Χθες παρακολουθήσαμε άλλη μια τραγική παράσταση από το Λαχανί Θίασο (κρίμα γιατί μου αρέσει αυτή η εμφάνιση και φυσικά την έχω αγοράσει)...
Anyway, τον τελευταίο καιρό ακούγεται συνέχεια ότι πρώτος και βασικότερος στόχος της ομάδας είναι ένα βαρύ σεντερ-φορ που θα γεμίζει την αντίπαλη περιοχή, κλπ.
Οκ όντως δεν έχουμε ένα τέτοιο «νταμάρι» για να απειλούμε την αντίπαλη εστία και από αέρος... αλλά ρε παλικάρια ακόμα και αυτόν τον παίκτη να είχαμε νομίζετε ότι θα άλλαζε άρδην η τραγική εικόνα της ομάδας...
Κατά την γνώμη μου η ομάδα χρειάζεται ένα παικταρά στο κέντρο για να βγάζει την ομάδα μπροστά... και στην συνέχεια ψηλό σεντερ-φορ, δεξί μπακ, στοπερ ή ότι άλλο... αυτή τη στιγμή έχουμε τεράστιο πρόβλημα στα χαφ... η ομάδα δεν έχει ούτε κάθετη πάσα, ούτε ανάπτυξη από τα άκρα... με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φτάσει μια αξιόλογη μπαλιά στους επιθετικούς... και είναι κρίμα γιατί έχουμε καλές μονάδες και δεν μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε... και ήταν και ευκαιρία να κάνουμε και πορεία στην Ευρώπη αλλά δυστυχώς αν δεν γίνει κάποιο θαύμα βλέπω να μας διασύρει η Lans?
Περασμένα μεγαλεία...