Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και ποιον να σου έκανε αλλαγή ρε φιλε ? Ρε ξεκολλάτε με τον προπονητή , ποσο μαλακες είμαστε πια   :headbang:
ν άφννε τον νίνη και να μην έβαζε τον χριστό....ο άνθρωπος έχει να παίξει 10 χρόνια.....τι θα ΈΚΑΝΕ...ΚΑΙ ΣΩΣΤΆ ΤΑ ΛΈΕΙ ΠΙΌ ΠΆΝΩ Ο ΣΥΝΆΔΕΛΦΟς...ΒΓΆΛΕ ΑΝΜΥΝΤΙΚΌ....ΜΕ 10 ΠΑΊΖΟΥΝ ΟΙ ΆΛΛΟΙ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βγήκε και η πούτσα τώρα...που ήσουν μωρή χτες που σε έχυναν οι παγουράδες?......έβαζες αλοιφή στον κώλο?.......άντε  τρέχα τώρα......
ΣΕ ποιον απευθυνεσαι καλη μου;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πέστα ρε.....άμα έχουν αρχ΄δια να πάνε στο τηγάνι με ταμπουκά και να το πάρουν...όχι με λέλουδα και μαλακίες.....εκεί θα πέσουν κορμιά....

αυτό λέω τάλε....
θυμήσου το ...
απ το βύντρα θα το βρούνε...
ο λουκάς έχει ψυχολογία δεν ξέρω εάν τον ψεκάζουν νευρομπιόν αλλά είχα να δω τέτοιο τσαμπουκά από βάζελα πολλά χρόνια.

ο καλύτερος του γηπέδου ήταν σήμερα. και το προηγούμενο παίγνιο.......
απίστευτο αυτό που βλέπω με τον τύπο αυτόνανε.....
μου έκανε τρομερή εντύπωση και σήμερα και με την εθνική και στα 2 προηγούμενα ματς.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στις 7 δεν παίζανε ?  :think:
Έχω χάσει τη μπάλα μου φαίνεται...
Ούτε που πήρα χαμπάρι πότε έγινε ο αγώνας ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
[size=15pt]χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω[/size]

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ν άφννε τον νίνη και να μην έβαζε τον χριστό....ο άνθρωπος έχει να παίξει 10 χρόνια.....τι θα ΈΚΑΝΕ...ΚΑΙ ΣΩΣΤΆ ΤΑ ΛΈΕΙ ΠΙΌ ΠΆΝΩ Ο ΣΥΝΆΔΕΛΦΟς...ΒΓΆΛΕ ΑΝΜΥΝΤΙΚΌ....ΜΕ 10 ΠΑΊΖΟΥΝ ΟΙ ΆΛΛΟΙ
δεν έχεις και άδικο , έχει γαμηθεί ο μαλάκας κι αυτός , η Νίνι η Λέτο θα κάνει αλλαγή .Και στο κάτω κάτω με 10 και στο γήπεδο μας τους παίζαμε , δεν έχει δικαιολογία .Εγώ τα έχω με Χριστοδουλόπουλο,Σαλπιγγίδη (άφαντος )και Πετρόπουλο  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην απαντάτε σε αδερφές. καβάλα είστε. αυτοί μιλάνε με το καβλί στον κώλο.

κομπε λες παπαριές...
με τον Μαλεζάνι ήσουνα +4 και έχασες πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλιες εντός με Αρη και Ηρακλή και ΑΕΚ.
το ίδιο και με τον Τεσσέιρο. Απλά εκεί έφαγες και 4 από το υποκατάστημα.  :sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σου είπα...
μόνο μέσα στο τηγάνι κλείνεις σπίτια.... τα άλλα θα τα ρίχνουν οι αδερφές τύπου φραντζέσκο σε διαιτησιες και λοιπές κωλομπαρίστικες παπαριές τους...
Καλύτερα έτσι.
καλως να ερθετε.....θα σας περιμενουμε....οπως παντα....θελετε πρωταθλημα;;;;
κερδιστε μας και παρτε το....μονο ετσι...με οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα ..

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny:Σου πέρασε το χτεσινό εσένα  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω για παρτη μου την κριτικη μου την εκανα χθες...οποιος γουσταρει κοιταει διπλα,γραμμενα ειναι....αν και οντως δεν υπολογιζα οτι θα εισασταν τοσο χεσμανταν σημερα....οποτε μαλλον θα πρεπει να αναθεωρησω,μαλλον βιαστηκα....τελικα δεν τον αντεχετε ΕΣΕΙΣ τον πρωταθλητισμο....βιαστηκα  ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

κομπε λες παπαριές...
με τον Μαλεζάνι ήσουνα +4 και έχασες πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλιες εντός με Αρη και Ηρακλή και ΑΕΚ.
το ίδιο και με τον Τεσσέιρο. Απλά εκεί έφαγες και 4 από το υποκατάστημα.  :sunglasses:
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάποιες αδερφές έχουν πρόβλημα με την αριθμητική....
ακου με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα....

ααααααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχααχα
ρε τους κωλομπαράδες ούτε να μετρήσουν σωστά δε μπορούν........

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

κομπε λες παπαριές...
persona δεν τα θυμασαι καλα με τον μαλεζανι ημουν +3 μετα την νικη με τον γαυρο με το γκολ του τουρκοκυπριου και μετα χ με παοκ χ με αεκ και παπαλα τα πρωταθλημα μεσα σε 8 αγωνες 4 χ ενα γαμηνενο αν ειχαν παρει τοτε το ειχαν παρει
με τεσσειρο και να νικαγαμε το παραρτημα απλα θα κλεγομαστανε εμεις τωρα αντι για την αεκ για τον βαλνερ (70 ο γαυρος 68 η αεκ 66 ο παο τελικη) το πρωταθλημα τοτε το χασαμε στην ξανθη που φαγαμε την 3αρα και ειμασταν πρωτοι τοτε  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
persona δεν τα θυμασαι καλα με τον μαλεζανι ημουν +3 μετα την νικη με τον γαυρο με το γκολ του τουρκοκυπριου και μετα χ με παοκ χ με αεκ και παπαλα τα πρωταθλημα μεσα σε 8 αγωνες 4 χ ενα γαμηνενο αν ειχαν παρει τοτε το ειχαν παρει
με τεσσειρο και να νικαγαμε το παραρτημα απλα θα κλεγομαστανε εμεις τωρα αντι για την αεκ για τον βαλνερ (70 ο γαυρος 68 η αεκ 66 ο παο τελικη) το πρωταθλημα τοτε το χασαμε στην ξανθη που φαγαμε την 3αρα και ειμασταν πρωτοι τοτε  ;)
είχες κάνει γκέλα και με τον άρη πριν το ντέρμπυ.....με μαλακαζάνι.
στο Κας δε θα είχε την ίδια εξέλιξη η υπόθεση εάν πρώτος ήταν ο βάζελας....
τεσπα..... και στη ριζούπολη με +3 ήσουνα......
στη μπάλλα το πρωτάθλημα δεν τελειώνει από την 11η αγωνιστική...
εχεις πολύ δρόμο ακόμη...
έχεις εκτός άρη, παοκ, πανιώνιο.....
εάν φτάσεις 27η αγωνιστική στο ντέμπυ εντός με μισό πόντο μπροστά έχεις πάρει πρωτάθλημα. Απλά πράματα....
Τώρα ναχαμε να λέγαμε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου Τεντέν!!!!!!!!!!! :think: :think:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
μαγκες το θεμα ειναι πως παντα βιαζεστε..

και τωρα καραισκακη

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
μην ασχολείστε με αδερφές.

χώστε τους την πούτσα του Σισέ την άλλη κυριακή και θα τους ξαναδείτε μετά από πολύ καιρό.

......Στο   τηγανι  θα   φανει   αν   αξιζουμε   τον  τιτλο  φετος.........και  δεν  μιλαω  για  αποτελεσμα   ή   για  τρομερη  μπαλα ,  αυτα  ειναι   δευτερευοντα.............περιμενω  να   δω  πως  θα  παιξουν  ,  αν   θα    δωσουν   και  την   ψυχη  τους  ,  θελω  να  δω   αν   το  θελουν  πραγματικα........

Υ.Γ.........για  να  λεμε  και  τα  καλα  ,  τρομερος  ο  Βυντρα  σημερα.......εχει  στειλει   πολυ  κοσμο  με  εγκεφαλικο  και  εμφραγμα  ,  αλλα  σημερα εδειξε   τρομερη  φυσικη κατασταση....    

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
είμαιπερίεργος ρε περσόνα ...τι τους λέει στ αποδυτήτρια...παίξτε χαλαρά παιδιά?....αν τους λέει γερά και δεν το κάνουν γιατί δεν τους πηδαέι?.......έχω χάσει την μπάλλα......με την νοοτροπία τους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom