apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα μου απαντησεις γιατι εχει 7 αστερια ενω εχει 8 κουπες;;;;ναι, τον έκανα ρόμπα κι ενώ στην αρχή το έπαιξε τρελίτσα για να μην το παραδεχτεί, μετά πήρε πάλι κουράγιο κι έψαξε για να δει τι γίνεται με τα αστέρια της ρεάλ. είναι δε, τόσο άσχετος με το θέμα που νομίζει ότι βρήκε την απάντηση (η οποία όμως δεν επιβεβαιώνει τη μαλακία που παλεύει να αποδείξει εδώ και καναδυό μέρες, εκτός κι αν η ρεάλ έχει όντως πάρει 70 πρωταθλήματα ). φυσικά δεν πρόκειται να τον επιμορφώσω πάλι, δίνοντας την εξήγηση. είπαμε: από 'δω και πέρα μόνο πλάκα μαζί του
θα μου απαντησεις γιατι εχει 7 αστερια ενω εχει 8 κουπες;;;;
και τα στερια στην πλατη;;;;;
ζητα συγνωμη ΤΩΡΑ γιατι σε λιγο σου κανω το οριστικο ξεβρακωμα για το τι συμβολιζουν τα αστερια της ρεαλ....ΠΡΟΣΕΧΕ....και εσυ ρε asssniper για πες....
7 αστερια για 8 κουπες;;;;;κοιτα και ολα τα ποστ και θα δεις οτι εχω πει για δεκαδες πρωταθληματων στο ποδοσφαιρο και οχι στο μπασκετ...
διαβαζετε 2 ποστ και πεταγοσαστε και δινετε θαρρος στον πυροβολημενο....
απαντηση περιμενω ...αλλοιως ειστε ΡΟΜΠΕΣ......
7 αστερια
8 τιτλοι....
που χαθηκε ο δικος μου ρε τυπε;;;;η 1 ηταν σουπρολιγκα τυπε μου
η 1 ηταν σουπρολιγκα τυπε μου
καλά ρε απαντάς στον χρηστίδη;
τόσο που σε έχω σε εκτίμηση με στενοχωράς.....
ποιος ρε?που χαθηκε ο δικος μου ρε τυπε;;;;
γκουγκλαρει η προσπαθει να κεντραρει τον στοχο;;;;;
ειχε καιρο να γραψει και μου λειψε ρε τυπε
ο georgebest ρε...ποιος ρε?
Σωστά, ιδού και ο Χάσλευ με τη σχετική φανέλλα.να και η απόδειξη στα γραφόμενά σου: ο Λάζαρος και ο Χόσλεϊ φοράνε την ποδοσφαιρική φανέλα της Ρεάλ (την καλοκαιρινή, την αμάνικη) με τα 7 αστέρια
Είδα αυτό το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-4
και ξεράθηκα τύπε στο γέλιο......
Το όνειρό τους είναι να παίζουν όλο το πρωτάθλημα μόνοι τους και να κάνουν φιέστα στο τέλος......
Καλά θα ήταν να γίνει έτσι, για να παίζουμε με έναν αντίπαλο της προκοπής!!
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......