Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Αυτά τα απίστευτα καραγκιοζιλίκια που έγιναν με τον Μαλακαζάνι και τα πενταετή πλάνα που έκαναν το βάζελο θέατρο σκιών 2 χρόνια μόνο σε καραγκιόζηδες αρμόζει. Τι προπονητή έχει ο Βάζελος τα τελευταία χρόνια; Οτι μαλακοπίτουρα βρει στα αζήτητα ο καθε γλείφτης του ταξιτζή. 
 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Μηνύματα
5.078
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω δεν μενω αθηνα και γι'αυτο και ειμαι φιλαθλος του "καναπε". αλλα ρε μαγκες μεγαλο κριμα σε οποιον πηγαινει και σκαει τα φραγκα του για να δει το εκτρομα-δημιουργια αυτου του τζηγκερ. τον χαλασε η ομαδα του 2004 που εχασε το πρωταθλημα απο ισοβαθμια και δεν τον χαλαει να βγαινει με αυτους τους παιχτες 3ος συνεχεια? μποικοταρετε ρε το προιον που προσφερει και οταν θα ειναι μειων το ταμειο συνεχεια, τοτε να δουμε αν θα το σκεφτει να την πουλησει την ομαδα. αν και τωρα εχει γλυκαθει με το νεο γιπεδο.(εσοδα ονειρευεται)


μαγγες εγω ειμαι ολυμπιακος. αλλα θα σας πω το εξης . εννοειτε οτι με τζιγκερ δεν γινεται τιποτα. αλλα ποιος δηλαδη πιστευει οτι μπορει να γινει πραξη αυτο περι μποικοταζ ? με συγχωριτε αλλα αυτα ειναι μαλακιες γιατι οταν μιλας οτι ενας πανθηναικος και ενας ολυμπιακος και αεκ εχουν λαο απο πισω τους ειναι πολυ δυσκολο. γιατι με το να μην παει ο καφρος στο γηπεδο η ο 20-35 θα εχει σαν αποτελεσμα να παει ο οικογενειαρχης που δεν πολυ κεγεται για τη αποδοση αλλα για να δει μπαλιτσα το παιδακι του. και ειλικρινα το λεω αυτο μακαρι να μπορουσαμε ολοι(οσφπ,παο,αεκ,παοκ,αρης κτλ) να ειχαμε ΟΜΑΔΕΣ αλλα δυστηχως καθε χρονο εδω και χρονια τωρα παντα το περνει ο μονφθαλομος αλλα οχι ο καλος. μονο ο λιγοτερο κακος. και γιαυτο το λογο εκτος απο φετος(ολυμπιακος) εκτος απο το 99 και αλλες 3-4 φορες του παναθηναικου(σορρυ δεν θυμαμαι χρονιες) μια ζωη θα μας γαμανε στην ευρωπη
 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Μηνύματα
5.078
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αα ξεχασα να πω οτι μακαρι ολες οι ομαδες να ειχαν προεδρους σαν τον κοκκαλη,γιαννακοπουλο που κατα τη γνωμη μου ακομα και να μην αγαπανε την ομαδα και να την βλεπουν σαν επιχειρηση θελουν αυτη η επιχειρηση να παει πολυ ψηλα. οχι σαν τον τζιγκερ που εχει τον παο σαν μεσο διαφημησης και προστασιας και ειναι ευχαριστιμενος με αυτα τα εσοδα
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
450
Πόντοι
36
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά Αδέλφια.  :) :) :)

Ένα βιντεάκι με τις 20 καλύτερες φάσεις της χρονιάς 2007-08 μέχρι τώρα της ομαδάρας μας στο μπάσκετ.  ;)

[youtube=425,350]qH7w8sqcaxg[/youtube]

Ποσταρίστηκε από τον  MICHAEL13 στο forum του
Καλή απόλαυση  :rockon: :rockon: :rockon:
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
450
Πόντοι
36
Eυχαριστώ φίλε Orca!  :dancing: :dancing: :dancing:

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!  :)

Άλλα βιντεάκια κλπ από του χρόνου!  :rockon: :rockon: :rockon:
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Καλη χρονιά με υγεία ρε παιδιά! :)

[move]100 ΧΡΟΝΙΑ[/move] λοιπόν από την ίδρυση της ομαδάρας μας!!!

Ας μην ασχολούμαστε με τις παραποδοσφαιρικές μιζέριες και ας τα γιορτάσουμε δεόντως.Πάντα επιτυχίες...
;)
Καλό βράδυ :)
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
Ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ πολλα με ΥΓΕΙΑ κ αγάπη για εσας κ τις οικογένιες σας κ οσους αγαπάτε μαγκες..
Ευχομαι το νέο ετος να ειναι ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ κ να σας φέρει οτι δεν σας φεραν τα προηγούμενα ετη..
Γράφω απλά για τις ευχές.Θελω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ  ολα τα παιδια για τις ευχες τους κ τα μηνύματα(arion,talos,dark,psaxnw,alfa,altec,since κ πολλους αλλους)και να τους ευχηθώ προσωπικά το 2008 ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ..

Υ.Γ.επιτέλους οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ του σαιτ να πουν καποια στιγμη ΔΗΜΟΣΙΑ γιατι καποιιοι Mods οπως ο παπας κ ο ζερο λειτουργουν ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ και γιατι ΑΔΙΚΟΥΝ συστηματικά καποια ατομα κ επισης ΓΙΑΤΙ οταν μπαινουν αυτοι mods ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ο pleasure και κανα 2 ακόμα ατομα..

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ

Ελπιζω να προλαβετε να δειτε το μηνυμα γιατι δεν ξερω ποιος mod<οτι γραφω το εσβηνε 2 μερες μετα την τιμωρια μου με warned,ισως επειδη στηριζα(δικαιωμα μου)των Αρίωνα που του εβριζαν την μανα..
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
450
Πόντοι
36
Φίλε Laplace χαίρομαι που σε "ξαναβλέπω"!!!

Καλή ΠΡΑΣΙΝΗ χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:dancing: :dancing: :dancing:
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ παιδιά..υγεία νάχουμε..λαπλασάκο καλώς σε βλέπω.......και για ναμην ξεχνι΄πομαστε....ΠΑΥΛΑΡΑΣΣΣΣΣΣ....
 

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Μηνύματα
528
Κριτικές
34
Like
6
Πόντοι
1.230
Καλή χρονιά.
Φέτος κλείνει ένας αιώνας με ΠΑΝΑΘΑ
Πολλές νίκες στην ομαδάρα μας.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλη χρονιά ,άντε και στους 2 αιώνες και γρήγορα με γήπεδο...εμείς να δούμε πότε.
 

fragos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
το ξερω παιδια οτι δεν ειναι σωστο αλλα πραγματικα καιγομαι.Εχω ενα διαρκειας στο μπασκετ του παναθηναικου αξιας 150 ευρω και επειδη εχω αναγκη πρεπει να το πουλησω.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει ενα pm.Ενδεικτικη τιμη λεω εγω 75 ευρω.συγγνωμη για την ταλαιπωρια.
 

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Μηνύματα
402
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Δε γίνεται αλλοιώς...

100 χρόνια Παναθηναικός!
 

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
Αθανασόπουλος: "Γίνεται προσπάθεια να ξενερώσει ο κόσμος μας"

Δημοσίευση : 03/01/2008 17:05 - Τελ. ανανέωση : 03/01/2008 17:22

Ευθύνες σε πρόσωπα και εξωγενείς παράγοντες επέρριψε ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Χρήστος Αθανασόπουλος, σε δηλώσεις του στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "ΕΡΑ Σπορ", με αφορμή την προσέλευση του κόσμου στο Λεωφόρο σε ορισμένα παιχνίδια. Ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το πρώτο στο 100ό έτος ζωής των "πρασίνων" και μίλησε και για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί. Αναλυτικά...

- Για την πώληση επετειακής φανέλας

"Η αγορά της φανέλας έχει χωριστεί σε δύο φάσεις. Μια διαδικασία προπαραγγελίας (όσοι παραγγείλουν τη φανέλα μέχρι και το Σάββατο θα την παίρνουν από Δευτέρα 7 Ιανουαρίου και μετά) και ύστερα από περίπου έναν μήνα με ελεύθερη διάθεση σε όλον τον κόσμο. Ηδη τη φανέλα την έχουν παραγγείλει κάποιες χιλιάδες και είμαστε σίγουροι ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Η προπαραγγελία της φανέλας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οντως είναι το πρώτο ματς της νέας εκατονταετίας και είχαμε ως σκέψη ότι καλύτερη εκδήλωση θα ήταν να φορέσει η ομάδα μια νέα φανέλα ξεχωριστή, επετειακού χαρακτήρα, εξ ολοκλήρου σχεδιασμένη και βγαλμένη από τα ιστορικότερα στοιχεία του Παναθηναϊκού. Η φανέλα και μόνο θα πλημμυρίσει με συναίσθημα, φωνάζει Παναθηναϊκός, θα αρέσει στον κόσμο. Ολοι οι φίλαθλοι θα θέλουν να την έχουν και φυσικά είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και για την ομάδα την ίδια".

- Για τις εκδηλώσεις στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Για πρόταση για Αμάδο κάνουν λόγο αιγυπτιακά ΜΜΕ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "FilBalad" της Αιγύπτου, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση για τον Φλάβιο Αμάντο της Αλ Αχλί. Ο Αχμέντ Σουελάμ, ο οποίος σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα ενεργεί για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας, τόνισε πως μετέφερε στη διοίκηση της ομάδας την επίσημη πρόταση για τον 28χρονο στράικερ.

Οσον αφορά στον Αμάδο, πρόκειται για διεθνή με την Αγκόλα επιθετικό, ο οποίος έχει φορέσει 47 φορές το εθνόσημο και έχει σκοράρει 14 φορές. Στο Κόπα Αφρικα της Αιγύπτου το 2006 πέτυχε τρία γκολ, ενώ ήταν και ο μοναδικός που βρήκε δίχτυα στο Μουντιάλ της Γερμανίας (1-1 με Ιράν). Την Τετάρτη ενσωματώθηκε με την αποστολή της εθνικής της πατρίδας του εν όψει του Κόπα Αφρικα της Γκάνας.

"Στο ματς θα γίνουν κι άλλες εκδηλώσεις. Θα συνδυαστούν και με τον αρχαιότερο εν ζωή παίκτη της ομάδας. Καιρού επιτρέποντος, και το λέω λόγω ηλικίας, θα τιμηθεί ο Μάριος Μαρινάκος, παίκτης του Παναθηναϊκού από το 1928 και διοικητικός παράγοντας τη δεκαετία του ‘50. Θα υπάρχει ακόμη ανάκρουση του ύμνου από την μπάντα του Δήμου και μια έκπληξη σε κάθε φίλαθλο, ένα μοναδικό αναμνηστικό μπλουζάκι που θα έχουν μόνο όσοι βρεθούν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα 100 χρόνια με έναν όχι και τόσο εμπορικό αντίπαλο αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα τον τιμήσει με την παρουσία του. Θα υπάρχει μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, καθώς είναι ο πρώτος αγώνας της εκατονταετίας".

- Για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο

"Ο κόσμος θα έρθει για να στηρίξει μια ομάδα που το αξίζει φέτος, καθώς είναι μέσα στους στόχους της και έχει αποδείξει ότι δεν τα παρατάει ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, ενώ την Κυριακή μπορεί να είναι ακόμη και πρώτη. Οποιες πικρίες και μικροπολιτικές θα μείνουν στην άκρη. Υπήρχε μια περίοδος που ο Παναθηναϊκός. για διάφορους λόγους που ξεχνιούνται εύκολα και μπορείτε να υποθέσετε ό,τι θέλετε, δεν ήταν στους στόχους του. Τώρα, όμως, γίνεται μια προσπάθεια να ξενερώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού".

- Το ενδεχόμενο ο κόσμος να μην πιστεύει στην ομάδα και να απέχει συνειδητά από το γήπεδο το έχετε σκεφτεί;
"Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Εχουν περάσει οι εποχές που ο ΠΑΟ δομούσε ομάδα".

- Τι γίνεται με τους οργανωμένους;
"Αναγράφεται σε μερίδα του Τύπου ότι υπάρχει αποκλεισμός των οργανωμένων. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, αντιθέτως. Οταν θέλουν να έρθουν στο γήπεδο έρχονται".

"Γίνεται προσπάθεια να ξενερώσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος όμως της ομάδας είναι λαρτζ και αξίζει κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. θα πάμε σε χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες. Το ότι η Λεωφόρος δεν γεμίζει το αποδίδουμε και στην έντονη πικρία των προηγούμενων χρόνων αλλά είμαστε σίγουροι πως γίνεται μια προσπάθεια απαξίωσης της ομάδας. Οταν χάνει λέγεται ότι δεν έχει παίκτες στο ρόστερ, όταν κερδίζει θα προμοταριστεί μια υποψία και ονείρωξη του κυρίου Δέλλα ή η οποιαδήποτε τοποθέτηση του κ. Σκόρδα. Ετσι αντιμετωπίζεται μια νίκη του Παναθηναϊκού. Πάντως επαναλαμβάνω ότι η χρονιά θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες".

"Η ομάδα στηρίζεται από τους ανθρώπους της όλο τον χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να πειράξει τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι δυνατόν να φτάνει σε μια δίκαιη κατά κράτος επικράτηση και ξαφνικά να βλέπουμε τον κόσμο να ξενερώνει, λόγω του ότι ένας παράγοντας ισχυρίζεται ότι ήταν πρωταγωνιστικός ο ρόλος της διαιτησίας. Αυτό είναι μέρος της προσπάθειας του ξενερώματος του κόσμου του Παναθηναϊκού, μιας ομάδας που αξίζει, έχει βάσεις και μεγάλο κόσμο. Είναι δεδομένα τα προηγούμενα χρόνια ξηρασίας, είναι δεδομένα και τα λάθη που έγιναν. Ομως η φετινή ομάδα έφερε τον κόσμο στο γήπεδο και γέμισε τη Λεωφόρο στο ματς με την ΑΕΚ".

"Εμείς θεωρούμε πως ο κόσμος πιστεύει σε κατάκτηση του πρωταθλήματος και πρέπει να το πιστεύει. Αυτήν την Κυριακή η ομάδα μπορεί να είναι πρώτη. Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει ότι δεν μπορεί. Ολοι είστε μέσα στα μίντια και βλέπετε τι γίνεται. Εκεί αδικείται ο ΠΑΟ. Επ’ ουδενί δεν θέλουμε να βάλουμε στην άκρη τον Τύπο, αλλά για την υγεία του ποδοσφαίρου και των φιλάθλων πρέπει να προάγονται το ποδόσφαιρο, οι πρωταγωνιστές και οι στόχοι".

- Για τη Θύρα 13

Στην προπόνηση της Πέμπτης (3/1) οι παίκτες του Ζοζέ Πεσέιρο έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας σε μικρό χώρο και στη συνέχεια έκαναν προπόνηση σε σέντρες και σουτ, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τακτική, στημένες φάσεις και αποθεραπεία. Ο Τζόζεφ Ενακαρίρε ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

"Η Θύρα 13 είναι ένα άλλο θέμα. Είναι το κόστος των κινήσεων που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, που έθεσε όρους συνεργασίας, υπευθυνότητας, προσωπικής ευθύνης, διαφάνειας στους συνδέσμους. Ούτως ή άλλως όμως αφήνουμε την 13 ως έχει, ως προνομιακή θέση του οργανωμένου οπαδού, ως δικαίωμά του. Δεν είναι στις σκέψεις μας να το αλλάξουμε αυτό, ούτε και μας ενοχλεί. Υπάρχουν όροι παρουσίας των οργανωμένων στο γήπεδο που στηρίζονται στους άξονες που σας ανέφερα. Στην υπευθυνότητα, στη διαφάνεια, στην προσωπική ευθύνη. Οι νόμοι της πολιτείας που έρχονται είναι προς αυτόν τον άξονα. Εμείς προϊδεαστήκαμε από την πολιτεία. Υπάρχουν όροι και σχεδιασμός που πρέπει να τον ακολουθεί ο όποιος σύνδεσμος. Η προσέγγιση γίνεται από τις δύο πλευρές. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται από μερίδα του Τύπου. Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα και ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο για να την στηρίξει".
μαι μικρη απορια,απο εναν ολυμπιακο:
μηπως απο κατι τετοιους τυπους,κολλητους του τζιγκερ γραβατακηδες,εχετε φτασει εκει που εισαστε σημερα,και οχι μονο σημερα,αλλα παντοτε ????? πολυ μανουρα ο τυπος για την....φανελα,αλλα για την θυρα 13,και δη τους οπαδους που στηριζουν την ομαδα του,λεει κατι ? για μεταγραφες ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ,που πρεπει να παρει ο βαζελος επιτελους,λεει τιποτα? για το γηπεδο λεει τιποτα ? με το "η ομαδα παει για πρωταθλημα και ο κοσμος πρεπει να την στηριξει" ψαρωνετε οι παναθηναϊκοι ? τι δηλωση ειναι αυτη "ο κοσμος ειναι λαρτζ" - αδερφη ειναι ο τυπος ? Μετα την...Αγκολα,που αλλου θα ψαξουνε οι παραγοντες σας για παιχτες τσαμπα ?
Εαν ναι στα παραπανω.....Περαστικά σας !!!
 

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Μηνύματα
209
Like
0
Πόντοι
1
τι λες ρε φιλε τωρα...

ασε την καθε προσπαθεια, τζαμπα παει... χαμενο το λαδι και ο κοπος σου.

η πλαστιγγα ηδη αρχισε να γερνει... ειναι φανερο αυτο και δεν κρυβεται. Μην κανεις τα στραβα ματια και μην μασας το χορτο που μοιραζει ο πρακτορας.

Μουγκα η παραγκα απο φετος...

Στο τελος της σαιζον θα μεινετε με τα @@ μας στο ενα και με τα κυαλια στο αλλο το χερι.

 

ε ψίτ εσύ :sunglasses:
λίγα τα λόγια σου γιατί έρχεται τσαπού επί δύο μέσα στο Γενάρη και δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς μετά!
για αυτό γύρνα πάλι στην τρύπα σου κουνάβι!
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
450
Πόντοι
36
Παρακαλούνται οι κ.κ. ΑΠΟΓΟΝΟΙ να λένε τις αηδιαστικές μαλακίες τους στο thread της κατάπτυστης ομάδας τους.   ;)

Εδώ είναι το thread του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!!!!   :dancing: :dancing: :dancing:

Οι φίλοι ευπρόσδεκτοι!   :dancing: :dancing: :dancing:

Μακρυά από μας αρουραίοι!   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ευχαριστώ!   :) :) :)
 

Επισκέπτης
kostetsosoq3.jpg
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom