Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
συνήθως οι πολύ έξυπνοι είναι και διχασμένες προσωπικότητες....οπως και ο λαμπρός μας κλώνος σεξπήρος που μπορεί εχθές να ήταν ένα νικ βάζελου λ.χ.

Αυτές τις εξυπνάδες/μισόλογα περί κλώνων τις έχεις ξαναπει...
Δεν περνάς λίγο από την Θώδη για μία δεύτερη γνώμη???

Υ.Γ. Που'μαι, που΄μαι , δεν θα με βρεις... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

starwarsattackoftheclon.jpg

Ακόμη να με βρεις????

633553798739171585relax.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
dimis, sorry φιλαράκο, αλλά μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης απλών προτάσεων.
εγώ έγραψα ''στην αλβανία κάθε χρόνο η ίδια ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα'' κι εσύ κατάλαβες ''όλοι ξέρουν ποια ομάδα πήρε το πρωτάθλημα στην αλβανία''.
επίσης έγραψα ''δεν έχει αλβανούς στο παγκράτι;'' κι εσύ κατάλαβες ''έχει πολλούς αλβανούς στο παγκράτι''

το ένα πάντως θα μπορούσε να είναι και συνεπαγωγή του άλλου......

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
dimis, sorry φιλαράκο, αλλά μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης απλών προτάσεων.
εγώ έγραψα ''στην αλβανία κάθε χρόνο η ίδια ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα'' κι εσύ κατάλαβες ''όλοι ξέρουν ποια ομάδα πήρε το πρωτάθλημα στην αλβανία''.
επίσης έγραψα ''δεν έχει αλβανούς στο παγκράτι;'' κι εσύ κατάλαβες ''έχει πολλούς αλβανούς στο παγκράτι''
συγνωμη για τα λανθασμενα συμπερασματα μου.ευχαριστημενος αρχηγε μου?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτές τις εξυπνάδες/μισόλογα περί κλώνων τις έχεις ξαναπει...
Δεν περνάς λίγο από την Θώδη για μία δεύτερη γνώμη???

Υ.Γ. Που'μαι, που΄μαι , δεν θα με βρεις... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

starwarsattackoftheclon.jpg

Ακόμη να με βρεις????

633553798739171585relax.jpg

εγώ λέω τη γνώμη μου.......
κατά τα λοιπά είσαι το πιο βαρετό νικ που διαβάζω κατά καιρούς.
και συνήθως οι πολύ έξυπνοι εκτός από διχασμένες προσωπικότητες είναι και απελπιστικά βαρετοί.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

ILIOUPOLI7

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο στις Αμαζονες γελασε και λιγο το χειλακι σας γιατι το κωλαρακι σας χαιρεται συνεχεια  :pipa3:

ILIOUPOLI7

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μην ασχολεισται ρε με τα αρουρια τους γκευρους
ειμαστε πλεον 5-αστερων, και τους χαιρεταμε με το σημα της μουντζας

Για 5 φαπιδια εισαι λαγουδακο η τσαπου καλη χτες σου αρεσε??? :pipa2:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
τι να κανω ρε τρελε να κατσω να σκοτωθω για τον ολυμπιακο?
κ τον καθε ολυμπιακο.χαβαλε κ καζουρα.μεχρι εκει.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ φίλε!Αυτό είναι το νόημα.Σάμπως κερδίζεις κάτι προσωπικά με τα 5-15-25 ευρωπαϊκά και τα 37-47-57 πρωταθλήματα;Και εννοώ κάτι χειροπιαστό,όχι ικανοποίηση και τέτοια.

Μακάρι να ήταν κ άλλοι έτσι.

...και σε είχα παρεξηγήσει για κάποιον λόγο(μη ρωτήσεις γιατί,ούτε και γω ξέρω)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ φίλε!Αυτό είναι το νόημα.Σάμπως κερδίζεις κάτι προσωπικά με τα 5-15-25 ευρωπαϊκά και τα 37-47-57 πρωταθλήματα;Και εννοώ κάτι χειροπιαστό,όχι ικανοποίηση και τέτοια.

Μακάρι να ήταν κ άλλοι έτσι.

...και σε είχα παρεξηγήσει για κάποιον λόγο(μη ρωτήσεις γιατί,ούτε και γω ξέρω)
να σαι καλα ρε μαγκα. ;)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
αλλα μου επιτρεπεις να σε ρωτησω ,ποσο ασφαλη συμπερασματα
μπορεις να βγαλεις για καποιον απο τα μνμ κ μονο?γενικη ειναι η ερωτηση.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
αλλα μου επιτρεπεις να σε ρωτησω ,ποσο ασφαλη συμπερασματα
μπορεις να βγαλεις για καποιον απο τα μνμ κ μονο?γενικη ειναι η ερωτηση.
Όσο ασφαλή μπορεί να είναι σε μια εικονική κοινωνία(πω πω τι έγραψα ο πούστης βραδιάτικα!!!!!!)δεν ξέρω κανέναν,δεν με ξέρει κανείς,ότι μπορείς να "αποκωδικοποιήσεις" από τα γραφόμενα του άλλου,τα οποία βέβαια δεν έχουν το "χρώμα",το ύφος του λόγου.
Ίσως γι αυτό να σε είχα παρεξηγήσει,ίσως γι αυτό να σε "πηγαίνω" τώρα.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Όσο ασφαλή μπορεί να είναι σε μια εικονική κοινωνία(πω πω τι έγραψα ο πούστης βραδιάτικα!!!!!!)δεν ξέρω κανέναν,δεν με ξέρει κανείς,ότι μπορείς να "αποκωδικοποιήσεις" από τα γραφόμενα του άλλου,τα οποία βέβαια δεν έχουν το "χρώμα",το ύφος του λόγου.
Ίσως γι αυτό να σε είχα παρεξηγήσει,ίσως γι αυτό να σε "πηγαίνω" τώρα.
;) :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θυμάσαι ρε κομπλεξικέ άντρα ποιανού επινόηση ήταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα........;
Το τι πρήξιμο μας είχατε κάνει όταν τα βάλατε ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.........
Φαντάσου και να πέρνατε κάνα σοβαρό πρωτάθλημα όπως το ισπανικό, το αγγλικό ή το ιταλικό....

ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΑΤΕ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΕΣ. ΟΧΙ ΑΣΤΕΡΙΑ.......... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
αυτο προσπαθω να πω....ειπες την μαγικη λεξη...ΕΠΙΝΟΗΣΗ !!!!!!!
ακριβως εδω ειναι η διαφορα μας..
εμεις δεν επινοησαμε τιποτα....εμεις βαλαμε αυτα που επρεπε βασει των ισχυοντων δεδομενων ...δηλαδη ενα αστερι για καθε δεκαδα πρωταθληματων....
εσεις ΕΠΙΝΟΗΣΑΤΕ να βαλετε στο μπασκετ επειδη φοραγαμε εμεις στη μπαλλα και ζοριζοσασταν....
και επειδη με λενε χρηστιδη και τουλαχιστον ΕΣΥ θα επρεπε να το υπολογιζες θα το αποδειξω αμεσως παρακατω.....
αν ισχυε καθεστως αστεριων με κατακτηση ευρωπαικων στο μπασκετ απο συλλογους εκτος του οτιοπως προειπα θα επρεπε να φορανε και η ρεαλ με 8!!!!! αλλα και τσ σ κα με 6!!!!(που ειναι περισσοτερες απο τις δικες σου 5...)θα ΦΟΡΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΟ 1996 ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΟ 1997 και με περισση μαλιστα υπερηφανεια αφου θα ειχα ισοφαρισει το δικο σου....
.....
ειπες μηπως κατι για κομπλεξ;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

υγ.δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να κανεις ρομπα ενα βαζελο ......

απλα γιατι....ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :pipa3:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
My point is πως στο ποδόσφαιρο οι ΟΛΕΣ Ελληνικές ομάδες είναι άθλιες. Ο βαθμός αθλιότητας αλλάζει από σαιζόν σε σαιζόν αλλά και από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο ΠΑΟ έχει σταθεί τυχερός σε κληρώσεις και συνδυασμούς αποτελεσμάτων αλλά έχει φέρει σποραδικά πολύ καλά αποτελέσματα παίζοντας tsuku-tsuku ball. Ειδικά για εκτός έδρας είναι ότι καλλίτερο.Σοβαρολογώ όσο κι αν το αντιπαθώ αισθητικά. Από την άλλη πλευρά, επανειλλημένως έχει χάσει και αποκλειστεί στην έδρα του, καθώς αποδείχτηκε "πολύ λίγος" να διαχειριστεί ένα αποτέλεσμα όταν η άλλη ομάδα κυνηγάει κάποιο σκορ ή όταν ο ΠΑΟ είναι αυτός που πρέπει να δημιουργεί κι όχι να καταστρέφει το παιχνίδι του εντός έδρας.

Ο ΟΣΦΠ έχει αποκλειστεί με 9 & 10 βαθμούς αλλά και έχει εξευτελιστεί από ανύπαρκτες ομαδούλες εκτός έδρας. Κουβαλούσε μία βαλκάνια νοοτροπία της αλαζονείας εντός έδρας και της ανυπαρξίας εκτός έδρας. Μοιάζει στην Ευρώπη με την κλασσική, ομάδα που εντός παίρνει αποτελέσματα κι ενίοτε παίζει και ποδόσφαιρο κι εκτός έδρας χάνεται.

Με βάση αυτά είναι γραφικό να μιλάς για ευρωπαίους κ.λ.π.  Είμαστε ψιλοσκατά, απλά με διαφορετικό τρόπο. Η εσωτερική κατανάλωση περί πορειών είναι αστεία αφού και από άλλα αθλήματα είναι γνωστό πως οι κούπες μετράνε. Πρώτα οι ευρωπαικές και μετά οι εγχώριες. Είναι παρανοικό να γίνεται κουβέντα για βαθμολογίες της ΟΥΕΦΑ και μέσω αυτού να νοιώθουν οι παναθηναικοί δικαιωμένοι πως αδίκως βγαίνουν 3οι στο άθλιο ελληνικό πρωτάθλημα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:Οι αθλητικές διαφορές λύνονται στα ίσα κι όχι μέσω Λαμίας και Νευροκοπίου. Με κέρδισες 3-1 στον τελικό Κυπέλλου? Συγχαρητήρια. ¨Ησουν καλλίτερος! Σε απέκλεισα 4-0 στο Κύπελλο? Συγχαρητήρια. ¨Ημουν καλλίτερος!

Συνολικά οι κούπες, οι νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια αλλά και τα τέρματα που έχει πετύχει ο ΟΣΦΠ σε αγώνες με ΠΑΟ δείχνουν μία συνολική ανωτερότητα. Δεν σημαίνει πως γίνομαι πιο μάγκας, ούτε πως ο ΠΑΟ είναι Γ.Τ.Π. Στο μπάσκετ ο ΠΑΟ είναι συνολικά καλλίτερος γιατί έχει πιο πολλές κούπες. Δηλαδή τι να λέμε??? "Ρε μυρωδιάδες, τα παίρνετε με τον Βασιλακόπουλο τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, αλλά από τις 7 φορές που σας πετύχαμε στην Ευρώπη με ξένους διαιτητές, σας ξεκωλιάσαμε 5 φορές, οπότε ΔΕΝ είστε άξιοι πρωταθλητές Ελλάδας" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δυστυχώς όμως η κουβέντα ξεφεύγει με κουβέντες του στυλ "Τι να μας πείτε εσείς που σας γάμησε η.... (enter name of European team/another Greek team here)" :jerking: :jerking: :jerking:
απολυτο respect.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6

Απολύτως σωστός!!! Η μαλακία των οπαδών που προσπαθούν να αποδείξουν ότι η ομαδάρα τους είναι η καλύτερη, ξεκινάει από αυτό ακριβώς. Δηλαδή ότι δεν ψάχνουν αντικειμενικά να δουν αν κάποια από τις ομάδες υπερτερεί και να καταλήξουν σε κάποιο συμπερασμα. Εχουν ήδη πειστεί ότι η ομαδάρα τους είναι η γαμάουα και εκείνο που πρέπει να βρουν είναι αποδείξεις ή δικαιολογίες έστω και αν είναι του κόλου.
Οι μόνοι που μπορούν να δουν τα πράγματα αντικειμενικά είναι ξένοι που χέστηκαν για τις κολοομάδες μας. Θυμηθείτε κάποιον παίχτη του Παναθηναικού που είπε ο άνθρωπος ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα γιατί έχει κατακτήσει περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα και έπεσαν να τον φάνε κάτι "Πράσινες", "Derby" ή και οι ακέφαλοι από τις εξέδρες λες και είπε κάποιο ψέμα ή λες και είπε κάτι κακό. Στο κάτω κάτω αυτός είναι ο ρόλος του παίχτη αυτού. Να βοηθήσει να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Φανταστείτε τώρα να έλεγε επίσης την αλήθεια ο Τσίλντρες ας πούμε, ότι ο ΠΑΟ έχει πιο πολλά ευρωπαικά και πρωταθλήματα άρα τώρα είναι καλύτερη ομάδα. Θα τον έτρωγαν οι ανάλογοι μαλάκες από την άλλη μεριά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom