apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα μην το παραγαμας και εσυ ρε τυπεΠολυ ευκολο ηταν ρε πουστη μου.Μηπως να κατσουμε να χασουμε στο επομενο για να το σηκωσουμε μεσα στο ΣΕΦ?Μηπως ζηταω πολλα?
καλα μην το παραγαμας και εσυ ρε τυπεΠολυ ευκολο ηταν ρε πουστη μου.Μηπως να κατσουμε να χασουμε στο επομενο για να το σηκωσουμε μεσα στο ΣΕΦ?Μηπως ζηταω πολλα?
μόνο?.....εδώ ξέχασε γιατί ήταν στο γήπεδο.......τού πήρε τα σώβρακα ο ζότς με 2 παίκτες κουτσούς.....Τον χοντρό πάλι τον ξέχασε?
ο τυπος εκτος απο looser ειναι και χεστης,θυμασε στο πρωτο με την μπαρτσελονα τι εκανε ο μαλακας που γλιστρησε;μόνο?.....εδώ ξέχασε γιατί ήταν στο γήπεδο.......τού πήρε τα σώβρακα ο ζότς με 2 παίκτες κουτσούς.....
Μεγάλε - έχει καλύτερο & ακριβότερο ρόστερ ο γαύρος.
Την εμπειρία μας δεν έχουν, όπως και τη σπίθα του νικητή που έχει ο Ζοτς. ;)
Έτσι - μπορεί να κάνει και ο γαύρος μεγάλη εμφάνιση με τον Μπουρούση στο ΟΑΚΑ.καλα μην το παραγαμας και εσυ ρε τυπε
Βάλε όλο το ρόστερ κάτω και δες.ορίστεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
όσο στοιχίζουν όλοι οι βασικοί στοιχίζει ο Σαρας και ο Μιτσουμπισις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μεγάλε - έχει καλύτερο & ακριβότερο ρόστερ ο γαύρος.
Την εμπειρία μας δεν έχουν, όπως και τη σπίθα του νικητή που έχει ο Ζοτς. ;)
Τι μας τα θυμίζεις τώρα τέτοια ώρα, ρε φίλε?ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...........
και βεβαια!!!ολα παιζουν,το επομενο ειναι ολα τα λεφτα!!!οποιος το παρει πηρε το πρωταθλημα απλα τα πραγματαΈτσι - μπορεί να κάνει και ο γαύρος μεγάλη εμφάνιση με τον Μπουρούση στο ΟΑΚΑ.
Το έχει ξανακάνει.
και επειδη ειστε αδερφες που ξερετε μονο να κλαιτε για το ποδοσφαιρο για παραγκες και ρεστα ενω τωρα σαν αδερφες δεν εχετε αντερα να παραδεχτειτε την κλοπη της τελαυταιας φασης την κανω γιατι δεν εχει νοημα κανενας διαλογος.....
κλαμα οταν σας γαμανε και οταν γαματε εσεις σφυρατε αδιαφορα....
καλη συνεχεια ....
η κλασικη πρασινη παραγκα,τα λογια ειναι περιττα
Στο ποιοτικά καλύτερο, σηκώνει κουβέντα. Γιατί ο Παπαλουκάς για παράδειγμα, κάνει τα μισά απ' αυτά που έκανε με την ΤΣΣΚΑ.Ρε συ pristine ουτε καλυτερο ουτε ακριβοτερο ειναι το ροστερ τους.
δε λέμε πόσα πλήρωσαν....Βάλε όλο το ρόστερ κάτω και δες.
Παράγκα κατάντησε εδώ και χρόνια το ΣΕΦ...που σας παίρνουν νίκες μέσα στο ΣΕΦ ευρωπαικές ομάδες!Καλά που έχετε και τον Γιαννάκη και σας έκανε ομάδα και στην Ευρώπη φέτος!Εως και την Ρεάλ πήρατε!!!Τι άλλο θέλατε?η κλασικη πρασινη παραγκα,τα λογια ειναι περιττα
Στο ποιοτικά καλύτερο, σηκώνει κουβέντα. Γιατί ο Παπαλουκάς για παράδειγμα, κάνει τα μισά απ' αυτά που έκανε με την ΤΣΣΚΑ.
Ακριβότερο είναι 100% σίγουρο ότι είναι.
Σημασία όμως στο μπάσκετ έχει τι παίρνεις απ' τον οποιοδήποτε κάθε στιγμή.
αυτο ελεγε ο ανθρωπος!!σε 10 μερες παλι πουτσα!!!!!και του φωναζαν γιουρουσι γιουρουσι στον κολο του μπουρουση!!!" ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ " ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Α ΡΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΚΟ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ???
οτι πρεπει να προσεχεις τι λες και ποτε ειναι γεγονος" ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ " ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Α ΡΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΚΟ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ???
ποιος είσαι εσύ που μιλάς για τον Γιαννάκη ρε?Ακόμα και εγώ που είμαι παναθηναϊκός τον παραδέχομαι και απέδειξε ότι μπορεί να καταφέρει να ξανακάνει ευρωπαϊκή ομάδα τον ΟΣΦΠ και τον λες καρκίνωμα??Εμ βέβαια ξέχασα εσείς θέλετε να παίρνετε τους εγχώριους τίτλους(στους τυφλού ο μονόφθαλμος βασιλεύει!όπως στο ποδόσφαιρο σας) και να νικάτε ότι είναι πράσινο και κινείται! Εμμονή έχετε...δεν θέλετε διακρίσεις.Φάτε τώρα το 5άστερο στη μάπα!!!συγχαρητηρια στο βαζελο..
καρκινωμα για την ομαδα ο γιαννακης
και εγω!!!να του τα χωνουμε συνεχως θυμασε τι τραβαγε ο παπανικολαου τα 2 πρωτα χρονια;οτι πρεπει να προσεχεις τι λες και ποτε ειναι γεγονος
εκανε μαλακια που ειπε οτι ειπε
αλλα ειναι ο μοναδικος παιχτης που θελω στον παναθηναικο
καλοκαιρακι θα δουμε ;)