Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Κατι μου λεει οτι η απομακρυνση του κατε θα αφησει πολλα απονερα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Επρεπε να περιμενει τον ηρακλη ο πατερας...
Αν δεν περασει,θα εχει μεγαλη ευθυνη...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως το τόλμημα νιόπλια είναι μεγάλο ρίσκο...παίζει το κεφάλι του ο πατέρας και ταυτόχρονα εμείς την κούπα......δεν ξέρω πως θα βγεί..μπορεί ο άνθρωπος ναπετάει ή να μην αντέξει τόση πίεση ή να μην έχει το κάτι για μια τόσο  μεγάλη ομάδα.....είμαι σχετικάεπιφυλακτικός....ο χρόνος θα δείξει......λίγο υπεμόνα χρειάζεται......

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πάντως το τόλμημα νιόπλια είναι μεγάλο ρίσκο...παίζει το κεφάλι του ο πατέρας και ταυτόχρονα εμείς την κούπα......δεν ξέρω πως θα βγεί..μπορεί ο άνθρωπος ναπετάει ή να μην αντέξει τόση πίεση ή να μην έχει το κάτι για μια τόσο  μεγάλη ομάδα.....είμαι σχετικάεπιφυλακτικός....ο χρόνος θα δείξει......λίγο υπεμόνα χρειάζεται......
Εγω για το νιοπλια ειμαι σιγουρος..
εδω θα'μαστε..αρκει να τον αφησουν να δουλεψει.. ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Οργή Παύλου!

Δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό μας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ βλέπει εφιάλτες και κυνηγά φαντάσματα. Αντί να δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική από ανθρώπους που έχουν βάλει το τριφύλλι πάνω και από την ίδια τους τη ζωή, έσπευσε να χαρακτηρίσει αντιπολίτευση την άποψή μου πως το υπάρχον δίδυμο είναι φιλόδοξο μεν, αλλά άπειρο. Θέτει σε κίνδυνο τα οράματα και τις επιθυμίες μας για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Θέλουμε έναν μεγάλο Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύω σε οποιονδήποτε νεόκοπο παράγοντα με μηδενική εμπειρία κι εγωκεντρικές τάσεις διοίκησης να κρίνει άκομψα και προκλητικά τις απόψεις μου, που έχουν ως μοναδικό σκοπό να μην μικρύνει ποτέ ο Παναθηναϊκός μας με λανθασμένες κινήσεις. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω κοντά στην ομάδα της καρδιάς μου στις χαρές και τις λύπες, όπως κάνω τόσα χρόνια, έστω κι αν γίνω δυσάρεστος για κάποιους», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Τεν Κάτε ήταν επαγγελματίας και προσπαθούσε για το καλύτερο, άσχετα αν πέτυχε ή δεν πέτυχε. Μένω στο θέμα να αλλάξει προπονητή χωρίς να ενημερώσει κανέναν και χωρίς να έχει κάνει ενέργειες να εξασφαλίσει έναν μεγάλο προπονητή. Εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα ψηλά και επιπλέον να έχει ένα μεγάλο προπονητή. Δεν λέω ονόματα και δεν έχει σημασία αν λέγεται ‘Α’ ή ‘Β’. Θέλουμε έναν μεγάλο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός πριν βγάλει αυτή την απόφαση έπρεπε να ψάξει έναν προπονητή της εμβέλειας της ομάδας. Προχθές βράδυ ήμασταν όλοι μαζί και δεν είπε μία κουβέντα. Να πάρει μία γνώμη και να την πετάξει στη θάλασσα… Δεν είναι δυνατό να προσλαμβάνει ένα δίδυμο που δεν έχει καμία πείρα. Εγώ και ο κύριος Βαρδινογιάννης το μάθαμε από τις εφημερίδες, δεν ξέρω για τους άλλους. Είναι δυνατόν να παίρνει μία τόσο μεγάλη απόφαση χωρίς να λέει σε κανέναν τίποτα; Έπρεπε να πάρει τη γνώμη των ανθρώπων που τον έβαλαν στον Παναθηναϊκό».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Αν πετύχει το δίδυμο, θα είμαι ο πρώτος που θα το χειροκροτήσω. Όμως δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη αυτό το δίδυμο. Θέλω τον Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό. Να τον χειροκροτώ και να είναι πρώτος».

ΠΕΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
έτσι....ν αναβουν  τα αίματα.........και στο βάθος της προεδρίας.......ΠΑΥΛΑΡΑΣ...ο εφιάλτης του κώλου των γάβρων......αυτόν τρέμουν και δεν τον θέλουν με τίποτα.....περιμένετε παιδάκια....έρχεταιιιιιι....... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

.......ειμαι  κατα  της  αλλαγης  προπονητη  μεσουσης της περιοδου  αλλα  με  τον  Ολλανδο  δεν  πηγαινε   αλλο..........τσακωμοι με  παικτες ,  παροπλισμος   σημαντικων παικτων(Ματος,Γκουμας,Τζωλης,Κλειτον,Μαντζιος)  ,   αλλοπροσαλες  εντεκαδες    και   -κακα τα ψεμματα-  αθλιο   ποδοσφαιρο..........δεν  θυμαμαι  ποτε  προπονητης του ΠΑΟ  να  ειχε   τετοια  στηριξη  απο  διοικηση  και  τετοια   διαφημιση   απο   τους   δημοσιογραφους - παπαγαλακια.............ο   ΠΑΟ  δεν   ειναι  εκτος  πρωταθληματος  αλλα  αν  συνεχισει  με  τετοιες  εμφανισεις  σε   λιγο  θα  ειναι.........τωρα  ο   Νοπλιας  , τον οποιο καποιοι  προοριζαν ακομα και για διαδοχο του Οττο   ,  δεν  εχει  δειξει  τιποτα  σε  συλλογικο  επιπεδο.............πιστευω  οτι  σιγουρα  θα  φερει   αλλον  αερα  σε επιπεδο   ψυχολογιας   σε   ολη  την ομαδα..........

Υ.Γ.......που    ειναι  ρε  ο  περσονας    να   μας   ζαλισει   με  τον  μεγαλο του  ερωτα   τον  Χενκ    και  να  πλεξει  το  εγκωμιο  του   ?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Εγω τα ειχα πει απ την αρχη οτι δεν θα μας βγει σε καλο. τετοιες βιαστικες κινησεις δειχνουν μονο πανικο.
Στη πρωτη στραβη που θα σημανει και την απομακρηνση απ την διεκδικηση του πρωταθληματος, θα χουμε μεγαλα γλεντια.
Ηδη υπαρχει διχασμος στον κοσμο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φιλάρα μο΄υτσε δυστυχώς ...σε τέτοιες αλλαγές πάντα υπάρχει διχασμός του κόσμου και των παραγόντων.....ας ελπίσουμε ότι θα μας βγεί σε καλό....αλλιώς άντε πάλι απ του χρόνου.....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
φιλάρα μο΄υτσε δυστυχώς ...σε τέτοιες αλλαγές πάντα υπάρχει διχασμός του κόσμου και των παραγόντων.....

....δεν  καταλαβα......διχασμος  κοσμου  που  εφυγε  ο  μαλακας  στον  παγκο ?  Ενα  ,  πειτε  μου  ενα  καλο  που  εκανε  αυτος  ο  ανθρωπος.............μονο  Ενα  πειτε  μου.....
Τον  γουσταραν  μονο  οι γαβροι  που καταφερε  να  αναστησει τον χειροτερο  ΟΣΦΠ  της  δεκαετιας    και  καποια  παπαγαλακια  δημοσιογραφοι.........ακουστε  και  καμια  εκπομπη  ακροατων στο  ραδιο  να  δειτε  τι  μ πινελικια  του  ριχνουν....ακεου  εκει  διχασμος  κοσμου  για τον μαλακα  που  σε    18  μηνες  διελυσε  το  συμπαν    στον  ΠΑΟ..... 

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
....δεν  καταλαβα......διχασμος  κοσμου  που  εφυγε  ο  μαλακας  στον  παγκο ?   Ενα  ,  πειτε  μου  ενα  καλο  που  εκανε   αυτος  ο  ανθρωπος.............μονο  Ενα   πειτε   μου.....
Τον  γουσταραν  μονο  οι γαβροι  που καταφερε  να  αναστησει τον χειροτερο  ΟΣΦΠ   της  δεκαετιας    και   καποια   παπαγαλακια   δημοσιογραφοι.........ακουστε   και  καμια   εκπομπη  ακροατων στο  ραδιο  να  δειτε  τι  μ πινελικια  του  ριχνουν....ακεου  εκει  διχασμος   κοσμου  για τον μαλακα  που  σε    18  μηνες   διελυσε   το  συμπαν    στον  ΠΑΟ.....   
κι εγώ δεν καταλαβαίνω υπήρχε κάποιος που να ήθελε τον παϊτέρη στον πάγκο?
εκτός κι αν ήταν γάβρος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
....δεν  καταλαβα......διχασμος  κοσμου  που  εφυγε  ο  μαλακας  στον  παγκο ?   Ενα  ,  πειτε  μου  ενα  καλο  που  εκανε   αυτος  ο  ανθρωπος.............μονο  Ενα   πειτε   μου.....
Τον  γουσταραν  μονο  οι γαβροι  που καταφερε  να  αναστησει τον χειροτερο  ΟΣΦΠ   της  δεκαετιας    και   καποια   παπαγαλακια   δημοσιογραφοι.........ακουστε   και  καμια   εκπομπη  ακροατων στο  ραδιο  να  δειτε  τι  μ πινελικια  του  ριχνουν....ακεου  εκει  διχασμος   κοσμου  για τον μαλακα  που  σε    18  μηνες   διελυσε   το  συμπαν    στον  ΠΑΟ.....   
εγωκεντρικος,ξεροκεφαλος,ευθυνοφοβος και υπεροπτης...
στα τσακιδια..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Κι όμως φίλε Carlos, στα Forum των οργανωμέων επικρατεί κατά πολύ η υπέρ του Η10Κ άποψη...

Επισκέπτης
δεν μας λες & ποιοι ειχαν σηκωσει τα πανια υπερ του πριν απο 1 μηνα???
μια ζωη ρουφιανοι & υπαλληλοι..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ο Νιομπλιας εχει δειξει πολλα θετικα εώς τωρα
Ναι, ανέδειξε τον Μήτρογλου. :rockon: Χάρη στο Νιόπλια φάγατε τα 2 παστέλια και θα ακολουθήσουν
αρκετά ακόμα μέχρι να πάρει μεταγραφή ο Μήτρογλου σε μεγάλη ομάδα σοβαρού πρωταθλήματος.

Ήταν υποχρέωσή μας λοιπόν να σας σκίσουμε, ώστε να διώξετε τον Τεντά και να πάρετε αυτόν. :zfuck:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ε ψιτ αμα κολήσεις πες μου να σου κάνω κανενα ιδιαίτερο,
ειμαι φιλάνθρωπος δεν παιρνω χρήματα σε καθυστερημενους.

τα κοριτσάκια σε λίγο θα τα αφήσει ο πλέζουρας με τον δωρήτη που τάχουν απο χθες βράδυ και τα παρτουζωνουν
εχουν αναγκη να τους πεις μια καληνυχτα

Τα φλόκια μας, τα κάνει μάσκα προσώπου μαζί με τις φιλενάδες του. :2on1:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Κι όμως φίλε Carlos, στα Forum των οργανωμέων επικρατεί κατά πολύ η υπέρ του Η10Κ άποψη...

......στα   αρχιδια  μου  ρε  οι  οργανωμενοι........δεν   θα   μου  καθοδηγησουν   την  σκεψη    αυτοι   που  χρηματοδοτουνται  απο   την   διοικηση...........αλλα  τον  εκοψα  απο  περσι   αυτον   τον   μαστραπα   τον   Τεν Κατε........κουραδομαγκας   και    ψευτοτσαμπουκας.........μεχρι  και  με  τον  Σπυροπουλο  ηρθε  στα  χερια.......εχω  εναν   τετοια  διχαστικο   Διευθυντη   στην  δουλεια..........κανενα  leadership ,  καμια   εξωστρεφεια ,  για  ολα  φταιει  ο τελευταιος  υπαλληλος.......κι  ολοι  τον  βριζουν  πισω  απο  την  πλατη  του.......παρακαλαμε  να  το  παρει  πρεφα   ο  ιδιοκτητης   της   εταιρειας  και  να τον  σουταρει........ετσι  και ο  Τεν Κατε......αλλες  δηλωσεις  στο  official   site , αλλες   στα  ολλανδικα  Μεσα.........αλλα  φταιμε  κι  εμεις  οι  μαλακες  ,  μια  ζωη  ευρωλιγουρηδες......ηταν  λεει   βοηθος  στην  Μπαρτσα  και  εχει  παραστασεις.......τοσα   χρονια   τετοια  λανσαρισμα  προπονητη  δεν  εχω  ξαναδει........18  μηνες  μετα  οι   παικτες  δεν  μπορουν να  κανουν  ενα  απλο   1-2..............δεν   χρειαζομαι  κανεναν  οργανωμενο   να  μου  δειξει  το  αυτονοητο.............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom