Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

Έχετε και παράδοση στους γίγαντες εσείς

Πως λεγόταν αυτός που είχατε παλιότερα...δε μπορώ να θυμηθώ όνομα ρε γαμώτο :headbang:
Στον Μπονόβα θα αναφέρεσαι...άλλος κοντοπούτανος αυτός... :2funny:

κλάσεις ανώτερος από τον Γήττα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το κυριώτερο...έιδαμε πολλές κάθετες πάσες.....επιτέλους....όσο για την άμυνα.......σπάσαν οι σωλήνες της ΕΥΔΑΠ.....τρεχάτεεεεεεεεεε............

ποιές κάθετες πάσες ρε τάλε?θα μας τρελλάνεις?αυτό το πράμα που λέγεται παναθηναικός δε βλέπεται....θέλει τουλάχιστον 5,6,18 παίκτες για να παίξει μπάλλα....με σιμάους,μπιάρσμιρ,καραγκούνηδες,σισέδες,κατσουράνηδες,βύντρες,σπυρόπουλους και δε συμμαζεύεται γάμησέ τα.....είδες πάλι τί γκόλ βάλατε?μόνο από λάθη αντιπάλων,τίποτα από προσωπική ενέργεια παίκτη σας....συνέχεια έτσι γίνεται με σας...τραγωδία τάλε...απορώ πώς πήγε τόσος κόσμος για να δεί αυτό το έκτρωμα....και σε αυτό το γήπεδο κιόλας,...άμα σέβεσαι τον εαυτό σου καλύτερα να πάς να αυτοκτονήσεις παρά να πάς στο οάκα να δείς αυτά τα χάλια...ρε πώς γαυροποιηθήκατε έτσι?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ποιές κάθετες πάσες ρε τάλε?θα μας τρελλάνεις?αυτό το πράμα που λέγεται παναθηναικός δε βλέπεται....θέλει τουλάχιστον 5,6,18 παίκτες για να παίξει μπάλλα....με σιμάους,μπιάρσμιρ,καραγκούνηδες,σισέδες,κατσουράνηδες,βύντρες,σπυρόπουλους και δε συμμαζεύεται γάμησέ τα.....είδες πάλι τί γκόλ βάλατε?μόνο από λάθη αντιπάλων,τίποτα από προσωπική ενέργεια παίκτη σας....συνέχεια έτσι γίνεται με σας...τραγωδία τάλε...απορώ πώς πήγε τόσος κόσμος για να δεί αυτό το έκτρωμα....και σε αυτό το γήπεδο κιόλας,...άμα σέβεσαι τον εαυτό σου καλύτερα να πάς να αυτοκτονήσεις παρά να πάς στο οάκα να δείς αυτά τα χάλια...ρε πώς γαυροποιηθήκατε έτσι?
όχι πως υπερβάλλεις...α μπα......έλεος ρε....είπαμε δεν παίζουμε καλό τόπι αλλά εσύ το παράκανες.......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά μιλάμε έτσι όπως σας βλέπω χίλιες φορές να είμαι ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ που ξέρω τη μιζέρια μου,παρά βάζελος με χρήμα και να έχω αυτά τα σαπάκια για παίκτες οι οποίοι να συγκροτούν μιά ομάδα σαν τον παναθηναικό.Πρέπει τα τελευταία 4 χρόνια πρέπει να έχετε πάρει τα μεγαλύτερα σαπάκια του αιώνα τάλε...αχαχαχαχαχα :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όχι πως υπερβάλλεις...α μπα......έλεος ρε....είπαμε δεν παίζουμε καλό τόπι αλλά εσύ το παράκανες.......

ούτε υποφερτό δεν παίζει αυτή η ομάδα,όχι απλά δεν παίζει καλό τόπι(πώς άλλωστε να γίνει αυτό με παίκτες σαν και αυτούς που έχετε?),αλλά επιπροσθέτως είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο αυτό που δείχνουν στο γήπεδο...και πώς να επέλθει βελτίωση με αυτά τα άτεχνα τσουρούκια που γιομίζουν συνέχεια στην επίθεση για να βρούν ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ! το σισέ!αυτόν που το άθλημα που θα του ταίριαζε ίσως είναι το 100αρι ή το 200αρι!αχαχαχαχαχαχα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
η μαλακία είναι που μετά το γκόλ χαλαρώσανε γιατί το νόμιζαν τελειωμένο...θα τρέχουμε μου φαίνεται στο τέλος....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
2-0.......πάπαλα......αλλά η εμφάνιση προβληματίζει.......και να μην ξεχνιώμαστε γαβρακια...

κλάααααμααααααααααα
πίιιιικρααααααααααα.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το καλο πραγμα,αργει να γινει.Καντε λιγο υπομονη και πιστευω το καινουργιο προπονητικο διδυμο,θα τα στρωσει τα παιδια.Δυστυχως, ο Τεν Κατε την κατεστρεψε την ομαδα.Δεν μου κανει αισθηση ουτε το δευτερο γκολ, που μπηκε μολις τωρα.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
άμα σέβεσαι τον εαυτό σου καλύτερα να πάς να αυτοκτονήσεις παρά να πάς στο οάκα να δείς αυτά τα χάλια...ρε πώς γαυροποιηθήκατε έτσι?

ποσοι ειναι ρε ?

πηγαν να τσονταρουν  για το χλωοταπητα!! μιας και κατι αεκακια δεν βαζουν φραγκο!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
2-0.......πάπαλα......αλλά η εμφάνιση προβληματίζει.......

καλά πλάκα κάνεις φαντάζομαι....γιατί να σε προβληματίζει η εμφάνιση από άμπαλους παίκτες....λογικό είναι να παίζουν αυτό το απαράδεκτο πράμα....να μην προβληματίζεσαι καθόλου...αυτό είναι το ανώτερο που μπορούν να κάνουν αυτά τα κρυάρια με ελάχιστες εξαιρέσεις...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά πλάκα κάνεις φαντάζομαι....γιατί να σε προβληματίζει η εμφάνιση από άμπαλους παίκτες....λογικό είναι να παίζουν αυτό το απαράδεκτο πράμα....να μην προβληματίζεσαι καθόλου...αυτό είναι το ανώτερο που μπορούν να κάνουν αυτά τα κρυάρια με ελάχιστες εξαιρέσεις...
ενώ οι δικοί σας ε?......απο πελέ και πάνω.......αααχαχαχαχαααα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά...αντί να ντρέπονται που υπάρχουν πανηγυρίζουν κιόλας....οι απαράδεκτοι!απίστευτο!εγώ στη θέση του οποιουδήποτε άμπαλου θα ντρεπόμουνα να πανυγηρίσω μετά από αυτό το χάλι που παρουσιάζουν....αλλά πού τσίπα? :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά...αντί να ντρέπονται που υπάρχουν πανηγυρίζουν κιόλας....οι απαράδεκτοι!απίστευτο!εγώ στη θέση του οποιουδήποτε άμπαλου θα ντρεπόμουνα να πανυγηρίσω μετά από αυτό το χάλι που παρουσιάζουν....αλλά πού τσίπα? :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
ρε φίλε....δεν μπορεί...σήμερις κάτι έχεις πιεί...άμα είναι καλό φύλαξε μου λίγο.....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
η μαλακία είναι που μετά το γκόλ χαλαρώσανε γιατί το νόμιζαν τελειωμένο...θα τρέχουμε μου φαίνεται στο τέλος....

οχι ρε εχουμε αμυνα απο ατσαλι δεν τρωει γκολ με τιποτα χαχαχαχα ε ρε και να ξεραν μπαλα οι ρουμανοι !!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καντε υπομονη,τα ματια του πετουν σπιθες,ο ανθρωπος ειναι τρελλος,ειναι φονιας γιγαντων.Πλησιαζει ο Μαρτιος.

Συνημμένα

• 62120.jpg
    62120.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom