Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
...ανθρωπος που δουλευει σε παναθηναικη εφημεριδα μου ειπε   οτι  συζητιεται  αναμεσα στους δημοσιογραφους  οτι  εγινε  κρουση  σε  2   ανθρωπους  για να αναλαβουν αν αποκλειστει ο ΠΑΟ.........στον  Ροτσα  και στον Νοπλια.........δεν  ξερω  αν  οντως ειναι αληθεια , το μεταφερω με επιφυλαξη , το  σιγουρο ειναι οτι ο Ολλανδος  παιζει στο επομενο ματς το κεφαλι του......

Φιλε από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. ΝΑΙ στον Νιόπλια. Έστω Ρότσα. Έστω και Μπάιεβιτς (που δεν γίνεται πια). Πάλι σύφιλη στο γήπεδο θα βγαλω φετος πολύ φοβάμαι...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μιλάμε για τον ίδιο Ρότσα που πήρε τα 3 Πρωταθλήματα και παίζατε μπαλάρα;;;
:huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:
Ήμουν αρκετά μικρός τότε και δεν πολυέβλεπα ποδόσφαιρο, αλλά αυτή την αίσθηση είχα τότε...

Τόσα χρόνια απορούσα γιατί δεν ανέλαβε ξανά.
Ευκαιρία να με διαφωτίσετε σήμερα. :)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε μπαγασα Μεγαλεφαντε,τους δουλευεις ψιλο γαζι. :grin:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6

χαχαχαχαχαα!!!δε μπορώ άλλο θα μου βγεί το φαγητό απ τα γέλια...χαχαχα :2funny: :2funny: :2on1: :pipa2: :zfuck: :fuck1:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ρε μπαγασα Μεγαλεφαντε,τους δουλευεις ψιλο γαζι. :grin:
Σοβαρά, στο δημοτικό ήμουν τότε και απλά μου έχει μείνει ότι έπαιζαν πολύ καλά τότε με Βαζέχα και Μπορέλι.
Ο Ρότσα γιατί έφυγε τότε;;;; Και κυρίως γιατί δεν ξαναγύρισε;;; :think:

Φίλε μπουρδελιάρη, δες και αυτό να παρηγορηθείς... :pipa3:
(Ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα για φέτος!!!)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Σοβαρά, στο δημοτικό ήμουν τότε και απλά μου έχει μείνει ότι έπαιζαν πολύ καλά τότε με Βαζέχα και Μπορέλι.

Φίλε μπουρδελιάρη, δες και αυτό να παρηγορηθείς... :pipa3:
(Ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα για φέτος!!!)

αν αποκλειστουμε τουλαχιστον προλαβαινουμε να γλυτωσουμε την ξεφτιλα.

παντως προσεξες?

με τον βυντρα εφυγε ο σαλπι,και ο βυντρα οδηγος :cheesy: :cheesy:

τελικα κανει για σωφερ!!

οριστε,μια χαρα δουλεια.

γιατι πρεπει να παιζει στοππερ σωνει και καλα? :cheesy: :cheesy:

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν αποκλειστουμε τουλαχιστον προλαβαινουμε να γλυτωσουμε την ξεφτιλα.

παντως προσεξες?

με τον βυντρα εφυγε ο σαλπι,και ο βυντρα οδηγος :cheesy: :cheesy:

τελικα κανει για σωφερ!!

οριστε,μια χαρα δουλεια.

γιατι πρεπει να παιζει στοππερ σωνει και καλα? :cheesy: :cheesy:
σωστος ο φιλος δεν χρειαζεται να τους διωξουμε απο την ομαδα μπορουν να χρησιμευσουν σε κατι αλλο ο Τεν π.χ να τρεχει να παιρνει καφε τσιγαρα στον  νεο προπονητη ο Βυντρα σωφερ του Σαλπυ κλπ..για ολους υπαρχει καλυτερη λυση και πιο αποδοτικη για αυτους και γα την ομαδα.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
...ανθρωπος που δουλευει σε παναθηναικη εφημεριδα μου ειπε   οτι  συζητιεται  αναμεσα στους δημοσιογραφους  οτι  εγινε  κρουση  σε  2   ανθρωπους  για να αναλαβουν αν αποκλειστει ο ΠΑΟ.........στον  Ροτσα  και στον Νοπλια.........δεν  ξερω  αν  οντως ειναι αληθεια , το μεταφερω με επιφυλαξη , το  σιγουρο ειναι οτι ο Ολλανδος  παιζει στο επομενο ματς το κεφαλι του......

Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο γιά την ομάδα αυτή τη στιγμή είναι να αποκλειστεί από τη Σπάρτα ώστε να ξεκουμπιστεί ο φλογέρας ο Τεν Κάτε.Αφού πρέπει να γίνει κάτι τόσο δυσάρεστο γιά να δούν την ούτως ή άλλως οφθαλμοφανή πραγματικότητα οι μέτοχοι,ας είναι έτσι.Και μακάρι να έρθει ο Νιόπλιας,είναι ιδανική περίπτωση για μένα

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο γιά την ομάδα αυτή τη στιγμή είναι να αποκλειστεί από τη Σπάρτα ώστε να ξεκουμπιστεί ο φλογέρας ο Τεν Κάτε.Αφού πρέπει να γίνει κάτι τόσο δυσάρεστο γιά να δούν την ούτως ή άλλως οφθαλμοφανή πραγματικότητα οι μέτοχοι,ας είναι έτσι.Και μακάρι να έρθει ο Νιόπλιας,είναι ιδανική περίπτωση για μένα

μακαρι να αποκληστει για να επικεντρωθει η ομαδα στον ενα και μοναδικο στοχο, το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
μακαρι να αποκληστει για να επικεντρωθει η ομαδα στον ενα και μοναδικο στοχο, το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Και να αποκλειστεί από το ch.l. έχω την εντύπωση πως η ομάδα θα πάει στο ΟΥΕΦΑ (Γιουρόπα καπ). Οπότε εκεί θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην περάσει στους ομίλους.

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Αυτό που βλέπω είναι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στο κύπελο ΟΥΕΦΑ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω λεω να πατε ημιτελικο να τσεπωσω τα 18.000 :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μεγαλέφαντε ο Ρότσα έφυγε μετά από μια ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 3-1. Έχω δε την εντύπωση ότι επέστρεψε για πολύ λίγο (ίσως μετά τον Ζάιετς) στον πάγκο μερικά χρόνια αργότερα

ΥΓ: Γεννηθείς το 1985; Γλίτωσες όλα τα πέτρινά σας χρόνια... Πολύ θα σου κακοφανεί όταν αλλάξει το πράγμα

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
235442.jpg

goal2807.jpg

prasini2807.jpg

Noteeth.jpg

Εγω πιστευω οτι θα προκριθειτε και μαλιστα ανετα. Αλλα καλα θα κανετε να μη λετε μεγαλα λογια
και να κανετε φιεστες τον Ιουλιο.......Οι φιεστες γινονται το Μαη. Για ρωτηστε απο Πειραια μερια.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Μιλάμε για τον ίδιο Ρότσα που πήρε τα 3 Πρωταθλήματα και παίζατε μπαλάρα;;;
:huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:  :huh:
Ήμουν αρκετά μικρός τότε και δεν πολυέβλεπα ποδόσφαιρο, αλλά αυτή την αίσθηση είχα τότε...

Τόσα χρόνια απορούσα γιατί δεν ανέλαβε ξανά.
Ευκαιρία να με διαφωτίσετε σήμερα. :)

Ο Ροτσα πηρε δυο τοτε και εκανε την πορεια του 96. Πραγματι απ' οσα θυμαμαι κουτσα στραβα κι εγω επαιζε καλλη μπαλα, μαλιστα νομιζω ηταν η μονη φορα που πηγαν καλλα στην Ευρωπη παιζοντας μπαλα και οχι κατενατσιο.
Βεβαια απο τοτε δεν ξαναπροπονησε ομαδα ο Μπουμπλης και ισως να λεει κι αυτο κατι.

Απο την αλλη ο Παιτερης που εχουν τωρα μπορει να υπηρξε αριστος βοηθος , ισως να ειναι μετρ στην τακτικη οπως γραφανε οι φυλλαδες οταν ηρθε (οπως οτι αυτος εστηνε την Μπαρτσα και κατι τετοια παραμυθια), αλλα αλλο πραγμα οι κουκιδες και τα βελακια στο χαρτι κι αλλο αυτες τις κουκιδες να πρεπει να τις κανεις ονοματα της επιλογης σου, να τις προετοιμασεις και να τις αντιμετωπισεις σαν προπονητης. Γιατι αυτη ειναι η διαφορα του προπονητη με τους βοηθους, και μαλλον δεν ειναι τυχαιο οτι αυτος ο πετυχημενος για χρονια βοηθος ηρθε στην Ελλαδα σαν αποτυχημενος προπονητης (Αγιαξ) και τωρα προκαλει σε μας γελιο και στους βαζελους δακρυα..

Το μονο σιγουρο ειναι οτι με τον τυπο αυτον το πρωταθλημα και φετος θα τελειωσει νωρις. Ο Νιομπλας που καποιος ανεφερε μπορω να πω οτι θα με ανησυχουσε λιγο γιατι στις εθνικες εδειξε πολυ καλλα δειγματα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Η τελευταία μου δημιουργία:
Ήταν δύσκολο, αλλά καταφέρα να αποθανατίσω το "Αόρατο Τείχος" Ζιλμπέρτο Σίλβα, σε στιγμιότυπο με αντίπαλο τον Ντουντού!!!!! :tooth:

Συνημμένα

• zilberto_aoratos.jpg
    zilberto_aoratos.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 19

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16