!!! Δεν εχουμε το νευρο των φιλαθλων αλλων ομαδων!!!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
ρε φιλαρακι αυτο σου λεω οτι φοβαμαι οτι ο ολυμπιακος θελει ΛΕΦΤΑ φετος. αλλα στο ξαναλεω δεν υπαρχει που θα βρω και αν δεν εχω.δεν υπαρχει αυτο.μονο αν θελει μονο.

Λευτά Λεφτά Λεπτά.....Βάζελος είμαι ότι θέλω λέω.... :s&m_3:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ατυχήσαμε να έχουμε το Γκαλίνοβιτς σε κακή βραδιά
Δεν βγήκε τίποτε από ό,τι και εάν κάναμε
Στους άλλους βγήκε ό,τι σχεδόν έκαναν
Ίσως είναι καλύτερα. Να βάλει δεύτερα μέσα στη ρεβανς.
Πάμε για πρωτάθλημα. ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟ! Μην ξεχνάτε 7 συνεχόμενα, μετά 1 εμείς και μετά άλλα 5 συνεχόμενα. Δεν πα' να γαμηθεί και η Σταντάρ;

ΥΓ: Να μπει Καρνέζης δε γινόταν. Μη λέμε ό,τι θέλουμε

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όταν είσαι σε περίοδο όπου είναι τέλος εποχής για βασικούς νικοπολίδη/ιερο/... και πέρισυ σου έφυγε ο τζόρτζεβιτς και δεν βρήκες άξιο αντικαταστάτη έχεις χάσει μια ομάδα μέσα σε 2 χρόνια.
λογικό.
τα λεφτά θα πέσουν γιατί έτσι πρέπει.
αν δεν θέλει να ρίξει λεφτά ο κόκαλης τότε μπορεί να την κάνει με ελαφρά.
το ξέρει και ο ίδιος άλλοστε ότι με πουρδές αυγά δεν βάφονται.... πράγμα που το κατάλαβαν αργά στον βάζελο με την αποικία των κροατων  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom