Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Επειδή φεύγω διακοπές αύριο ενώ κάποιοι από εσάς θα κάτσουν να λιώσουν στις πόλεις τους :grin: ,
σας δίνω συμπυκνωμένη την ανάλυση για τη βαζέλα, μπας και δείτε ποτέ άσπρη μέρα!!! :2funny:

Κατ'αρχήν αποχωρήσεις:
[size=14pt]μπου-Λέτο ΧΘΕΣ, σήμερα είναι ήδη αργά[/size], στους απίθανους Τεν Τεν Κάτε, Αόρατο :zombie:, Αντωνίου :headbang: :headbang:

Μεταγραφές:
Κεντρικός και δεξιός αμυντικός άμεσα. Ο Ντραγκουντίνοβιτς μια χαρά είναι σε σύγκριση με τους απίθανους που παίζουν τώρα.
Κάποια στιγμή πάντως πρέπει να τα σκάσετε για να φέρετε ισάξιο όνομα και νεώτερο από αυτόν.
Ο Σεϊταρίδης είναι ρίσκο: για μια σεζόν έμοιαζε διάδοχος του Καφού, μόλις έπιασε φράγκα έκοψε τη μπάλα.
Μια εφημερίδα έλεγε για Σισίνιο. Αν τα σκάγατε χοντρά και δεχόταν να έρθει...

Έναν επιθετικό γιατί καλοί  Σισέ-Σάλπι, αλλά δε γίνεται με 2 καθαρόαιμους επιθετικούς να βγάλεις χρονιά.
Στη μεσαία γραμμή είστε υπερ-πλήρεις, με Καραγκούνη, Κατσουράνη, Σιμάο, Μάτος, μπου-Λέτο, Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, Γκάμπριελ.
Με ένα λογικό ροτέισον, θα είναι όλοι φρέσκοι και με ρυθμό.

Σύστημα: Οτιδήποτε εκτός από αυτό που χρησιμοποίησε ο Τεντάς στην Σπάρτακ...
Και ας πει κάποιος επιτέλους στον Καραγκούνη να δίνει τη μπάλα πριν λήξει το ημίχρονο.
Ο Λέτο εκ των πραγμάτων είναι αναντικαστάτατος, αφού ο Τεντάς λύσσαξε να διώξει το γαμπρό τον Ίβανσιτς.

kollim_trise3.jpg
zilberto_aoratos.jpg

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δηλαδη περσυ εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ο τζιγγερ εκανε κουμαντο???Γιατι εγω ειδα 3 ανθρωπους να διαφωνουν διαρκως και εναν να κανει το μαλακα(λεγε με πατερα).....
Περισσοτερο η διχονοια και λιγοτερο ο τζιγγερ φταιει για τα περσινα...
Κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος. Δηλ την περιπτωσιολογία - τα περσινά. Εγώ το έφερα σαν παράδειγμα, ότι η ξεφτίλα έχει όρια και κάποια στιγμή όταν σε φτύνουν εκατομμύρια - δε μπορεί να λες ψιχαλίζει.

Ο ανεπρόκοπος που δεν έχει δουλέψει στη ζωή του, ξέρει να διοικεί επιχειρήσεις? Δηλ να χρησιμοποιεί ανθρώπινους πόρους, χρήματα - έχει κάποιο πλάνο για τα επόμενα 10 χρόνια? :think:

Επειδή μου λες για τα περσινά, έπρεπε να πάρει τον πούλο του - να πουλήσει στη MIG και να πάει να γαμηθεί το μουνόπανο. Αυτό νομίζω εγώ, που για όλους όμως μπορεί να είναι εντελώς λανθασμένη άποψη.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο αρχίδης ο Δεκάγατος έκτός αποστολής το Χριστοδουλόπουλο.
"Έντεκα Χριστοδουλόπουλοι χρειάζονται". Ά-ρε όρνεο!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Παο-Λάρισα έξω από τώρα,πόλλους βαθμούς βλέπω να μαζεύουμε και φέτος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!!! :P
Ακόμα δεν αρχίσαμε και μείναμε με τρείς: Ολυμπιακό,Πάοκ και Αεκ!!! :o

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο αρχίδης ο Δεκάγατος έκτός αποστολής το Χριστοδουλόπουλο.
"Έντεκα Χριστοδουλόπουλοι χρειάζονται". Ά-ρε όρνεο!!!

"Για δεύτερο σερί επίσημο παιχνίδι τόσο ο Μαρσέλο Μάτος, όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Χενκ τεν Κάτε. "
Και ο Μάτος είναι μάλλον μόνο για να μην του πετάνε κορνέδες ακόμα και στα φιλικά του Τεντά!!  :2on1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"Για δεύτερο σερί επίσημο παιχνίδι τόσο ο Μαρσέλο Μάτος, όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Χενκ τεν Κάτε. "
Και ο Μάτος είναι μάλλον μόνο για να μην του πετάνε κορνέδες ακόμα και στα φιλικά του Τεντά!!  :2on1:
άντε ρε μαλάκα διακοπές κι άσε μας στον πόνο μας......

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξέρω τι έκανε αυτός...Γίνε δικός μας να βλέπουμε τα ματσάκια παρέα και να πίνουμε φραπέδες...και όταν αποκλειστούμε...καναπέ και πίτσα/σουβλάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δικός σας ειμαι αλλά δεν το ξέρετε όλοι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
παει αυτός.... το χασε...
πάει διακοπές και έχει ξεφύγει τελείως.....
Έτσι!!! παραλία, μοχίτο και 2 δίμετρες να με αλείφουν αντηλιακό!!!!! :bounce-glasses:

δικός σας ειμαι αλλά δεν το ξέρετε όλοι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μεταμορφώνεσαι όταν έχει πανσέλληνο;;;;;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο περσόνας είναι βραχος.....μόνο με 3 σουβλάκια ψήνεται......είναι ακριβός... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δε του ζηταμε να αλλαξει αυτο που ψηφιζει...
ομαδα μονο. :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom