dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 38.540
- Πόντοι
- 22.936
Είναι και ο μποτοξάκιαςMoνο αυτόν έχουν...

Είναι και ο μποτοξάκιαςMoνο αυτόν έχουν...
Ο Δαρσινος??Είναι και ο μποτοξάκιας![]()
Έλα ντε...Τι λες ρε; Το δυο νικες στα τελευταία δεκα παιχνιδια στη μπαλα που το βαζεις;
Ολοκληρο 52% κατοχη στο Old Trafford που το βαζεις; Έχουμε εμεις τετοια;
...κι επίμονοιΒρε δεν φεύγουν από εδώ μέσα ακόμη και πυρηνικά να ρίξεις...δεν το έχεις καταλάβει ότι είναι μαζοχες
Καλημέρα είπαμε ?...κι επίμονοι
Του nescafe frape σίγουρα...βγαίνουν και σε κοκκινακιΘα βαρεθείτε να μετράτε κούπες!!!
Στατιστικολος του ...πυροτεχνηματος χτες στο γαυρολιμανο...έμαθα ότι πλήρωναν εισιτήριο για να κάθονται στα μάρμαρα του δημοτικού θεάτρου.Τι λες ρε; Το δυο νικες στα τελευταία δεκα παιχνιδια στη μπαλα που το βαζεις;
Ολοκληρο 52% κατοχη στο Old Trafford που το βαζεις; Έχουμε εμεις τετοια;
Καλημέρα είπαμε ?
Καλημέρα με ένα επετειακό κατούρημα για τα 100 χρόνια ιστορίας
![]()
Μετά πάλι θα φταίμε εμείς που θα κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις.....
Ενώ εσείς που βγηκατε από 2 διαιρεσεις 4 ομάδων είναι καλά???Μετά πάλι θα φταίμε εμείς που θα κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις.....
α)Ροζ
β)ΠΟΑ
γ)![]()
Εγώ τι φταίω πάλι ;;ούτε μια φορά δεν έχουμε αρπακτει στα αθλητικά ...βρήκατε τον Καλογιάννη κ βαρατεείμαι πολύ συγκινημένος.
από χθες δέχομαι πληθώρα pm από φίλους, αδελφούς θα έλεγα, γαύρους που πίνουν νερό στο όνομά μου και αναμένουν με αγωνία την επάνοδό μου στο νήμα τους.
τους εφησυχάζω ότι ο @antisthenis με πληροφόρησε πως το bug που με πετάει συνεχώς εκτός (όσο και να το ψεκάζω) θα διορθωθεί άμεσα, ώστε το συντομότερο να χαίρονται ξανά τις συζητήσεις και τις όμορφες ανταλλαγές απόψεων που, πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, μοιραζόμαστε.
επιφυλάσσομαι να σας κεράσω όλουςφρέσκο γαύροπροβατίνα.
μέχρι τότε εύχομαι σε όλους @Zebu @pastelios @dimigoall @brabus67 @cretan336 @baros @Aragorn135 @sex volcano @troubakhs @ΑΝΤΖΕΛΟ @Annapurna @raopau @nickpie2008 (σόρρυ αν ξέχασα κανέναν - ας μου στείλει πμ να τον μνημονεύσω) υγεία, περισσότερη χλωροφύλλη στη ζωή σας και ΠΑΝΤΑ μακριά από τα λιμάνια.
ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ/ΥΜΝΟ για τα 100 χρόνια...
www.youtube.com/watch?v=CKtCji2
αφού ρε είσαι συμπαθεια, το ξέρεις...Εγώ τι φταίω πάλι ;;ούτε μια φορά δεν έχουμε αρπακτει στα αθλητικά ...βρήκατε τον Καλογιάννη κ βαρατε
Με εσένα κ μπατζανακη πουθενά.αφού ρε είσαι συμπαθεια, το ξέρεις...
αν και δε συμφωνούμε πουθενα σχεδόν![]()
ρε μαλάκα....Με εσένα κ μπατζανακη πουθενά.
Η μάλλον με Άλεξ συμφωνούσαμε στις γκόμενες
Έχω φάρμα χοιροστάσιο