Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Ένας Ελληνογάλλος, με θητεία στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής την δεκαετία του '70 αλλά και ως προπονητής στην Γαλλία για αρκετά χρόνια, ο Ρολάν Κουρμπίς, απέσπασε ραδιοφωνική συνέντευξη από τον Ζιμπρίλ Σισέ για λογαριασμό του RMC.


Εκεί ο νέος άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μετακίνησης του στον Παναθηναϊκό, γιατί δεν πήγε στην Τότεναμ, για την υποδοχή αλλά και για τους στόχους των πρασίνων όπου δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

“Είμαι ήδη πολύ καλά. Πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται εδώ από την υποδοχή στο αεροδρόμιο. Το γεγονός ότι μαζεύτηκε 3000 κόσμος για να με υποδεχθεί ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Με έκανε να αισθανθώ πολύ όμορφα.
Θυμάμαι ότι είχε ζήσει κάτι αντίστοιχο, όταν πριν από χρόνια είχα επισκεφτεί την Αφρική, αλλά όχι τόσα πολλά άτομα. Μου άρεσε. Με εντυπωσίασε.

Είδαμε κάποια πανό εναντίον του Ολυμπιακού που σου έλεγαν να τους νικήσεις.

“Εντάξει πρέπει να προσαρμοστώ κι εγώ στις νέες συνθήκες και να μάθω αυτά τα νέα πράγματα. Είναι εντάξει. Δεν έχω πρόβλημα. Μου αρέσουν οι αντιπαλότητες, μου αρέσει να υπάρχει πάθος στους οπαδούς. Δεν έχω πρόβλημα με κάτι τέτοια”.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι στον ΠΑΟ;

“Υπήρχε εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της Τότεναμ. Δεν υπήρξε επίσημη πρόταση από την αγγλική ομάδα, αλλά απλές συζητήσεις. Μου είπαν να περιμένω, διότι έπρεπε να πουλήσουν πρώτα δυο-τρεις παίκτες, ούτως ώστε να βρουν τα χρήματα για να με αποκτήσουν.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός με ήθελε και μου είχε έτοιμη μια πολύ καλή πρόταση, η οποία κάλυπτε τις απαιτήσεις μου”.

Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά;

“Ναι, όντως έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά έπρεπε να συζητήσουμε πολλά πράγματα, ώστε να βρούμε την τέλεια συμφωνία. Υπήρχαν μερικά εμπόδια, τα οποία διευθέτησα εγώ προσωπικά και τώρα είμαι έτοιμος να ζήσω μια υπέροχη εμπειρία, εγώ και η οικογένεια μου”.

Προφανώς υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι

“Αυτό είναι σίγουρο. Μιλάμε για μια ομάδα που προσφέρει τη δυνατότητα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ήρθα για να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο προκριματικός γύρος. Στόχος μου είναι να πάρω το πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα είναι μια νέα πρόκληση για μένα σε όλα τα επίπεδα”.

Η επιστροφή του Ανελκα στην εθνική ομάδα είναι ένα κίνητρο για εσένα;

“Ναι, φυσικά. Ο Νίκο είναι ένας παίκτης που σέβομαι απόλυτα και εκτιμώ όσα έχει κάνει στην καριέρα του. Φυσικά και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως έμπνευση και κίνητρο για εμένα.
Ξέρω ότι η εθνική ομάδα είναι μερικές φορές κλειστό γκρουπ, το οποίο έχει κάποια δομή συγκεκριμένων παικτών.
Θα προσπαθήσω όμως. Με 20-25 γκολ τη φετινή χρονιά πιστεύω ότι θα τραβήξω το βλέμμα του προπονητή. Επίσης υπάρχει το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο μπορεί να μου προσφέρει επιπλέον τρόπο να δείξω τι μπορώ να κάνω. Υπάρχει και το Μουντιάλ. Είμαι πεινασμένος να παίξω σε μια τέτοια διοργάνωση”

Μερικοί λένε διάφορα για την φυσική σου κατάσταση

“Είναι αλήθεια πως το θέμα της φυσικής κατάστασης είναι πολύ σημαντικό. Εγώ λέω πως είμαι 100% έτοιμος. Έχω ξεπεράσει όλους τους τραυματισμούς μου και νιώθω απόλυτα δυνατός.
Ίσως αυτό πέρυσι να έβγαινε από το στιλ παιχνιδιού της Σάντερλαντ. Έπαιζαν με πολλές μεγάλες μπαλιές, κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν μου ταιριάζει. Είμαι εδώ. Είμαι δυνατός, θα σας το δείξω σε όλους αυτή τη σεζόν”.

Υπάρχει όρος να μην πας στον Ολυμπιακό;

“Ναι, ναι. Υπάρχει τέτοιος όρος. Ξέρεις υπάρχουν και άλλες τέτοιες... περίεργες, ίσως και αστείες ρήτρες στο συμβόλαιο μου, τις οποίες όμως δεν μπορώ να σας πω”.

Από πλευράς συμπαικτών ποιον γνωρίζεις;

“Είδα βίντεο με παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο τζετ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου προς την Ελλάδα και διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, κυκλοφορεί την μπάλα και έχει ποιότητα στο παιχνίδι της.
Ξέρω ότι υπάρχει ο Καραγκούνης. Ένας πραγματικά σπουδαίος χειριστής της μπάλας, μου του αρέσει να δημιουργεί φάσεις. Παίζει με καρδιά με πολύ πάθος και έχει κλάση στο παιχνίδι του. Υπάρχει επίσης ο Καντέ, μόλις υπέγραψαν τον Λέτομ απέκτησαν ένα Έλληνα διεθνή από την Μπενφίκα”.

Από αυτούς που είδες με ποιον πιστεύεις ότι θα μπορούσες να συνεργαστείς καλύτερα;

“Με τον Καραγκούνη. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Βλέπει γήπεδο και έχει αίσθηση του παιχνιδιού. Έχει παίξει σε διεθνές επίπεδο όπως και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έχει κάνει καριέρα στην Άρσεναλ και την εθνική
 

Συνημμένα

  • upograficisse2_b.jpg
    upograficisse2_b.jpg
    283,5 KB · Εμφανίσεις: 69

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Τα σάρωσε όλα και η ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της Α1 ήταν αναμενόμενη.

Ο λόγος βεβαίως για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος συγκέντρωσε 142 βαθμούς επί του συνόλου των 50 δημοσιογράφων που έλαβαν μέρος στην ετήσια ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος του Αμαρουσίου με 109.

«Τι θα μπορούσα να πω;», αναρωτήθηκε ο Ομπράντοβιτς στο άκουσμα της είδησης. «Χαίρομαι πολύ για την τιμή, αλλά και για το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η δουλειά όλων των ανθρώπων που δουλεύουν στην ομάδα. Γιατί στην επιλογή μου ως καλύτερου προπονητή, θεωρώ ότι αναγνωρίζεται και ότι έκαναν όλοι όσοι δουλεύουν για την ομάδα».

«Αν επιλέγουν εμένα ως καλύτερο προπονητή, σημαίνει πως το επιτελείο μου είναι το καλύτερο. Και θέλω να ευχαριστήσω όσους δουλεύουν μαζί μου και ιδιαίτερα τους παίκτες μου για ότι έκαναν στη διάρκεια όλης της χρονιάς», συμπλήρωσε ο Ομπράντοβιτς που έκανε ειδική αναφορά στους παίκτες του.

«Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν όλη τη χρονιά, σε μια δύσκολη χρονιά που είχε διακυμάνσεις. Και στο τέλος κατάφεραν να πετύχουν κάθε στόχο που είχαμε θέσει. Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για αυτούς. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτούς για ότι έκαναν, αλλά και γενικότερα σε όλους όσους δουλεύουν μαζί τους».

Οσο για την επόμενη σεζόν; «Θα είναι μια επικίνδυνη χρονιά», λέει γελώντας ο «Ζοτς». «Η ιστορία μας έχει δείξει ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη περίοδο, αν θέλουμε και πάλι να είμαστε πρωταγωνιστές και να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η βάση υπάρχει. Και από τα σημαντικότερα κλειδιά είναι ότι είμαστε πραγματική ομάδα, ότι είμαστε οικογένεια».

Η... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός) 142
Σούλης Μαρκόπουλος (Μαρούσι) 109
Γιάννης Σφαιρόπουλος (Κολοσσός) 33
Βαγγέλης Αγγέλου (Τρίκαλα) 9
Παναγιώτης Γιαννάκης (Ολυμπιακός) 8
Ηλίας Ζούρος (Πανελλήνιος) 8
Κώστας Πιλαφίδης (Καβάλα) 4
Κώστας Φλεβαράκης (ΑΕΚ) 3
Γιώργος Καλαφατάκης (ΠΑΟΚ) 2
Αντρέα Ματσόν (Αρης) 1
 

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.118
Like
591
Πόντοι
96
μα καλα ποιος εδωσε στον Μπαναωτη 8 ?  :jerking: :jerking: :jerking:
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
οι τσάτσοι του.....χρόνια έχει αυτούς που τον λένε προπονηταρά..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Μπατίστ: «Ως τον ουρανό!» 
Βαμμένη... πράσινη είναι η «Καλύτερη Πεντάδα» της Α1 για τη σεζόν 2008-09, αφού ο Παναθηναϊκός έχει σε αυτή τους Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους, Πέκοβιτς και Μπατίστ. Ο τελευταίος μίλησε για την τιμή αυτή, την οποία θεωρεί αναγνώριση στις προσπάθειες όλων στην ομάδα, «έδειξε» ως κίνητρο τους τίτλους και «ταβάνι» τον... ουρανό, ενώ έβγαλε το «καπέλο» στον Γιάννη Μπουρούση, που συμπληρώνει τους πέντε κορυφαίους.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ στο site του ΕΣΑΚΕ:

-Τι σημαίνει για σένα η παρουσία στους καλύτερους πέντε του ελληνικού πρωταθλήματος;
Το βασικό είναι τιμή. Είναι τιμή και δείχνει σεβασμό προς το πρόσωπό μου, τον ίδιο σεβασμό που έχω κι εγώ προς τη χώρα που με φιλοξενεί. Όποτε το όνομά μου βρίσκεται στην ίδια σειρά με παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Γιασικεβίτσιους, ο Πέκοβιτς, ο Μπουρούσης είναι τιμή, γιατί βρίσκομαι ανάμεσα σε κορυφαίους παίκτες. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Οι ατομικές διακρίσεις, όμως, δεν είναι αυτές που μου δίνουν κίνητρο. Αυτό που μου δίνει κίνητρο και είναι το ίδιο για όλους τους παίκτες είναι οι τίτλοι. Ό,τι κατακτά η ομάδα. Ρωτήστε οποιονδήποτε αναδείχθηκε καλύτερος ή στους καλύτερους, αλλά χωρίς να κατακτήσει έναν τίτλο. Όλοι θα σου πουν ότι θα αντάλλασσαν την ατομική τους διάκριση με έναν τίτλο. Η ομάδα είναι αυτή που βρίσκεται πάνω απ' όλα και όλοι οι παίκτες αυτό που ονειρεύονται, ξεκινώντας να παίζουν μπάσκετ, είναι οι τίτλοι.

-Στην καλύτερη πεντάδα βρίσκεσαι με τρεις συμπαίκτες σου και τον Γιάννη Μπουρούση.
Το γεγονός ότι βρισκόμαστε τόσοι παίκτες από τον Παναθηναϊκό δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται και τι έχει πετύχει η ομάδα. Είναι πραγματική τιμή και δουλέψαμε πολύ σκληρά την κάθε μέρα για να βρεθούμε ως εδώ. Η ψηφοφορία αυτή δείχνει την εκτίμηση σε αυτά που καταφέραμε, είναι αναγνώριση της δουλειάς και της προσπάθειας που έγινε από όλη την ομάδα και μόνο χαρά μπορεί να μας προσδώσει. Η παρουσία του Μπουρούση είναι σωστή, καθώς έκανε μια πάρα πολύ καλή χρονιά και πολύ καλή δουλειά για τον Ολυμπιακό. Ειδικά μέσα στο 2009 έπαιξε πάρα πολύ καλά και του αξίζει σεβασμός για ό,τι έκανε.

-Ποιες στιγμές θα θυμάσαι περισσότερο από τη σεζόν που πέρασε;
Υπάρχουν κάποιες καλές στιγμές και κάποιες όχι και τόσο. Σίγουρα οι καλύτερες είναι η κατάκτηση των τίτλων. Κάθε φορά που κατακτούσαμε έναν τίτλο, ζούσαμε στιγμές που θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές. Το κύπελλο στην αρχή, μετά την Ευρωλίγκα και στο τέλος το πρωτάθλημα. Υπήρχαν και οι στιγμές που ήταν τόσο καλές. Οι ήττες από τον Πανελλήνιο, την Μπαρτσελόνα, το Μαρούσι... Ήρθαν σε μια περίοδο που όλοι πίστευαν ότι έπρεπε να παίζουμε ήδη τέλεια, ενώ εμείς προσπαθούσαμε να βρούμε τον εαυτό μας. Πού πρέπει να πηγαίνει η μπάλα, τι είδους παιχνίδι θα κάνουμε σε κάθε περίπτωση, ποιος είναι ο παίκτης που βρίσκεται στην καλύτερη μέρα για να τον αναζητήσουμε. Πολλά γίνονταν. Είχαμε υπομονή και ακούγαμε τι είπαν οι προπονητές. Και κυρίως σεβαστήκαμε τα συστήματα. Μέσα από όλα αυτά κερδίσαμε και τον σεβασμό ως ομάδα από τους άλλους. Γνωρίζαμε ότι θα υπάρχουν δυσκολίες, ειδικά όπως διαμορφωνόταν η χρονιά. Ξέραμε ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια μας προετοίμαζαν για το μέλλον. Ειδικά από το Φεβρουάριο και μετά που βλέπαμε ότι το πιθανότερο ήταν να μην έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs. Βλέπαμε ,όμως, παράλληλα και ότι μπορούσαμε να νικήσουμε οπουδήποτε. Νίκες όπως στη Μάλαγα ή στη Σιένα μας βοήθησαν για ό,τι ακολούθησε, φτάνοντας τελικά και στον τρίτο τίτλο. Παραμείναμε πρωταθλητές Ελλάδας ξανά. Όταν αρχίζουμε να παίζουμε καλά, ο ουρανός είναι το όριο.

-Τι μπορείς να περιμένεις ατομικά και ομαδικά από την επόμενη χρονιά μετά από μια τόσο επιτυχημένη σεζόν;
Περιμένω να 'ναι δυσκολότερη από τη φετινή χρονιά. Το έχουμε ξαναζήσει. Το 2008 ήταν δύσκολο και έγινε δυσκολότερο με τους τραυματισμούς. Και φέτος είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Όσο είμαστε υγιείς από σοβαρούς τραυματισμούς, έχουμε πολλές πιθανότητες να κάνουμε το ίδιο, να επαναλάβουμε την ίδια επιτυχία. Γι' αυτό η πρώτη ευχή είναι να έχουμε υγεία και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αν είμαστε υγιείς και σεβόμαστε το ίδιο το παιχνίδι μας. Όλοι εμείς που ήμασταν στην ομάδα και θα ξαναβρεθούμε σ' αυτήν, ξέρουμε τι πρέπει να γίνει, ξέρουμε ότι είμαστε μια πολύ δύσκολη ομάδα για οποιονδήποτε να τη νικήσει. Περιμένω να παλέψουμε για τους ίδιους στόχους. Δεν ήταν εύκολο, δεν θα είναι εύκολο, αλλά περιμένω να παλέψουμε για τους τρεις τίτλους.

 

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Μηνύματα
342
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι γίνεται ρε παιδιά στο μπασκετ?Θα μείνει ο Σάρας?Θα πάρουμε παίχτη στη θέση 3 ή 4?
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Καλύτερα εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Δεληκάρη, που συνήλθε από την 24ωρη καταστολή και έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον.

Ξύπνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί και αμέσως συνομίλησε με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του που είναι στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.
Σημειώνεται ότι δεν του έχουν αφαιρεθεί τα σωληνάκια για την υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας, ούτε βέβαια τα ηλεκτρόδια για την παρακολούθηση της καρδιάς.
Αν αυτό γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, τότε είναι πιθανό να εξέλθει αύριο Κυριακή από την μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου περνούν από το νοσοκομείο για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Δεληκάρη, αλλά και να καταθέσουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, δεκάδες παλαίμαχοι.
Κοντά του φυσικά είναι και πολλά συγγενικά πρόσωπα.
περαστικα μεγαλε :rockon:
 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.092
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
οντως παιχτουρα ολκης αλλα απο μυαλο ασε...
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
ελπιζω οχι τον Καστιγιο.
Και Λέτο και Καστίγο και τον Τάισον προπονητή!! :2funny:
Αλλιώς θα παίζουν οι πάντες μπουνίδια μεταξύ τους.

080328-mike-tyson2.standard.jpg


Αλλά να χάσουμε και τον Καστίγιο, θα είναι για κλωτσές οι υπεύθυνοι... :headbang:
 

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
Αλλά να χάσουμε και τον Καστίγιο, θα είναι για κλωτσές οι υπεύθυνοι...
Ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Ίσως λόγω του κακού του χαρακτήρα που τον έδειχνε στο γήπεδο και μάλιστα έντονα. Τον θεώρώ υπερεκτιμημένο.
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Ίσως λόγω του κακού του χαρακτήρα που τον έδειχνε στο γήπεδο και μάλιστα έντονα. Τον θεώρώ υπερεκτιμημένο.
Έχεις δίκιο, είναι υπεκτιμημένος.

Αλλά τώρα που είδα αυτά τα βιντεάκια, άλλαξα γνώμη.
 

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.019
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο Αλέφαντος λέει πάντως ότι ο Καστίγιο είναι Τιτανοτεράστιος
 

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
Ο Αλέφαντος λέει πάντως ότι ο Καστίγιο είναι Τιτανοτεράστιος
Έχω τίς απόψεις του Μεγαλέφαντου σε πολύ μεγαλύτερη εκίμηση από αυτές του Αλέφαντου, που μόνο κακό έκανε στις ομάδες που πήγε.
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Ο Αλέφαντος λέει πάντως ότι ο Καστίγιο είναι Τιτανοτεράστιος

Έχω τίς απόψεις του Μεγαλέφαντου σε πολύ μεγαλύτερη εκίμηση από αυτές του Αλέφαντου, που μόνο κακό έκανε στις ομάδες που πήγε.

Ρε, τα διαβάζετε τα post μου πατόκορφα ή τα χέζετε πατόκορφα;;; :2funny: :2funny: :shit:
Να τι έγραψα:
Έχεις δίκιο, είναι υπεκτιμημένος.

-βίντεο-
-βίντεο-

Αλλά τώρα που είδα αυτά τα βιντεάκια, άλλαξα γνώμη.
 

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
Δηλαδή το ότι εκτιμώ τις απόψεις σου περισσότερο από του Αλέφαντου σε πείραξε;
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή το ότι εκτιμώ τις απόψεις σου περισσότερο από του Αλέφαντου σε πείραξε;
Απαντήσατε και οι 2 σα να έγραψα ότι θεωρώ τον Καστίγιο υπερκτιμημένο, ενώ το είπα ψιλο-ειρωνικά, έβαλα τα βίντεο και έγραψα από κάτω ότι δε συμφωνώ... Χαβαλέ κάνουμε εδώ, δεν αρπάζομαι με κανέναν. :grin:
 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
9.382
Κριτικές
7
Like
376
Πόντοι
366
εγώ λέω να ρωτήσουμε τον σέντερ μπακ της Βραζιλίας
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom