Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
1ndrmup.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
σου επαναλαμβάνω ακόμη μιά φορά να αφήσεις τις οικογένεις κατά μέρους.. ξέρω και γω να βρίζω πίσω από το πληκτρολόγιο αλλά και στα ίσια...

Μην με πιάνετε στο στόμα σας ρε! Δεν ξέρω τί είχατε βάλει προηγουμένως  :pipa2: εκεί!  :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Στους «12» του Champions League ο Παναθηναϊκός!
Την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στο φετινό Champions League στο βόλεϊ ανδρών θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το πρώτο σετ (25-16) κόντρα στη Γιαστρέμπσκι στη Γλυφάδα, στο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική που βρίσκεται σε εξέλιξη και εξασφάλισαν την παρουσία τους στις δώδεκα καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, ως δεύτεροι του πέμπτου ομίλου (σ.σ. πρώτη η Φριντρισχάφεν).

* Το «τριφύλλι» θα μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση, μετά την αυριανή (21/1) κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο. Εκεί θα γίνει γνωστή και η ομάδα που θ’ αναλάβει να φιλοξενήσει τη διοργάνωση και θα περάσει απ’ ευθείας στο Final-4.

η ομαδα που εμεινε εκτος ειναι η πρωταθλητρια ιταλιας  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Να ανοιξουμε ενα φακ-κλαμπ... :2funny: :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ο Μάρκους Χέισλιπ έμεινε ελεύθερος από τους Σπερς και το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό έγινε! «Πάει εκτός ΝΒΑ» είπαν τα «Σπιρούνια»

Αν  ερθει   στην  Παναθα  ,  θα  'φχαριστηθουμε  καρφωματα !!!!!! Παυλαρα  ,  κλειστον  αμεσα  , ο   τυπος   ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ  :rockon:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Τραυματιστηκε   παλι  ο   Μπατιστ !!!!!!      Προφανως  ολοι  αυτοι  οι  τραυματισμοι  δεν  ειναι  τυχαιοι !!
Ειτε  ολοι  οι  βασικοι  ειναι  εξαντλημενοι  ειτε  υπαρχει  καποιο  προβλημα  με  την  δουλεια  που  γινεται !  Δεν  ειναι  δυνατον να  ειναι  μονο  ατυχια , γκαντεμια !!

Παντως  αν  φερουμε  αυτον  τον  πυραυλοκινητο απο  τον  Σαν Αντονιο ,  βλεπω  να  τραγουδαμε  " στο Παρισι  θα 'ναι  ωραια  , με το 6ο για παρεα  :rockon:"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια ανάσα από τον Χάισλιπ

PrintShare19 Μοιράσου το Ορθάνοιχτος είναι πλέον ο δρόμος για την απόκτηση του Μάρκους Χάισλιπ από τον Παναθηναϊκό, μετά την αποδέσμευση του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Το απόγευμα της Παρασκευής, στην επίσημη ιστοσελίδα των “Σπυρουνιών” αναρτήθηκε η είδηση της λύσης της συνεργασίας με τον 29χρονο σέντερ. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης: “Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον φόργουορντ Μάρκους Χάισλιπ, ώστε να του επιτρέψουν να αναζητήσει ευκαιρίες εκτός του ΝΒΑ”.

Είναι δεδομένο όμως ότι ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας δεν φεύγει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, χωρίς να έχει εξασφαλίσει το επόμενο συμβόλαιο του. Ουσιαστικά, το πλέον πιθανό είναι ότι έχει ήδη επέρθει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται εντός των επομένων ωρών να έρθει στην Αθήνα.

Οι Σπερς τοποθέτησαν τον Χάισλιπ στη λίστα με τους αποδεσμευμένους παίκτες και για τις επόμενες 48 ώρες, το Τριφύλλι δεν μπορεί να τον ανακοινώσει. Η επισημοποίηση της συνερασίας θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα, όταν και θα κατατεθεί η λίστα με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Top 16 της Ευρωλίγκα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Και να λοιπόν, που όντως ποτέ δεν ξέρες τι γίνεται. Να που μπήκαν τα φυτίλια και το βράδυ έγινε εξημέρωτο. Φάτσα κάρτα μπροστά σου ξεπροβάλλει η ανακοίνωση των Σπερς για τον Μάρκους Χάσλιπ, τον οποίο άφησαν ελεύθερο. Στην πραγματικότητα τον έβαλα στην λίστα των free agents, όπου θα μείνει για δύο μέρες πριν πάρει το δρόμο του για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Αγώνας δρόμου λοιπόν ώστε το SentraGoal να σας φέρει στο πιάτο τις πρώτες δηλώσεις του Μάρκους Χάισλιπ, του παίκτη, που όπως όλα δείχνουν θα έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, για να καλύψει το κενό του Κώστα Τσαρτσαρή, ου μην και του Μάικ Μπατίστ. Η υπόθεση είχε αρχίσει να ξεκαθαρίζει από νωρίς το πρωί, όταν ο Ερυθρός Αστέρας άφησε ελεύθερο (λόγω οικονομικών οφειλών) τον Ντραγκίσεβιτς, για τον οποίο είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός.

Μόνο που αυτό το ενδιαφέρον δεν ήταν το έντονο. Η υπόθεση, είχε απλουστευτεί, οι πράσινοι όμως, δεν έκαναν κάποιο βήμα με αποτέλεσμα ο Σέρβος να οδεύει προς τη Ρόμα. Ηταν φανερό ότι ο στόχος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε περιοριστεί σε ένα όνομα, αυτό του Μάρκους Χάισλιπ...

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα... Ναι, έρχομαι στον Παναθηναϊκό, αν δεν συμέί κάτι φοβερό τις επόμενες ώρες» ήταν η πρώτη κουβέντα του Αμερικάνου που πρόκειται για μία πολύ σπουδαία προσθήκη στο πράσινο ρόστερ. Είναι σούπερ αθλητικός, βγάζει ασύλληπτα θεαματικές φάσεις, ενώ ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του Ομπράντοβιτς διότι εκτός όλων των άλλων (άμυνα, καλός χαρακτήρας) έχει έφεση στο μακρινό σουτ.

«Θα είναι δύσκολα, αλλά ξέρω από Ευρώπη».

«Ασφαλώς και γνώριζα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Φυσικά και ξέρω πολλά πράγματα για την ελληνική ομάδα. Διαθέτει στο ρόστερ της πολύ γνωστούς παίκτες και πιστεύω ότι είναι μία σπουδαία κατάσταση, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους παίκτες που ζουν, ή έρχονται να παίξουν στην Ευρώπη» πρόσθεσε ο Χάισλιπ, που γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1980 στο Τενεσί.

«Όπως είπα και πριν, όλα έγιναν τόσο γρήγορα και είναι λογικό οι διαπραγματεύσεις να πήραν κάποιο χρόνο, αλλά όλα πήγαν καλά... Ολα δούλεψαν σωστά» παραδέχθηκε ο Χάισλιπ... Για να συνεχίσει: «Δεν είναι και πολύ εύκολο για κάποιον να κάνει τόσες μετακινήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει βρει τη χημεία του, είναι μεγάλη ομάδα και δεν περιμένει αυτή την αρκετά προχωρημένη στιγμή της σεζόν για να φορμαριστεί.

Ετσι, η κατάσταση για ένα νέο παίκτη δεν είναι και τόσο απλή. Βέβαια, έχω παίξει αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Μπορώ να καταλάβω εύκολα τον τρόπο παιχνιδιού μίας ομάδας, τουλάχιστον πιο εύκολα από κάποιον που δε βρέθηκε ποτέ στην Ευρώπη. Αναγνωρίζω τον τρόπο παιχνιδιού του κοόυτς Ομπράντοβιτς, καθώς έχω αγωνιστεί αρκετές φορές εναντίον του Παναθηναϊκού. Αν όλα πάντως, είχαν ξεκινήσει πιο πριν και ιδιαίτερα πριν την έναρξη της σεζόν, θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα».

«Μου έλειψε το παιχνίδι και ο ανταγωνισμός»

Ο Χάισλιπ αποφοίτησε από το κολέγιο του Τενεσί και επιλέχθηκε στο νούμερο 13 του ντραφτ (2002) από τους Μιλγουόκι Μπακς, όπου έπαιξε σε 39 αγώνες, ξεκίνησε στους 8 τελευταιους της κανονικής σεζόν, αλλά είδε όλα τα πλέι οφ από τον πάγκο, έχοντας εκείνη τη χρονιά 4.1 π. 1.4 ριμπ... Εμεινε ακόμα δύο χρόνια στο ΝΒΑ (Μιλγουόκι - 3π., 1.7 ριμπ. και Ιντιάνα 3.6π, 1.7 ριμπ.) πριν αποφασίσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει πρώτα στην Ούλκερ και μετά στην Εφές Πίλσεν...

Εκεί έβγαλε μάτια, έστω κι αν την πρώτη χρονιά, έφυγε από την Ούλκερ λίγο άκομψα στη μέση της σεζόν. Ακολούθησε η Εφές και κατόπιν η Μάλαγα, όπου έκανε εξαιρετική σεζόν, την οποία εξαργύρωσε με ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι διετή συμφωνία με τους Σπερς (σύνολο 1.6 εκ δολάρια και οψιόν της ομάδας για το δεύτερο χρόνο), αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς θα τα περίμενε. Ο χρόνος συμμετοχής του ήταν πολύ μικρός και ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν τον υπολόγιζε. Παρόλα αυτά, οριστική απόφαση δεν έχει πάρει ακόμα σχετικά με το (άμεσο) μέλλον του.

«Μου έλειπε το παιχνίδι στους Σπερς.Το παιχνίδι και ο ανταγωνισμός. Είμαι μαχητής, πολύ ανταγωνιστικός και δε μου αρέσει απλά να παρακολουθώ. Ο κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται, να μάχεται, να κερδίζει, να χάνει. Εχω πεθυμήσει την ατμόσφαιρα ενός αγώνα και την πίεση που ασκεί σε κάποιον που είναι πάνω στο παρκέ. Το μπάσκετ είναι αυτό που αγαπάω περισσότερο από κάθε τι άλλο και μου κακοφαίνεται που αυτή την περίοδο δεν παίζω. Εχω ανάγκη το παιχνίδι». Αυτοί είναι και οι λόγοι που ο Παναθηναϊκός τον πείθει να έρθει και να αγωνιστεί στην Ευρώπη... Ξανά! Πέντε μήνες μετά την αποχώρησή του από τη Μάλαγα.

«Τι παιχνίδι κι αυτό;»

Κάποια στιγμή του πατήσαμε τον ...κάλο, υπενθυμίζοντας το μυθικό παιχνίδι που έχει κάνει πέρσι απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Τότε, που το ματς κρίθηκε στην παράταση με τον Χάισλιπ και τον Ναβάρο να θυμίζουν κάτι από Ντράζεν Πέτροβιτς και Οσκαρ Σμιτ στην περίφημη μονομαχία Ρεάλ - Καζέρτα με το Ισπανό να πετυχαίνει 25 πόντους τον ένα πιο σημαντικό από τον άλλον, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 95-94 και τον Αμερικάνο 24π. με σουτ και προσπάθειες που απαιτούν πολλά κότσια:

«Χα, που το θυμήθηκες αυτό(γελάει); Ηταν όντως ένα απίστευτο ματς και ο Ναβάρο όντως συγκλονιστικός. Αλλά κι εγώ ήμουν καλός. Βασικά στο φινάλε και στην παράταση παίζοαμε σχεδόν μόνοι μας, αλλά τα βάζαμε όλα. Ε, να... Αυτά είναι τα ματς που μου λείπουν. Τα ματς που ένα δικό σου θα σε στείλει στον ουρανό, ή στο βυθό. Οσο δεν παίζεις φέρνεις αυτές τις εικόνες στο μυαλό σου και δε μπορείς να τις ξεχάσεις. Σου λείπει το ματς. Ολα σου λείπουν».

«Χάρηκα με το τηλεφώνημα»

Ερχόμενος στην Αθήνα, ο Μάρκους Χάσλιπ θα συναντήσει ένα παλιό γνώριμο και καλό φίλο.. Τον Ντρου Νίκολας... Πριν από αυτό όμως, ο Αμερικάνος παραδέχτηκε ότι αμέσως μετά το πρώτο τηλεφώνημα του Παναθηναϊκού, αισθάνθηκε περίφημα... Η λαβωμένη ψυχολογία του πέταξε στους ουρανούς, Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό...

«Μόλις άκουσα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ένιωσα πολύ όμορφα. Ηταν ένα δείγμα σεβασμού απέναντι σε όλα όσα έχεις κάνει στην καριέρα σου, μία ανταπόδοση της προσπάθειάς σου. Είναι μεγάλη η χαρά όταν, από το πουθενά, έρχεται μία μεγάλη ομάδα και σου κάνει μία πρόταση. Σκέφτεσαι ότι τελικά κάποιος σέβεται αυτό που έχει κάνει».

«Ο καλός μου φίλος Ντρου και τα λόγια του»

Υπάρχει όμως και ένα μικρό ...παρασκήνιο. Ανάμεσα στους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε ο Χάισλιπ συλλέγοντας πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό, ήταν και ο Ντρου Νίκολας... «Ο Ντρου είναι πολύ καλός φίλος από την εποχή που παίζαμε μαζί στην Εφές Πίλσεν. Μιλάμε πάρα πολύ συχνά, ακόμα και πριν γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού».

Εν συνεχεία, ο Χάισλιπ παραδέχτηκε ότι τις τελευταίες ημέρες ρώτησε τον Νίκολας πολλά πράγματα για τους πράσινους κι αυτός του είπε τα καλύτερα. «Ναι ναι, τον ρώτησα αρκετά πράγματα. Φυσιολογικό δεν είναι; Ο Ντρου είναι ενθουσιασμένος που παίζει στον Παναθηναϊκό. Μίλησε για μία ομάδα με εκπληκτική οργάνωση, φανταστική ατμόσφαιρα και σπουδαία ιστορία. Μου είπε μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνίζεται. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό που θα συναντήσω, αν έρθω, έναν πολύ καλό φίλο εκεί. Θα με βοηθούσε πολύ να προσαρμοστώ πιο γρήγορα».

Ομπράντοβιτς ο απίστευτος

Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει πλήρη γνώση και για τον Παναθηναϊκό το ίδιο. Αρα όταν αναφέραμε το όνομα Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε χρειάζονταν περαιτέρω εξηγήσεις... «Τα έργα του μιλάνε από μόνα τους. Εχω ακούσει πάντως, ότι εκτός από εκπληκτικός προπονητής, είναι και φανταστικός άνθρωπος. Με μία κουβέντα είναι ένας απίστευτος κόουτς, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom