pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Μαγκες τωρα ειναι που θα γινουνε τα χειροτερα στο Καραισκακη....
Πες τα γαμωτη διαιτησια τους,γαμω!!!Ναι ,το κοράκι σας φταίει τώρα.Αντι να τους πάρετε αμπαριζα με 10 που παιζουν..Εδω σας δινει και 6 (!!) λεπτα καθυστερήσεις,σας έβγαλε τον άλλον με κόκκινη για τακλιν στη σέντρα....Αντε να μη σ' αρχισω.Δινετε και δικαιώματα στους γαυρους να μιλανε...
Ναι ,το κοράκι σας φταίει τώρα.Αντι να τους πάρετε αμπαριζα με 10 που παιζουν..Εδω σας δινει και 6 (!!) λεπτα καθυστερήσεις,σας έβγαλε τον άλλον με κόκκινη για τακλιν στη σέντρα....Αντε να μη σ' αρχισω.Δινετε και δικαιώματα στους γαυρους να μιλανε...
μετά μου λέτε που βρίζω τον δεκαπούστη.....χριστό και ρουκάβινα....γαμώ τις αλλαγες...έτσι και παίξουμε έτσι στο τηγάνι την κάτσαμε......1.5 ημιχρονο πεταμενο
ξυπνησανε μετα το γκολ
μπραβο τρομπες
ρε τον χριστοδουλοπουλο που τον θυμηθηκε?
Να φωνάξετε ρε μαλακες ομοιδατες , να παίξουν οι ελληναράδες , Πετρόπουλος , Σαλπιγγίδης , Χριστοδουλόπουλος , Τζόρβας .Θέλουμε μονο έλληνες στην ομάδα ρεεεεεάντε γαμηθείτε μπουνόπανα.......γαμώ το σπίτι σας .....λες και πάιζανε φιλικό......άντε γαμιόλια...με τις φανέλες μόνο μάτς δεν παίρνεται......
ρε νάυαρχε την κίτρινη την πήρε γιατί πέταξε την μπάλλα έξω.......
ρε παπαρα ποια διαιτησιαΜπραβο ομως στον Αστερα Τριπολης!!
Εστω και με 10 παιχτες γαμησε ΠΑΟ και διαιτησια!!
μπα δεν νομιζω τυπεμετά μου λέτε που βρίζω τον δεκαπούστη.....χριστό και ρουκάβινα....γαμώ τις αλλαγες...έτσι και παίξουμε έτσι στο τηγάνι την κάτσαμε......
μετά μου λέτε που βρίζω τον δεκαπούστη.....χριστό και ρουκάβινα....γαμώ τις αλλαγες...έτσι και παίξουμε έτσι στο τηγάνι την κάτσαμε......
Όταν σας τα έλεγα κοροϊδεύατε .Τον είδατε σήμερα τον Σαλπιγγίδη ? Μάλλον του κεράσανε τον καφέ οι γαύροιΑπό ποτε ρε μάγκες παναθηναϊκοί ο Σαλπιγγίδης πίνει fredo capucino στη Πισινα τις Μαρίνα Ζέας στο Πειραιά με ολυμπιακούς .Σήμερα κατά τις 3 ώρα τον πέτυχα εκεί .Μήπως παίζει τίποτα με τον γαύρο ?
βγήκε και η πούτσα τώρα...που ήσουν μωρή χτες που σε έχυναν οι παγουράδες?......έβαζες αλοιφή στον κώλο?.......άντε τρέχα τώρα......
πέστα ρε.....άμα έχουν αρχ΄δια να πάνε στο τηγάνι με ταμπουκά και να το πάρουν...όχι με λέλουδα και μαλακίες.....εκεί θα πέσουν κορμιά....εγώ τάλεγα χθες......
πάντως δε με χαλάει......
Γκέλαρε ο βάζελας τώρα.
Νομίζω ότι με +4 θα έχαναν σίγουρα το παίγνιο.
Ας κερδίσουν εκεί. Μόνο αυτό τους κάνει ομάδα για πρωτάθλημα.
Οι γκέλες είναι μέσα στα φυσιολογικά του ποδοσφαίρου.
ούτως ή άλλως δε δικαιούντο άλλα τρίποντα όπως του Αρη και του Πανιωνίου.
Η 2η κίτρινη κάρτα είναι ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ πλέον για την ενημέρωση αυτών που γράφουν παπαριές...
το είπε εχθές σαφώς ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ Ο Γιάννης ΚΑΡΕΚΑΛΗΣ στο παίγνιο του γάβρου.
αυτό που μου τη σπάει δεν είναι η γκέλα. Είναι ότι ο βάζελος σε κλειστές άμυνες ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Και αυτό θα κάνει κακό αργότερα σε παίγνια που θα κριθεί με μικρούς το πρωτάθλημα.
και ποιον να σου έκανε αλλαγή ρε φιλε ? Ρε ξεκολλάτε με τον προπονητή , ποσο μαλακες είμαστε πιααλλαγές πανικού τύπε ήταν....γιούρια και ότι γίνει.......βα΄ρεθηκα να δίνουμε αβάντα στον γάβρο.....
αλλαγές πανικού τύπε ήταν....γιούρια και ότι γίνει.......βα΄ρεθηκα να δίνουμε αβάντα στον γάβρο.....