Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δειτε το ατυχημα που ειχε χτες ο Καραγκουνης εξω απο το Οακα.Μετα το συμβαν ο παικτης κατεθεσε μηνυση εναντιων του οδηγου ζητωντας πεναλντυ και αποβολη.

ααααααααααααααχχχχχχααααααχχχχχχχχχχχααααααα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δειτε το ατυχημα που ειχε χτες ο Καραγκουνης εξω απο το Οακα.Μετα το συμβαν ο παικτης κατεθεσε μηνυση εναντιων του οδηγου ζητωντας πεναλντυ και αποβολη.

φοβερό  :2funny: :2funny: :2funny:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
όπως καταλαβαίνετε απ την σύνθεση δεν τους νοιάζει και πολύ η ευρώπη....πάνε για ότι βγεί.....την κούπα κυνηγάνε και καλά κάνουν......

την ειπες τη μαλακια σου. . ..
αν σε ενδιαφερει το πρωταθλημα παπαρα γινε ολυμπιλαγος...
για κοιταχτε ρε ενα παναθηναικο. .  :uglystupid: :uglystupid: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
την ειπες τη μαλακια σου. . ..
αν σε ενδιαφερει το πρωταθλημα παπαρα γινε ολυμπιλαγος...
για κοιταχτε ρε ενα παναθηναικο. .  :uglystupid: :uglystupid: :headbang:

όπα φιλαράκι.Όπα.Δεν τό  ξέρω αν έχεις δίκιο σε αυτό που λες,αλλά να βρίζεις τον Τάλω ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ του παρόντος σάιτ,είναι αν μη τι άλλο ιεροσυλία.
Φιλικά πάντα.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
όπα φιλαράκι.Όπα.Δεν τό  ξέρω αν έχεις δίκιο σε αυτό που λες,αλλά να βρίζεις τον Τάλω ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ του παρόντος σάιτ,είναι αν μη τι άλλο ιεροσυλία.
Φιλικά πάντα.

τι με νοιαζει ρεσυ αν ειναι ιστορικο η ιδρυτικο μελος?
ακους εκει λεει οτι καλα κανανε και παιξανε με αναπληρωματικους. .  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δηλαδη προτιμα το πρωταθλημα απο ενα τελικο uefa? ?
μη τρελαθουμε τωρα. .  :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.147
Πόντοι
42.697
Φιλικά πάντα.

αααααααααααχαχαχααχαχα!!!!!!!!
ναι ρε μην βρίζεται την ταλόγρια!
ειναι το ΤΟΤΕΜ του σαιτ!
URL]]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τι με νοιαζει ρεσυ αν ειναι ιστορικο η ιδρυτικο μελος?
ακους εκει λεει οτι καλα κανανε και παιξανε με αναπληρωματικους. .  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δηλαδη προτιμα το πρωταθλημα απο ενα τελικο uefa? ?
μη τρελαθουμε τωρα. .  :headbang:

Και τι θα ήταν πιο εφικτό στην παρούσα;
ο τελικός του ΟΥΕΦΑ ή το πρωτάθλημα;
γιατί για τον τελικό του ΟΥΕΦΑ,συγνώμη φίλε μου αλλά να ζητάς μέχι εκεί που φτάνει το χέρι σου.Και δε νομίζω ότι είσαι τόσο σταθερός και αξιόπιστος φέτος για να ζητάς τελικό ΟΥΕΦΑ.Απόδειξη το χθεσινό.Ενώ καθαρίσατε σαν αυγό την Ρόμα,έκανε πάρτυ μαζί σας η Σταντάρ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
κριμα γιατι ηταν ευκολη ομαδα και μπορουσαμε να περναγαμε αν το βλεπαμε σοβαρα το ματς
τετοιες ευκαιριες δεν ερχονται παντα
τωρα τζαμπα το ταξιδι και η κουραση στον επαναληπτικο
καποιοι πρεπει να παρουν χαμπαρι πως ορισμενοι παιχτες μας κανουν για ομαδες σαν τον οφη και οχι για τον παναθηναικο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κριμα γιατι ηταν ευκολη ομαδα και μπορουσαμε να περναγαμε αν το βλεπαμε σοβαρα το ματς
τετοιες ευκαιριες δεν ερχονται παντα
τωρα τζαμπα το ταξιδι και η κουραση στον επαναληπτικο
καποιοι πρεπει να παρουν χαμπαρι πως ορισμενοι παιχτες μας κανουν για ομαδες σαν τον οφη και οχι για τον παναθηναικο

