amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.091
- Πόντοι
- 22.785
αντε γαμησου ρε ηλιθιε
ΣΕΜΝΑ!!!!!!!!!!
αντε γαμησου ρε ηλιθιε
ΣΕΜΝΑ!!!!!!!!!!
συγνωμηΣΕΜΝΑ!!!!!!!!!!
Δεν το είδα το ματσάκι, αλλά με 3-0 και δεν είστε ευχαριστημένοι;πάντως μπάλλα δεν παίξαμε....πίσω πάλι σκατά είμαστε.....
Λευκός Πελέ εννοείς μήπως;;ενώ οι δικοί σας ε?......απο πελέ και πάνω.......αααχαχαχαχαααα
όχι....αφού απ την μ΄ση και πίσω μπάζαμε σαν σπασμένο παράθυρο...άνετα μπορούσε να ήταν 3-2 ή 3-3 .........και πολύ χα΄λαρό βου ημίχρονο....Δεν το είδα το ματσάκι, αλλά με 3-0 και δεν είστε ευχαριστημένοι;
όχι....αφού απ την μ΄ση και πίσω μπάζαμε σαν σπασμένο παράθυρο...
Ρε παλιορομπότ μη μ εκνευρίζεις. Όταν από τους3 πού 'χεις στο κέντρο ο ένας δε μαρκάρει δεν καταλαβαίνεις ότι η μπάλλα θα περάσει και θα πιεστεί η άμυνα? Καλά τα πήγανε, μια χαρά παίξανε δεδομένων των συνθηκών και επιτέλους, ας χαρούμε μια φορά που κερδίσαμε χωρίς να πρέπει να γκρινιάξουμε και για κάτι.Ουφόχι....αφού απ την μ΄ση και πίσω μπάζαμε σαν σπασμένο παράθυρο...άνετα μπορούσε να ήταν 3-2 ή 3-3 .........και πολύ χα΄λαρό βου ημίχρονο....
καλά ρε θείο...μη βαρά...βγάζω τ απωθημένα μου περιμένοντας τον ΑΝΤΟΝΙΌΝΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ.....Ρε παλιορομπότ μη μ εκνευρίζεις. Όταν από τους3 πού 'χεις στο κέντρο ο ένας δε μαρκάρει δεν καταλαβαίνεις ότι η μπάλλα θα περάσει και θα πιεστεί η άμυνα? Καλά τα πήγανε, μια χαρά παίξανε δεδομένων των συνθηκών και επιτέλους, ας χαρούμε μια φορά που κερδίσαμε χωρίς να πρέπει να γκρινιάξουμε και για κάτι.Ουφ
Καντε υπομονη,τα ματια του πετουν σπιθες,ο ανθρωπος ειναι τρελλος,ειναι φονιας γιγαντων.Πλησιαζει ο Μαρτιος.
Τότε να φεύγω εγω σιγά σιγακαλά ρε θείο...μη βαρά...βγάζω τ απωθημένα μου περιμένοντας τον ΑΝΤΟΝΙΌΝΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ.....
τώρα που ήρθε.....Τότε να φεύγω εγω σιγά σιγα
Τα περί πώλησης Βύντρα έχουν καμία βάση;;καντε και μπιερσμιρ εχουν καταντησει χειροτεροι ακομα και του βυντρα. πρεπει να φυγουν και να αντικατασταθουν και
οι 3!
Ας μην βιαστουμε ακομα γι αυτον τον παιχτη. Ειναι σε καλη ηλικια και θελει τον χρονο τουο μπιερσμιρ ειδικα σε μια απο τα τετ α τετ του δευτερου ημιχρονου, κοιμαται κυριολεκτικα ορθιος!!!
Dont feed the troll ρε μεγαλέφαντε.Τα περί πώλησης Βύντρα έχουν καμία βάση;;
Θα τραβάμε όλοι τις κωλότριχές μας, αν σας δώσουν λεφτά και φύγει.
Να σας δώσουμε εμείς πόσα σας λείπουν να τον κρατήσετε!
Ξέχασες τον Σαριέγκι...
Πλάκα μου κάνεις;; Χωρίς Βυντροσαριέγκηδες, ο Μητρογκόλ είναι απλά Μήτρογλου και ο Ζαϊρίμπο ζογκλέρ για το τσίρκο!!!! :SDont feed the troll ρε μεγαλέφαντε.