apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γαμησετα τυπεΤι λες τώρα ρε μεγάλε...
Ούτε σε τοπικά δε γίνονται αυτά. :S
καταντια
γαμησετα τυπεΤι λες τώρα ρε μεγάλε...
A1 Σου λεει μεταΤι λες τώρα ρε μεγάλε...
χεσμένο τον έχω τον κάθε νίνη......μπορεί η ομάδα να πάιξει καλλίτερα.....πιστεύω ότι με άλλο κόουτς αυτό θα γινότανε......
O Tαλως είναι μια κατηγορία μόνος του...γι'αυτό τον αγαπάω...οι δεξιοί από τότε που έχασαν τις εκλογές έχουν παθει γενική παράκρουση σε όλες τις κατηγορίες.......
Μάθε μπαλίτσα ρε...ακούς εκεί εκτός από τα γκολ δεν υπήρχε στο γήπεδο... ε ναι αμα το μάτι σου είναι συνέχεια στα καραγκιοζιλίκια του Τυπάρα που να δεις τον Κατσουράνη στο γήπεδο...χαλβά ε χαλβά!!!εκτός απ τα γκόλ δεν υπήρχε ρε στο παίγνιο.....απλά τπου βγήκαν εκει.....μ αρέσει αλλά είναι λίγο ντεφορμέ τελευταία...
αμυγδάλου παρακαλώ......Μάθε μπαλίτσα ρε...ακούς εκεί εκτός από τα γκολ δεν υπήρχε στο γήπεδο... ε ναι αμα το μάτι σου είναι συνέχεια στα καραγκιοζιλίκια του Τυπάρα που να δεις τον Κατσουράνη στο γήπεδο...χαλβά ε χαλβά!!!
Ακουσες χαλβά και σ'έπιασε αντράλα ε??αμυγδάλου παρακαλώ......
καααααλάαααααα
έχετε πλάκα....
η ομάδα έχει σε 8 παίγνια 22 πόντους, έχει κερδίσει 3 ντέρμπυ, είναι αήττητη, έχει χάσει μόνο 2 βαθμούς εκτός, έχει παίξει με όλες τις ομάδες πάνω από τη μέση πλην του συνπρωτοπόρου και του Πανιώνιου και μου μιλάτε για αλλαγή προπονητή....
ΟΚ...
και το ΠΑΣΟΚ με άλλο αρχηγό θεωρώ ότι θα κέρδιζε με πάνω από 10 πόντους διαφορά.....
χρειαζόταν να μας το πεί.... δεν το βλέπαμε...
απορώ οι μαλάκες που πλήρωσαν εισιτήριο και γιουχάρισαν τι σκατά μπάλλα πάνε και βλέπουν.
Αει γαμήδια ρε αντιονίονηδες.
Ρε παίχτη εσύ μια μουνάρα από το παιδαγωγικό δεν γαμούσες?Τι διάολο τις πήρες όλες σβάρνα?
Όχι ρε σιγά το πράγμα.Η ηθική μου δεν προσβάλλεται εύκολα.Αν τις παίρνεις όλες αμπάριζα μαγκιά σου.Απλά έχω παρατηρήσει ότι συχνά πυκνά αναφέρεις για τις σούπερ μουνάρες που γαμάς.Άντε καληνύχτα.
ντεφορμε...μαλλον τον ξεζουμισε η ξανθουλα ;)- Πού είναι ο Λέτο... οέο;
Μετά από ολιγοήμερη αποχή, ας γράψω κι εγώ τις μαλακίες μου:
- Ο Καραγκούνης πολύ σπασαρχίδας: δεν μπορεί να φτάσει την μπάλα στην περιοχή στα κόρνερ, στα φάουλ δεν μπορεί να την περάσει από το τείχος (κι ας το βάζει ο ρέφερι στα 10 μέτρα) και για να περάσει την γραμμή του κέντρου του παίρνει όσο έπαιρνε στον καρβουνιάρη να κάνει τη διαδρομή Αθήνα - Αλεξανδρούπολη. τελικά η μόνη χρησιμότητά του είναι μήπως βρει χώρο να πιάσει κάνα ξερό σουτ
- Ο Ζιλμπέρτο έχει γίνει πολύ καλός
- Ο Σισέ... τα γνωστά
- Ο Κατσουρ ειδικά χτες, εκτός από τα γκολ, δεν έκανε καλό παιχνίδι: πολλές λάθος πάσες και αμυντικά μέτριος (έριξε και και κάτι καλές κλωτσιές, αν δεν είδατε)
- Ο Νίνης ήταν εκ των κορυφαίων χτες. οκ, έκανε και τις μαλακιούλες του, αλλά εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι μόνο αυτός ξέρει να βγάζει σέντρες. απορώ γιατί ο Τεν Κάτε δεν τραβάει το αυτί του Καραγκούνη να αφήσει κανένα στημένο στον Νίνη. κατανοώ τον κόσμο που αποδοκίμασε την αλλαγή. όταν βγάζεις τον καλύτερο παίχτη, θα τα ακούς. που να ξέρει ο άλλος ότι ο παίχτης είναι κρυωμένος;
- Πού είναι ο Λέτο... οέο;
Ξέρει καλή μπάλλα γι αυτόν τον προτιμάνε.
Κανει και μεταπτυχιακό για να πάρει μόρια για το ΑΣΕΠ.
είναι και μέλος της ΚΝΕ.
Μιλάμε για ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ.
ΟΠΤΑΣΙΑ.
Σπίτι βέβαια δεν εχει στα 30 να γαμήσει και περιφέρεται σε ξενοδοχεία βου διαλογής ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ...
Αυτός και ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ γαμούσαν και γαμάνε μόνο.
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο ΑΝΤΟΝΙΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
υγ. κατι εχεις εσυ με το ασεπ δεν εξηγειται οτι το αναφερεις συνεχεια.. μαλλον κατα της αξιοκρατιας...