στον επαναληπτικό η ομάδα του ΠΑΟ,δεν θα γυρίσει την ίδια μέρα πίσω.Θα μείνει στην Λιέγη,όπου θα διανυκτερεύσει,την άλλη μέρα θα προπονηθεί εκεί,και θα γυρίσει το βράδυ Αθήνα,για να μην κουραστούν πολλοί οι παίκτες,ενόψει του επικείμενου ντέρμπι.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
στον επαναληπτικό η ομάδα του ΠΑΟ,δεν θα γυρίσει την ίδια μέρα πίσω.Θα μείνει στην Λιέγη,όπου θα διανυκτερεύσει,την άλλη μέρα θα προπονηθεί εκεί,και θα γυρίσει το βράδυ Αθήνα,για να μην κουραστούν πολλοί οι παίκτες,ενόψει του επικείμενου ντέρμπι.
ναι το ακουσα αλλα και παλι τζαμπα το ταξιδι
ασε που με το κλοτσιδι που επεσε χθες μπορει να μας τραυματισουν κανα παιχτη

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Και τι θα ήταν πιο εφικτό στην παρούσα;
ο τελικός του ΟΥΕΦΑ ή το πρωτάθλημα;
γιατί για τον τελικό του ΟΥΕΦΑ,συγνώμη φίλε μου αλλά να ζητάς μέχι εκεί που φτάνει το χέρι σου.Και δε νομίζω ότι είσαι τόσο σταθερός και αξιόπιστος φέτος για να ζητάς τελικό ΟΥΕΦΑ.Απόδειξη το χθεσινό.Ενώ καθαρίσατε σαν αυγό την Ρόμα,έκανε πάρτυ μαζί σας η Σταντάρ.

εξαρταται πως τα βλεπεις τα πραματα.
θα προτιμουσα να τα δινανε ολα στην ευρωπη και οπου φτανανε..
και στα παπαρια μου το πρωταθλημα...ειλικρινα..αλλωστε εχει την ιδια αξια με το αλβανικο.. :P
αλλα βλεπεις ακομα και στη διοικηση τους ενδιαφερει το πρωταθλημα περισσοτερο απο μια πολυ καλη πορεια στηνν ευρωπη
δε θα ενδιαφερει το ιδιο μερικους μονοχνωτους φλωρους αερογαμηδες παναθηναικους?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ναι το ακουσα αλλα και παλι τζαμπα το ταξιδι
ασε που με το κλοτσιδι που επεσε χθες μπορει να μας τραυματισουν κανα παιχτη

Εγώ θεωρώ,ότι η υπόθεση πρόκριση δεν είναι ακόμα τελειωμένη.Εχει αρκετές ελπίδες ο ΠΑΟ να το γυρίσει κατ'εμέ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
και στα παπαρια μου το πρωταθλημα...ειλικρινα..αλλωστε εχει την ιδια αξια με το αλβανικο.. :P
αλλα βλεπεις ακομα και στη διοικηση τους ενδιαφερει το πρωταθλημα περισσοτερο απο μια πολυ καλη πορεια στηνν ευρωπη
δε θα ενδιαφερει το ιδιο μερικους μονοχνωτους φλωρους αερογαμηδες παναθηναικους?

Από καλές πορείες τελευταία δόξα σοι ο θεός έχετε πολλές κ εύγε σας.Πρωταθλημάτων στερείσαι,οπότε δικαιολογημένη σε μεγάλο βαθμό η τρεμούρα για τον τίτλο φέτος.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
για μενα προεχει το νταμπλ αλλα οταν σου καθονται τετοιες ευκαιριες με τετοιες ομαδες δεν τις αφηνεις να πανε χαμενες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τί ψάχνετε ρε παιδιά;
Έτσι όπως έπαιξε χθες ο βάζελος, θα έχανε κι από την Άλκμααρ  :2funny:

Τελικά, ίσως ήταν καλύτερα αν είχε πιο ισχυρό αντίπαλο, τουλάχιστον ως προς το βαθμό αυτοσυγκέντρωσης των παικτών...

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θεωρώ,ότι η υπόθεση πρόκριση δεν είναι ακόμα τελειωμένη.Εχει αρκετές ελπίδες ο ΠΑΟ να το γυρίσει κατ'εμέ.

:2funny:
Kατσε να δεις ποσους αμυντικους θα κατεβασει ο αλλος και με την αμυνα που εχεις εγω πιστευω ο Παναθηναικος θα φαει σιγουρα γκολ σε αντεπιθεση
Τα ειδες και χτες οταν πιεζατε,μια που εφυγε ο Γιοβανοβιτς και του καναν τακλιν απο πισω δυο παικτες και μια το 3 γκολ που εφαγες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom