Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και επειδη με λενε χρηστιδη και τουλαχιστον ΕΣΥ θα επρεπε να το υπολογιζες θα το αποδειξω αμεσως παρακατω.....
αν ισχυε καθεστως αστεριων με κατακτηση ευρωπαικων στο μπασκετ απο συλλογους εκτος του οτιοπως προειπα θα επρεπε να φορανε και η ρεαλ με 8!!!!!
...................................
υγ.δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να κανεις ρομπα ενα βαζελο ......

είσαι δάσκαλος τελικά. αφού μας πληροφόρησες για το ποδόσφαιρο ότι η Βραζιλία έχει πάρει 10 μουντιάλ, συνεχίζεις το θεόπνευστο έργο σου και στο μπάσκετ. να και η απόδειξη στα γραφόμενά σου: ο Λάζαρος και ο Χόσλεϊ φοράνε την ποδοσφαιρική φανέλα της Ρεάλ (την καλοκαιρινή, την αμάνικη) με τα 7 αστέρια λόγω της κατάκτησης των... 70 πρωταθλημάτων.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• barcelona_real_madritis3.jpg
    barcelona_real_madritis3.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • quinton-hosley-real-madrid.jpg
    quinton-hosley-real-madrid.jpg
    98,8 KB · Εμφανίσεις: 54

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
είσαι δάσκαλος τελικά. αφού μας πληροφόρησες για το ποδόσφαιρο ότι η Βραζιλία έχει πάρει 10 μουντιάλ, συνεχίζεις το θεόπνευστο έργο σου και στο μπάσκετ. να και η απόδειξη στα γραφόμενά σου: ο Λάζαρος και ο Χόσλεϊ φοράνε την ποδοσφαιρική φανέλα της Ρεάλ (την καλοκαιρινή, την αμάνικη) με τα 7 αστέρια λόγω της κατάκτησης των... 70 πρωταθλημάτων.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα μωρε μαλακα μου λεμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα και μας πηρες απο τη μουρη αμεσως..... :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχει κανείς κανα link για τη μπάλα τώρα?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ελα μωρε μαλακα μου λεμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα και μας πηρες απο τη μουρη αμεσως..... :2funny: :2funny: :2funny:

ωραίος! έγραψες 4-5 γεμάτα πάθος ποστς, με μπόλικη δόση ειρωνείας και δηκτικότητας για να αποδείξεις μια μαλακία που σκαρφίστηκες και μόλις στριμώχνεσαι το ρίχνεις στην τρελίτσα.

τελικά ο δοκησίσοφος είναι πιο επικίνδυνος από τον απλό ανόητο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εκτός από Πανάθα, είμαι και Λίβερπουλ - παίζαμε με τη Γουέστ Χαμ. Γι' αυτό είπα να ρωτήσω εδώ...

Thanx πάντως...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωραίος! έγραψες 4-5 γεμάτα πάθος ποστς, με μπόλικη δόση ειρωνείας και δηκτικότητας για να αποδείξεις μια μαλακία που σκαρφίστηκες και μόλις στριμώχνεσαι το ρίχνεις στην τρελίτσα.

επειδη εισαι μαλακς εσυ το εριξα στην τρελλιτσα....
ετσι αποφευγω τους μαλακες.... ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

στο μπασκετ ειναι οντως βαρια η φανελλα σου με τα 5 αστερακια...
πες μας και στο ποδοσφαιρο ποσα αστερακια εχεις και ποσο βαρια ειναι η φανελλα σου...
δοκισοφε της πιπας.... :pipa2: :pipa2: :pipa2:
καλα σου λεει ο σαιξπηρ....
το αλλο αβαταρ που δεν βρισκεις στοχο σου παει καλυτερα...
χαχαχαχαχαχαχαχ...δεν κεντραρεις με τιποτα....δοκησισοφε....χαχαχαχαχαχα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επειδη εισαι μαλακς εσυ το εριξα στην τρελλιτσα....
ετσι αποφευγω τους μαλακες.... ;) ;)

εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σε έκανα ρόμπα. κι από 'δω και πέρα στην πλάκα θα σε παίρνω και μόνο πλάκα θα κάνω μαζί σου, μιας και αυτό θες. θα ξανασοβαρευτώ όταν πάρει η Βραζιλία το 11ο μουντιάλ της.  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σε έκανα ρόμπα. κι από 'δω και πέρα στην πλάκα θα σε παίρνω και μόνο πλάκα θα κάνω μαζί σου, μιας και αυτό θες. θα ξανασοβαρευτώ όταν πάρει η Βραζιλία το 11ο μουντιάλ της.  :grin:
ποσο μαλακας μπορει να ειναι καποιος οταν νομιζει οτι μπορει να κανει ρομπα τον χρηστιδη......

ποσα ειναι τα αστερια;;;; [size=30pt]7[/size]....
ποσες κατακτησεις εχει η ρεαλ;;;;[size=30pt]8[/size]...
ποτε ηταν η τελευταια κατακτηση της ευρωλιγκα απο την ρεαλ;;;;
το 1995.....
πως γινεται λοιπον για 8 τροπαια να φορανε 7 αστερια;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εκτος αν ο λαζος επαιζε πριν απο το 1995 οποτε μετα πηρανε αλλο ενα....
σου ξαναλεω στους μαλακες το γυρναω στην πλακα γιατι κολλανε και δεν ξεμπερδευω...
τωρα με σενα γιατι συνεχιζω δεν ξερω....
τον στοχο τον πετυχες;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Xristidi την πατησες ασχημα και δεν διορθωνεται κιολας... :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και το ποσο περισσοτερο βλακας μπορει να εισαι απο αυτο που φαινεσαι φαινεται απο το κολλημα σου με την βραζιλια....
λες να μην ξερω οτι δεν εχει δεκα;;;;;
και ειναι δυσκολο αμα δεν ηξερα να το εβρισκα;;;;;
το εβαλα ακριβως επειδη ημουνα ''δηκτικος''.....

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.....οσοι  ηταν σημερα στο ΟΑΚΑ με  ξεκωλιΑΡΗ , πραγματικα  ξεχωρισαν  2  στιγμες...

1)  ....την  στιγμη  που  εγινε αποκαλυψη  του 5ου banner......βασικα το ειχα υποψιαστει οτι  θα   απεικονιζε τον Ζελικο  να σηκωνει την κουπα........στην  μεγαλη οθονη του γηπεδου  ισως ο μεγαλυτερος προπονητης ολων των εποχων στο ευρωπαικο μπασκετ , εμοιαζε  με  ασυγκινητο killer ενω το ματι του γυαλιζε........ηταν σαν  να  ελεγε "τι παπαριες ειναι αυτες , σαν μνημοσυνο για νεκρο ειναι , αλλο ενα ευρωπαικο ηταν , business as usual ,  εγω  θα  ικανοποιηθω οταν σπασω το απολυτο ρεκορ της Ρεαλ με τα 8 ευρωπαικα "......

2)....απιστευτες στιγμες εκτυλιχτηκαν οταν εκανε την εμφανιση του το τροπαιο........ΑΠΟΘΕΩΣΗ για την συγχρονη δυναστεια του ευρωπαικου μπασκετ.......

Αντε και του χρονου με Υγεια να ειμαστε ολοι καλα και να βλεπουμε την ομαδαρα να βαζει το 6ο ευρωπαικο αστερι στην φανελα  :dancing: :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.....οσοι  ηταν σημερα στο ΟΑΚΑ με  ξεκωλιΑΡΗ , πραγματικα  ξεχωρισαν  2  στιγμες...

1)  ....την  στιγμη  που  εγινε αποκαλυψη  του 5ου banner......βασικα το ειχα υποψιαστει οτι  θα   απεικονιζε τον Ζελικο  να σηκωνει την κουπα........στην  μεγαλη οθονη του γηπεδου  ισως ο μεγαλυτερος προπονητης ολων των εποχων στο ευρωπαικο μπασκετ , εμοιαζε  με  ασυγκινητο killer ενω το ματι του γυαλιζε........ηταν σαν  να  ελεγε "τι παπαριες ειναι αυτες , σαν μνημοσυνο για νεκρο ειναι , αλλο ενα ευρωπαικο ηταν , business as usual ,  εγω  θα  ικανοποιηθω οταν σπασω το απολυτο ρεκορ της Ρεαλ με τα 8 ευρωπαικα "......

:rockon:

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.524
Πόντοι
216
Αντε και του χρονου με Υγεια να ειμαστε ολοι καλα και να βλεπουμε την ομαδαρα να βαζει το 6ο ευρωπαικο αστερι στην φανελα  :dancing: :dancing:

Σταμάτα πια να ξύνεις τις πληγές του χρηστίδη και του βάρδου.  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

1)  ....την  στιγμη  που  εγινε αποκαλυψη  του 5ου banner......βασικα το ειχα υποψιαστει οτι  θα   απεικονιζε τον Ζελικο  να σηκωνει την κουπα........στην  μεγαλη οθονη του γηπεδου  
ισως ο μεγαλυτερος προπονητης ολων των εποχων στο ευρωπαικο μπασκετ , εμοιαζε  με  ασυγκινητο killer ενω το ματι του γυαλιζε........ηταν σαν  να  ελεγε "τι παπαριες ειναι αυτες , σαν μνημοσυνο για νεκρο ειναι , αλλο ενα ευρωπαικο ηταν , business as usual ,  εγω  θα  ικανοποιηθω οταν σπασω το απολυτο ρεκορ της Ρεαλ με τα 8 ευρωπαικα "......

2)....απιστευτες στιγμες εκτυλιχτηκαν οταν εκανε την εμφανιση του το τροπαιο........ΑΠΟΘΕΩΣΗ για την συγχρονη δυναστεια του ευρωπαικου μπασκετ.......

τι ισως ρε τυπε...
πλακα κανεις;;;;;αλλα του χρονου θα βαλω εγω το 2ο δικο μου....μην κανεις ορεξη....
η αρμαδα του δρακου εχει παρει μπρος.... :rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Xristidi την πατησες ασχημα και δεν διορθωνεται κιολας... :2funny: :2funny: :2funny:
ναι, τον έκανα ρόμπα κι ενώ στην αρχή το έπαιξε τρελίτσα για να μην το παραδεχτεί, μετά πήρε πάλι κουράγιο κι έψαξε για να δει τι γίνεται με τα αστέρια της ρεάλ. είναι δε, τόσο άσχετος με το θέμα που νομίζει ότι βρήκε την απάντηση (η οποία όμως δεν επιβεβαιώνει τη μαλακία που παλεύει να αποδείξει εδώ και καναδυό μέρες, εκτός κι αν η ρεάλ έχει όντως πάρει 70 πρωταθλήματα  :2funny: :2funny: :2funny:). φυσικά δεν πρόκειται να τον επιμορφώσω πάλι, δίνοντας την εξήγηση. είπαμε: από 'δω και πέρα μόνο πλάκα μαζί του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom