Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραία. βλέπω ότι η Μπάρτσα έχει αλλάξει 6 προπονητές σε αυτήν την 10ετία, η Ρεάλ 5, η δε Μίλαν πριν λίγα χρόνια έδιωχνε τον Σάκι και έπαιρνε τον Καπέλο και μετά από 2-3 χρόνια ξανάπαιρνε τον Σάκι και μετά πάλι τον Καπέλο. ωραία σταθερότητα ε;

ρε αντονιολίαση κολλήσατε όλοι;
συγκριτικά με μας δε μιλάμε;
πότε πρόλαβε ο μαλάκας ο γάβρος να αποφασίσει ότι ο Κετσπάγιας δεν του κάνει;
ο Βαλβίδας με τα 3 από τον καράφλα ήταν προπονηταράς.
ο Κετσπάγιας έφυγε αήττητος ως ανύπαρκτος.
ο μακαλόγατος θα φύγει ως τι;

δε γαμιέστε σ αυτή τη χώρα λέω γω;

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
επρεπε να ειχαμε ντουσαν..με αυτο το υλικο θα εκανε παπαδες...ο δεκαγατος εφαγε εντοι, κλειτον και θα φαει λετο...μονο τους αμπαλους θελει γμτο μου...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ασε μας μορε με τον ταβερνιαρη..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
περσόνα....απο ΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ είσαι?....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επρεπε να ειχαμε ντουσαν..με αυτο το υλικο θα εκανε παπαδες...ο δεκαγατος εφαγε εντοι, κλειτον και θα φαει λετο...μονο τους αμπαλους θελει γμτο μου...
κουαξ κουαξ
εεεεε ερχεταιιιιι
:2funny:

Συνημμένα

• kourkouti--bajevic-frog.jpg
    kourkouti--bajevic-frog.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες τα στο Ζιοβάνι αυτά

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε αντονιολίαση κολλήσατε όλοι;
συγκριτικά με μας δε μιλάμε;
πότε πρόλαβε ο μαλάκας ο γάβρος να αποφασίσει ότι ο Κετσπάγιας δεν του κάνει;
ο Βαλβίδας με τα 3 από τον καράφλα ήταν προπονηταράς.
ο Κετσπάγιας έφυγε αήττητος ως ανύπαρκτος.
ο μακαλόγατος θα φύγει ως τι;

δε γαμιέστε σ αυτή τη χώρα λέω γω;

χαχαχαχα... καλά ρε, τι ικανότητα είναι αυτή να ξεγλιστράς; πριν δεν έγραψες ότι σε Ιταλία και Ισπανία κάθονται μίνιμουμ 2 χρόνια κι αν δεν γίνει αυτό είναι εξαίρεση; κι εγώ σου έδειξα ότι η εξαίρεση είναι να κάθονται πολλά χρόνια ενώ ο κανόνας είναι μάξιμουμ 2. και κάθομαι και γουγκλάρω και βλέπω ότι τα πράματα είναι ακόμα χειρότερα: η Γιούβε στην τρέχουσα 10ετία έχει αλλάξει 6 προπονητές, η Ίντερ άλλους 6 (το 1999 είχε αλλάξει 3 προπονητές την ίδια χρονιά). δεν γαμιούνται οι Ιταλοί και οι Ισπανοί λέω εγώ. ζήτω οι Άγγλοι και Γερμανοί.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχα... καλά ρε, τι ικανότητα είναι αυτή να ξεγλιστράς; πριν δεν έγραψες ότι σε Ιταλία και Ισπανία κάθονται μίνιμουμ 2 χρόνια κι αν δεν γίνει αυτό είναι εξαίρεση; κι εγώ σου έδειξα ότι η εξαίρεση είναι να κάθονται πολλά χρόνια ενώ ο κανόνας είναι μάξιμουμ 2. και κάθομαι και γουγκλάρω και βλέπω ότι τα πράματα είναι ακόμα χειρότερα: η Γιούβε στην τρέχουσα 10ετία έχει αλλάξει 6 προπονητές, η Ίντερ άλλους 6 (το 1999 είχε αλλάξει 3 προπονητές την ίδια χρονιά). δεν γαμιούνται οι Ιταλοί και οι Ισπανοί λέω εγώ. ζήτω οι Άγγλοι και Γερμανοί.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μισό...... Η Γιούβε του Καλτσιόπολις είναι σημείο αναφοράς;
Και ξαναλέω γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες καλά...
ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κατσουράνης: "Αδικη η κριτική σε Τεν Κάτε"
Δημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2009 16:29

PrintFacebookΜοιράσου το Στο πλευρό του Χενκ Τεν Κάτε τάχθηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Έλληνας μέσος χαρακτήρισε άδικη την κριτική που δέχεται ο Ολλανδός προπονητής.

Στο πλευρό του Χενκ Τεν Κάτε τάχθηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Ελληνας μέσος χαρακτήρισε άδικη την κριτική που δέχεται ο Ολλανδός προπονητής.

Ο διεθνής μέσος μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" αναφέρθηκε στη δική του παραγωγικότητα στο πρωτάθλημα καθώς και στα όσα λέγονται και γράφονται για την απόδοσή του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε για το Τριφύλλι ο Κώστας Κατσουράνης:

- Το πού αποδίδει την υψηλή παραγωγικότητά του φέτος:

«Παίζω λίγο πιο μπροστά σε σχέση με το παρελθόν. Δεν έχει αλλάξει πολύ η θέση μου. Το να έχεις πίσω σου ένα αμυντικό χαφ, όπως έχουμε εμείς τον Ζιλμπέρτο, είναι πολύ σημαντικό. Μου δίνει ελευθερία κινήσεων. Η θέση που παίζω τώρα, δεξιά από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, μου ταιριάζει πιο πολύ από όλες. Εκεί έπαιζα στην αρχή στην Μπενφίκα, αλλά και πολλές φορές στο παρελθόν στην ΑΕΚ. Τα γκολ είναι και αποτέλεσμα δουλειάς. Στην προπόνηση προσπαθείς να δουλεύεις κάποια πράγματα. Προσπαθούμε να παίζουμε την μπάλα με τη μία και να ξέρουμε πού θα είναι ο συμπαίκτης μας ανά πάσα στιγμή. Αυτό έγινε στο δεύτερο γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Σισέ με είχε δει κι έκανε την πάσα».

- Τα όσα λέγονται ότι η ομάδα του δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο:

«Η κουβέντα για το τι ποδόσφαιρο παίζει κάθε ομάδα είναι μόνο για να τη λέμε. Γίνεται πάντα. Είναι υποκειμενικό, όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Για ξεκίνημα της χρονιάς και για καινούργια ομάδα, ο Παναθηναϊκός πάει καλά. Προσπαθούμε να μην δεχτούμε γκολ και με την ποιότητα της ομάδας μπορούμε να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Κι αυτό είναι που μετρά, οι βαθμοί. Αλλιώς βλέπει ο κόσμος τα πράγματα και αλλιώς ο ποδοσφαιριστής. Το συναίσθημα της νίκης είναι τεράστιο. Όταν έχεις νικήσει νιώθεις υπέροχα, είτε με την ομάδα σου είτε με την Εθνική».

- Την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού:

«Άμυνα δεν παίζει μόνο η αμυντική γραμμή, αλλά όλη η ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να αμυνόμαστε όλοι μαζί. Είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά έχουμε βελτιωθεί. Σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, όταν δεν δέχεσαι γκολ, έχεις τη δυνατότητα να παίρνεις τους βαθμούς που θέλεις».

- Την κριτική στον Χενκ Τεν Κάτε:

«Υπάρχει κριτική που είναι άδικη εναντίον του. Προσπαθεί καθημερινά να δώσει στην ομάδα αυτοπεποίθηση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, και το έχει καταφέρει. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και το βγάζει σε κάθε ματς. Είναι αστείο να λέμε αν ξέρει ποδόσφαιρο με τις παραστάσεις που έχει. Ένας προπονητής πρέπει να μένει αρκετό διάστημα για να μπορούμε να τον κρίνουμε. Ανέκαθεν ήμουν αυτής της άποψης. Για να είναι πετυχημένος, πέρα από τις ικανότητες, πρέπει να ταιριάζει και στη φιλοσοφία της ομάδας».

- Τον Σωτήρη Νίνη και την εξέλιξή του:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσει, αλλά θα το κάνει μέσα από τα παιχνίδια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τα πάντα για να κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να τον πω ακόμη ολοκληρωμένο, αλλά ούτε και ταλέντο, αφού παίζει πολύ ώριμα για την ηλικία του και μαζί με τον Παπασταθόπουλο και τον Μήτρογλου θεωρώ πως έχουν προοπτικές για μεγάλη καριέρα».
- Την πίεση για το αποτέλεσμα που υπάρχει στην Ελλάδα:

«Στην Πορτογαλία είναι πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πρωτεύον, δεν υπάρχει φανατισμός. Υπάρχει πίεση, αλλά όχι σε σημείο που αν χάσεις να φοβάσαι πως θα έρθουν οι οπαδοί και θα τα σπάσουν όλα. Εδώ υπάρχει τεράστια πίεσ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μισό...... Η Γιούβε του Καλτσιόπολις είναι σημείο αναφοράς;
Και ξαναλέω γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες καλά...
ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ

καλά μόνο τη Γιούβε είδες; 5 ομάδες έγραψα.
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ 10ΕΤΙΑ Ή ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom