παμε για πρωταθλημα λεει ο αλλος
με τον σισε...
που ο δικος μας ειναι καλυτερος
α...ρε οσα φραγκα και να βαλετε
δεν θα κανετε τιποτα
μεχρι ο πατερας να μας παρει τον κουμπαρο του
Φίλε - εντελώς φιλικά, η μπάλα δεν είναι να την παίρνεις στα σοβαρά.
Χαβαλές όπως εδώ στο site - εγώ προσωπικά στ' αρχίδια μου με ότι βλέπω τόσα χρόνια.
Παράδειγμα:
Είσαι 0-3 από τον Πανσερραϊκό και δεν τα παρατάς όταν λέγεσαι Τζίγγερ για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο, τότε στο χωριό μου λένε ότι φοράς φουστάνια.
Φίλε - εντελώς φιλικά, η μπάλα δεν είναι να την παίρνεις στα σοβαρά.
Χαβαλές όπως εδώ στο site - εγώ προσωπικά στ' αρχίδια μου με ότι βλέπω τόσα χρόνια.
Παράδειγμα:
Είσαι 0-3 από τον Πανσερραϊκό και δεν τα παρατάς όταν λέγεσαι Τζίγγερ για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο, τότε στο χωριό μου λένε ότι φοράς φουστάνια.
το ξέρω αδελφε αλλά...δεν πάει άλλο...αν αυτοί γουστάρουν να είναι ξεφτυλισμένοι , εμείς οι άρρωστοι με την φανέλα δεν το αντέχουμε......τουλάχιστον εμείς φοράμε σ'ωβρακα και όχι στρίνγκ.....σαν αυτούς...
δικε μου κυριος παυλος η παυλαρας οπως θελεις πες τον, αυτος μονο τους γαμει, αυτος εδιωξε τον πρακτορα απο το μπασκετ αφου πρωτα τον ταπεινωσε!αυτος εχει μονο μεγαλη καυλα με τον παναθηναικο μας αυτος και ολη του η οικογενεια!!
Παράδειγμα:
το ξέρω αδελφε αλλά...δεν πάει άλλο...αν αυτοί γουστάρουν να είναι ξεφτυλισμένοι , εμείς οι άρρωστοι με την φανέλα δεν το αντέχουμε......τουλάχιστον εμείς φοράμε σ'ωβρακα και όχι στρίνγκ.....σαν αυτούς...
Δηλαδη περσυ εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ο τζιγγερ εκανε κουμαντο???Γιατι εγω ειδα 3 ανθρωπους να διαφωνουν διαρκως και εναν να κανει το μαλακα(λεγε με πατερα).....
Περισσοτερο η διχονοια και λιγοτερο ο τζιγγερ φταιει για τα περσινα...