Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
είμαιπερίεργος ρε περσόνα ...τι τους λέει στ αποδυτήτρια...παίξτε χαλαρά παιδιά?....αν τους λέει γερά και δεν το κάνουν γιατί δεν τους πηδαέι?.......έχω χάσει την μπάλλα......με την νοοτροπία τους....

Πού είσαι μωρή κολόγρια καί μέ άφηνης μονάχη εδώ μέσα????????????

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μιά ώρα γράφω και βρίζω ρε....εσύ μάλλον πήδιόσουν και δεν έβλεπες...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
έχουμε κλάσει μέντες με σοιλέδη φετφατζίδη ζαιρί και παπαδόπουλο........
τρόμος λέμε.......

ενω εσυ με οικοδομο χριστοδουλοπουλο,σαριεγκι,βυντρα και πετροπουλο εισαι φωτια ε?

η μονη διαφορα ειναι πως εγω εχω καλυτερη ομαδα αλλα μας εισαι κωλοφαρδος που ειναι τραμυματιες

εσυ παντα με βυντρες και σαριεγκηδες επαιζες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είμαιπερίεργος ρε περσόνα ...τι τους λέει στ αποδυτήτρια...παίξτε χαλαρά παιδιά?....αν τους λέει γερά και δεν το κάνουν γιατί δεν τους πηδαέι?.......έχω χάσει την μπάλλα......με την νοοτροπία τους....

έχω καταλήξει....
τα μαλακισμένα παίζουν με απίστευτο άγχος για το πρωτάθλημα. Και αυτοί και ο δεκάπουστας...
εάν δεν χαλαρώσουν ψυχολογικά πρωτάθλημα δεν...
Ποιότητα υπάρχει, είναι κρίμα με αυτό το σύνολο να πάρει το πρωτάθλημα το καφενείο του μπακαλόγατου.....
αυτό που φοβάμαι είναι ο δύσκολος βου γύρος εκτός.......
η γκέλα με την καβάλα όπως φάνηκε ήταν λογική (βλ ΑΕΚ γάβρο).
αλλά με τέτοια πίεση δεν τουε βγαίνει στη στραβή καμμιά φάση. δες σήμερα τι έχασαν....
φρονώ ότι διπλό στους κωλομπαράδες θα απελευθερώσει την ομάδα ψυχολογικά. Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν θα δώσει αέρα ψυχολογικό στην ποιότητα.

για άλλη μια φορά τον πόντο τον έδωσαν οι δύο μεταγραφές του καλοκαιριού.

το μόνο που κρατάω είναι ο αφηνιασμένος βύντρα.....
όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε όταν παλαιότερα πριν ακουμπήσει μπάλλα ακουγε τα εξ αμάξης.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πρέπει ν αφιονιστούν όλοι....να μπούνε μέσα και να φάνε σίδερα....

ωπ...δεκαπούστης έγινε τώρα και γι σένα?....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κάποιες αδερφές έχουν πρόβλημα με την αριθμητική....
ακου με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα....

ααααααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχααχα
ρε τους κωλομπαράδες ούτε να μετρήσουν σωστά δε μπορούν........

:zfuck: :zfuck: :zfuck:
αδερφες που να σε χυνουν στα ματια 13 ολακερα καλοκαιρια δεν εχω ξαναδει....τεσπα να το δεχτω για την οικονομια της συζητησης αλλα αν δεν εχεις καταλαβει υπολογιζω οτι το να εισαι εσυ μπροστα με ΜΟΝΟ 2 ποντους για μενα θα ειναι υγιεινος περιπατος το πρωταθλημα....εν ολιγοις θεωρω οτι δεν προκειτε να αντεξεις (οπως εχει αποδειξει και η ιστορια αλλωστε ) την πιεση του πρωταθλητισμου και την καυτη μου ανασα....θα μου το κανεις δωρο 100%
αν ομως νικησεις(χεχεχεχεχεχε... εδω γελανε) τοτε με 5 ποντακια διαφορα εισαι φαβορι...

Υ.Γ.αφου χτες το πηγαινες καλα ρε παλιομαλακα και ησουνα cool γιατι την ειχες παρει ψιλια την δουλεια σημερα τι επαθες παλι και κανεις μαγκιες;;;;;
τελικα εισαι πολυ ζοχαμα..... :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρέπει ν αφιονιστούν όλοι....να μπούνε μέσα και να φάνε σίδερα....

ωπ...δεκαπούστης έγινε τώρα και γι σένα?....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ όπως ξέρεις πάντα τον θεωρούσα καλό προπονητή.
ο βάζελος σήμερα χάρισε 2 πόντους και λόγω του πούστη του ρεχάλια...
ο κάρα τραυματίας, ο σάλπι πτώμα από την υπερπροσπάθεια, το ίδιο και ο κατσούρ.....

οι κωλομπαράδες δηλώνουν τραυματίες για να μην μπει ο μπακαλόγατος να παίξει και μεις δίνουμε όλη την ομάδα για την κωλοσημαία.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τάλε μην αγχώνεσαι .... τα πτώματα ονειρεύονται περασμένα μεγαλεία......

τότε το είχα διαισθανθεί ότι δεν έχουμε τύχη...
τώρα κάτσε και θα δεις...
και για σήμερα το ίδιο έλεγα, είδες τι έγραφα χθες.......

ραντεβού νεξτ κυριακή... θυμήσου..... θ αρχίσουν κυνήγια στου Ρέντη..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο κάρα τραυματίας, ο σάλπι πτώμα από την υπερπροσπάθεια, το ίδιο και ο κατσούρ.....

οι κωλομπαράδες δηλώνουν τραυματίες για να μην μπει ο μπακαλόγατος να παίξει και μεις δίνουμε όλη την ομάδα για την κωλοσημαία.....
γελαει ο κοσμος μαζι σου....οι τραυματιες του θρυλου που δεν επαιξαν με την εθνικη δεν επαιξαν ουτε χτες....
ξυπνα ειναι ωρα για υπνο....
α.....και   κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............... :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Είναι ευκαιρία να πάρετε το πιο άνετο των τελευταίων ετών πρωτάθλημα σας (λόγω των τραυματισμών μας κυρίως αλλά όχι μόνο) και μαλακίζεστε αγρίως με τα δύο.
Άμα καταφέρετε να το χάσετε δικαιούστε βραβείο

Συνημμένα

• spacer.gif
    spacer.gif
    43 bytes · Εμφανίσεις: 24

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:παρολα αυτα ο Ολλανδος τον εχει  τον μπακαλη,ο Κακος βεβαια θα κοιταξει να το παει στο χ,αλλα αν ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι στο τελειωμα των φασεων δεν γλυτωνουν

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
persona προσεξε μην φας καμμια πουτσα και εξαφανιστεις..σου θυμιζω πως πριν φας την τελευταια σου τεσσαρα ειχε βγαλει παλι γλωσσα.

δες το χαλαρα και μην κανεις μεγαλες δηλωσεις.παιζεις καραισκακη με τον γαμια σου..μην βγαζεις γλωσσα λοιπον

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
persona προσεξε μην φας καμμια πουτσα και εξαφανιστεις..σου θυμιζω πως πριν φας την τελευταια σου τεσσαρα ειχε βγαλει παλι γλωσσα.

δες το χαλαρα και μην κανεις μεγαλες δηλωσεις.παιζεις καραισκακη με τον γαμια σου..μην βγαζεις γλωσσα λοιπον

ελα με τον κώλο...
το γαμιά δεν βλέπω......θύμησέ μου από πότε έχεις να κερδίσεις ντέρμπυ με το βαζελο....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πάντως την Κυριακή που θα σφαχτείτε μεταξύ σας,είναι ευκαιρία για μας να πατήσουμε κορυφή!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom