Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γιατί τα χώνεις μόνο στους δημοσιογράφους;;εδώ ο βλάκας ο Δομάζος βγαίνει κ λέει ότι του κατέβει,λες κ ο βλάκας από ένα ματς μπορεί να καταλάβει ποιον του θυμίζει ο Νίνης.Αυτά σας έφαγαν εκεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Δομάζος είναι Δομάζος, δηλαδή ο Θεός,  και έχει το ακαταλόγιστο. Μπορεί να λέει ότι μαλακία του έρθει στο κεφάλι και ο κάθε Παναθηναϊκός θα τον συγχωρεί πάραυτα. Εσείς όταν μιλάνε οι δικοί σας θεοί (Παπαϊωάννου, Μαύρος) να τους γράφετε στ' αρχίδια σας αν θέλετε. Δικαίωμα σας είναι και απολύτως σεβαστό.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Και για να επιστρεψουμε στην ομαδαρα μας,αυτη για μενα ειναι η πιο μεγαλειωδης νικη και συγχρονως ψωλια στο κωλο στην ιστορια του ελληνικου μπασκετ.

Ειμαστε οι μονοι οπαδοι στην Ελλαδα που μπορουμε να πουμε πως εχουμε μια ομαδα που ολοι τη ζηλευουν και ειναι μια απο τις καλυτερες τις Ευρωπης,αν οχι και η καλυτερη.Και ο Σταθοκωστοπουλος κανει φοβερη δουλεια στο Βολεη και μπορουμε και εκει να δουμε κανα αξαφνο στην Ευρωπη,μιας και ηδη τρενο παμε.
Αντε  Σωφερ ξυπνα ρεεεεε!
Φαλαγγι τους εχουμε παρει και κοιμασε!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Δομάζος είναι Δομάζος, δηλαδή ο Θεός,  και έχει το ακαταλόγιστο. Μπορεί να λέει ότι μαλακία του έρθει στο κεφάλι και ο κάθε Παναθηναϊκός θα τον συγχωρεί πάραυτα. Εσείς όταν μιλάνε οι δικοί σας θεοί (Παπαϊωάννου, Μαύρος) να τους γράφετε στ' αρχίδια σας αν θέλετε. Δικαίωμα σας είναι και απολύτως σεβαστό.

Καλά,όταν παέι άκλαφτος κ αυτός όπως κ τόσοι άλλοι τα τελευταία χρόνια,ψάξε να δεις τι λένε οι ΘΕΟΙ σας.Κ να αναρωτιέστε ''μα καλά αφού το είπε ο θεός τι έφταιξε'';Ειδικά του Δομάζου όλοι οι νέοι που κατά καιρούς βγάζετε του θυμίζουν τον εαυτό του.Μαζεύτε τον,γιατί με τιςπαπαριές που λέει ο ΘΕΟΣ μόνο κακό σας κάνουν κ μετά προσγειώνεστε σττην πραγματικότητα...κ στα γιαούρτια.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλά,όταν παέι άκλαφτος κ αυτός όπως κ τόσοι άλλοι τα τελευταία χρόνια,ψάξε να δεις τι λένε οι ΘΕΟΙ σας.Κ να αναρωτιέστε ''μα καλά αφού το είπε ο θεός τι έφταιξε'';Ειδικά του Δομάζου όλοι οι νέοι που κατά καιρούς βγάζετε του θυμίζουν τον εαυτό του.Μαζεύτε τον,γιατί με τιςπαπαριές που λέει ο ΘΕΟΣ μόνο κακό σας κάνουν κ μετά προσγειώνεστε σττην πραγματικότητα...κ στα γιαούρτια.

Είπα ότι ο Δομάζος μπορεί να λέει ότι μαλακία του έρθει στο κεφάλι και ότι τον συγχωρούμε. Είπα εγώ ότι τον παίρνω σοβαρά; Τι ακριβώς σου φάνηκε δύσκολο να κατανοήσεις από αυτά που έγραψα; Μήπως η λέξη ακαταλόγιστο σου είναι άγνωστη;

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τον ξέρω προσωπικά τον "Μίμη"... όταν είχε τον Ζυγό. Έχω σχηματίσει την χειρότερη εικόνα για το ποιόν του. Μην αναπτυχθώ περαιτέρω...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μίλα με τον μούτσο σε P.M. να σου πει τι σχέση είχα εγώ κάποτε με την Πανάθα.Πολύ στενή,πάαααρα πολύ στενή.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Οχι ρε να μου τα πεις ολα εσυ !
Περιμενω :boobies:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μπράβο! Ακόμα και με μας χρειαστήκατε τη βοήθεια του διαιτητή για να νικήσετε και στα πέναλτι κιόλας.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σκισαμε πάλι σήμερα....μετά από φοβερή μπάλλα διαλύσαμε το απολλωνάκι  στα πέναλτυ.......όσο πάμε και γινόμαστε καλλίτεροι.....ρε δεν γαμιόμαστε .....με τέτοια μπάζα που έχουμε όχι 2 θέση αλλά.....μάγκες σκυλοβαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.....θα πηγαίνω να βλέπω στην γειτονιά μου ΑΤΡΟΜΗΤΑΚΟ..αυτοί τουλάχιστον τόσο ξέρουν τόσο παίζουν......κατάντια.... :headbang:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Μ-Α-Υ-Ρ-Ο  Χ-Α-Λ-Ι...
Και οπως ειπε ο Μουνιοθ ειπε "Ετσι οπως παιζουμε δεν μπορουμε να πετυχουμε τιποτα".Παιδια ενταξει με το Σωφερ,ενταξει με το Μπακε το καλοκαιρι και τη προετοιμασια,αλλα κατι δεν παει καλα με τους παικτες...Ψυχολογικα εχουν?.......  :headbang:
Ρε μπας και δεν κανουν καν προπονηση στη Παιανια?
Επισης νιωθω ντροπη που πανυγυρισαν την προκριση,υστερα απο αυτο το Α-Ι-Σ-Χ-Ο-Σ.Αυτο θεωρουν επιτυχια?  :idiot:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Χθες παρακολουθήσαμε άλλη μια τραγική παράσταση από το Λαχανί Θίασο (κρίμα γιατί μου αρέσει αυτή η εμφάνιση και φυσικά την έχω αγοράσει)...

Anyway, τον τελευταίο καιρό ακούγεται συνέχεια ότι πρώτος και βασικότερος στόχος της ομάδας είναι ένα βαρύ σεντερ-φορ που θα γεμίζει την αντίπαλη περιοχή, κλπ.

Οκ όντως δεν έχουμε ένα τέτοιο «νταμάρι» για να απειλούμε την αντίπαλη εστία και από αέρος... αλλά ρε παλικάρια ακόμα και αυτόν τον παίκτη να είχαμε νομίζετε ότι θα άλλαζε άρδην η τραγική εικόνα της ομάδας...

Κατά την γνώμη μου η ομάδα χρειάζεται ένα παικταρά στο κέντρο για να βγάζει την ομάδα μπροστά... και στην συνέχεια ψηλό σεντερ-φορ, δεξί μπακ, στοπερ ή ότι άλλο... αυτή τη στιγμή έχουμε τεράστιο πρόβλημα στα χαφ... η ομάδα δεν έχει ούτε κάθετη πάσα, ούτε ανάπτυξη από τα άκρα... με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φτάσει μια αξιόλογη μπαλιά στους επιθετικούς... και είναι κρίμα γιατί έχουμε καλές μονάδες και δεν μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε... και ήταν και ευκαιρία να κάνουμε και πορεία στην Ευρώπη αλλά δυστυχώς αν δεν γίνει κάποιο θαύμα βλέπω να μας διασύρει η Lans?

Περασμένα μεγαλεία...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τούλάχιστον περάσατε.Να μην τα έχει όλα εύκολα ο γαύρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom