You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
πάντα μετισμένο...τι τέλει?αστεριξ αυτό σαν ναρκωμανια φοτο τι γραφι μετισμενο ινε?
ο πεσειρο δε ξερει τι του γινεται..ροτεισιον λεει..ποτε θα βαλλει τον εκι μεσα?τον τσιγκα?θελουμε χαφ και στοπερ οχι φορ..παλι τριτοι φετος...
Ποιον Εκι κ ποιον Τσίγκα, εδώ δεν είχε στην αποστολή τον Δημούτσο γιατί δεν ταίριαζε λέει στην τακτική της ομάδας...
ειχε ομως τους αραπηδες...και τους 2..τι προσφερει ο εν ντοι παραπανω απο τσιγκα ο οποιος σε καθε φιλικο βαζει 3 γκολ..η απο τον μαντζιο...τεσπα εχουμε δευτεροκλασατα ονοματα η αληθεια ειναι..δε μας αξιζει η πρωτια..βλεπε φυσσας βυντρα ακομα και ο νιλσον δεν ειναι τοροσιδης..τι να λεμε για γιουρκα τωρα..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μάγκα μου εγώ έχω ένσταση για όλο το δημιούργημα μετά τη Ριζούπολη. Ο σωφεράντζας διάλυσε την ομάδα της Ριζόπολης και εξακολουθεί να την διαλύει καθώς στη ζωή του το μόνο που κάνει είναι να καταστρέφει ό,τι νομίζει πως του ανήκει κληρονομικά.
Αυτο που εχει στο μυαλο του ο πεσειρο ειναι φοβερο αν πετυχει..μεχρι στιγμης εχει καταφερει να παραμενει κοντα στην κορυφη χωρις ουσιαστικα να κουρασει τους παικτες του(ροτεισον)..που σημαινει οτι στο τελος θα μπορει να φορτσαρει με τους καλους του παικτες οι οποιοι σε αντιθεση με αυτους του ολυμπιακου και της αεκ θα ειναι σχετικα ξεκουραστοι...
τι λες ρε σειρα..ποιους παικτες?ξερεις απο ποτε εινα ετοιμοι τσιγκας εκι?απο σεπτεμβριο..εκτος αυτου...ποιο ροτεισιον?για να κανεις ροτεισιον πρεπει ναχεις ποιτητα..αν δεν εχεις ποιοτητα δε το λενε ροτεισιον το λενε αλχημειες αν οχι μαλακιες..τεσπα..που ηταν σημερα ο δημουτσος?τι παραπανω εχει ο αραπης?ο σιμαο?παιζει σε αλλη θεση θα πεις..ασε δεν ειναι ο παο αλλων εποχων..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Νισάφι ρε μάγκα με τα πειράματα τόσα χρόνια........ Ο Παναθηναικός δεν είναι χάμστερ....Αυτο που εχει στο μυαλο του ο πεσειρο ειναι φοβερο αν πετυχει..μεχρι στιγμης εχει καταφερει να παραμενει κοντα στην κορυφη χωρις ουσιαστικα να κουρασει τους παικτες του(ροτεισον)..που σημαινει οτι στο τελος θα μπορει να φορτσαρει με τους καλους του παικτες οι οποιοι σε αντιθεση με αυτους του ολυμπιακου και της αεκ θα ειναι σχετικα ξεκουραστοι...
Νισάφι ρε μάγκα με τα πειράματα τόσα χρόνια........ Ο Παναθηναικός δεν είναι χάμστερ....
+1000
θα δοκιμασουμε τον αλβερτη σε ρολο χαφ...καλο πειραμα?
Μόνο αν πληρώνει θα παίζει στην ομαδάρα του σωφέρ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ φίλε σαν βάζελος που έχω παίξει και αρκετά χρόνια ερασιτεχνικά μπάλλα έχω να πω ότι ομάδα που δεν μπορεί να δημιουργήσει αξιόπιστο/αξιόμαχο σύνολο για μια ολόκληρη σεζόν, αλλά έχει μόνο αναλαμπές είναι για τα πανηγύρια. Ολα τα άλλα είναι για περνά η ώρα..... Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και ο βάζελος τα τελευταία χρόνια χύνει μονίμως την καρδάρα με το γάλα. Απλά τα πράγματα.εγω σαν ουδετερος αυτο βλεπω τωρα εσεις λογικο ειναι σαν οπαδοι να ζητατε σιγουρα πραγματα..μπορει να του βγει του πεσειρο μπορει και οχι
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
ρε παιδια εκει που νομιζα πως βρηκαμε καποιον αξιο προπονητή για να δημηιουργησει μια καλη ομαδα, απο το παιχνιδι με την αεκ και μετα ολο μ....κιες κανει. καταλαβε κανεις του συμερινου συστηματος ? οταν εδωσαν τα σχηματα ειχε δεξι εξτρεμ τον ΠΑΠ!!!. 10αρι τον καραγκουνη και αριστερο τον καμμενο ρομερο. οταν ξεκινησε το παιχνιδι ειδα πως ηταν διαφορετικο εντελως. δεξια ο καμμενος, παντου και χωρις λογο παντα ο καραγκουνης και εναν παπαδοπουλο σε εναν ρολο ουτε επιθετικου αλλα ουτε μεσοεπιθετικου. Πολυ φοβαμαι πως και αυτος τυπου μαλεζανη θα μας βγει.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
εγω δεν μενω αθηνα και γι'αυτο και ειμαι φιλαθλος του "καναπε". αλλα ρε μαγκες μεγαλο κριμα σε οποιον πηγαινει και σκαει τα φραγκα του για να δει το εκτρομα-δημιουργια αυτου του τζηγκερ. τον χαλασε η ομαδα του 2004 που εχασε το πρωταθλημα απο ισοβαθμια και δεν τον χαλαει να βγαινει με αυτους τους παιχτες 3ος συνεχεια? μποικοταρετε ρε το προιον που προσφερει και οταν θα ειναι μειων το ταμειο συνεχεια, τοτε να δουμε αν θα το σκεφτει να την πουλησει την ομαδα. αν και τωρα εχει γλυκαθει με το νεο γιπεδο.(εσοδα ονειρευεται)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ φίλε μου αν και πριν μερικά χρόνια ήμουν συχνός επισκέπτης στη Λεωφόρο, πλέον δεν περνάω ούτε απ έξω. Μέχρι να καθαρίσει η βρώμα απ την κορυφή, εγώ μπάλλα με κλειστή τη μύτη δεν ξαναβλέπω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K