......στα αρχιδια μου ρε οι οργανωμενοι........δεν θα μου καθοδηγησουν την σκεψη αυτοι που χρηματοδοτουνται απο την διοικηση...........αλλα τον εκοψα απο περσι αυτον τον μαστραπα τον Τεν Κατε........κουραδομαγκας και ψευτοτσαμπουκας.........μεχρι και με τον Σπυροπουλο ηρθε στα χερια.......εχω εναν τετοια διχαστικο Διευθυντη στην δουλεια..........κανενα leadership , καμια εξωστρεφεια , για ολα φταιει ο τελευταιος υπαλληλος.......κι ολοι τον βριζουν πισω απο την πλατη του.......παρακαλαμε να το παρει πρεφα ο ιδιοκτητης της εταιρειας και να τον σουταρει........ετσι και ο Τεν Κατε......αλλες δηλωσεις στο official site , αλλες στα ολλανδικα Μεσα.........αλλα φταιμε κι εμεις οι μαλακες , μια ζωη ευρωλιγουρηδες......ηταν λεει βοηθος στην Μπαρτσα και εχει παραστασεις.......τοσα χρονια τετοια λανσαρισμα προπονητη δεν εχω ξαναδει........18 μηνες μετα οι παικτες δεν μπορουν να κανουν ενα απλο 1-2..............δεν χρειαζομαι κανεναν οργανωμενο να μου δειξει το αυτονοητο.............
Σωστός, ΜΑΝ. Απλά ανάφερα επικρατούσα άποψη σε συγκεκριμμένο χώρο.
Ούτε εμένα με έπεισε ποτέ. Η μόνη μαλακία είναι πως ο γυμναστής δε δέχτηκε να μείνει...