Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
......στα   αρχιδια  μου  ρε  οι  οργανωμενοι........δεν   θα   μου  καθοδηγησουν   την  σκεψη    αυτοι   που  χρηματοδοτουνται  απο   την   διοικηση...........αλλα  τον  εκοψα  απο  περσι   αυτον   τον   μαστραπα   τον   Τεν Κατε........κουραδομαγκας   και    ψευτοτσαμπουκας.........μεχρι  και  με  τον  Σπυροπουλο  ηρθε  στα  χερια.......εχω  εναν   τετοια  διχαστικο   Διευθυντη   στην  δουλεια..........κανενα  leadership ,  καμια   εξωστρεφεια ,  για  ολα  φταιει  ο τελευταιος  υπαλληλος.......κι  ολοι  τον  βριζουν  πισω  απο  την  πλατη  του.......παρακαλαμε  να  το  παρει  πρεφα   ο  ιδιοκτητης   της   εταιρειας  και  να τον  σουταρει........ετσι  και ο  Τεν Κατε......αλλες  δηλωσεις  στο  official   site , αλλες   στα  ολλανδικα  Μεσα.........αλλα  φταιμε  κι  εμεις  οι  μαλακες  ,  μια  ζωη  ευρωλιγουρηδες......ηταν  λεει   βοηθος  στην  Μπαρτσα  και  εχει  παραστασεις.......τοσα   χρονια   τετοια  λανσαρισμα  προπονητη  δεν  εχω  ξαναδει........18  μηνες  μετα  οι   παικτες  δεν  μπορουν να  κανουν  ενα  απλο   1-2..............δεν   χρειαζομαι  κανεναν  οργανωμενο   να  μου  δειξει  το  αυτονοητο.............

Σωστός, ΜΑΝ. Απλά ανάφερα επικρατούσα άποψη σε συγκεκριμμένο χώρο.

Ούτε εμένα με έπεισε ποτέ. Η μόνη μαλακία είναι πως ο γυμναστής δε δέχτηκε να μείνει...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
 παροπλισμος   σημαντικων παικτων(Ματος,Γκουμας,Τζωλης,Κλειτον,Μαντζιος)  ,  
μην τρελαθουμε κιολας!!!! περα απ τον ματος ολοι οι αλλοι ηταν για κλωτσιες, αντιεππαγγελματιες και κωλοχαρακτηρες, ενω μπορουσαν να παιζουν σε ομαδες προτιμησαν να καθονται και να τα παιρνουν.
οσο για το κλειτον οταν επαιζε στη Λαρισα ειχε το παρατσουκλι ΣΙΒΑΣ κλειτον

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
....μεχρι  και  με  τον  Σπυροπουλο  ηρθε  στα  χερια.......
μην μου λες για αυτην την αδερφη γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι
τον εκανε αλογο ο ζαιρι, ο ενας εμετος μετα τον αλλο

Επισκέπτης
μην τρελαθουμε κιολας!!!! περα απ τον ματος ολοι οι αλλοι ηταν για κλωτσιες, αντιεππαγγελματιες και κωλοχαρακτηρες, ενω μπορουσαν να παιζουν σε ομαδες προτιμησαν να καθονται και να τα παιρνουν.
οσο για το κλειτον οταν επαιζε στη Λαρισα ειχε το παρατσουκλι ΣΙΒΑΣ κλειτον

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ
ειχατε εναν σοβαρο παιχτη(ιβασιντς)& τον διωξατε..
οτι & να πει κανεις,λιγο ειναι..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
....δεν  καταλαβα......διχασμος  κοσμου  που  εφυγε  ο  μαλακας  στον  παγκο ?   Ενα  ,  πειτε  μου  ενα  καλο  που  εκανε   αυτος  ο  ανθρωπος.............μονο  Ενα   πειτε   μου.....
Τον  γουσταραν  μονο  οι γαβροι  που καταφερε  να  αναστησει τον χειροτερο  ΟΣΦΠ   της  δεκαετιας    και   καποια   παπαγαλακια   δημοσιογραφοι.........ακουστε   και  καμια   εκπομπη  ακροατων στο  ραδιο  να  δειτε  τι  μ πινελικια  του  ριχνουν....ακεου  εκει  διχασμος   κοσμου  για τον μαλακα  που  σε    18  μηνες   διελυσε   το  συμπαν    στον  ΠΑΟ.....  
όχι επειδή έφυγε ο δεκαπούστης....για τους αντικαταστάτες λέω.....υπάρχει σκεπτικισμός αν θα τα καταφέρουν...εγώ λέω μακάρι...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
ειχατε εναν σοβαρο παιχτη(ιβασιντς)& τον διωξατε..
οτι & να πει κανεις,λιγο ειναι..
ναι αυτος χρειαζοταν, ηθελε να παιξει και το αποδεικνυει και στην μαιντζ
δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα του κατε σ αυτο το θεμα

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Εδώ έχουνε διακριθεί Χαριστέας Γκέκασ κλπ στη Γερμανία, ο Ιβανσιτς δε θα ξεχώριζε?
Η δήλωση Παύλου "απαγορεύω σε οποιονδήποτε νεόκοπο παράγοντα με μηδενική εμπειρία κι εγωκεντρικές τάσεις διοίκησης να κρίνει άκομψα και προκλητικά τις απόψεις μου" είναι μπουρλότο και σχηματοποιεί ήδη τι θα ακολουθήσει...
Κρίμα, μέγα, όπως και να το βλέπεις

Επισκέπτης
ναι αυτος χρειαζοταν, ηθελε να παιξει και το αποδεικνυει και στην μαιντζ
δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα του κατε σ αυτο το θεμα
χαρτακι πηρε ρε φιλε..
αφου πηρανε την ψωλετα,που να χωρεσει & ο ιβανσιτς(κατα τους ασχετους βαζελομαλακες παραγοντισκους)???
Υ.Γ ο μοναδικος παιχτης που θα ηθελα να ειχε ο ΘΡΥΛΟΣ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ.......που    ειναι  ρε  ο  περσονας    να   μας   ζαλισει   με  τον  μεγαλο του  ερωτα   τον  Χενκ    και  να  πλεξει  το  εγκωμιο  του   ?

εδώ είμαι ρε άμπαλλε.
Εξακολουθώ να θεωρώ τον 10Κ προπονηταρά (για τα ελληνικά δεδομένα).
Οπως και τον Φερέρ.....

Για τον έσχατο είδες που κατέληξε το ΑΕΚάκι.
Στην Ελλάδα είναι προφανές ότι ο μαλακοπίτουρας κάρλος ξέρει περισσότερη μπάλλα από αυτόν που καθόταν στον πάγκο στην πρωταθλήτρια μπαρτσελόνα.
Πάνω κάτω ξέρουμε τους έλληνες. Τώρα θα τους μάθουμε;
Είναι προφανές ότι εάν δε μπορείς να γαμήσεις μια πατσαβούρα δεν σημαίνει ότι δεν ξέρεις να γαμάς.

Και για να μην ξεχνάμε καραγκιόζια...
Επί Τεντά τερμάτισες πρώτος σε όμιλο τσου λου έκανες την πρώτη σου εκτός έδρας νίκη στην Ιταλία και κέρδισες με το μεγαλύτερο εκτός έδρας σε έκταση σκορ εβερ σε συμμετοχές σου στο Πρωταθλητριών τη μετέπειτα φιναλίστ του ΟΥΕΦΑ

Αει γαμήσου τώρα.
Αποθέωσε τον Δομάζο και τον Νιόπλια.

Υ.Γ.
ο Μπενίτεθ ακόμα κάθεται στον πάγκο της Λίβερπουλ....
αλλά τι να ξέρουν οι μαλάκες σε έναν απ τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εδώ είμαι ρε άμπαλλε.
Εξακολουθώ να θεωρώ τον 10Κ προπονηταρά (για τα ελληνικά δεδομένα).
Οπως και τον Φερέρ.....

Για τον έσχατο είδες που κατέληξε το ΑΕΚάκι.

το θεμα ειναι αλλο ρε...οτι αυτοι οι προπονητες,που εχουν παραστασεις,που ξερουν τη μπαλα,που ειναι πρωτου ραφιου,
θεωρουν την ελλαδα σαν ξεπεσμο για αυτους...Δεν ειπε κανεις πως δεν ειναι...Αλλα οταν ερχεται με τη νοοτροπια του<<σου κανω χαρη>>,η κριση θολωνεται απο την αλαζονεια και τα αποτελεσματα ειναι συνηθως κατωτερα των προσδοκιων...
Υ.Γ.Δεν φταιει ο λορενσο..Ο κοντολεων φταει..

magicon

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αλλά τι να ξέρουν οι μαλάκες σε έναν απ τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης

Μαζι σου,αλλα εκει ειπες μαλακια
  Η μεγαλυτερη λεμε,οχι απο τις μεγαλυτερες

Οι παιχτες θελουν γαμησι,οχι ο 10κ
  παραμονες μεγαλου παιχνιδιου ηταν στον βερτη με Ροναλντινιο και γλεντοκοπαγανε
  τα αρχιδια μου ειναι περισσοτερο επαγγελματικα

αντε με τα τσολια

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

παραμονες μεγαλου παιχνιδιου ηταν στον βερτη με Ροναλντινιο και γλεντοκοπαγανε

πιο πολυ τον βλεπει τον ντινιο ο βερτης,παρα ο λεοναρντο.... :2funny: :2funny:
Καταντια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το θεμα ειναι αλλο ρε...οτι αυτοι οι προπονητες,που εχουν παραστασεις,που ξερουν τη μπαλα,που ειναι πρωτου ραφιου,
θεωρουν την ελλαδα σαν ξεπεσμο για αυτους...Δεν ειπε κανεις πως δεν ειναι...Αλλα οταν ερχεται με τη νοοτροπια του<<σου κανω χαρη>>,η κριση θολωνεται απο την αλαζονεια και τα αποτελεσματα ειναι συνηθως κατωτερα των προσδοκιων...
Υ.Γ.Δεν φταιει ο λορενσο..Ο κοντολεων φταει..

οι κάρληδες και οι μαλακοκάβληδες το βλέπουν αλλιώς...
νομίζουν ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα...
είναι οι θεοί της μπάλλας οι γνώστες οι απόλυτοι προπονητές.....

και όπου τους πετυχαίνω θα τους ρίχνω γαμωσταυρίδια λόγω μαλακισμένης ιθαγένειας ανεξαρτήτως οπαδικής προέλευσης.

ήρθε ολόκληρος Κούπερ στην Ελλάδα έφαγε 4 με το καλημέρα και τα καραγκιόζια μου μιλάνε για τον Νιόπλια και τον βαζέχα και αν θα τα καταφέρουν.
ΡΕ ΑΕΙ ΣΙΚΤΙΡ.

η προπονητική δεν είναι φέτα να την αγοράζεις απ τα ράφια του βερόπουλου....
παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.
Τον κυριώτερο βεβαίως τον παίζει η πολύχρονη παραμονή παικτών και προπονητή στην ομάδα.
Αυτό που στην Ελλάδα πάει ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
Τι να κάνω κουβέντα από κει και πέρα;
Με ηλίθιους; δεν έχει νόημα.
Τελεία.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απιστευτη νικη στο μπασκετ!
ειμασταν στο -5 και ειχαν την μπαλα 30 δευτ πριν το τελος!
το πηγαμε παρατα και το πηραμε ευκολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom