Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Χτες βγήκε ο Θανάσης με την καμπαρντίνα (δεν φαινόταν γραβάτα-μίκυ και παντελόνι που έπεφτε) και πήγε στη γραμματεία.
Εκεί δεν τον είχαν δει και ζήτησε το μικρόφωνο.
Και με τρεμάμενη φωνή είπε:
Να σας πω ότι ο παίκτης του NBA Χαισλπ (δεν το είπε σωστά) αποκτήθηκε από την ομάδα μας.
Μετά έγινε της κακομοίρας:
είναι τρελλός ο πρόεδρος φώναζαν όλοι

....εγινε  της  τρελλης.....ενα  φιλαρακι  που πηγε μου  ειπε  οτι γελαγε  μεχρι και ο Ζοτς με τους παικτες στον παγκο..........αποδειχτηκε για  αλλη μια φορα οτι οταν θελεις  ,  μπορεις........δημιουργηθηκε προβλημα και  σε   2  μερες οι Γιαννακοπουλοι  χωσαν φραγκα και φεραν παικταρα  απο το  ΝΒΑ...........ενω οι  αλλοι στο  ποδοσφαιρο  :jerking: ακομα να βρουνε αμυντικο.......με  πορδες  δεν  βαφονται  αυγα.......

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Παραληρημα  απο  τον  αυλικο  του  Κοκκαλη.........ο   μπαμπα-Σαββας γλειφει  τον   ανθρωπο που του εφαγε την γυναικα(η Ελενη Κοκκαλη ηταν συζυγος του Θεοδωριδη)

«Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο. Ο Παναθηναϊκός ευνοείται απ' όλες τις πλευρές :2funny: :grin: :2funny:, την ώρα που ο Ολυμπιακός διώκεται απ' όλους. Αυτήν τη στιγμή στην Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει.

Αυτή η συνεχής εύνοια του Παναθηναϊκού δεν έχει ξαναγίνει. Πάντα οι μεγάλες ομάδες έπαιρναν σφυρίγματα, αλλά αυτό που γίνεται φέτος προκαλεί την κοινή γνώμη και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Άφησε ο Ολυμπιακός έναν ανύπαρκτο πρόεδρο να κάνει ό,τι θέλει... Αν βήξει ο Κόκκαλης, θα τον πιάσει πνευμονία  :uglystupid: :idiot::jerking:».

Χαρακτηριζει  ανυπαρκτο  τον Πατερα  και ειναι στο -7......δηλ.αν ηταν υπαρκτος  , που θα ησουν ρε Σαββα  στο  - 15 ?

Συνεχισε να μας διασκεδαζεις  μπαρμπα-Σαββα  , εχεις  καταντησει  πιο γραφικος και απο τον Αλεφαντο  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
....εγινε  της  τρελλης.....ενα  φιλαρακι  που πηγε μου  ειπε  οτι γελαγε  μεχρι και ο Ζοτς με τους παικτες στον παγκο..........αποδειχτηκε για  αλλη μια φορα οτι οταν θελεις  ,  μπορεις........δημιουργηθηκε προβλημα και  σε   2  μερες οι Γιαννακοπουλοι  χωσαν φραγκα και φεραν παικταρα  απο το  ΝΒΑ...........ενω οι  αλλοι στο  ποδοσφαιρο  :jerking: ακομα να βρουνε αμυντικο.......με  πορδες  δεν   βαφονται  αυγα.......
πιό πολύ όλοι γελάγανε με το πόσο ατσούμπαλος είναι ο Σερμαντίνι και το πόσο προσπαθεί.
Έβαλε και τρίποντο εχτές.
Τώρα σύγκριση Τσαρτσαρή με Χάισλιπ δεν υπάρχει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κεντάει η Ρόμα στην Ιταλία.......
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους “32” του Europa League, Ρόμα, πέτυχε το Σάββατο (23/1) μία μεγαλειώδη νίκη επί της Γιουβέντους (1-2 το σκορ), χάρη στο γκολ του Γιον Άρνε Ρίισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού.

Ο Νορβηγός μπακ δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα:

“Ήταν το σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου, ήταν πολύ σημαντικό για μένα και τη Ρόμα. Στα πέντε τελευταία λεπτά έπαιξα ως επιθετικός, σκόραρα και είμαι πολύ χαρούμενος".

"Είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πάντα κοιτάω αυτό που είναι μπροστά μου και όχι αυτό που είναι πίσω από την πλάτη μου.

Η άμεση προτεραιότητα είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, που είναι σημαντικό για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.

Θέλω να κατακτήσω κάτι με τη Ρόμα, όμως το σκουντέτο τη φετινή σεζόν είναι πολύ δύσκολο. Θέλω όμως να κατακτήσω το Europa League".

Μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη, οι “τζιαλορόσι” αποσπάστηκαν πλέον με πέντε βαθμούς από τη Γιουβέντους στη μάχη που δίνουν οι δύο σύλλογοι για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κεντάει η Ρόμα στην Ιταλία.......

Ό,τι θέλει ας κάνει η (Β)ρόμα. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και εάν έλθει το ντάμπλ.

7 συνεχόμενα και μετά από αυτό 5 συνεχόμενα. ΞΥΠΝΑΤΕ!

ΥΓ: Πάλι η Ίντερ θα μαμήσει στη Serie A και ας υποστηρίζει αυτή η πουστάρα ο Ρονάλντο τη Μίλαν... Ο αχάριστος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Χτες βγήκε ο Θανάσης με την καμπαρντίνα (δεν φαινόταν γραβάτα-μίκυ και παντελόνι που έπεφτε) και πήγε στη γραμματεία.
Εκεί δεν τον είχαν δει και ζήτησε το μικρόφωνο.
Και με τρεμάμενη φωνή είπε:
Να σας πω ότι ο παίκτης του NBA Χαισλπ (δεν το είπε σωστά) αποκτήθηκε από την ομάδα μας.
Μετά έγινε της κακομοίρας:
είναι τρελλός ο πρόεδρος φώναζαν όλοι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ειναι θεος!!!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο είχε παίκτη τον Μάρκους Χέισλιπ στην Μάλαγα και μόνο καλά λόγια είχε να πει για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής της Κίμι χαρακτήρισε τεράστια κίνηση αυτή του τριφυλλιού για τον Αμερικανό άσο.
«Μπορεί εύκολα να γίνει ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στη θέση ‘4’ στην Ευρώπη. Είναι απίστευτα αθλητικός, έχει προσόντα, πολύ καλό μακρινό σουτ και μπορεί να παίξει με πλάτη στο καλάθι. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Είναι πολύ ήσυχο παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας και δουλεύει πολύ. Αν ταιριάξει στον Παναθηναϊκό, θα πρόκειται για τεράστια κίνηση.

Για την συνεργασία που θα έχει με τον Μπατίστ:

«Ταιριάζουν και μπορούν να παίξουν άνετα μαζί. Τα τελευταία χρόνια ο Μπατίστ έχει εξελιχθεί σε ‘5αρι’, ενώ ο Χάισλιπ είναι ‘4αρι’. Μαζί με τον Πέκοβιτς και τον Φώτση θα συνθέσουν μία εξαιρετική τετράδα στους ψηλούς».

"Στο  Παρισι ,  θα 'ναι  ωραια
με  το  6ο  για  παρεα :rockon: "

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΑΡΗ ΘΕΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΑΡΗ ΘΕΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ,ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΟΤΑΝ ΠΗΔΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
[/size][/size][/size]

Συνημμένα

• 1631.jpg
    1631.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΑΡΗ ΘΕΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΑΡΗ ΘΕΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ,ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΟΤΑΝ ΠΗΔΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
[/size][/size][/size]
μαλακα γαιμακανο το σημερινο παιχνιδι ειναι κατι σαν το περσινο ολυμπιακος-λαρισα δανεικο ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μαλακα γαιμακανο το σημερινο παιχνιδι ειναι κατι σαν το περσινο ολυμπιακος-λαρισα δανεικο ;)
απο που και ως που δανεικο ρε μαλακα;
εμεις δεν ειμεθα σε κανενα αρμα
αν χασουμε θα χασουμε γιατι δεν ημασταν καλοι η γιατι μας εσφαξαν

Επισκέπτης
απο που και ως που δανεικο ρε μαλακα;
εμεις δεν ειμεθα σε κανενα αρμα
αν χασουμε θα χασουμε γιατι δεν ημασταν καλοι η γιατι μας εσφαξαν
ασε ρε μαλακα και στα γιαννενα σε εσφαξαν αλλα κερδισες :2funny: :2funny: δανεικο ρε μαλακα για το γαυρο και τον τροπο που σας πεταξαν εηω απο ευρωπη ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ασε ρε μαλακα και στα γιαννενα σε εσφαξαν αλλα κερδισες :2funny: :2funny: δανεικο ρε μαλακα για το γαυρο και τον τροπο που σας πεταξαν εηω απο ευρωπη ;)
δηλαδη λες οτι θα μας σφαξουν και θα χασουμε γιανα μην εχει ελπιδες ο γαυρος;;;
τι να σε πω ρε μποντο.....
εγω παντως παω χωρις αγχος στο ματς
γιατι οι διωκτες της 4ης θεσης, τους σε εχω σε αποσταση
και τις επομενες τρεις αγωνιστικες εχω σχετικα ευκολα ματσακια(ξανθη,πανθρακικος,τελης)

Επισκέπτης
δηλαδη λες οτι θα μας σφαξουν και θα χασουμε γιανα μην εχει ελπιδες ο γαυρος;;;
τι να σε πω ρε μποντο.....
εγω παντως παω χωρις αγχος στο ματς
γιατι οι διωκτες της 4ης θεσης, τους σε εχω σε αποσταση
και τις επομενες τρεις αγωνιστικες εχω σχετικα ευκολα ματσακια(ξανθη,πανθρακικος,τελης)
δεν λεω οτι θα σας σφαξουν απλα λεω οτι δεν καιγεσται και τοσο πολυ για το ματσακι.ακριβως οπως δεν καιγοταν και ο γαυρος με τη λαρισα ;)

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Και σήμερα διπλό θα κάνουμε με Τζιμπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρίλ  Σισέ !!!!!!!!!

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Με Σισέ το διπλό σήμερα γιατί θα βάλει 25+ γκολ φέτος στο πρωτάθλημα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν λεω οτι θα σας σφαξουν απλα λεω οτι δεν καιγεσται και τοσο πολυ για το ματσακι.ακριβως οπως δεν καιγοταν και ο γαυρος με τη λαρισα ;)
αυτο ειναι αληθεια.. :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom