georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
για όσους δεν γνωρίζουν, Λουκανίδης εστί παίχτης που μπορεί και παίζει σε όλες τις θέσεις: από τέρμα μέχρι φορ
Αυτό το τεκμήριο του Κατσουράνη δεν έχω καταλάβει ακόμα...Να φορολογηθεί πάραυτα!1) Ο περσόνας έγραψε ότι πήραμε "το κατά τεκμήριο καλύτερο αμυντικό χαφ της Ελλάδας τα τελευταία 10 χρόνια" (εγώ υποθέτω ότι αναφέρεται σε Έλληνα).
Εσύ δεν ξεκαθαρίζεις ποιός είναι βασικά ο προβληματισμός σου και παραθέτεις τα ονόματα Καρεμπέ, Τουρέ, Ντουντού.
Πόσο κόστισε και το πόσο έπαιξε ο καθένας συζητάμε? Κι ο Τουρέ που αναφέρεις δε ρίζωσε. Αλλά αν το θέμα σου είναι η αναλογία κόστος/προσφορά ναι ο Σόουζα ήταν πανάκριβος, αλλά έστειλε τη Γιουβέντους αδιάβαστη (για άλλη μια φορά) και όποτε βλέπουν τριφύλι αγχώνονται. Και όπως φαντάζεσαι (διότι ως ολυμπιακός δεν το γνωρίζεις από πρώτο χέρι) τέτοιες χαρές είναι ανεκτίμητες φίλε μου.
(και sorry κιόλας που είπα την κακή λεξούλα "Γιουβέντους" )
2) Ο Καραγκούνης δεν είναι αμυντικό χαφ. Είναι λίγο απ' όλα στη μεσαία γραμμή. Έχει τα καλά του και τα στραβά του.
Ποιός τον μείωσε? Εγώ όχι, δεν έχω "αλεφαντίαση" (αν το έκανε άλλος συζήτα το μαζί του ).
......... καθώς και Έλληνες που θεωρώ καλύτερους (Στολτίδη, Καραγκούνη)..........
Σε καμια περιπτωση....Ο κατσουρανης ειναι ανωτερος απο αυτους που αναφερεις για τον απλο λογο οτι μπορει σε καλη του χρονια να πεταξει και 15 τεμαχια....(ο καραγκουνης δεν ειναι αμυντικο χαφ)...Αυτό το τεκμήριο του Κατσουράνη δεν έχω καταλάβει ακόμα...Να φορολογηθεί πάραυτα
Παρέθεσα τα καλύτερα αμυντικά χαφ που έχουν παίξει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, καθώς και Έλληνες που θεωρώ καλύτερους (Στολτίδη, Καραγκούνη) ή ισάξιους (Ζαγοράκη, Ζήκο) σε σχέση με τον Κατσουράνη.
Άρα από το 96 μέχρι σήμερα έκανε 4 καλές χρονιές και 9 κάκιστες με 0 γκολ;;Σε καμια περιπτωση....Ο κατσουρανης ειναι ανωτερος απο αυτους που αναφερεις για τον απλο λογο οτι μπορει σε καλη του χρονια να πεταξει και 15 τεμαχια....(ο καραγκουνης δεν ειναι αμυντικο χαφ)...
Και τι είναι, εξτρέμ;;;Όχι και έρωτας για τον Καραβούτα, ίσα ίσα που είναι αντιπαθής... Είναι παικταράς, ΑΛΛΑ θέλει μισή ώρα η ομάδα να περάσει το κέντρο μέχρι να δώσει τη μπάλα. Αλλιώς θα έπαιζε στην Ίντερ...τι έρωτας είναι αυτός με τον Γιώργαρο ρε; αφού είπαμε: ΔΕΝ είναι αμυντικό χαφ αυτός
Και τι είναι, εξτρέμ;;;
Επιθετικό χαφ είναι ο Μπελούτσι, που μαρκάρει μόνο χώρο και αυτό όταν έχει κέφια...οκ. κάντον και αριστερό μπακ, αν θες. μάλλον δεν ξεχωρίζεις τα αμυντικά από τα επιθετικά χαφ
Επιθετικό χαφ είναι ο Μπελούτσι, που μαρκάρει μόνο χώρο και αυτό όταν έχει κέφια...
Αν λες τον Καραγκούνη επιθετικό χαφ, τότε και ο Ντουντού τέτοιος είναι.
Απ'τη στιγμή που κλασσικά 10άρια δεν υπάρχουν, ο καθένας τους βαφτίζει όπως θέλει.
Ο Καραγκούνης μπορεί να μαρκάρει και παίχτη.χαχαχαχα. τι γράφεις μωρέ; επιθετικό χαφ είναι αυτός που μαρκάρει μόνο χώρο; ο Καραγακούνης παίρνει παίχτη μαν του μαν δηλαδή; όταν παίζεις άμυνα ζώνης πάλι χώρο δεν μαρκάρουν οι αμυντικοί; θα τους βαφτίσουμε κι αυτούς επιθετικούς χαφ;
Τα 15 ηταν ενδεικτικο νουμερο....Και παλι 12 ειναι πολλα για μεσο....Επειδη ξαναλες για ηλικια,ο ιερο ποσο ειναι???34!!!!!!!!!!Θεωρεις ΑΥΤΗΝ τη στιγμη τον ιερο καλυτερο??Άρα από το 96 μέχρι σήμερα έκανε 4 καλές χρονιές και 9 κάκιστες με 0 γκολ;;
1996-2002 Παναχαϊκή 121 (14)
2002-2006 AEK 110 (30)
2006-2009 Μπενφίκα 79 (11)
Στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ του χρονιά πέταξε 12. Και αυτό έγινε το 2004 όταν ήταν 25 χρονών, ενώ τώρα είναι 30.
Και με Σισέ μέσα, δε θα κρέμεται ο βάζελος από αυτόν να σκοράρει. Άρα το επιχείρημά σου είναι αίολο. (Πως τα γράφω έτσι!! )
Και τι είναι, εξτρέμ;;;Όχι και έρωτας για τον Καραβούτα, ίσα ίσα που είναι αντιπαθής... Είναι παικταράς, ΑΛΛΑ θέλει μισή ώρα η ομάδα να περάσει το κέντρο μέχρι να δώσει τη μπάλα. Αλλιώς θα έπαιζε στην Ίντερ...
σου είναι αίολο. (Πως τα γράφω έτσι!! )
Η σωστή ορθογραφία της λέξης είναι έωλο κι όχι αίολο.
Βάζελος είμαι κι εγώ και παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ και πολλές σελίδες, αλλά επειδή πολλές φορές έχουμε απογοητευτεί από τη σχέση όνομα μεταγραφής- απόδοση, κρατάω μικρό καλάθι. Για φέτος θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα. Ο ίδιος προπονητής για δεύτερη χρονιά, χρήμα για την αγορά παικτών συν η αλλαγή στην ΕΠΟ΄, ε όλα αυτά με κάνουν να είμαι πιο αισιόδοξος. Για τη διαιτησία δεν θέλω εύνοια, θέλω ίση αντιμετώπιση. Έτσι θα φανεί ποιός είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Για Ευρώπη δεν το συζητάμε...ενταξει τον διορθωσες τον φιλο που εκανε το γραμματικο λαθος.
για τον παναθηναικο θα πεις κατι?
υπαρχει καποιος να πιστευει οτι Καστιγιο και Σισε μπορουν να συνεργαστουν???
οχι δεν μπορουν να συνεργαστουν.
γιατι δεν θα παιξουν στην ιδια ομαδα. ;)
απλο.
δεν υπαρχουν 10αρια στο συγχρονο συστημα που θελει να παιξει ο τεν κατε τυπε μουΜπορει καποιος να μου πει γιατι ο ΠΑΟ δεν χρειαζεται (και ουτε καν συζητιεται) 10αρι?Ποσο θα παιξει ο καραβουτας????
Θα παιξει ο νινης 10αρι???Τι πιθανοτητες εχει να φτασει τη μπαλλα στα φορ???