apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σου πηρε εναν τελικο ομως ;)και εγω!!!να του τα χωνουμε συνεχως θυμασε τι τραβαγε ο παπανικολαου τα 2 πρωτα χρονια;
σου πηρε εναν τελικο ομως ;)και εγω!!!να του τα χωνουμε συνεχως θυμασε τι τραβαγε ο παπανικολαου τα 2 πρωτα χρονια;
ειδεσ τι κανει το βρισιδισου πηρε εναν τελικο ομως ;)
τύπε,αλλα ειναι ο μοναδικος παιχτης που θελω στον παναθηναικο
καλοκαιρακι θα δουμε ;)
και που τους πήγε ο χοντρός ο πίνι ρε? συγκεντρωθείειειτε βρεεεε! Από πότε είχαν να δουν final 4 ευρώπη? ο γιαννάκης με τα λεφτά που έπεσαν τα κατάφερε! Τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν...φιλε ο ανθρωπος απλα δεν μπορει!!!ο γκερσον που ειχατε ηταν κλασεις ανωτερος
ποιος είσαι εσύ που μιλάς για τον Γιαννάκη ρε?Ακόμα και εγώ που είμαι παναθηναϊκός τον παραδέχομαι και απέδειξε ότι μπορεί να καταφέρει να ξανακάνει ευρωπαϊκή ομάδα τον ΟΣΦΠ και τον λες καρκίνωμα??Εμ βέβαια ξέχασα εσείς θέλετε να παίρνετε τους εγχώριους τίτλους(στους τυφλού ο μονόφθαλμος βασιλεύει!όπως στο ποδόσφαιρο σας) και να νικάτε ότι είναι πράσινο και κινείται! Εμμονή έχετε...δεν θέλετε διακρίσεις.Φάτε τώρα το 5άστερο στη μάπα!!!
καλα ο γκερσον ειχε και ολη την σαβουρα τοτε,ο γιαννακης μου θυμιζει τον ιωαννιδη ολο λαδι και απο τηγανιτα τιποτα,αν σε παει στραβα απο την αρχη δεν ισιωνει με τιποτα μετα,αστα να πανεκαι που τους πήγε ο χοντρός ο πίνι ρε? συγκεντρωθείειειτε βρεεεε! Από πότε είχαν να δουν final 4 ευρώπη? ο γιαννάκης με τα λεφτά που έπεσαν τα κατάφερε! Τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν...
οτι πρεπει να προσεχεις τι λες και ποτε ειναι γεγονος
εκανε μαλακια που ειπε οτι ειπε
αλλα ειναι ο μοναδικος παιχτης που θελω στον παναθηναικο
καλοκαιρακι θα δουμε ;)
ειδεσ τι κανει το βρισιδι
δικε μου εγω κατι ακουσα για ρεαλ παντωςτύπε,
είναι μεγάλη παιχτάρα κι αυτά οι Αμερικάνοι τα ψάχνουν. Κάτι για San Antonio διάβασα.
Επίσης έχει δουλέψει πολύ - φαίνεται αυτό.
απο ελληνες?Αρχηγε δεν διαφωνω,εγω τον Μπουρουση στην αρχη δεν τον πηγαινα καθολου σαν παιχτη,μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι καθυστερημενος,αλλα ομολογω οτι εχει βελτιωθει θεαματικα.Παντως δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε εναν παιχτη τυπου Μπουρουση τωρα και ακομα και αν τον χρειαζομασταν υπαρχουν και καλυτεροι
Εξαρτάται τύπε μου - τι buy out συμβόλαιο του έχουν κάνει? ;)δικε μου εγω κατι ακουσα για ρεαλ παντως
με 2 εκατ το χρονο!
αν ειναι μαλακες στον γαυρο ας μην το κρατησουν
ναι αλλά ο γιαννάκης ήταν παιχταράς και αρχηγός και είναι προπονητάρα...το απέδειξε και με την εθνικη!!Γι αυτό τον άλλο τον είπα χοντρό...έχει παίξει ποτέ μπάσκετ και που?καλα ο γκερσον ειχε και ολη την σαβουρα τοτε,ο γιαννακης μου θυμιζει τον ιωαννιδη ολο λαδι και απο τηγανιτα τιποτα,αν σε παει στραβα απο την αρχη δεν ισιωνει με τιποτα μετα,αστα να πανε
με τον σισκα δεν ηταν απλως οικονομικο το θεμαΕξαρτάται τύπε μου - τι buy out συμβόλαιο του έχουν κάνει? ;)
Εμείς ξεχνάς πως χάσαμε τον Σίσκα?
ποιος είσαι εσύ που μιλάς για τον Γιαννάκη ρε?
οτι ηταν παιχταρας δεν λεει κανεισ το αντιθετο,για προπονητης ειναι απλα καλος νομιζω οτι παραπανω δεν μπορει να παει,τι αλλο να του παρουν οι αγγελοπουλοι;ενα καρο λεφτα εδωσαν τα 2 τελευταια χρονια,μεχρι εκει ειναι δευτερος στην ελλαδα και αντε και καμμια στο final four και οχι καθε χρονοναι αλλά ο γιαννάκης ήταν παιχταράς και αρχηγός και είναι προπονητάρα...το απέδειξε και με την εθνικη!!Γι αυτό τον άλλο τον είπα χοντρό...έχει παίξει ποτέ μπάσκετ και που?
Α τώρα τι μου θύμισες δεν έπρεπε το κομματόσκυλο(όπως αποδείχθηκε) ο Ιωαννίδης να πάει στο final 4 της γερμανίας ως υφυπουργός αθλητισμού?? Ολο φάουλ ήξερε να ζητάει και από τα ανύπαρκτα. Τώρα του καταλογίζω εγώ τεχνική ποινή και αδικαιολογήτως απών! L O O S E R! εφτανε στη πηγη και νερό δεν έπινε!Ακόμα και με τον ΑΡΗ δεν ήξερε πως να κοουτσάρει τα μεγάλα ονόματα κάτι που ο ΖΟΤΣ ξέρει άπταιστα!!Πως να κοουτσάρει και το υπουργείο ο άχρηστος...?
αυτο νομιζω και εγωοτι ηταν παιχταρας δεν λεει κανεισ το αντιθετο,για προπονητης ειναι απλα καλος νομιζω οτι παραπανω δεν μπορει να παει,τι αλλο να του παρουν οι αγγελοπουλοι;ενα καρο λεφτα εδωσαν τα 2 τελευταια χρονια,μεχρι εκει ειναι δευτερος στην ελλαδα και αντε και καμμια στο final four και οχι καθε χρονο