Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χεσμένο τον έχω τον κάθε νίνη......μπορεί η ομάδα να πάιξει καλλίτερα.....πιστεύω ότι με άλλο κόουτς αυτό θα γινότανε......

καααααλάαααααα

έχετε πλάκα....

η ομάδα έχει σε 8 παίγνια 22 πόντους, έχει κερδίσει 3 ντέρμπυ, είναι αήττητη, έχει χάσει μόνο 2 βαθμούς εκτός, έχει παίξει με όλες τις ομάδες πάνω από τη μέση πλην του συνπρωτοπόρου και του Πανιώνιου και μου μιλάτε για αλλαγή προπονητή....

ΟΚ...
και το ΠΑΣΟΚ με άλλο αρχηγό θεωρώ ότι θα κέρδιζε με πάνω από 10 πόντους διαφορά.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εκτός απ τα γκόλ δεν υπήρχε ρε στο παίγνιο.....απλά τπου βγήκαν εκει.....μ αρέσει αλλά είναι  λίγο ντεφορμέ τελευταία...
Μάθε μπαλίτσα ρε...ακούς εκεί εκτός από τα γκολ δεν υπήρχε στο γήπεδο... ε ναι αμα το μάτι σου είναι συνέχεια στα καραγκιοζιλίκια του Τυπάρα που να δεις τον Κατσουράνη στο γήπεδο...χαλβά ε χαλβά!!! :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μάθε μπαλίτσα ρε...ακούς εκεί εκτός από τα γκολ δεν υπήρχε στο γήπεδο... ε ναι αμα το μάτι σου είναι συνέχεια στα καραγκιοζιλίκια του Τυπάρα που να δεις τον Κατσουράνη στο γήπεδο...χαλβά ε χαλβά!!! :2funny:
αμυγδάλου παρακαλώ......

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καααααλάαααααα

έχετε πλάκα....

η ομάδα έχει σε 8 παίγνια 22 πόντους, έχει κερδίσει 3 ντέρμπυ, είναι αήττητη, έχει χάσει μόνο 2 βαθμούς εκτός, έχει παίξει με όλες τις ομάδες πάνω από τη μέση πλην του συνπρωτοπόρου και του Πανιώνιου και μου μιλάτε για αλλαγή προπονητή....

ΟΚ...
και το ΠΑΣΟΚ με άλλο αρχηγό θεωρώ ότι θα κέρδιζε με πάνω από 10 πόντους διαφορά.....
:rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
χρειαζόταν να μας το πεί.... δεν το βλέπαμε...
απορώ οι μαλάκες που πλήρωσαν εισιτήριο και γιουχάρισαν τι σκατά μπάλλα πάνε και βλέπουν.

Αει γαμήδια ρε αντιονίονηδες.

sorry και στον υπνο σου με ονειρευεσαι.. :2funny: σιγα μη κατσω να ασχοληθω ολο το σαβατοκυριακο με τα αθλητικα.

μονο καμμενοι σαν κι εσενα το κανουν.

μολις γυρισα μετα απο μια βραδια απιθανου σεξ με μια 23χρονη πανεμορφη οικονομολογο..

τα κρεβατια στο κρεολη hotel αναστεναξαν..

ελπιζω να μην ζηλεψεις παλι μικρουλη. ;)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ρε παίχτη εσύ μια μουνάρα από το παιδαγωγικό δεν γαμούσες?Τι διάολο τις πήρες όλες σβάρνα?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ρε παίχτη εσύ μια μουνάρα από το παιδαγωγικό δεν γαμούσες?Τι διάολο τις πήρες όλες σβάρνα?

πες μου τωρα οτι προσβαλεται η ηθικη σου!

δεν ειμαι παντρεμενος ξερεις.

φιλε σαφηνω,γιατι με ξεζουμισε στο κρεβατι. δεν εχω δυναμεις για σχολια. :'(

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Όχι ρε σιγά το πράγμα.Η ηθική μου δεν προσβάλλεται εύκολα.Αν τις παίρνεις όλες αμπάριζα μαγκιά σου.Απλά έχω παρατηρήσει ότι συχνά πυκνά αναφέρεις για τις σούπερ μουνάρες που γαμάς.Άντε καληνύχτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι ρε σιγά το πράγμα.Η ηθική μου δεν προσβάλλεται εύκολα.Αν τις παίρνεις όλες αμπάριζα μαγκιά σου.Απλά έχω παρατηρήσει ότι συχνά πυκνά αναφέρεις για τις σούπερ μουνάρες που γαμάς.Άντε καληνύχτα.

Ξέρει καλή μπάλλα γι αυτόν τον προτιμάνε.
Κανει και μεταπτυχιακό για να πάρει μόρια για το ΑΣΕΠ.
είναι και μέλος της ΚΝΕ.
Μιλάμε για ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ.
ΟΠΤΑΣΙΑ.
Σπίτι βέβαια δεν εχει στα 30 να γαμήσει και περιφέρεται σε ξενοδοχεία βου διαλογής ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ...
Αυτός και ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ γαμούσαν και γαμάνε μόνο.

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΑΝΤΟΝΙΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μετά από ολιγοήμερη αποχή, ας γράψω κι εγώ τις μαλακίες μου:
- Ο Καραγκούνης πολύ σπασαρχίδας: δεν μπορεί να φτάσει την μπάλα στην περιοχή στα κόρνερ, στα φάουλ δεν μπορεί να την περάσει από το τείχος (κι ας το βάζει ο ρέφερι στα 10 μέτρα) και για να περάσει την γραμμή του κέντρου του παίρνει όσο έπαιρνε στον καρβουνιάρη να κάνει τη διαδρομή Αθήνα - Αλεξανδρούπολη. τελικά η μόνη χρησιμότητά του είναι μήπως βρει χώρο να πιάσει κάνα ξερό σουτ
- Ο Ζιλμπέρτο έχει γίνει πολύ καλός
- Ο Σισέ... τα γνωστά
- Ο Κατσουρ ειδικά χτες, εκτός από τα γκολ, δεν έκανε καλό παιχνίδι: πολλές λάθος πάσες και αμυντικά μέτριος (έριξε και και κάτι καλές κλωτσιές, αν δεν είδατε)
- Ο Νίνης ήταν εκ των κορυφαίων χτες. οκ, έκανε και τις μαλακιούλες του, αλλά εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι μόνο αυτός ξέρει να βγάζει σέντρες. απορώ γιατί ο Τεν Κάτε δεν τραβάει το αυτί του Καραγκούνη να αφήσει κανένα στημένο στον Νίνη. κατανοώ τον κόσμο που αποδοκίμασε την αλλαγή. όταν βγάζεις τον καλύτερο παίχτη, θα τα ακούς. που να ξέρει ο άλλος ότι ο παίχτης είναι κρυωμένος;
- Πού είναι ο Λέτο... οέο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μετά από ολιγοήμερη αποχή, ας γράψω κι εγώ τις μαλακίες μου:
- Ο Καραγκούνης πολύ σπασαρχίδας: δεν μπορεί να φτάσει την μπάλα στην περιοχή στα κόρνερ, στα φάουλ δεν μπορεί να την περάσει από το τείχος (κι ας το βάζει ο ρέφερι στα 10 μέτρα) και για να περάσει την γραμμή του κέντρου του παίρνει όσο έπαιρνε στον καρβουνιάρη να κάνει τη διαδρομή Αθήνα - Αλεξανδρούπολη. τελικά η μόνη χρησιμότητά του είναι μήπως βρει χώρο να πιάσει κάνα ξερό σουτ
- Ο Ζιλμπέρτο έχει γίνει πολύ καλός
- Ο Σισέ... τα γνωστά
- Ο Κατσουρ ειδικά χτες, εκτός από τα γκολ, δεν έκανε καλό παιχνίδι: πολλές λάθος πάσες και αμυντικά μέτριος (έριξε και και κάτι καλές κλωτσιές, αν δεν είδατε)
- Ο Νίνης ήταν εκ των κορυφαίων χτες. οκ, έκανε και τις μαλακιούλες του, αλλά εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι μόνο αυτός ξέρει να βγάζει σέντρες. απορώ γιατί ο Τεν Κάτε δεν τραβάει το αυτί του Καραγκούνη να αφήσει κανένα στημένο στον Νίνη. κατανοώ τον κόσμο που αποδοκίμασε την αλλαγή. όταν βγάζεις τον καλύτερο παίχτη, θα τα ακούς. που να ξέρει ο άλλος ότι ο παίχτης είναι κρυωμένος;
- Πού είναι ο Λέτο... οέο;

Που ήταν ο Νίνης... οέο;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ξέρει καλή μπάλλα γι αυτόν τον προτιμάνε.
Κανει και μεταπτυχιακό για να πάρει μόρια για το ΑΣΕΠ.
είναι και μέλος της ΚΝΕ.
Μιλάμε για ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ.
ΟΠΤΑΣΙΑ.
Σπίτι βέβαια δεν εχει στα 30 να γαμήσει και περιφέρεται σε ξενοδοχεία βου διαλογής ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ...
Αυτός και ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ γαμούσαν και γαμάνε μόνο.

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΑΝΤΟΝΙΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ζηλια........................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κοιτα να δεις που οταν γαμαω πεφτει ψυχολογικα ο περσονας.δεν το περιμενα.

τι στεναχωριεσαι ρε? εσυ εχεις το πληκτρολογιο!! τους γαμας ολους απο κει.. :2funny: :2funny:

υγ. κατι εχεις εσυ με το ασεπ δεν εξηγειται οτι  το αναφερεις συνεχεια.. μαλλον κατα της αξιοκρατιας... :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Έχει τον τρόπο του ο Κατσουράνης (VIDEO)

Μπορεί το καλοκαίρι η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό να μην έτυχε της ενθουσιώδους υποδοχής που έτυχε εκείνη του Ζιμπρίλ Σισέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι χαμογέλασαν στο άκουσμα της.
Έχει τον τρόπο του ο Κατσουράνης Τώρα, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές, ο Κώστας Κατσουράνης έχει αποδείξει σε όλους ότι αποτελεί λίρα εκατό για τους πράσινους και έχει εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα για την ομάδα. Κι όλα αυτά έχοντας σκοράρει έξι γκολ στην Σούπερ Λίγκα και ένα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό είναι, ίσως, και το σημαντικότερο όλων. Αν και μέσος ο Έλληνας διεθνής έχει καταφέρει να πετύχει πολύτιμα τέρματα δίνοντας σημαντικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα και όντας πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα αν παρατηρήσει κανείς και τον τρόπο που τα σημειώνει θα δει ότι μόνο τυχαία δεν έρχονται. επιχειρούμε μία ανάλυση του τρόπου που ο Κώστας Κατσουράνης κινείται στο γήπεδο έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα στον κατάλληλο τόπο για να σκοράρει. Αγαπημένη του κίνηση η παρουσία στο πρώτο δοκάρι.

Παναθηναϊκός - Σπάρτα

Ο Έλληνας μέσος ακολουθεί την αντεπίθεση των πράσινων και με κίνηση που διδάσκεται σε όλους τους επιθετικούς βρίσκεται στο σημείο του πέναλτι. Εκεί που του στέλνει την μπάλα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ως οφείλει, για να κάνει το 2-0. ;) ;) ;) ;)

Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Από κόρνερ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο “Κατσούρ” κινείται στο πρώτο δοκάρι και ανάμεσα σε δύο αντιπάλους θα πιάσει την κεφαλιά για το 1-0. Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται ότι είναι η αγαπημένη του καθώς με τον ίδιο τρόπο θα πετύχει κι άλλα γκολ.

Παναθηναϊκός - Άρης

Γκολ αλά Σπάρτα. Ο Ελληνας μέσος βρίσκεται, αυτή την φορά στη μικρή περιοχή κοντά στο πρώτο δοκάρι. Το νικητήριο 2-1 είναι εύκολη υπόθεση. Ακόμα, πάντως, και στο πρώτο πράσινο γκολ, ο Κατσουράνης είναι αυτός που μπερδεύει τον Αμπρέου, στο πρώτο δοκάρι, και τον αναγκάζει να πετύχει αυτογκόλ.

Παναθηναϊκός - Λάρισα

Ενδεχομένως, το πιο ωραίο γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα. Η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά-ψαράκι που κάνει έξω από την περιοχή, είναι ξεκάθαρο δείγμα ποδοσφαιριστής ευφυίας.

Καβάλα - Παναθηναϊκός

Στο αγαπημένο του πρώτο δοκάρι, ο Κώστας Κατσουράνης εκμεταλλεύεται την αμυντική ολιγωρία και το κενό που βρίσκει για να μειώσει το σκορ, έπειτα από την συρτή μπαλιά του Νίνη.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (1ο γκολ)

Η άμυνα του ΠΑΟΚ έχει το μυαλό της στον Ζιμπρίλ Σισέ κι όχι στον Κώστα Κατσουράνη που βρίσκεται αφύλακτος στην καρδιά της περιοχής του Χαλκιά και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (2ο γκολ)

Εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών του Παναθηναϊκού με αποδέκτη τον διεθνή μέσο, ο οποίος κάνει και πάλι την αγαπημένη του κίνηση στο πρώτο δοκάρι και με βολέ κάνει το 2-1 για το Τριφύλλι.

ως ποτε θα σκοραρει ο κατσουρανης/?/?

τα ειχα πει για το ματσακι.1-2 προσωπικες ενεργειες αρκουν για τον παο να παρει το ματς.

ως ποτε θα τον ξελασπωνει 1 παικτης?

ποτε θα αρχισει να σκοραρει σοβαρα ο σισε???

ποτε θα βρεθει ο παικτης που θα βγαζει καθετες μπαλιες στον επιθετικο?

ποτε θα αγοραστει ο στυλοβατης της αμυνας? ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υγ. κατι εχεις εσυ με το ασεπ δεν εξηγειται οτι  το αναφερεις συνεχεια.. μαλλον κατα της αξιοκρατιας... :2funny: :2funny: :2funny:

αααααχαχαχαχαχαχαχαχα

κλάαααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

«Παγώνουν» όλες οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ που προκηρύχθηκαν μετά τις 4 Οκτωβρίου, μέχρι να κατατεθεί στη Βουλή σχετική νομοθετική ρύθμιση μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, σε συνάντησή του με δημοσιογράφους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom