Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως δε μπορείτε να πείτε χτες ήμασταν καλύτεροι απο εσάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάνατε ούτε μια ευκαιρία και στο 2ο με τη πρώτη  ευκαρία που κάνατε  βάλατε το γκολ . Εμείς σε όλο το πρώτο και το δεύτερο είχαμε ευκαιρίες και αν δεν ήταν τόσο ταγάρι ο Περόνε στη τελική προσπάθεια θα καθαρίζαμε το ματς στην κανονική διάρκεια. Καλά για το πέναλτι νομίζω οι τα βαζέλια που δε βλέπουν τα πράγματα μονόπλευρα πρέπει να παραδεχτούν ότι ήταν καθαρό.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δυστυχως αυτο που γινεται στην ομαδα μας ειναι επακολουθο ενος και μονο πραγματος , του θανατου του μοναδικου μαγκα απο την οικογενεια των βαρδινογιαννηδων , του Θοδωρου.

Μεγάλε έγραψες και απέδειξες ότι ξέρεις.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Σήμερα ο Κώστας Γ. έχει στις 12-2/3 εκπομπή στον 94.6. Να δούμε τι θα σκεφτεί να πει πάλι.

Βλέπω την κυρία της οικογένειας, με το χαμόγελο από την ταινία του Ρομέρο (με τα ζόμπι) να εγκαινιάζει διάφορες μαλακίες και να διαβάζει κείμενα που της έχουν γράψει άλλοι και η ίδια δεν καταλαβαίνει και θέλω να σπάσω την τηλεόραση......
o γκοντζος?αυτο το μουνοπανο εχει εκπομπη στο σπορτ φμ του...χελακη?παιδια ξυπνηστε σας δουλευουν ψιλο γαζι...καλα τοσα χρονια που ξεφτιλιζεται η ομαδα απτην οικ.βαρδινογιαννη δεν μαθατε?/εγω εχω παψει να ασχολουμαι απο καιρο.
υγ.πιλοτος ησουν φιλε αλα δε θυμασαι καλα.στο γκρατς πηγε το 2001 οχι το 1999,.τοτε με αναστασιαδη.ο οσιμ ειχε πει"ο παναθηναικος εχασε...μπνος του δεν κερδισαμε εμεις"!δεν αξιζει να ασχολειστε.ειλικρινα ο κακκαλης τα εχει αρωσει ολα.κοιταξτε προς μπασκετ και βολλευ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Βαζελακια καθηστε τριτοι και μην κανετε ονειρα για νικη στο καραισκακη. ο θρυλοσ παλι νταμπλ. :birdman:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εδώ είναι ένα μέρος για Παναθηναϊκούς. Γιατί ήρθες τώρα να προκαλέσεις;

giannis7310

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι να πω ρε παιδιά........ Αυτο που συμβαίνει με τους γαυρους αποτελεί παγκόσμιο ρεκορ.... Ο πρωταθλητης Ελλάδας να μην μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη ουτε μέχρι τα Τίρρανα (να βλέπουν από την τηλεόραση τις άλλες Ελληνικες ομάδες)........ και οι δευτεροι και οι τρίτοι στο Ελληνικο Πρωτάθλημα να προχωράνε..... και δεν είναι να πεις μια χρονιά....... είναι μόνιμο φαινόμενο...... Πως είναι δυνατόν ο πρωταθλητης Ελλάδας επί μια δεκαετία να κατατάσεται στο group c (δυναμικότηατας) κατά την κλήρωση του champions league και ο δευτερος ή και τρίτος στο πρωτάθλημα της Ελλαδος να κατατάσεται στο  group b. Δεν γίνονται αυτα... Αυτό δείχνει πως τα παίρνει τα πρωταθλήματα ο Θρύλος.....

Επισκέπτης
ποδοσφαιρα ειναι σε αλλες χωρες....Στην Ελλαδα μονο ολυμπιακος υπαρχει τιποτα αλλο.Γι'αυτο ειμαι σιγουρος. Εδω μπορουμε να γραφουμε ολοι

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Μονο ο Θοδωρος μπορουσε να παει στο ημιχρονο στον διαιτητη που ξεραμε ολοι οτι τον ειχαν στησει οι γαυροι και να του πει στα ισια ποσα θες ρε για να γυρισεις το ματς?Και το γυριζε...

Το θεωρείς λύση αυτό;

Μου λείπει η φατσουλα του Ζαετς στη φυσούνα,ο Μινχ και ο Κυριάκος!(κατάντια,ε?)

Κατάντια δεν λέει τίποτα!

Βαζελακια καθηστε τριτοι και μην κανετε ονειρα για νικη στο καραισκακη. ο θρυλοσ παλι νταμπλ. :birdman:

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφεύγω να παίρνω μέρος σε τέτοια thread. Τώρα αν βρίσω εγώ θα φταίω; Δεν ξέρω ρε γαμώτο αλλά σε όλα τα thread υπάρχει ένας πούστης που γαμάει την συζήτηση. Και όλοι αυτοί οι πούστηδες έχουν 2 μηνύματα- 3 μηνύματα κλπ. Κάποιος γενικά θέλει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργεί πρόβλημα με flame wars. Γι' αυτό και δεν θα ακολουθήσω

Επισκέπτης
τι να πω ρε παιδιά........ Αυτο που συμβαίνει με τους γαυρους αποτελεί παγκόσμιο ρεκορ.... Ο πρωταθλητης Ελλάδας να μην μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη ουτε μέχρι τα Τίρρανα (να βλέπουν από την τηλεόραση τις άλλες Ελληνικες ομάδες)........ και οι δευτεροι και οι τρίτοι στο Ελληνικο Πρωτάθλημα να προχωράνε..... και δεν είναι να πεις μια χρονιά....... είναι μόνιμο φαινόμενο...... Πως είναι δυνατόν ο πρωταθλητης Ελλάδας επί μια δεκαετία να κατατάσεται στο group c (δυναμικότηατας) κατά την κλήρωση του champions league και ο δευτερος ή και τρίτος στο πρωτάθλημα της Ελλαδος να κατατάσεται στο  group b. Δεν γίνονται αυτα... Αυτό δείχνει πως τα παίρνει τα πρωταθλήματα ο Θρύλος.....

Εσυ δηλαδη φετος σε ποιο group ησουν???
Δεν σε ειδα πουθενα.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
τι να πω ρε παιδιά........ Αυτο που συμβαίνει με τους γαυρους αποτελεί παγκόσμιο ρεκορ.... Ο πρωταθλητης Ελλάδας να μην μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη ουτε μέχρι τα Τίρρανα (να βλέπουν από την τηλεόραση τις άλλες Ελληνικες ομάδες)........ και οι δευτεροι και οι τρίτοι στο Ελληνικο Πρωτάθλημα να προχωράνε..... και δεν είναι να πεις μια χρονιά....... είναι μόνιμο φαινόμενο...... Πως είναι δυνατόν ο πρωταθλητης Ελλάδας επί μια δεκαετία να κατατάσεται στο group c (δυναμικότηατας) κατά την κλήρωση του champions league και ο δευτερος ή και τρίτος στο πρωτάθλημα της Ελλαδος να κατατάσεται στο  group b. Δεν γίνονται αυτα... Αυτό δείχνει πως τα παίρνει τα πρωταθλήματα ο Θρύλος.....
ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.εχει και ομαδα,για τα ελληνικα δεδομενα παντα και ας ειναι γερασμενη πολυ.παντως εκτος και απο τυχη παιζει ρολο η ψυχοσυνθεση δηλαδη εχει κομπλεξ κατωτεροτητας στην ευρωπη..το 2004-05 αξιζε να προκριθει αλλα μεσα σε 45 λεπτα κατερευσε(ανφιλντ)εμεις ειναι αληθεια στην ευρωπη παμε καλυτερα με εξαιρεση τα τελευταια χρονια ελεω κυριου τζοκερ με πενταρες απο μπαρτσελονα και βερντερ.
μιας και που ειπα μπαρτσελονα ρε παιδια το 2002 πως χαθηκε η προκριση θυμαστε??ενα σουτ του βλαοβιτς...σιριζα το δοκαρι :( :( :(

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφεύγω να παίρνω μέρος σε τέτοια thread. Τώρα αν βρίσω εγώ θα φταίω; Δεν ξέρω ρε γαμώτο αλλά σε όλα τα thread υπάρχει ένας πούστης που γαμάει την συζήτηση. Και όλοι αυτοί οι πούστηδες έχουν 2 μηνύματα- 3 μηνύματα κλπ. Κάποιος γενικά θέλει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργεί πρόβλημα με flame wars. Γι' αυτό και δεν θα ακολουθήσω

Συμφωνω σ'αυτο.Και ενταξει τωρα μην καουμε και γαμηθει το θρεντ χωρις λογο.Ο ελβις7 προφανως μολις γραφτηκε και δεν εχει καταλαβει οτι εδω μπορει να πλακωθουμε αλλα τετοια αντιπαραθεση δεν κανουμε,και αν γινει το παραταμε μετα απο λιγο,γιατι νοημα δεν εχει.Αυτο ειναι που κανει το μπουρδελα.κομ γαμω τα φορουμ,με μοναδικη εξαιρεση τα πολιτικα,οπου εκει πρεπει κατι να γινει γιατι δεν σταματανε με τιποτα.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Συμφωνω σ'αυτο.Και ενταξει τωρα μην καουμε και γαμηθει το θρεντ χωρις λογο.Ο ελβις7 προφανως μολις γραφτηκε και δεν εχει καταλαβει οτι εδω μπορει να πλακωθουμε αλλα τετοια αντιπαραθεση δεν κανουμε,και αν γινει το παραταμε μετα απο λιγο,γιατι νοημα δεν εχει.Αυτο ειναι που κανει το μπουρδελα.κομ γαμω τα φορουμ,με μοναδικη εξαιρεση τα πολιτικα,οπου εκει πρεπει κατι να γινει γιατι δεν σταματανε με τιποτα.
σωστα.οπου υπαρχει φανατισμος υπαρχουν τετοια δυστυχως.στο κατω κατω αν παρει ο κοκκαλης αλλο ενα πρωταθλημα η ο βαρδινογιαννης η ο ντεμης λυπαμαι αλλα δεν θα κερδισουμε ΑΠΟΛΥΤΩς τιποτα.παλι στα προβληματα μας θα γυρισουμε.και ειναι σοβαρα.α ρε αρτεμακο...

Επισκέπτης
εγω δεν ειχα κανενα σκοπο να γαμησω το φορουμ απλα ειπα την γνωμη μου για την ομαδα μου..Απλα ισως καποιοι να ενοχληθηκαν με τισ απαντησεισ μου για την πορεια των ομαδων σε ευρωπη και ελλαδα

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω δεν ειχα κανενα σκοπο να γαμησω το φορουμ απλα ειπα την γνωμη μου για την ομαδα μου..Απλα ισως καποιοι να ενοχληθηκαν με τισ απαντησεισ μου για την πορεια των ομαδων σε ευρωπη και ελλαδα

Ναι, αλλά τυχαίνει εδώ να συζητάμε για τη δική μας ομάδα.
Τι κάνει λοιπόν ένα ευγενικό και με καλή ανατροφή παιδί (που είμαι σίγουρος οτι είσαι) όταν νιώσει οτι είναι κάπου απρόσκλητος και ενδεχομένως ανεπιθύμητος;  :)

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πετρο Πελεκανε συγνωμη αλλα αυτο δεν μπορω να το ασπαστω!
Πολυ απλα γιατι και εγω εχω κανει μια "επιθεση" στους αεκτζηδες,
στο θρεντ τους!Απλα ειπα τη χολη μου κι εφυγα ομως,δεν επεμεινα.
Αλλωστε εχουμε και αεκτζηδες που μας επισκεπτωνται και δεν μας χαλαει,απλα οι Ολυμπιακοι παντα θελουν να κανουν τσαμπουκα ετσι για να τον κανουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom