Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μαγκες τωρα ειναι που θα γινουνε τα χειροτερα στο Καραισκακη....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1.5 ημιχρονο πεταμενο
ξυπνησανε μετα το γκολ
μπραβο τρομπες
ρε τον χριστοδουλοπουλο που τον θυμηθηκε? :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ναι ,το κοράκι σας φταίει τώρα.Αντι να τους πάρετε αμπαριζα με 10 που παιζουν..Εδω σας δινει και 6 (!!) λεπτα καθυστερήσεις,σας έβγαλε τον άλλον με κόκκινη για τακλιν στη σέντρα....Αντε να μη σ' αρχισω.Δινετε και δικαιώματα στους γαυρους να μιλανε... :headbang: :headbang:
Πες τα γαμωτη διαιτησια τους,γαμω!!!
ΠΑΣΟΚ=ΠΑΟ!!!

Επισκέπτης
Ναι ,το κοράκι σας φταίει τώρα.Αντι να τους πάρετε αμπαριζα με 10 που παιζουν..Εδω σας δινει και 6 (!!) λεπτα καθυστερήσεις,σας έβγαλε τον άλλον με κόκκινη για τακλιν στη σέντρα....Αντε να μη σ' αρχισω.Δινετε και δικαιώματα στους γαυρους να μιλανε... :headbang: :headbang:

Έτσι όπως πάει πάλι ένας θα σου τη λέει! ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
1.5 ημιχρονο πεταμενο
ξυπνησανε μετα το γκολ
μπραβο τρομπες
ρε τον χριστοδουλοπουλο που τον θυμηθηκε? :2funny: :2funny:
μετά μου λέτε που βρίζω τον δεκαπούστη.....χριστό και ρουκάβινα....γαμώ τις αλλαγες...έτσι και παίξουμε έτσι στο τηγάνι την κάτσαμε......

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μπραβο  ομως στον Αστερα Τριπολης!!
Εστω και με 10 παιχτες  γαμησε ΠΑΟ και διαιτησια!!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
άντε γαμηθείτε μπουνόπανα.......γαμώ το σπίτι σας .....λες και πάιζανε φιλικό......άντε γαμιόλια...με τις φανέλες μόνο μάτς δεν παίρνεται......

ρε νάυαρχε την κίτρινη την πήρε γιατί πέταξε την μπάλλα έξω.......
Να φωνάξετε ρε μαλακες ομοιδατες , να παίξουν οι ελληναράδες , Πετρόπουλος , Σαλπιγγίδης , Χριστοδουλόπουλος , Τζόρβας .Θέλουμε μονο έλληνες στην ομάδα ρεεεεε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Επαγγελμα

[move][size=90pt]Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η Σ  !!!!!!!![/size][/move]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μετά μου λέτε που βρίζω τον δεκαπούστη.....χριστό και ρουκάβινα....γαμώ τις αλλαγες...έτσι και παίξουμε έτσι στο τηγάνι την κάτσαμε......
μπα δεν νομιζω τυπε
εκει θα πανε υποψιασμενοι οτι μπορει να χασουν,ελπιζω δηλαδη
με τον αστερα μπηκαν να κανουν πλακα
οταν μπηκε το γκολ σφιξαν οι κωλοι αλλα ηταν αργα
κλασσικα πραγματα δηλαδη

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βγήκε και η πούτσα τώρα...που ήσουν μωρή χτες που σε έχυναν οι παγουράδες?......έβαζες αλοιφή στον κώλο?.......άντε  τρέχα τώρα......

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

..και μετά μου λέτε ότι σας φταίμε εμείς ... :) :) :)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
o κλασικος Παναθηναικος τα τελευταια 15 χρονια οποτε θελαμε παιχνιδι για να μεγαλωσουμε διαφορα απο τον δευτερο δεν την πετυχαμε
ουτε μια φορα μα ουτε μια
στα παπαρια μου που δεν εδωσε το πεναλντυ μετα το 1-1 χασαμε 3 γκολ αχαστα απο τα 2 μετρα ας εβαζαν ενα απο αυτα
για αλλο ενα παιχνιδι επρεπε να ερθει το δευτερο ημιχρονο για να παιξουμε λιγο μπαλα (ας ειναι καλα και η αποβολη)
εγω προπονητης δεν ειμαι αλλα ξερω ενα πραγμα οπως ολοι μας οταν το σκορ ειναι 0-1 και η αντιπαλη ομαδα παιζει με 10 δεν βγαζεις επιθετικο (σαλπι) για να βαλεις φορ (πετρο) βγαζεις καποιον απο τους 4ις τις αμυνας (σπυροπουλο η σαριεγκι)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Από ποτε ρε μάγκες παναθηναϊκοί ο Σαλπιγγίδης πίνει fredo capucino στη Πισινα τις Μαρίνα Ζέας στο Πειραιά με ολυμπιακούς .Σήμερα κατά τις 3 ώρα τον πέτυχα εκεί .Μήπως παίζει τίποτα με τον γαύρο ? :think:
Όταν σας τα έλεγα κοροϊδεύατε .Τον είδατε σήμερα τον Σαλπιγγίδη ? Μάλλον του κεράσανε τον καφέ οι γαύροι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ τάλεγα χθες......

πάντως δε με χαλάει......
Γκέλαρε ο βάζελας τώρα.
Νομίζω ότι με +4 θα έχαναν σίγουρα το παίγνιο.
Ας κερδίσουν εκεί. Μόνο αυτό τους κάνει ομάδα για πρωτάθλημα.
Οι γκέλες είναι μέσα στα φυσιολογικά του ποδοσφαίρου.
ούτως ή άλλως δε δικαιούντο άλλα τρίποντα όπως του Αρη και του Πανιωνίου.

Η 2η κίτρινη κάρτα είναι ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ πλέον για την ενημέρωση αυτών που γράφουν παπαριές...
το είπε εχθές σαφώς ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ Ο Γιάννης ΚΑΡΕΚΑΛΗΣ στο παίγνιο του γάβρου.

αυτό που μου τη σπάει δεν είναι η γκέλα. Είναι ότι ο βάζελος σε κλειστές άμυνες ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Και αυτό θα κάνει κακό αργότερα σε παίγνια που θα κριθεί με μικρούς το πρωτάθλημα. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αλλαγές πανικού τύπε ήταν....γιούρια και ότι γίνει.......βα΄ρεθηκα να δίνουμε αβάντα στον γάβρο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βγήκε και η πούτσα τώρα...που ήσουν μωρή χτες που σε έχυναν οι παγουράδες?......έβαζες αλοιφή στον κώλο?.......άντε  τρέχα τώρα......

μην ασχολείστε με αδερφές.

χώστε τους την πούτσα του Σισέ την άλλη κυριακή και θα τους ξαναδείτε μετά από πολύ καιρό.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ τάλεγα χθες......

πάντως δε με χαλάει......
Γκέλαρε ο βάζελας τώρα.
Νομίζω ότι με +4 θα έχαναν σίγουρα το παίγνιο.
Ας κερδίσουν εκεί. Μόνο αυτό τους κάνει ομάδα για πρωτάθλημα.
Οι γκέλες είναι μέσα στα φυσιολογικά του ποδοσφαίρου.
ούτως ή άλλως δε δικαιούντο άλλα τρίποντα όπως του Αρη και του Πανιωνίου.

Η 2η κίτρινη κάρτα είναι ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ πλέον για την ενημέρωση αυτών που γράφουν παπαριές...
το είπε εχθές σαφώς ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ Ο Γιάννης ΚΑΡΕΚΑΛΗΣ στο παίγνιο του γάβρου.

αυτό που μου τη σπάει δεν είναι η γκέλα. Είναι ότι ο βάζελος σε κλειστές άμυνες ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Και αυτό θα κάνει κακό αργότερα σε παίγνια που θα κριθεί με μικρούς το πρωτάθλημα. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
πέστα ρε.....άμα έχουν αρχ΄δια να πάνε στο τηγάνι με ταμπουκά και να το πάρουν...όχι με λέλουδα και μαλακίες.....εκεί θα πέσουν κορμιά....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αλλαγές πανικού τύπε ήταν....γιούρια και ότι γίνει.......βα΄ρεθηκα να δίνουμε αβάντα στον γάβρο.....
και ποιον να σου έκανε αλλαγή ρε φιλε ? Ρε ξεκολλάτε με τον προπονητή , ποσο μαλακες είμαστε πια   :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

σου είπα...
μόνο μέσα στο τηγάνι κλείνεις σπίτια.... τα άλλα θα τα ρίχνουν οι αδερφές τύπου φραντζέσκο σε διαιτησιες και λοιπές κωλομπαρίστικες παπαριές τους...
Καλύτερα έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom