Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
απιστευτη νικη στο μπασκετ!
ειμασταν στο -5 και ειχαν την μπαλα 30 δευτ πριν το τελος!
το πηγαμε παρατα και το πηραμε ευκολα
τυπε αυτο δεν αλλαζει ομως οτι ειστε πλεον θιασος....
σε σχεση παντα με το παρελθον μιλαω....μαλλον το τελος της μεγαλης αυτοκρατοριας εχει ερθει... ;) ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τυπε αυτο δεν αλλαζει ομως οτι ειστε πλεον θιασος....
σε σχεση παντα με το παρελθον μιλαω....μαλλον το τελος της μεγαλης αυτοκρατοριας εχει ερθει... ;) ;)
παλί το ήπιες.......και καλά σε φτιάχνει, αλλά σε τυφλώνει κιόλας?...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• mod_article663425_1.jpg
    mod_article663425_1.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 12

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
παλι εκτιθεσαι..
τον μαη παλι θα μας γαμησουν..
σκασε..
αυτο που βλεπω λεω...σεβομαι τον βαζελο στο μπασκετ...αλλοιμονο αν δεν το εκανα..αλλα πιστευω οτι εχουμε μπροστα μας τελος εποχης...καλα ητανε... ;) ;)

Επισκέπτης
αυτο που βλεπω λεω...σεβομαι τον βαζελο στο μπασκετ...αλλοιμονο αν δεν το εκανα..αλλα πιστευω οτι εχουμε μπροστα μας τελος εποχης...καλα ητανε... ;) ;)
το ιδιο εβλεπε & αντονιονι στο τοπι πριν την ψωλια..
να το κοιταξεις..
Υ.Γ & ο περσονας που μας ειχε πρηξει τα παπαρια με τις φετινες μεταγραφες(ειδικα του κατσουρανη)..
αααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψε μωρη καριολα γαμω τον μπενιτεθ σου..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
καλα ρε ρεμαλια γηπεδο δεν παει κανεις!!!! τοσο σιγουρο το χετε?  :boobies:
α ρε ολoι μας τιβι χουλιγκαν εχουμε καταντησει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
παλί το ήπιες.......και καλά σε φτιάχνει, αλλά σε τυφλώνει κιόλας?...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε πιπερμαν...εγω δεν απαξιωνω τον βαζελο στο μπασκετ...δεν ριχνω λασπες και δεν ''δηλητηριαζω'' τα επιτευγματα του οπως κανετε εσεις στην μπαλλα...
εχω τα αρχιδια να τον παραδεχτω εστω και αν εχω καποιες ενστασεις για το γαμημενο μπασκετικο κατεστημενο του πουστοσωληνα και των συριγαιων...
αλλα βλεπω την ομαδα δυσκοιλια,βλεπω οτι πλεον εχει αναγκη τη διαιτησια και εξαρταται απο αυτη για να κανει καχεκτικες νικες με μετριους αντιπαλους που αλλη χρονια θα τους κατασπαραζε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
καλα ρε ρεμαλια γηπεδο δεν παει κανεις!!!! τοσο σιγουρο το χετε?  :boobies:
α ρε ολoι μας τιβι χουλιγκαν εχουμε καταντησει...
το εχω κοψει πολλα χρονια το γηπεδο μουτσε...
μονο ηλιουπολη κατεβαινω....αν και σημερα μου την πεσανε να παω αλλα δεν πηγα...
μπορει στην αλλη βολτα (αν περασουμε και αν δεν τιμωρηθουμε) να παω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ε μωρε μαλακα αφου ξερεις οτι ο ζοτς φορμαρει την ομαδα απο μαρτη & μετα,τι μιλας???
μην κοτευεις ρεεεεεεεε......
φετος ειναι η χρονια μας...αλλα ειστε απαισιοδοξοι ολοι γιατι σας εχουνε ψησει με τον δρακο και εχετε μασησει...
σε πληροφορω οτι ο δρακος  ειναι ο ιδρυτης της αυτοκρατοριας που ερχεται...
εδω θα εισαι και εδω θα ειμαι  ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
το εχω κοψει πολλα χρονια το γηπεδο μουτσε...
μονο ηλιουπολη κατεβαινω....αν και σημερα μου την πεσανε να παω αλλα δεν πηγα...
μπορει στην αλλη βολτα (αν περασουμε και αν δεν τιμωρηθουμε) να παω...
κ εγω προς τ εκει οδευω...ειδικα φετος δεν εχω παει μεχρι στιγμης σε ουτε εναν αγωνα

αν τιμωρηθειτε καλυτερα μην περασετε καν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
κ εγω προς τ εκει οδευω...ειδικα φετος δεν εχω παει μεχρι στιγμης σε ουτε εναν αγωνα

αν τιμωρηθειτε καλυτερα μην περασετε καν...
εσυ δικαιολογημενα... :grin: :grin:
τι να πω δεν ξερω...δεν μπορω να πω και τιποτα γιατι μπορει στο παρελθον να εχω κανει χειροτερες μαλακιες εγω οποτε τωρα το να αρχισω να λεω για ''ανεγκεφαλους'' και ''πρεζακια'' και αλλες τετοιες παπαριες ειναι μαλακια ...αλλα...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
εδώ είμαι ρε άμπαλλε.
Εξακολουθώ να θεωρώ τον 10Κ προπονηταρά (για τα ελληνικά δεδομένα).
Οπως και τον Φερέρ.....

Για τον έσχατο είδες που κατέληξε το ΑΕΚάκι.
Στην Ελλάδα είναι προφανές ότι ο μαλακοπίτουρας κάρλος ξέρει περισσότερη μπάλλα από αυτόν που καθόταν στον πάγκο στην πρωταθλήτρια μπαρτσελόνα.
Πάνω κάτω ξέρουμε τους έλληνες. Τώρα θα τους μάθουμε;
Είναι προφανές ότι εάν δε μπορείς να γαμήσεις μια πατσαβούρα δεν σημαίνει ότι δεν ξέρεις να γαμάς.

Και για να μην ξεχνάμε καραγκιόζια...
Επί Τεντά τερμάτισες πρώτος σε όμιλο τσου λου έκανες την πρώτη σου εκτός έδρας νίκη στην Ιταλία και κέρδισες με το μεγαλύτερο εκτός έδρας σε έκταση σκορ εβερ σε συμμετοχές σου στο Πρωταθλητριών τη μετέπειτα φιναλίστ του ΟΥΕΦΑ

Αει γαμήσου τώρα.
Αποθέωσε τον Δομάζο και τον Νιόπλια.

Υ.Γ.
ο Μπενίτεθ ακόμα κάθεται στον πάγκο της Λίβερπουλ....
αλλά τι να ξέρουν οι μαλάκες σε έναν απ τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης

.......βρε  καλως  τον.......παντα  απολαυστικη  η  συζητηση   με  τον περσονα........Ο  κλασικος  Ελληνας  ευρωλιγουρης.........σε  ενα  πραγμα  μοιαζεις   πολυ  με  τον  μαλακα  που  μεσα   σε  18  μηνες  καταφερε  να  διαλυσει τα παντα στο περασμα  του απο τον ΠΑΟ .......εχετε  και  οι   2  αυτο  το  μπλαζε  υφακι   προς  τους     αυτοχθονες Ελληνες  λες   και  το  ποδοσφαιρο   ειναι  μοριακη  βιλογια και το  καταλαβαινει  μονο  μια  μικρη  ιντελιτζενσια :jerking:............οσον  αφορα   τα  ονοματα  που  ανεφερες ,  να  πλενεις  το  στομα  σου  οταν μιλας για τον  Δομαζο ,  ο  Νοπλιας  φερνει  εναν   φρεσκο  αερα ανανεωσης  ενω  ο  Μπενιτεθ   ειδικα  φετος  στο  τσακ  γλυτωσε  την καρατομηση  κι  ας   εχι  παρει  CL !!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
μην κοτευεις ρεεεεεεεε......
φετος ειναι η χρονια μας...αλλα ειστε απαισιοδοξοι ολοι γιατι σας εχουνε ψησει με τον δρακο και εχετε μασησει...
σε πληροφορω οτι ο δρακος  ειναι ο ιδρυτης της αυτοκρατοριας που ερχεται...
εδω θα εισαι και εδω θα ειμαι  ;)

.....Στο  'χω  πει  πολλες  φορες.......αυτη  η  αυτοκρατορια  που  εχει  στησει  ο  ΠΑΟ  στο  μπασκετ  ειναι  πολυ  πιο  ισχυρη  απο  αυτην του  Αρη στα  80s........μετα  απο  χρονια  θα  μιλανε  με  δεος  για  την  ομαδα  του  Ζελικο.........συμφωνω ομως  οτι αν  εχεις  μια  ελπιδα  να  εκθρονισεις  τον  Αυτοκρατορα  ,  αυτη  ειναι  με  τον  Γιαννακη.....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
.......βρε  καλως  τον.......παντα  απολαυστικη  η  συζητηση   με  τον περσονα........Ο  κλασικος  Ελληνας  ευρωλιγουρης.........σε  ενα  πραγμα  μοιαζεις   πολυ  με  τον  μαλακα  που  μεσα   σε  18  μηνες  καταφερε  να  διαλυσει τα παντα στο περασμα  του απο τον ΠΑΟ .......εχετε  και  οι   2  αυτο  το  μπλαζε  υφακι   προς  τους     αυτοχθονες Ελληνες  λες   και  το  ποδοσφαιρο   ειναι  μοριακη  βιλογια και το  καταλαβαινει  μονο  μια  μικρη  ιντελιτζενσια :jerking:............οσον  αφορα   τα  ονοματα  που  ανεφερες ,  να  πλενεις  το  στομα  σου  οταν μιλας για τον  Δομαζο ,  ο  Νοπλιας  φερνει  εναν   φρεσκο  αερα ανανεωσης  ενω  ο  Μπενιτεθ   ειδικα  φετος  στο  τσακ  γλυτωσε  την καρατομηση  κι  ας   εχι  παρει  CL !!

ειπαμε φιλε, εφυγε ο τεν κατε το ενα καρκινωμα του παναθηναικου.

ωρα να φυγει και ο περσονας απο το thread. οχι αλλοι βλαμμενοι στην ομαδα. ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
.....Στο  'χω  πει  πολλες  φορες.......αυτη  η  αυτοκρατορια  που  εχει  στησει  ο  ΠΑΟ  στο  μπασκετ  ειναι  πολυ  πιο  ισχυρη   απο  αυτην του  Αρη στα  80s........μετα   απο   χρονια  θα  μιλανε  με  δεος   για   την  ομαδα  του  Ζελικο.........συμφωνω ομως  οτι αν  εχεις  μια  ελπιδα  να  εκθρονισεις  τον  Αυτοκρατορα  ,   αυτη  ειναι  με   τον  Γιαννακη.....
ηδη μιλανε με δεος  για την ομαδα του ζελικο....ποιος μπορει να το αρνηθει...
οταν καταλαβουν οι γαυροι το παιχνιδι που εχει στηθει στην πλατη της ομαδας εις το ονομα του γιαννακη τα πραγματα θα απλουστευτουν πολυ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Π. Γιαννακόπουλος: "Από το πουθενά πρόεδρος ο Πατέρας"
μοιραστείτε το στο Facebookdel.icio.usStumbleUponΟ Παύλος Γιαννακόπουλος δεν άφησε ασχολίαστες τις πρωινές δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα. Με τοποθέτησή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra", ο εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ και πρόεδρος της ΚΑΕ άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο του "τριφυλλιού" για τα όσα είπε, χρεώνοντάς του λανθασμένες κινήσεις στον καλοκαιρινό σχεδιασμό και αποκαλώντας τον επί της ουσίας "διορισμένο".

"Ο κ. Πατέρας βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός έβαλε 100 εκατ. το καλοκαίρι και είναι χειρότερος από πέρυσι. Αν ο κ. Πατέρας θεωρεί πόλεμο την επιθυμία μου για έναν μεγάλο και καταξιωμένο προπονητή είναι δικαίωμά του. Εγώ θέλω έναν μεγάλο Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστεί και να μην είναι κομπάρσος, όπως είναι σήμερα" δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ στο ραδιοφωνικό σταθμό
"Έχω ιστορία 30 χρόνων στον Παναθηναϊκό. Αν ο κ. Πατέρας βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, είναι δικαίωμά του. Καταρχήν, δεν θεωρώ ηθική την πράξη που έγινε. Έπρεπε ο κ. πρόεδρος του Παναθηναϊκού να καλέσει τους ανθρώπους που έδωσαν χρήματα για να είναι από το πουθενά πρόεδρος και να τους ενημερώσει. Δεν μπορεί να αγνοήσει έναν Γιάννη Βαρδινογιάννη, που έχει προσφέρει τόσα πολλά εδώ και χρόνια ή εμένα.

Εκτιμώ αφάνταστα τους δύο ανθρώπους (σ.σ. Νιόπλια και Βαζέχα) που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, αλλά περίμενα ότι εφόσον είχαν αποφασίσει ένα τέτοιο πράγμα να έχουν προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα. Εκτιμώ για την προσφορά τους, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι το σημείο να μην ψάχνει έναν προπονητή ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο σφάλμα.

Έχω 38 χρόνια ιστορίας και προσφοράς, έχω δικαίωμα να πω τη γνώμη μου για τον προπονητή Αν αυτό το θεωρεί πόλεμο, είναι δικαίωμά του. Θέλω έναν Παναθηναϊκό καταξιωμένο, να πρωταγωνιστεί και να μην είναι κομπάρσος των αντιπάλων του.

Δηλαδή είναι πόλεμος ότι θέλω έναν καλύτερο προπονητή; Αν βλέπει φαντάσματα είναι δικαίωμά του. Δεν κάνω αντιπολίτευση. Σαν απλός φίλαθλος, θέλω έναν καλύτερο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας. Τονίζω και πάλι όποιος βλέπει φαντάσματα και εφιάλτες είναι δικαίωμά του.

Θεωρώ απαράδεκτο να ψάχνουμε να βρούμε προπονητές την τελευταία στιγμή. Την προηγούμενη ακριβώς βραδιά ήμασταν μαζί και δεν έγινε νύξη. Είχε ηθική υποχρέωση να μιλήσει στους ανθρώπους που τον κάναμε πρόεδρο".

"Είναι γεγονός ότι μάθαμε την αλλαγή προπονητή από τις εφημερίδες. Δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος της ΠΑΕ βλέπει εφιάλτες και κυνηγάει φαντάσματα. Αντί να βλέπει ως κριτική τα λόγια ανθρώπων που έχουν βάλει τον Παναθηναϊκό πάνω από τη ζωή τους, να κοιτάξει να βρει έναν προπονητή αντάξιο του ονόματος του συλλόγου.

Απαγορεύω σε οποιονδήποτε νεόκοπο παράγοντα, χωρίς μηδενική εμπειρία και με εγωκεντρικές τάσεις να κρίνει τις απόψεις μου. Εγώ έχω αποδείξει ότι βάζω τον Παναθηναϊκό πάνω από όλα, και όσα λέω έχουν σκοπό το καλό του Παναθηναϊκού.

Έκανε αλλαγή χωρίς να μας ρωτήσει. Σε έναν τέτοιο θέμα δεν είχε υποχρέωση να μας ρωτήσει; Εμάς, που με τα λεφτά μας τον κάναμε πρόεδρο από το τίποτα, δεν έπρεπε να μας ρωτήσει; Ο Πατέρας δεν ήξερε πού ήταν ο Παναθηναϊκός. Είναι τίμιο να λέει ότι εγώ του κάνω αντιπολίτευση; Δεν είναι δυνατόν. Δεν επιτρέπω σε κάποιον να κρίνει άκομψα τις σκέψεις και τις απόψεις μου.

Δεν είναι δυνατόν ο κύριος Πατέρας και ο οποιοσδήποτε Πατέρας να παίρνει τέτοιες αποφάσεις χωρίς να ρωτάει κανέναν και να μικραίνει τον Παναθηναϊκό. Δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε τίποτα, αλλά να δούμε τον Παναθηναϊκό να μεγαλουργεί.

Εγώ δεν έχω συμμαχίες με κανέναν, μόνο με τον λαό του Παναθηναϊκού. Μόνο αυτός με ενδιαφέρει και να κάνω την ομάδα μεγάλη και τρανή.

Εγώ περίμενα να δημιουργήσουμε έναν Παναθηναϊκό αντάξιο της ιστορίας του. Δεν μπορεί ο καθένας να αποφασίζει όπως θέλει και να ενεργεί απέναντι στο συμφέρον του Παναθηναϊκού.

Εμένα αν με ρώταγε, θα έλεγα όχι. Τραβήξαμε ότι τραβήξαμε, ας κάναμε υπομονή λίγες μέρες παραπάνω να βρούμε έναν προπονητή καταξιωμένο και αντάξιο της ιστορίας του.

Ήμασταν πάνω στο τραπέζι στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη και συζητήσαμε διάφορα θέματα. Δεν μπορούσε να πει ότι σκέφτομαι αυτό και αυτό; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να ενεργήσει χωρίς να ρωτήσει. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, ούτε ηθικό, ούτε τυπικό, να το κάνει.

Εύχομαι ως αγνός Παναθηναϊκός να διαψευστώ και τα παιδιά που ανέλαβαν, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και ο πρώτος που θα τους χειροκροτήσει, θα είμαι εγώ. Να μην υπάρξουν παρερμηνείες σε αυτά που λέω, δεν έχω τίποτα με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κριστόφ Βαζέχα. Απλά θεωρώ ότι είναι άπειροι και δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του Παναθηναϊκού".

Πατέρας: "Πρέπει να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης"

Αμέσως μετά στον "αέρα" του ίδιου ραδιοφωνικού σταθμού μίλησε ο Νικόλας Πατέρας, αποφεύγοντας να ρίξει λάδι στη φωτιά.

"Σας παραπέμπω στη δήλωση που έκανα το μεσημέρι. Είναι άκομψο κάθε μέτοχος να λέει δημόσια και στα ραδιόφωνα αυτό που πιστεύει. Κάνει κακό στην ομάδα. Όπως το ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα, τι μεταγραφές θα γίνουν γιατί κάνει κακό στην ομάδα. Μου ζητήθηκε πέρσι από τους κ. Γιαννακόπουλο, Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο να αναλάβω την προεδρία και να βάλω χρήματα εν μέσω πολλών προβλημάτων, διαιτητικών αδικιών κι ενός διχαστικού κλίματος. Το έκανα με ευχαρίστηση προκειμένου να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Προσωπικά δεν έχω να κερδίσω κάτι, ούτε προβολή χρειάζομαι ούτε τίποτα".

Αναφερόμενος στην απόλυση Τεν Κάτε υποστήριξε: "Για μένα αυτή η απόφαση ήταν πολύ δυσάρεστη. Εγώ δεν είμαι αυτός που τον στήριξε περισσότερο από όλους; Και αυτός που έλεγε ότι τουλάχιστον μια διετία θα πάμε μαζί;. Όταν όμως βλέπεις ότι οι φίλαθλοι και οι μέτοχοι έχουν απογοητευτεί, πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Την απόφαση για την απομάκρυνση του Τεν Κάτε την πήρα στο γραφείο μου μετά τη συζήτηση που είχα μαζί του". "Με ενημέρωσαν ότι ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε απαξιωτικά προς το πρόσωπό μου. Εγώ τον σέβομαι και τον τιμώ. Προχθές στην εκδήλωση με τους χορηγούς έσκυψα και τον φίλησα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και ειδικότερα με τον αδερφό του τον Θανάση είμαστε ακόμη πιο πολύ φίλοι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Απλώς έχουμε διαφορετική φιλοσοφία.

Ο λόγος που μου ζήτησαν να αναλάβω είναι ότι είμαι ευγενής και διπλωμάτης. Ωραίο είναι να συζητάμε μεταξύ μας για το τι μεταγραφές πρέπει να γίνουν, ποιος προπονητής πρέπει να έρθει. Αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνεται μεταξύ μας, κεκλεισμένων των θυρών. Δέχομαι το γεγονός να υπάρχουν διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις από τους μετόχους, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συζητιέται στο ΔΣ.

Πρέπει να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Έχω διαχειριστεί πάνω από 20 καράβια και όταν οι άνθρωποι μου έπαιρναν μια σοβαρή απόφαση τους εμπιστευόμουν. Δεν τους έπαιρνα τηλέφωνο στη 1 το βράδυ να τους πω γιατί το κάνατε αυτό. Όταν διαχειρίζεσαι κάτι σοβαρό το αγαπάς. Ο Παναθηναϊκός είναι η αγάπη μου. Μπορεί να περνάνε διαφορά μηνύματα για μένα όσον αφορά το παρασκήνιο, τα οποία καλώς η κακώς είναι σωστά, ωστόσο σε φίλους συνεργάτες και στους μετόχους, είμαι διπλωμάτης, ειλικρινής και ευγενής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom