Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πετρο Πελεκανε συγνωμη αλλα αυτο δεν μπορω να το ασπαστω!
Πολυ απλα γιατι και εγω εχω κανει μια "επιθεση" στους αεκτζηδες,
στο θρεντ τους!Απλα ειπα τη χολη μου κι εφυγα ομως,δεν επεμεινα.
Αλλωστε εχουμε και αεκτζηδες που μας επισκεπτωνται και δεν μας χαλαει,απλα οι Ολυμπιακοι παντα θελουν να κανουν τσαμπουκα ετσι για να τον κανουν..

Μα δεκάδες οπαδοί άλλων ομάδων έχουν μπει εδώ μέσα (και εμείς στα δικά τους θρεντ), αλλά ήταν κόσμιοι. Δεν ξεκίνησαν να λένε με τη μία "πάντα τρίτοι θα είσαστε" κλπ. Δεν έχει διαφορά λες; Δεν είναι όλα τύπου πηγαδάκι στην Ομόνοια!

Επισκέπτης
Ναι, αλλά τυχαίνει εδώ να συζητάμε για τη δική μας ομάδα.
Τι κάνει λοιπόν ένα ευγενικό και με καλή ανατροφή παιδί (που είμαι σίγουρος οτι είσαι) όταν νιώσει οτι είναι κάπου απρόσκλητος και ενδεχομένως ανεπιθύμητος;  :)
οκ εγω δεν θα ξαναγραψω στο θεμα απλα ολοι εσεισ που συζητατε για την ομαδα σασ ξυπνηστε απο τα ονειρα που εχετε περι πρωταθληματοσ ......

Επισκέπτης
Μα δεκάδες οπαδοί άλλων ομάδων έχουν μπει εδώ μέσα (και εμείς στα δικά τους θρεντ), αλλά ήταν κόσμιοι. Δεν ξεκίνησαν να λένε με τη μία "πάντα τρίτοι θα είσαστε" κλπ. Δεν έχει διαφορά λες; Δεν είναι όλα τύπου πηγαδάκι στην Ομόνοια!
τελος εχω να πω οτι η αληθεια ποναει

Επισκέπτης
χαχα!εκατσε και ο ΠΑΟΚ τωρα που ανεβαινει σιγα σιγα στο κυπελλο και προβλεπω και πιπα ολκης με την ΛΑΝΣ!οχου.........ποιος τους ακουει μετα ρε τζιγγερ?

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
οκ εγω δεν θα ξαναγραψω στο θεμα απλα ολοι εσεισ που συζητατε για την ομαδα σασ ξυπνηστε απο τα ονειρα που εχετε περι πρωταθληματοσ ......

Δεν σου ειπα να μην ξαναγραψεις εδω, δεν εχω τετοιο δικαιωμα. Απλά προσπάθησα να σου πω οτι δεν είναι καλό να προκαλούμε, και μαλιστα ανθρωπους που δεν γνωριζουμε και δεν ειναι κολλητοι μας. Οκ, το πιο πιθανο είναι να μην παρουμε φετος πρωταθλημα. Λοιπον; Θα αισθανεσαι πιο αντρας αν συμβει αυτο;

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Το νταμπλ που θα ξαναπαρουμε στο μπασκετ και-πιθανοτατα-η ευρωλιγκα ειναι αλλη μια μεγαλη αληθεια που ποναει ε-σ-α-ς ομως!
Οπως καταλαβαινεις δεν εχει νοημα να μπουμε σ'αυτη τη διαδικασια.
Επισης ειπες "οκ εγω δεν θα ξαναγραψω στο θεμα απλα ολοι εσεισ που συζητατε για την ομαδα σασ ξυπνηστε απο τα ονειρα που εχετε περι πρωταθληματ οσ ...... ".Εαν εμπαινες στον  κοπο να διαβασεις τις σελιδες θα εβλεπες οτι καθε αλλο παρα κατι τετοιο εχει ειπωθει απο εμας εδω και αποδυκνυεις οτι απλα μπηκες για να προκαλεσεις.Εγω φταιω που ειπα να μη φυγεις κιολας.Αλλα ο petrospelekanos ειχε δικιο τελικα.
Παρε το πουλο και φυγε λοιπον.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Τιποτα αδελφια Παναθηναικοι, ετσι μπηκα για ανορθωση ηθικου μετα τη χθεσινη....νικη μας( γιατι νοιωθω οτι λεω αηδιες??). τεσπα, ναι σς το ριξουμε στο μπασκετ, οπου & Ομαδα υπαρχει & Διοιηκηση!! Στο ποδοσφαιρο πρωταθλημα δεν θελω. οχι ετσι, οχι με αυτο το πραγμα που λεγεται  ligka!!!.  οχι με ομαδες που συμετεχουν μονο για να διαμορφωνονται αγωνες για το στοιχημα & με ομαδες που & καλα δε συμετεχουν για λογους ....συνιδιοκτησιας. οχι με διοικησεις που χρησιμοποιουν την ομαδα για αλλους δικους του επιχειρηματικους η αλλους σκοπους. οχι με μισθοφορους παικτες. οχι με εξαγορασμενα κορακια, οχι με λαμογια managers,οχι με μικροπολιτικους παραγοντες & εξαγορασμενους (πολυ φτην) δημοσιογραφισκους.  οχι με καφρους οπαδους.οχι με αστυνομοκρατια πανω απο το κεφαλι μου μεσα & εξω απο το γηπεδο. ΑΥΤΑ τα πρωταθληματα ας τα "κατακτα" ο Ολυμπιακος. (& τα κυπελα & τα νταμπλ & ολα!!!)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
χαχα!εκατσε και ο ΠΑΟΚ τωρα που ανεβαινει σιγα σιγα στο κυπελλο και προβλεπω και πιπα ολκης με την ΛΑΝΣ!οχου.........ποιος τους ακουει μετα ρε τζιγγερ?
καλα ΑΥΤΟς δεν σας πειραξε δηλαδη??
εγω προτεινω να αγνοουμε τετοια υποκειμενα.στο κατω κατω υποτιθεται εχουμε ενα επιπεδο ποιο πανω απ τους αλλους φιλαθλους ετσι δεν ειναι??εχουμε μυαλο και κριση και οχι κανιβαλιστικη καφριλα

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Και αυτο πειραξε,αλλα δεν θα ασχολουμαστε με τον καθενα προσωπικα.
Ασε που δεν καταλαβα τι ομαδα ειναι για να απαντησω αναλογως!
69-79 αλλη μια νικη για την ομαδαρα μας και μονο αυτο μετραει 
  :boobies: :boobies: :boobies:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΜΠΡΑΒΟ στον μπασκετικό παναθηναικό μας..
ο ποδοσφαιρικός εχει καθαρά ψυχολογικό προβλημά ΑΛΛΑ χρειάζεται και 4 παίκτες ακόμα..

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Και αυτο πειραξε,αλλα δεν θα ασχολουμαστε με τον καθενα προσωπικα.
Ασε που δεν καταλαβα τι ομαδα ειναι για να απαντησω αναλογως!
69-79 αλλη μια νικη για την ομαδαρα μας και μονο αυτο μετραει
  :boobies: :boobies: :boobies:
αυτοι σημερα ειχαν χαρτομαντηλα στο σεφ...απ τα δακρυγονα.φιλε καλιακουρα δεν εχω καταλαβει ακριβως.στην ελλαδα υπαρχουν ολυμπιακοι και αντιολυμπιακοι η παναθηναικοι και αντιπαναθηναικοι?μεχρι προσφατα πιστευα το πρωτο.τωρα για το "φιλο φιλαθλο"που ειρωνευτηκε με πιπες και τσιμπουκια ας κοιταξει την ομαδα του.οποια και να ναι.ακομα και ο ολυμπιακος που ειναι απο συστασης του ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥς εχει και τα προβληματα του.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ΜΠΡΑΒΟ στον μπασκετικό παναθηναικό μας..
ο ποδοσφαιρικός εχει καθαρά ψυχολογικό προβλημά ΑΛΛΑ χρειάζεται και 4 παίκτες ακόμα..
ψυχολογικο?το οτι εχουν περασει 1000παικτες απ την ομαδα τα τελευταια χρονια?η ομαδα του 2004 που πηρε το νταμπλ και η ΜΙΣΗ  εθνικη ελλαδος του ευρο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ψυχολογικο?το οτι εχουν περασει 1000παικτες απ την ομαδα τα τελευταια χρονια?η ομαδα του 2004 που πηρε το νταμπλ και η ΜΙΣΗ  εθνικη ελλαδος του ευρο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??
Αλλος για Ευρωπη τραβηξε, αλλος απο Ευρωπη ηρθε & αλλος στα γηπεδα της γειτονιας καμια πασα δινει!!!!  Νταξει??? (οι "νεοι" ανθρωποι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ φεραν & νεα ...ηθη  :jerking: (συν τα αλλα,- μαμω την τρελλα μου-  :headbang: ) αγαπητε Νικο)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
η ομάδα του ΝΤΑΜΠΛ ειχε μέσα παρτάλια που τα βρίζαμε μέρα-νύχτα..
Μπασινάδες,Φύσσα(α γυρο),Πολίδη...
Πάντα τους βρίζαμε και θέλαμε να φύγουν...Τωρα λέμε γιατί φύγαν?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
nikos6 παω γήπεδο απο το 89,με διαρκείας...Μαλλον δεν εχεις πατήσει ποτε γήπεδο και δεν ξέρεις τι γίνεται στις κερκίδες κ ποιους βρίζουμε...

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
nikos6 παω γήπεδο απο το 89,με διαρκείας...Μαλλον δεν εχεις πατήσει ποτε γήπεδο και δεν ξέρεις τι γίνεται στις κερκίδες κ ποιους βρίζουμε...
δεν ηταν για εσενα η χειρονομια.λαθος καταλαβες.για τους ειδικους και μη που εβριζαν τους γκουμομπασιναδες.ειναι αληθεια τα τελευταια χρονια ΔΕΝ παταω στο γηπεδο.θα ΞΑΝΑπατησω ΟΤΑΝ καποιοι φυγουν απ την ομαδα.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ.αυτα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οκ φίλε με συγχωρεις..παρεξήγησα..

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ενταξει πραγματι ισχυει αυτο με τους "γκουμομπασιναδες".
Αλλα αυτα τα λεγαμε πριν και μετα τη Ριζουπολη.Οταν καπακι πηραμε το νταμπλ,καταλαγιασε το θεμα και δεν απαιτησαμε να ξηλωθει η ομαδα.Αφου αλλωστε ειχαμε παρει νταμπλ!Τοτε ο Σωφερ αντι να τους "δεσει" 2-3 χρονια ακομα,αποφασισε να κανει αλχημειες και να διωξει οτι καλο υπηρχε στην ομαδα.Και τωρα Γκοντζοι και Νικολογιαννηδες τα ριχνουν σε μας.Κανουν μια "μπινια" στη χρονολογικη σειρα παραθεσης των γεγονοτων,αλλα δεν παει ετσι...
Βλεπω στην εθνικη Γιουρκα,Κυριακο,Μπασινα και Καραγκουνη και με πιανει θλιψη.
Ο Σωφερ τα εχει κανει λιμπα και μας λεει πως φταιμε εμεις.
Εμεις του λεμε να φυγει ο Μπισκαν,ο Αντριτς και Βυντρα και χωρις σοβαρο λογο διωχνει το Γκεκα.
Εχουμε την καλυτερη ακαδημια στην Ελλαδα και παραγουμε ταλεντα και παιρνουμε λιμα και σαπακια απο την Ευρωπη!
Μπισκαν,Μποβιο,Ρομερο,Βικτορ,Αντριτς,Νιλσον.
Η μισοι ειναι δανεικοι!Δηλαδη τουριστες.
Οι νεοι δεν εχουν ψηθει καλα και δεν τους εχουν ατσαλωσει να αντεχουν την πιεση.
Αποτελεσμα: α-π-ο-τ-υ-χ-ι-α!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ενταξει  μην   θεοποιησουμε    καποια  παιδια  επειδη   ετυχε   να   ειναι  κομματι   ισως  της   μεγαλυτερης   εκπληξης   στο   παγκοσμιο  ποδοσφαιρο. Και   αυτην  την   στιγμη  στον   ΠΑΟ  δεν   ειναι  ολοι   αχρηστοι , μην  τα  ισοπεδωνουμε  ολα... Αλλου  ειναι   για  μενα  το  θεμα ...Ειδατε  να  υπαρχει   στον  παγκο   καποιος  που   να   εκφραζει   την  ιστορια  του   ΠΑΟ ?  Ο  γαυρος   εχει   τον  Θεοδωριδη  γενικο  αρχηγο  ο   οποιος   τους   εμψυχωνει . Στον  μπασκετ    εχουμε   μια   σημαια ,  17 χρονια , τον   Φρανκι. Δεν  ειναι   τυχαιο  οτι  οι  ομαδες  αυτες  πανε  καλα. Ο  Τζιγγερ   εχει   δωσει   χρηματα   τα  2  τελευταια   χρονια   αλλα   στην  ζωη   χρειαζεται    παθος  και  μερακι. Ο  Παυλος   παραταει   την   ΒΙΑΝΕΞ    και  πηγαινει  στις   προπονησεις  και  σε  αγωνες  του  εξωτερικου.   Στο   μπασκετ   οποιοσδηποτε  ερχεται  δηλωνει   μετα  απο  λιγο  "ο  ΠΑΟ  ειναι  μια  οικογενεια".  Στο   ποδοσφαιρο  δεν  το   εχουμε  αυτο.  Εκει   βλεπεις  αποσπασματικες   κινησεις . Ο  Μαλεζανι  καθε  τρεις  και  λιγο  στην  Ιταλια.Ο  Μουνιοθ  που  ειναι   σοβαρος  μαλλον  φευγει  λογω  παιδιων....Γιατι  δεν  εχει   συμβουλο   εναν  Σαραβακο  ή   εναν  Βαζεχα?  Το   θεμα   του   ΠΑΟ   ειναι   καθαρα   διοικητικο.  Χρειαζεται   ανθρωπος  με  οραμα. Δεν  μπορει   να  βγαινεις   και   να  λες  οτι  οσο   η   οικογενεια  σου   εχει  τον  ΠΑΟ   δεν  υπηρξαν  οικονομικα  προβληματα. Δεν   εισαι   σοβαρος , δεν  εμπνεεις την  ομαδα  , προκαλεις  οικτο. Δεν  μπορει   να  μην  σε   προβληματιζει   οτι ο  λαος    του   ΠΑΟ   σου   εχει   γυριζει  την πλατη  τα   τελευταια  30   χρονια  και    παιζεις  στις   αδειες   εξεδρες   του  ΟΑΚΑ......    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom