Βγάλε τα χύσια απ τα μάτια και ξεστραβώσου αδερφάρα αυνανιόνι:
Δηλώσεις Νιόπλια:
"«Παίξαμε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η κακή παρουσία μας στο διάστημα 60΄-75’ χάλασε την εικόνα. Στη συνέχεια πάντως ανεβάσαμε την απόδοσή μας και τελειώσαμε με καλό τρόπο την αναμέτρηση», τόνισε χαρακτηριστικά.
Και εξήγησε: «Να μην αδικούμε τα παιδιά. Η άμυνα ήταν καλή σήμερα, δεν ήταν όπως στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που υπήρχαν ατομικά λάθη. Σήμερα είχαμε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Και αυτό εξηγείται ως εξής: Ο Ζιλμπέρτο ερχόταν από τραυματισμό, ενώ ο Κατσουράνης που μπήκε αντί του Καραγκούνη, λόγω του κρύου άργησε να βρει τις ανάσες στον αγωνιστικό χώρο. Και όταν δεν ανακόπτεις νωρίς τις προσπάθειες των αντιπάλων, υπάρχει πρόβλημα».
Από 'κει και πέρα, ο Νιόπλιας μίλησε για:
Τα μεταγραφικά: «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι, έχουμε δύο 24ωρα μόνο να ξεκουραστούμε, δεν ωφελεί να συζητάμε τώρα για μεταγραφές. Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός, γιατί κυνηγάμε αυτή τη στιγμή. Υπάρχει χρόνος για να βρεθούν λύσεις στην διακοπή.
Σήμερα δεν είχε πρόβλημα η άμυνα, το πρόβλημα προερχόταν από άλλον χώρο. Στον Ηρακλή δεν ήταν καλή η άμυνά μας, σήμερα μεμονωμένα έπαιξαν αυτό που έπρεπε».
Για την στήριξη στον Ρουκάβινα: «Μια κακή μέρα έχουμε όλοι μας. Για να βρίσκεται εδώ πάει να πει ότι είναι καλός παίκτης. Αν από την πρώτη ημέρα τον άφηνα απ’ έξω, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα για την εντύπωση που αποκτά ο ποδοσφαιριστής. Έχω δουλέψει με παιδιά σε αυτή την ηλικία και ξέρω πως σκέφτονται».
Για τις αλλαγές Λέτο και Σαλπιγγίδη: «Μας βοήθησαν οι αλλαγές να τελειώσουμε καλά το παιχνίδι. Κι έτσι θέλω να λειτουργούν οι αλλαγές, γιατί έχουν το πλεονέκτημα ότι έχουν διαβάσει το παιχνίδι απ’ έξω. Αν μπαίνουν έτσι οι αλλαγές, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε».
Για τις αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι: «Κορμός θα υπάρχει πάντα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε αριθμητικά, αλλά χωρίς κορμό δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο.
Πάντα μιλάμε με τα παιδιά, αλλά δεν υπάρχει θέμα ψυχολογίας. Προτιμάμε να δουλεύουμε. Δηλαδή τι να πεις στον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας;»?
Αλλά άμα είσαι μαλάκας σα και λόγου σου που πιστεύεις ότι το σύστημα που θέλει να παίξει ο Νιόπλιας βασίζεται στην άμυνα, αμυντικούς ζητάς.
Σάλτα γαμήσου τώρα