Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
1)ως ποτε θα σκοραρει ο κατσουρανης/?/?

2)τα ειχα πει για το ματσακι.1-2 προσωπικες ενεργειες αρκουν για τον παο να παρει το ματς.

3)ως ποτε θα τον ξελασπωνει 1 παικτης?

4)ποτε θα αρχισει να σκοραρει σοβαρα ο σισε???

5)ποτε θα βρεθει ο παικτης που θα βγαζει καθετες μπαλιες στον επιθετικο?

6)ποτε θα αγοραστει ο στυλοβατης της αμυνας? ;)

1) γιατί σε χαλάει αυτό; ο Σκόουλς στη Μάντσεστερ το κάνει εδώ και χρόνια
2) διάνα έπεσες: το 1ο γκολ ήταν συνεργασία Νίνη - Κατσουράνη και το 2ο συνεργασία 3 παιχτών
3) όμοια με (1)
4) όταν τον πήραμε, μερικοί έλεγαν ''αυτός θα βάζει γκολ για πλάκα''. εσύ τώρα θες να τα βάζει στα σοβαρά;
5) μου θέλει και κάθετες μπαλιές ο επιθετικός ε; έτσι παίζω κι εγώ σέντερ φορ: να με βγάζουν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και σου βάζω 30 γκολ χαλαρά
6) εδώ θα σου απαντήσει ο περσόνας. τόσα στριπτιζάδικα που έχει γυρίσει, έχει δει ένα σωρό στύλους

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
πανσεραικος - ολυμπιακος 2-0.

τιποτα αλλο.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Το γιουχάισμα έπεσε γιατί όλο το γήπεδο έβλεπε ότι ο καλύτερος παίχτης έως τότε ήταν ο Νίνης. στο καφενείο που έβλεπα τον αγώνα, όλοι, βάζελοι και μη, συμφώνησαν σε αυτό. όπως ξέρεις, οι επιθετικοί γενικά κάνουν πολλές λάθος πάσες. αν ήταν όλες σωστές, θα έμπαιναν 20 γκολ σε κάθε αγώνα. απλά εσύ είσαι προκατειλημμένος και βλέπεις μόνο τα στραβά τού παίχτη.  
και οι γαύροι γιούχαραν τον Κετσπάγια παρόλο που ήταν αήττητος και τους έβαλε και στους ομίλους και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Βαλβέρδε που πέρσι τους άφησε εκτός ομίλων. καθυστερημένοι κι αυτοί ε;
Περα απ τα γιουχαρισματα ειναι ολοφανερα οτι υπαρχει μια μεγαλη μεριδα που δεν θελει τον προπονητη, χωρις να υπολογισουν τις συνεπειες  και αυτο ενισχυεται και μεσω του συγκεκριμενου εντυπου τυπου (μια οι δηλωσεις του στρατηγου, μετα του εντοι και τωρα αυτες του βοηθου). Ολα αυτα δεν ειναι τυχαια και πιστευω δημιουργουν ασχημο κλιμα στην ομαδα.
Πιστευω οτι στη μεριπτωση μας εν συγκριση με τους γαυρους που εδιωξαν τον κετσπαγια(ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ) δεν θα λειτουργισει το ιδιο καλα η αλλαγη προπονητη, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
Ας μην γκρινιαζουμε κι ας ενισχυουμε την ομαδα μας κι ας αφησουμε τους κορνεδες και τις γιουχες για αλλους  ;)

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και κλαμα οι καριολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
3-1 τελικα...τα πηρε τα παπαρια μου ο σιχαμενος! οταν δεν παιζεις ποτε κατι που να θυμιζει ποδοσφαιρο κ η φυσικη κατασταση ειναι για γελια δεν γινεται να μη γκελαρεις! κ εμεις δεν βλεπομαστε αλλα αυτοι ειναι ακομα πιο τραγικοι κ τοσο καιρο πανε με γιομες , ηρωισμους κ κωλο.κ μετα μας λενε η ψυχη του πρωταθλητη και ο πυρινος κοσμος του θρυλου.σας γαμησε ο λεοζινιο τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καποιοι περυσι κοροιδευαν...
πανσεραικος μια χαρα ομαδα...ειχε φανει κ περσυ! αλλα τα χειρουργεια που περασε δεν τα εχει αναφερει κανενας.αλλος επρεπε να μεινει στην κατηγορια... >:(

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πανσεραικος μια χαρα ομαδα...ειχε φανει κ περσυ! αλλα τα χειρουργεια που περασε δεν τα εχει αναφερει κανενας.αλλος επρεπε να μεινει στην κατηγορια... >:(

λίγα με το Λεβαδειακό, μη χεστούμε

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κομποτη μου, κομποτη μου...  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και οι γαύροι γιούχαραν τον Κετσπάγια παρόλο που ήταν αήττητος και τους έβαλε και στους ομίλους και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Βαλβέρδε που πέρσι τους άφησε εκτός ομίλων. καθυστερημένοι κι αυτοί ε;

ελα ρε μεγάλε;
ρητορική η ερώτηξις έτσι;
είναι μαλάκες οι αγλλοι που κρατάνε προπονητές δεκαετίες
είναι μαλάκες που κράτησαν τον Τσίχλα μετά τα 4 παστέλια
είναι μαλάκες που δε διώχνουν τον Βενγκέρ επειδή δεν παιρνει πρωτάθλημα κάθε χρόνο.

Ολοι μαλάκες είναι.
Εχουμε αλλάξει ήση 6 προπονητές στην Σούπερ Λιγκ από την 8η αγωνιστική και με ρωτάς εάν είναι καθυστερημένοι;
θες απάντηση;
ε δες τη βαθμολογία της χώρας σου και των ομάδων σου στην ΟΥΕΦΑ.

με οτν Νίνη δεν είμαι προκατειλημμένος. Απλά έχω βαρεθεί τους μαιντανούς που νομίζουν πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κερδίζεις τίτλους με τον Ελ Σιντ και τον Κολοκοτρώνη.
Ακόμα και η Μαν Γιου του Ρονάλντο το έχασε το τσου λου πέρσι.
απλά πράματα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ελα ρε μεγάλε;
ρητορική η ερώτηξις έτσι;
είναι μαλάκες οι αγλλοι που κρατάνε προπονητές δεκαετίες
είναι μαλάκες που κράτησαν τον Τσίχλα μετά τα 4 παστέλια
είναι μαλάκες που δε διώχνουν τον Βενγκέρ επειδή δεν παιρνει πρωτάθλημα κάθε χρόνο.

Ολοι μαλάκες είναι.
Εχουμε αλλάξει ήση 6 προπονητές στην Σούπερ Λιγκ από την 8η αγωνιστική και με ρωτάς εάν είναι καθυστερημένοι;
θες απάντηση;
ε δες τη βαθμολογία της χώρας σου και των ομάδων σου στην ΟΥΕΦΑ.

με οτν Νίνη δεν είμαι προκατειλημμένος. Απλά έχω βαρεθεί τους μαιντανούς που νομίζουν πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κερδίζεις τίτλους με τον Ελ Σιντ και τον Κολοκοτρώνη.
Ακόμα και η Μαν Γιου του Ρονάλντο το έχασε το τσου λου πέρσι.
απλά πράματα.

έχω βαρεθεί αυτά τα παραδείγματα των αγγλικών ομάδων. αν είναι, ας πάρουν εμένα προπονητή κι ας με κρατήσουν 10 χρόνια μπας και φέρω αποτέλεσμα. στην Ισπανία και στην Ιταλία που αλλάζουν συνέχεια οι προπονητές είναι χαμηλά στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ; επιπλέον, το θέμα σου αυτήν τη στιγμή είναι να ανέβει η χώρα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ;
σχετικά με τον Νίνη, δεν είπε κανείς ότι είναι ο σωτήρας. είπα απλά ότι στον συγκεκριμένο αγώνα έπαιζε καλύτερα από τους άλλους

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
συμφωνω σαυτο τυπε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τον κυλοτα στην αρσεναλ τον εχουν πολλα χρονια

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Και συμπληρωνω περι του προπονητη...... ...εδω εχουν περασει κατι μπακε και κατι σκαζνι απ τον παγκο και τετοιο πολεμο δεν τους κανανε οι δημοσιοκαφροι, με τον κατε εχουν φαγωθει γιατι τους παει κοντρα.
Βαζουν τον εγωισμο τους ή οτι αλλα συμφεροντα παιζονται  μην υπολογιζοντας τις αμεσες επιπτωσεις(αντιο πρωταθλημα)

Δεν υποστηριζω οτι ο κατε εχει κανει παντα σωστες επιλογες, αλλα οχι και να φυγει εδω και τωρα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και συμπληρωνω περι του προπονητη...... ...εδω εχουν περασει κατι μπακε και κατι σκαζνι απ τον παγκο και τετοιο πολεμο δεν τους κανανε οι δημοσιοκαφροι, με τον κατε εχουν φαγωθει γιατι τους παει κοντρα.
Βαζουν τον εγωισμο τους ή οτι αλλα συμφεροντα παιζονται  μην υπολογιζοντας τις αμεσες επιπτωσεις(αντιο πρωταθλημα)

Δεν υποστηριζω οτι ο κατε εχει κανει παντα σωστες επιλογες, αλλα οχι και να φυγει εδω και τωρα!
τυπε νομιζω οτι σε αυτο συμφωνουμε ολοι ακομα και αυτοι που δεν γουσταρουν 10κατε,αλλα γιατι δημιουργουμε θεμα ενω δεν υπαρχει,ασε τι γραφουν οι εφημεριδες,ο προπονητης θα κριθει στο τελος,εδω δεν τον διωξανε περισυ θα τον διωξουν φετος? :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

τι κόντρα τούς πάει ο ΤενΚάτε ρε φίλε; όταν βγαίνει και λέει ''δεν μου αρέσει ο Μέλμπεργκ, θα πάρω σέντερ μπακ που να κάνει και  παιχνίδι'' και φέρνει τον Μπιέρσμιρ, ε πώς να μην τον κράξουν οι δημοσιογράφοι; με τέτοιες μαλακίες και οι πέτρες τον κοροϊδεύουν, οι δημοσιογράφοι θα τον αφήσουν; ούτε κι εγώ είπα ποτέ να φύγει εδώ και τώρα. το Μάη έπρεπε να φύγει. όπως λες, έχουν περάσει χοντροί μαλάκες από τον πάγκο. αλλά οι μαλακίες τούτου εδώ παραείναι χοντρές

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχω βαρεθεί αυτά τα παραδείγματα των αγγλικών ομάδων. αν είναι, ας πάρουν εμένα προπονητή κι ας με κρατήσουν 10 χρόνια μπας και φέρω αποτέλεσμα. στην Ισπανία και στην Ιταλία που αλλάζουν συνέχεια οι προπονητές είναι χαμηλά στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ; επιπλέον, το θέμα σου αυτήν τη στιγμή είναι να ανέβει η χώρα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ;
σχετικά με τον Νίνη, δεν είπε κανείς ότι είναι ο σωτήρας. είπα απλά ότι στον συγκεκριμένο αγώνα έπαιζε καλύτερα από τους άλλους

ρε πλάκα μου κάνεις;
πες μου το μέσο χρόνο παραμονής προπονητή στην Ιταλία, Ισπανία στις ομάδες πρωταθλητισμού και τον αντίστοιχο στην Ελλάδα.....

Ισπανία και Ιταλία οι προπονητές κάθονται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μίνιμουμ 2 χρόνια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι κόντρα τούς πάει ο ΤενΚάτε ρε φίλε; όταν βγαίνει και λέει ''δεν μου αρέσει ο Μέλμπεργκ, θα πάρω σέντερ μπακ που να κάνει και  παιχνίδι'' και φέρνει τον Μπιέρσμιρ, ε πώς να μην τον κράξουν οι δημοσιογράφοι; με τέτοιες μαλακίες και οι πέτρες τον κοροϊδεύουν, οι δημοσιογράφοι θα τον αφήσουν; ούτε κι εγώ είπα ποτέ να φύγει εδώ και τώρα. το Μάη έπρεπε να φύγει. όπως λες, έχουν περάσει χοντροί μαλάκες από τον πάγκο. αλλά οι μαλακίες τούτου εδώ παραείναι χοντρές

ρε πλάκα μου κάνεις;
πάμε Μπάρτσα είμαι μέσα και παίζει ζώνη ψηλά και τρώει 4, βάζει στη Σεβίλλη τον Εκι αμυντικό χαφ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
Α είχες και αυτόν τον απίστευτο μαλάκα που δεν άλλαζαν πάσα στο μισό μέτρο....

Στον πάγκο της Νοτς Κάουντι (ομάδα 4ης κατηγορίας στην Αγγλία) θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χανς Μπάκε, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από την επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε πλάκα μου κάνεις;
πες μου το μέσο χρόνο παραμονής προπονητή στην Ιταλία, Ισπανία στις ομάδες πρωταθλητισμού και τον αντίστοιχο στην Ελλάδα.....

Ισπανία και Ιταλία οι προπονητές κάθονται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μίνιμουμ 2 χρόνια.

ωραία. βλέπω ότι η Μπάρτσα έχει αλλάξει 6 προπονητές σε αυτήν την 10ετία, η Ρεάλ 5, η δε Μίλαν πριν λίγα χρόνια έδιωχνε τον Σάκι και έπαιρνε τον Καπέλο και μετά από 2-3 χρόνια ξανάπαιρνε τον Σάκι και μετά πάλι τον Καπέλο. ωραία σταθερότητα ε;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε πλάκα μου κάνεις;
πάμε Μπάρτσα είμαι μέσα και παίζει ζώνη ψηλά και τρώει 4, βάζει στη Σεβίλλη τον Εκι αμυντικό χαφ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
Α είχες και αυτόν τον απίστευτο μαλάκα που δεν άλλαζαν πάσα στο μισό μέτρο....

Στον πάγκο της Νοτς Κάουντι (ομάδα 4ης κατηγορίας στην Αγγλία) θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χανς Μπάκε, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από την επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

γιατί κάνω πλάκα; δεν έγραψα ότι όλοι έκαναν μαλακίες; ειδικά ο Μπάκε ήταν τελείως για τον πούτσο. θες όμως να αρχίσω να αραδιάζω μαλακίες του ΤενΚάτε να μας πάρει το πρωί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom