Χάισλιπ: «Έρχομαι στον Παναθηναϊκό»
Τα τυπικά απομένουν έτσι ώστε ο Μάρκους Χάισλιπ να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Αμερικανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Goal news, προσθέτοντας ότι εντός των προσεχών ημερών θα βρεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης.Όπως παραδέχεται και ο Χάισλιπ: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα... Όντως, έρχομαι στον Παναθηναϊκό, αν δεν συμβεί κάτι φοβερό τις επόμενες ώρες». Μάλιστα, αναφέρει πως «γνώριζα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ξέρω πολλά πράγματα για την ελληνική ομάδα. Διαθέτει στο ρόστερ της πολύ γνωστούς παίκτες και πιστεύω ότι είναι μία σπουδαία κατάσταση, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους παίκτες που ζουν, ή έρχονται να παίξουν στην Ευρώπη».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο 30χρονος αποκάλυψε ότι: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα… Βέβαια είναι λογικό οι διαπραγματεύσεις να πήραν κάποιο χρόνο, αλλά όλα πήγαν καλά... Μόλις άκουσα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ένιωσα πολύ όμορφα. Ήταν ένα δείγμα σεβασμού απέναντι σε όλα όσα έχεις κάνει στην καριέρα σου, μία ανταπόδοση της προσπάθειάς σου. Είναι μεγάλη χαρά όταν από το πουθενά, έρχεται μία μεγάλη ομάδα και σου κάνει μία πρόταση. Σκέφτεσαι ότι τελικά κάποιος σέβεται αυτό που έχει κάνει. Ερχόμενος στην Αθήνα, ο φόργουορντ που επιλέχθηκε στο νούμερο 13 του ντραφτ (2002) από τους Μιλγουόκι Μπακς θα συναντήσει ξανά τον Ντρου Νίκολας, μετά τη κοινή τους θητεία στην Εφές Πίλσεν (σ.σ. παρέα με τον Σκούνι Πεν του Ολυμπιακού). Όπως είναι λογικό, ο γκαρντ του «τριφυλλιού» έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες στον Χάισλιπ. «Ο Ντρου είναι πολύ καλός φίλος από την εποχή που παίζαμε μαζί. Μιλάμε πάρα πολύ συχνά, ακόμα και πριν γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Τον ρώτησα αρκετά πράγματα. Φυσιολογικό δεν είναι; Ο Ντρου είναι ενθουσιασμένος που παίζει στον Παναθηναϊκό. Μίλησε για μία ομάδα με εκπληκτική οργάνωση, φανταστική ατμόσφαιρα και σπουδαία ιστορία. Μου είπε μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνίζεται. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό που θα συναντήσω, αν έρθω, έναν πολύ καλό φίλο εκεί. Θα με βοηθούσε πολύ να προσαρμοστώ πιο γρήγορα».
Εγω εχω να πω παντως οτι τo στυλ θυμιζει εντονα Ντομινικ.......