Κατάλαβα πολύ καλά τι έγραψες και πως το έγραψες, αλλά εγώ ουσιαστικά δεν απαντώ στο συγκεκριμένο post. Απαντώ γενικά και ξαναλέω: εκτιμώ τις απόψεις σου περισσότερο από του Αλέφαντου. Έγινα κατανοητός; Δεν χρειάζεται να "μαλώνουμε" για παρανοήσεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Κατάλαβα πολύ καλά τι έγραψες και πως το έγραψες, αλλά εγώ ουσιαστικά δεν απαντώ στο συγκεκριμένο post. Απαντώ γενικά και ξαναλέω: εκτιμώ τις απόψεις σου περισσότερο από του Αλέφαντου. Έγινα κατανοητός; Δεν χρειάζεται να "μαλώνουμε" για παρανοήσεις.
γίγαντα, το είπες ήδη 3 φορές. αν κάποιος δεν το κατάλαβε, χέστο. δεν νομίζω ότι θα το καταλάβει ούτε με την 13η
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Για χαβαλέ το έγραψα το "...πατόκορφα".
Όπως θα έχεις δει στα περισσότερα post μου, διακρίνονται από διάθεση για χαβαλέ.
Αυτό έλειπε να αρπαχτούμε για τη μπάλα.
Ευχαριστούμε κ. Γιώργο Δούρο για τη διαιτησία!!γίγαντα, το είπες ήδη 3 φορές. αν κάποιος δεν το κατάλαβε, χέστο. δεν νομίζω ότι θα το καταλάβει ούτε με την 13η
Οκ! Μέσα κι εγώ για χαβαλέ. Όπως θα είδες κι εσύ, προσπαθώ πάντα να είμαι κόσμιος και να μην προσβάλω κανένα.Για χαβαλέ το έγραψα το "...πατόκορφα".
Όπως θα έχεις δει στα περισσότερα post μου, διακρίνονται από διάθεση για χαβαλέ.
Αυτό έλειπε να αρπαχτούμε για τη μπάλα.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Οκ! Μέσα κι εγώ για χαβαλέ. Όπως θα είδες κι εσύ, προσπαθώ πάντα να είμαι κόσμιος και να μην προσβάλω κανένα.
Να ευχαριστήσουμε και τον κ. Γιώργο Δούρο για τη διαιτησία!!γίγαντα, το είπες ήδη 3 φορές. αν κάποιος δεν το κατάλαβε, χέστο. δεν νομίζω ότι θα το καταλάβει ούτε με την 13η
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Να ευχαριστήσουμε και τον κ. Γιώργο Δούρο για τη διαιτησία!!
σιγά μην είμαι κι ο... Γιάννης Βούρος
Να ευχαριστήσουμε και τον κ. Γιώργο Δούρο για τη διαιτησία!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
πάντως, ο Νέρι με τους δημοσιογράφους έχει τις καλύτερες σχέσεις
Το θέμα του κεντρικού αμυντικού θα απασχολήσεις τις επόμενες μέρες τους Πατέρα και Αντωνίου. Η περίπτωση του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ δεν προχωράει, διότι οι πράσινοι ψάχνουν κάτι καλύτερο, κάτι πιο ολοκληρωμένο.
Λούτσιο ο εκλεκτός, Ονιέβου ο εφικτόςΟ Γάλλος αμυντικός θα παραμείνει stand by, όσο γίνεται, παράλληλα όμως στο τριφύλλι αναζητούν άλλες λύσεις, πιο ποιοτικές και πιο ταιριαστές σε αυτό που θέλει ο Τεν Κάτε. Ο εκλεκτός του Αντωνίου για τη θέση του ηγέτη της άμυνας, δεν είναι άλλος από τον Λούτσιο της Μπάγερν Μονάχου.
Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, αποτελεί τον διακαή πόθο, του football manager της ομάδας, ο οποίος προσπαθεί καιρό τώρα να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί. Σύμμαχος του στο...ψηστήρι είναι και ο Ζιλμπέρτο, συμπαίκτης του Λούτσιο στη Σελεσάο, ενώ διατηρούν και πολύ φιλική σχέση.
Η προσπάθεια έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας, το γνωρίζουν καλά στο τριφύλλι, όμως δεν χάνουν τίποτα να προσπαθήσουν. Άλλωστε και με τον Σισέ παρόμοιες δυσκολίες υπήρχαν και την κατάληξη την είδαμε όλοι.
Ο 31χρονος Λούτσιο είναι ο εκλεκτός και ίσως ανέφικτος στόχος. Ο Ογκούτσι Ονιέβου της Σταντάρ Λιέγης, είναι αναμφίβολα ο πλέον εφικτός.
Ο Αμερικανός αμυντικός με βελγικό διαβατήριο, αρέσει πολύ στον Τεν Κάτε, είναι ψηλός (1,94) διαθέτει δύναμη και τεχνική, ενώ προέρχεται από καλές χρονιές με την Σταντάρ και πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Πιο προσιτός οικονομικά, λήγει το συμβόλαιο του και θέλει να φύγει από το Βέλγιο. Την έχουν ψάξει την περίπτωση του στο παρελθόν και δεν την προχώρησαν, επειδή «έκλεισαν» τον Πουιγκρενιέ και ο Αντωνίου θέλει φυσικά πιο πολύ τον Λούτσιο.
Τρίτη ή Τετάρτη θα υπάρξει εξέλιξη σε αυτό το ζήτημα και οι φίλοι του τριφυλλιού ας προετοιμαστούν για ένα ακόμη «μπαμ». Αυτό λένε όλες οι πληροφορίες. Τώρα αν θα είναι ο Λούτσιο ή κάποιος άλλος στόπερ θα δούμε. Ενδεχομένως να γίνει μεγάλη μεταγραφή και στη θέση του περιφερειακού επιθετικού.
Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ιλάν
Όσοι θυμούνται τα παιχνίδια της Σεντ Ετιέν με τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να μην θυμούνται τις εμφανίσεις του Ιλάν. Εξαιρετικός περιφερειακός επιθετικός, καλό σουτ, σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ στη ρεβάνς της Γαλλίας και καλύπτει με επιτυχία αρκετές θέσεις μπροστά.
Ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο, του χρόνου μένει ελεύθερος, γεγονός που «αναγκάζει» την διοίκηση της Σεντ Ετιέν να τον πουλήσει τώρα με οικονομικούς όρους που συμφέρουν τους ενδιαφερόμενους.
Με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια εκτιμάται πως ο Ιλάν θα παραχωρηθεί και το θέμα είναι αν στο τριφύλλι, θέλουν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του. Δεν λένε κατηγορηματικά όχι, πάντως σε πρώτη φάση.
εσεις ποιον θελετε τον 31χρονο λουτσιο
η τον νεοτερο αλλα ανερχομενο ονιεγου?
απαντηστε ειλικρινα για την θεση του κεντρικου αμυντικου.. ;)
Λούτσιο ο εκλεκτός, Ονιέβου ο εφικτόςΟ Γάλλος αμυντικός θα παραμείνει stand by, όσο γίνεται, παράλληλα όμως στο τριφύλλι αναζητούν άλλες λύσεις, πιο ποιοτικές και πιο ταιριαστές σε αυτό που θέλει ο Τεν Κάτε. Ο εκλεκτός του Αντωνίου για τη θέση του ηγέτη της άμυνας, δεν είναι άλλος από τον Λούτσιο της Μπάγερν Μονάχου.
Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, αποτελεί τον διακαή πόθο, του football manager της ομάδας, ο οποίος προσπαθεί καιρό τώρα να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί. Σύμμαχος του στο...ψηστήρι είναι και ο Ζιλμπέρτο, συμπαίκτης του Λούτσιο στη Σελεσάο, ενώ διατηρούν και πολύ φιλική σχέση.
Η προσπάθεια έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας, το γνωρίζουν καλά στο τριφύλλι, όμως δεν χάνουν τίποτα να προσπαθήσουν. Άλλωστε και με τον Σισέ παρόμοιες δυσκολίες υπήρχαν και την κατάληξη την είδαμε όλοι.
Ο 31χρονος Λούτσιο είναι ο εκλεκτός και ίσως ανέφικτος στόχος. Ο Ογκούτσι Ονιέβου της Σταντάρ Λιέγης, είναι αναμφίβολα ο πλέον εφικτός.
Ο Αμερικανός αμυντικός με βελγικό διαβατήριο, αρέσει πολύ στον Τεν Κάτε, είναι ψηλός (1,94) διαθέτει δύναμη και τεχνική, ενώ προέρχεται από καλές χρονιές με την Σταντάρ και πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Πιο προσιτός οικονομικά, λήγει το συμβόλαιο του και θέλει να φύγει από το Βέλγιο. Την έχουν ψάξει την περίπτωση του στο παρελθόν και δεν την προχώρησαν, επειδή «έκλεισαν» τον Πουιγκρενιέ και ο Αντωνίου θέλει φυσικά πιο πολύ τον Λούτσιο.
Τρίτη ή Τετάρτη θα υπάρξει εξέλιξη σε αυτό το ζήτημα και οι φίλοι του τριφυλλιού ας προετοιμαστούν για ένα ακόμη «μπαμ». Αυτό λένε όλες οι πληροφορίες. Τώρα αν θα είναι ο Λούτσιο ή κάποιος άλλος στόπερ θα δούμε. Ενδεχομένως να γίνει μεγάλη μεταγραφή και στη θέση του περιφερειακού επιθετικού.
Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ιλάν
Όσοι θυμούνται τα παιχνίδια της Σεντ Ετιέν με τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να μην θυμούνται τις εμφανίσεις του Ιλάν. Εξαιρετικός περιφερειακός επιθετικός, καλό σουτ, σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ στη ρεβάνς της Γαλλίας και καλύπτει με επιτυχία αρκετές θέσεις μπροστά.
Ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο, του χρόνου μένει ελεύθερος, γεγονός που «αναγκάζει» την διοίκηση της Σεντ Ετιέν να τον πουλήσει τώρα με οικονομικούς όρους που συμφέρουν τους ενδιαφερόμενους.
Με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια εκτιμάται πως ο Ιλάν θα παραχωρηθεί και το θέμα είναι αν στο τριφύλλι, θέλουν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του. Δεν λένε κατηγορηματικά όχι, πάντως σε πρώτη φάση.
εσεις ποιον θελετε τον 31χρονο λουτσιο
η τον νεοτερο αλλα ανερχομενο ονιεγου?
απαντηστε ειλικρινα για την θεση του κεντρικου αμυντικου.. ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ο Λούσιος θα είναι και κομματάκι ακριβώς. προσωπικά, γουστάρω πιο φτηνή λύση (τον Σουηδό ή τον Ονιέβου) και με τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν να φέρει τον Παλάσιο. κάτι γράφεται για ενδιαφέρον από το εξωτερικό για Σιμάο. άντε με το καλό να μοσχοπουληθεί, μιας και εκεί μπροστά από την άμυνα έπεσε πολύ στριμωξίδι
Να γιατί λέω ότι είναι υπερκετιμημένος. Τι να το κάνεις το ταλέντο και τη μπάλα που παίζει αν είναι την παραμονή του ντέρμπι επειδή ξύπνησε στραβά να την κάνει τη μανούρα και να μετατρέψει τα αποδυτήρια σε μπουρδέλο;πάντως, ο Νέρι με τους δημοσιογράφους έχει τις καλύτερες σχέσεις
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι πολλοί παικταράδες, έχουν μια τάση να καταστρέφουν την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη, εξαιτίας του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα τους.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
έτσι κι αλλιώς κι αυτός αριστεροπόδαρος δεν είναι; βλέπουμε τον πρώτο χρόνο τον Λέτο κι άμα δεν μας βγει, τον αλλάζουμε με τούτον τον λεβεντόπουστα
Δεν ξέρω. Μακάρι να είναι πιο προσγειωμένος ο Λέτο αφού τώρα πια δεν υπάρχει Λίβερπουλ να τον περιμένει και να είναι πιο ήρεμος στο γήπεδο. Πάντως τη μπάλα την ξέρει.έτσι κι αλλιώς κι αυτός αριστεροπόδαρος δεν είναι; βλέπουμε τον πρώτο χρόνο τον Λέτο κι άμα δεν μας βγει, τον αλλάζουμε με τούτον τον λεβεντόπουστα
Αυτό που βλέπω είναι πως φέτος γίνονται πιο προσεκτικές και σοβαρές κινήσεις με προοπτική. Αλλά οι μεταγραφές είναι και λίγο λαχείο. Άλλες βγαίνουν και άλλες όχι.
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εγω δεν θελω τον Ιλαν. Μπαριος παιδες..Ειναι κλωνος του τζιοβανι. Δειτε βιντεακια του στο σπορτ24. ειναι απιστευτος παιχτης. Πρεπει να τον παρουμε οπωσδηποτε, εχει δικιο ο ροτσα...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Εγω δεν θελω τον Ιλαν. Μπαριος παιδες..Ειναι κλωνος του τζιοβανι. Δειτε βιντεακια του στο σπορτ24. ειναι απιστευτος παιχτης. Πρεπει να τον παρουμε οπωσδηποτε, εχει δικιο ο ροτσα...
πού ακριβώς στο σπορτ24?
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.524
- Πόντοι
- 216
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62