Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Το περιμενα οτι θα επαιζε ετσι η σκατομαδα της παε του μπινε τζιγκερ...

Αισθανομαι αηδιασμενος !!!!!

:headbang:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ενω στην αμυνα ειμαστε καλυτεροι????!!! με τον Γκουμα τον γιδοβοσκο!!!! το ταγαρι και μια γκλιτσα του ελειπε και ηταν ετοιμος να παει να βοσκησει τα προβατα!!!!
Στη χαμενη φαση του Περονε (πριν ισοφαρισουμε), ο μπαρμπαγκουμας αντι να διωξει, πηγε μαλλον να τιναξει την φουντα απ το τσαρουχι, οπως κανουν στο τσαμικο!!!!!!!
Και αυτος  ο Ρομερο με τον βικτορ δεν υπηρχαν χθες στο γηπεδο.
Αν δεν μπορουν να ξεχωρισουν σε ματς με την καλαμαρια...   :jerking: Τι να πω ρε πουστη μου!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Ότι και να πεις για τον σωφέρ και την κλικα του λίγο είναι!    :(

Καλημέρα όμως φίλοι, ας χαμογελάσουμε!    :)    :sunglasses:

Υπάρχουν και οι ομάδες στα άλλα σπορ!    ;)

Και υπάρχουμε κι εμείς! Οι καλύτεροι οπαδοί!    :sunglasses:

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
τι περιμενουμε ρε παιδια με τον μαλακα τον τζιγκερ οταν παιχτες που ανεβασανε ψηλα τον ΠΑΟ φυγανε αηδιασμενοι απο την συμπεριφορα της διοικησης (μπασινας καραγκουνης νικοπολιδης γιουρκας φυσσας λυμπεροπουλος μεχρι και ο γκεκας) αυτοι που ερχονται ή μενουν γιατι να κατσουν να ασχοληθουν μισθοφοροι ειναι βρηκαν το μηνα που τρεφει τους 11 στην ομαδα και στα παπαρια τους οι ελληνες εχουν συναισθηση που παιζουν οι ξενοι ? να βαλουν μεσα πιτσιρικαδες τουλαχιστον να βλεπουμε ΠΑΘΟΣ για την παναθα

Συνημμένα

• arouraioi[1].jpg
    arouraioi[1].jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 49

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
:uzi:

Συνημμένα

• still_standing.jpg
    still_standing.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 30

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
πως θα γινει να καθαρισουμε το τζιγγερ? γιατι δε μαζευομαστε να κανουμε πορεια εξω απο τα γραφεια της μοτορ οιλ

τζιγγερ πουτανας γιε, φυγε απα τη παναθα
συμφωνω και επαυξανω

βαλε στον κολο τα λεφτα τζιγκερ παλιοπουσταρα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να υπάρχει βάζελος που να είναι με τον Τζίγγερ.Κάνω λάθος;

Επισκέπτης
πως θα γινει να καθαρισουμε το τζιγγερ? γιατι δε μαζευομαστε να κανουμε πορεια εξω απο τα γραφεια της μοτορ οιλ

τζιγγερ πουτανας γιε, φυγε απα τη παναθα
φιλε μου ο τζιγκερ και το σοι του δεν ξεκολανε απο εκει η ομαδα σας καλο μαγαζι πως θα ξεπλυνουν το χρημα?

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
για να μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• kanapes-1.jpg
    kanapes-1.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 52
  • kanapes-2.gif
    kanapes-2.gif
    157,9 KB · Εμφανίσεις: 42

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
και δωρακι για wallpaper

Συνημμένα

• Panathinaikos wallpaper.jpg
    Panathinaikos wallpaper.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 37

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να υπάρχει βάζελος που να είναι με τον Τζίγγερ.Κάνω λάθος;

Υπαρχουν δημοσιογραφοι τυπου Γκοντζος και Νικολογιαννης που ειναι ασπιδες του σωφερ!Αυτοι αρκουν για να εμπεδωσουν την νοοτροπια "Ε,οχι και να φυγει ο  Βαρδινογιαννης!".Μαλιστα ο Γκοντζος ειχε πει,ερωτηθεις γιατι ο Βαρδινογιαννης δεν εδωσε οταν ηρθαν κατι Ρωσοι(πολυ χρημα) και τους εδιωξε,πως ε οχι αυτο δεν θα το ηθελα για τον Πναθηναικο,οχι να πουληθουμε και σε ξενους και κατι τετοια.
Εμας μας ρωτησαν?Αφηστε που δεν υπαρχει περιπτωση να μην ενδιαφερθουν Ελληνες επιχειρηματιες.Για εμενα το καλυτερο θα ηταν ενα συμπλεγμα επιχειρηματιων(ακομα και του Βαρδινογιαννη)
που ομως θα αφησει τη διοικηση στο Γιαννακοπουλο.Αλλα οι βρυκολακες ειναι εγωιστες και δεν πουλανε.Θεωρουν πως αυτοι ειναι ο Παναθηναικος.Παντως κατι που συνηδειτοποιω ειναι πως τα τελευταια 3 χρονια ο Παναθηναικος,μικραινει ολο και περισσοτερο..εχει πιασει πατο.Απο τοτε δηλαδη που η ΣΩΦΕΡΑΤΖΑ αποφασισε να φτιαξει αυτος ομαδα.Καταστροφη μιλαμε ο ανθρωπος.Ουτε παζλ δεν μπορει να φτιαξει.Μου λειπει η φατσουλα του Ζαετς στη φυσουνα,ο Μινχ και ο Κυριακος!(καταντια,ε?)

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ο Παναθηναικος ειναι Γωνιακο Μαγαζι γι αυτο οι μπινεδες βαρδινογιαννηδες δεν θελουν να τον πουλησουν...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Σήμερα ο Κώστας Γ. έχει στις 12-2/3 εκπομπή στον 94.6. Να δούμε τι θα σκεφτεί να πει πάλι.

Βλέπω την κυρία της οικογένειας, με το χαμόγελο από την ταινία του Ρομέρο (με τα ζόμπι) να εγκαινιάζει διάφορες μαλακίες και να διαβάζει κείμενα που της έχουν γράψει άλλοι και η ίδια δεν καταλαβαίνει και θέλω να σπάσω την τηλεόραση......

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Εγω ηδη εσπασα την τηλεοραση μου ( περσι ).

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Από εποχής Φιλιππίδη έχω σταματήσει τα 2 διαρκείας μου...

Ο Σωφέρ διοικεί ουσιαστικά από τότε.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
"Γκοντζειες" ατακες που εχουν γραψει ιστορια:
-"Εσεις δεν θελατε να διαλυσουμε την ομαδα της Ριζουπολης?"
-"Εσεις δεν βριζεται το Βυντρα,πως θελετε να παιξει το παιδι(!!!)??"
-"Ο Αντριτς ειναι καλος παικτης"
-"Ο μπισκαν προσφερει σε αλλους τομεις(...??)"
-"O Λεοντιου ειναι ενα πολυ-εργαλειο"
-"Ο Γκουμας εχει προσφερει πολλα.Μην ειμαστε αχαριστοι!"
Και η κορυφαια ολων,πριν το ματς με το γαβρο περυσι στο Καραισκακη,
το 3-2:-"Η αποκαλυψη του αγωνα θα ειναι ο Κονσεησαο.Θα τριβετε τα ματια σας!".Οχι πως δεν λεει και αληθειες(για να ειμαστε δικαιοι),αλλα κυριως κανει τα παραπανω..  :jerking:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες θελω να πω κι εγω την γνωμη μου. Δυστυχως αυτο που γινεται στην ομαδα μας ειναι επακολουθο ενος και μονο πραγματος , του θανατου του μοναδικου μαγκα απο την οικογενεια των βαρδινογιαννηδων , του Θοδωρου. Θυμαμαι το 1999 ειχα παει τον Παναθηναικο στο Γκρατς (ειμαι πιλοτος δουλευα τοτε στις Μακεδονικες Αερογραμμες ) λοιπον σε γευμα απο την Παε που ειμασταν και οι δυο χειριστες του αεροπλανου καλεσμενοι θυμαμαι τι μου ειπε ο Μητσης (Διοικητικος αντιπροεδρος της ΠΑΕ) " τωρα χωρις τον Θοδωρο θα γινουμε μικρη ομαδα δεν μπορει κανεις να κοντραρει τον Κοκκαλη , ο Γιωργος δεν τα δινει ετσι, μπορει να βοηθησει τον οποιοδηποτε δικο του αμα εχει αναγκη αλλα δεν ειναι του στυλ του Κοκκαλη . Μονο ο Θοδωρος μπορουσε να παει στο ημιχρονο στον διαιτητη που ξεραμε ολοι οτι τον ειχαν στησει οι γαυροι και να του πει στα ισια ποσα θες ρε για να γυρισεις το ματς?Και το γυριζε...
Θυμαμαι επισης το 2003 οταν παιζαμε με την Στουτγκαρδη στο τσαρτερ της ΟΑ με τους φιλαθλους που διευθυντικο στελεχος της ΚΑΕ μας ανακοινωσε την μοναδικη προσφορα του Θαναση προς την οικογενεια 40 δις (30 στο χερι και 10 για μεταγραφες) την οποια απεριψε ο γιαννακης μετα απο κουβεντα με τον πατερα του.
Ο Παναθηναικος για μας ειναι ιδεα ειναι ζωη πηγαινα στην 13 οταν εκανε θυρα ο Οδυσσεας , γελαγα με τον Φασολακη και χαιρομουν που ο Δημιος ηταν συντοπιτης μου οπως και ο Κεφτες. Τωρα μονο τα παιδια της Θυρας μου θυμιζουν τα περασμενα μεγαλεια φωναζοντας "40 χρονια διπλα σου η θ13" γιατι ειμαστε πολλα χρονια πισω απο τους γαυρους , γιατι δεν ειμαστε οικογενεια , γιατι αν δειτε απο κοντα τους υπευθυνους της ΠΑΕ θα τους βαρατε για 30 χρονια
μιλαμε για πολλες κλωτσιες , οσο για τους υπευθυνους στα διαφορα ποστα εχω να δω μαγκα απο την εποχη του γερο Γαλανακη απο την Νικαια . Υπομονη θα ερθουν καλυτερες μερες . Φετος βεβαια στα πλαισια των οικονομικων συμφωνιων μπορει και να το παρουμε μην ξαφνιαστειτε και αν δεν καταλαβαινετε τι λεω διαβαστε την συνεντευξη του Θαναση σχετικα με την διαγωνια του για το γηπεδο και θα καταλαβετε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom