apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σπανουλης διαστρεμμα
μητσαρας προβλημα στους προσαγωγους
μητσαρας προβλημα στους προσαγωγους
ΧΟΥ ρε φλουφλη..Έχω διαχειριστεί πάνω από 20 καράβια
ο παυλάρας έιναι μόνο με τον ΠΑΟ....χωνέψτε το...αν πονάγανε το μισό την ομ'αδα οι άλλοι τπώρα θα είχαμε υπερομάδα......
ο παυλάρας έιναι μόνο με τον ΠΑΟ....χωνέψτε το...αν πονάγανε το μισό την ομ'αδα οι άλλοι τπώρα θα είχαμε υπερομάδα......
θα κριθει και ο παυλος του χρονου..
φετος θα κριθει ο πατερας.. ;)
ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΡΕ ΒΑΜΠΙΡ
ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΤΡΩΣ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ.
........όταν μιλάς ρε πούστη για την ζωντανή ιστορία του ΠΑΟ τον ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ, και προσφέρεις και εσύ τα ίδια τότε θα έχεις δικαίωμα να λές κάτι.....αντε πούστη πάρε τα καρ'άβια σου και τράβα στον εθνικό.......
μονο που πρωτα τα συμφωνησε με τον σωτηρα βγενο & εγραψε στα παπαρια του την ιστορια σας(παυλο-τζιγκερ)..Αν και σεβομαι άπειρα τον Γιανάκόπουλο νομίζω ότι ειναι άδικη η επίθεση που κανει, Ο τεν Κάτε επρεπε να φυγει και σαν προεδρος αποφασίζει ο Πατέρας και στο τελος θα κριθει, Απο τη στιγμή που τον βαλαν προεδρο δε ειναι δυνατο για κάθε αποφαση να τους παιρνει ολους τηλέφωνο, Αν δεν καταφερει να παρει πρωτάθλημα ο Πατερας ας αναλάβουν οι Γιανακόπουλοι, αλλά τωρα πρεπει να στηρίξουμε τον καινούργιο προπονητή
ναι ρε φιλε .τι φλασια εφαγε ο παυλοσ και βγηκε και ειπε αυτα τα πραγματαΑν και σεβομαι άπειρα τον Γιανάκόπουλο νομίζω ότι ειναι άδικη η επίθεση που κανει, Ο τεν Κάτε επρεπε να φυγει και σαν προεδρος αποφασίζει ο Πατέρας και στο τελος θα κριθει, Απο τη στιγμή που τον βαλαν προεδρο δε ειναι δυνατο για κάθε αποφαση να τους παιρνει ολους τηλέφωνο, Αν δεν καταφερει να παρει πρωτάθλημα ο Πατερας ας αναλάβουν οι Γιανακόπουλοι, αλλά τωρα πρεπει να στηρίξουμε τον καινούργιο προπονητή
καλοσ και αγιοσ ο παυλοσ αλλα το να βγαινει στο ραδιοφωνο και να λεει οτι ο νομπλιασ και ο κριστοφ δε κανουν για την παναθα μασ παει πολυ πισω.παλι πισω ρε πουστη μου στη φαγωμαρα και στη μιζερια;γιατί οπατέρας τον έγραψε στ αρχίδια του,δεν του είπε τίποτα και μίλησε μόνο με τον βγενό.....και τα πήρε...καλά έκανε....
αααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..τον εχω παραδεχτει που πήγε με μαγκια στο Καραισκάκη (ασχετα αν οι παικτες και ο προπονητης αποδειχτηκαν κατωτεροι των περιστάσεων),
λες & υπηρχε εστω & 1 λεπτο ενιαιος & αδιαιρετος..Έλα και ο Παυλάρας δεν είναι καμμιά παρθένα!Τα πρωτοσέλιδα της "Πράσινης" δεν τα διαβάζετε?
καλοσ και αγιοσ ο παυλοσ αλλα το να βγαινει στο ραδιοφωνο και να λεει οτι ο νομπλιασ και ο κριστοφ δε κανουν για την παναθα μασ παει πολυ πισω.παλι πισω ρε πουστη μου στη φαγωμαρα και στη μιζερια;