Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σισσέ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δική μου δημιουργία!!!
Λέτε να τον σκουρύνω λίγο ακόμα;;
[URL unfurl="true"]http://gauroikariam.blogspot.com/2009/08/blog-post.html[/url]

kollim_trise3.jpg

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σε ποια από τις 2 μοιάζει περισσότερο;;;

Συνημμένα

• kollim_trise4.jpg
    kollim_trise4.jpg
    83,3 KB · Εμφανίσεις: 35

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
στο κέντρο της άμυνας ο Βύντρα με τον Σαριέγκι

Τι να λέμε για ταινία τρόμου. Το Saw το 5 την Τρίτη coming up next. :rockon: :rockon: :rockon:
Ελεος ρε πουστη μου!!!!  Τον Σουηδο για διακοσμητικο τον πηραμε(ασχετα αν ειναι καλος ή οχι)???
Κατα τ αλλα ηταν δικη μας επιλογη που δεν πηραμε τον μελμπεργκ  :jerking:

Περυσι στηριξα αρκετα τον 10κ, φετος δεν τον δικαιολογω καθολου... Ας σταματησει λοιπον τους πειραματισμους του κι ας καταληξει σε εναν βασικο κορμο και σχημα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ελεος ρε πουστη μου!!!!  Τον Σουηδο για διακοσμητικο τον πηραμε(ασχετα αν ειναι καλος ή οχι)???
Κατα τ αλλα ηταν δικη μας επιλογη που δεν πηραμε τον μελμπεργκ  :jerking:

Περυσι στηριξα αρκετα τον 10κ, φετος δεν τον δικαιολογω καθολου... Ας σταματησει λοιπον τους πειραματισμους του κι ας καταληξει σε εναν βασικο κορμο και σχημα.
[size=12pt]Για τον κορμό έχει καταλήξει: Θα παίζει η κλίκα, τέλος!![/size]

Για το σχήμα, μάλλον θα έπαιξε λίγο Manager ή PRO και είδε ότι το να έχεις μόνο του το Σπυρόπουλο αριστερά δε στέκει.
Μόνο ο Ρουμπέρτου Κάρλους μπορούσε να το κάνει αυτό και να μη μετρά μπαλάκια η ομάδα του.

Η προηγούμενη εικόνα του "Σισέ", δε βλέπω να άρεσε σε κανέναν... :S

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
[size=12pt]Για τον κορμό έχει καταλήξει: Θα παίζει η κλίκα, τέλος!![/size]

Για το σχήμα, μάλλον θα έπαιξε λίγο Manager ή PRO και είδε ότι το να έχεις μόνο του το Σπυρόπουλο αριστερά δε στέκει.
Μόνο ο Ρουμπέρτου Κάρλους μπορούσε να το κάνει αυτό και να μη μετρά μπαλάκια η ομάδα του.
Το ματς με την σπαρτα το χασε καθαρα ο προπονητης. Εκανε πολλα λαθη στο στησιμο της ομαδας.
Θα μου πειτε βεβαια αν εβαζε το πεναλντι ο σισε κι δεν γινοντουσαν και τα λαθη στη αμυνα δεν θα μιλαγε τωρα κανεις... δεν ειναι ομως τοσο απλα τα πραγματα.
Ο προπονητης επιλεγει ποιος θα παιξει κι εφοσον καποιος δεν του κανει αυτα που θελει μεσ το γηπεδο ζηταει παιχτες ανωτερης κλασης κι οχι να μας λεει οτι η ομαδα ειναι πληρης!!!
Δεν γινεται να χεις τερμα τον σουπερ μαριο, και στην αμυνα βυντρα σαριεγκι καντε και δεν ξερω γω ποιους αλλους και στο κεντρο να τα περιμενεις ολα απ τον καραγκουνη!!!
Δεν γινεται η αμυνα να ναι η Αχιλλειος πτερνα σου και να παζαρευεις 300 χιλ για τον σουηδο που προοριζεται ο βασικος σεντερ μπακ σου.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καλή είναι ρε. :cheesy:

Έφτιαξες γαυρο-blog γαμώ το κερατό σου για Αλέφας? :2funny: :2funny: :2funny:
Εδώ και 1 χρόνο υπάρχει το γαυρο-blog.:bounce-glasses:
Δεν το έφτιαξα εγώ, αλλά γράφω πολύ συχνά.
Και τώρα ετοιμάζεται μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση... :rolleyes:

και δεν ξερω γω ποιους αλλους και στο κεντρο να τα περιμενεις ολα απ τον καραγκουνη!!!
Γιατί τι έχει το κέντρο σου;; Μόνο διεθνείς παίζουν εκεί!!! :zombie:
Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι;; ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ξέρετε τι λ'έω?......να πάνε να γαμηθούν...αντωνίου, δεκαπούστης και πατέρας.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕ......αυτή τη στιγμή θέλουμε....ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ,ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ,10ΑΡΙ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ..........και να μείνει ο μάτος...τον πούλο ο αόρατος......έχουν κάνει την ομάδα τσίρκο.....άντε γαμώ τα σπίτια τους με τα καριόλια.....
περσ'όνααααααααααααα.............γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο θέλουν......... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξέρετε τι λ'έω?......να πάνε να γαμηθούν...αντωνίου, δεκαπούστης και πατέρας.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕ......αυτή τη στιγμή θέλουμε....ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ,ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ,10ΑΡΙ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ..........και να μείνει ο μάτος...τον πούλο ο αόρατος......έχουν κάνει την ομάδα τσίρκο.....άντε γαμώ τα σπίτια τους με τα καριόλια.....
περσ'όνααααααααααααα.............γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο θέλουν......... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

είπα και γω....
μόνο εγώ έχω λαλήσει;

άμα ξέφυγε και ο ταλούλης είμαι ακόμα ελεγχόμενος.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
θα αναλάβει ο αργεντίνος ρε και θα έχουμε μέρες του 96 πάλι!

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom